2010. november 25., csütörtök

Mezoterápia otthon - MTS Peptide HR Complex (Dermaheal)

Név: Mezoterápia - MTS Peptide HR Complex - hajkezelő szérum 
Ár: ?

Az MTS Peptide HR Complex az első, és kategóriájában egyedülálló otthon használható mezoroller anyag. Növekedési faktorokkal, vitaminokkal és növényi kivonatok segítségével stimulálja a hajnövekedést. 8 hetes megfigyelés alatt, a kezeltek 80%-ánál a haj növekedését és a hajhullás csökkenését figyelték meg.
____________________
(A képen szereplő derma roller új neve mezo roller :), kíváncsi vagyok mennyibe kerülhet itt. A szer ára is érdekel. Akit érdekel és van infója, küldje el légyszi)

A Dél-Kóreai gyártó, a Caregen, új eljárásokat szabadalmaztatott. A szerek hatásmechanizmusának alapja a biomimetrikus peptidek működése :) . Ezek fehérjék, melyek a sejtek közötti kommunikációban vesznek részt.

A Caregen cég termékei nálunk - ha jól értem -  Dermaheal néven elérhetőek, már ami a mezoterápiába tartozik. (A Renokin -t /szintén a Caregen-től/ próbáltam felkutatni itthon, de egyelőre nem sikerül, Brigi vagy Nemo javaslatára. - Köszi! - )

Bővebben itt: link
__________
"Kozmetikai gyógyászat - Új fogalom a kozmetikai tudomány terén
Ez az elnevezés azt jelenti, hogy napjainkban a legújabb technológiákkal előállított kozmetikai készítmények - a gyógyszerekhez hasonlóan - befolyásolhatják a testben lezajló folyamatokat.
A 20. században a kozmetikai ipar számára a legnagyobb kihívást olyan termékek kifejlesztése jelentette, melyek könnyebben és mélyebbre szívódnak be a bőrbe, valamint táplálják és elegendő védelmet biztosítanak számára. Mára a bőrgyógyászok és a kozmetikusok felismerték, hogy ez önmagában nem elég. Életkorunk előrehaladtával bőrünk elveszíti regenerálódó képességét. Annak érdekében, hogy valóban hatékony fiatalító hatást érjünk el, a bőrsejteket molekuláris szinten kell befolyásolnunk. Így segíthetjük azt a folyamatot, hogy újra "emlékezzenek" arra, hogyan képesek előállítani azokat az anyagokat, melyek támogatják szerkezetüket, biztosítják annak - az adott körülmények között a lehető legjobb - állapotát.

A Dermaheal termékek gyártója, a Caregen cég, világelső a biomimetikus peptideket és növekedési faktorokat tartalmazó termékek előállításában.
Ezt jelenti a kozmetika a 21. században.
A nagy kozmetikai cégek - mint például a La Prairie és a Revlon - rendkívül eredményesnek tartották a Caregen cég forradalmian új technológiával fejlesztett összetevőit, így azokat a saját termékeik előállításánál is alkalmazzák.
__________

(helyesbítéseket elfogadok, ha nem jól értelmeztem volna :)  )
link

10 megjegyzés:

  1. sziasztok,

    Renokinhoz egy amerikai linket találtam csak:(
    http://www.evergreenteamusa.com/
    Viszont ahova mezora járok ilyen sampont kaptam, egyelőre még nem használtam, mert a többit nyögöm még. Legközelebb ha megyek megkérdezem ki a Renokin európai forgalmazója.
    Nemo

    VálaszTörlés
  2. kedves nemo, elárulod mennyibe került a samponod? :). ez akkor egy termékcsalád, és sampon is van benne? mondd el miket kaptál, jó? akkor te nem az otthoni kezelést végzed a derma rollerrel, hanem eljársz valahová kezelésekre. hányadiknál tartasz? és mennyire eredményes?
    szia, berka

    VálaszTörlés
  3. Sziasztok!
    Igen..ez engem is érdekelne akkor nagyon.
    Akkor ez végül is derma roller kezelés, a hozzá való tonikkal vagy samponnal??
    Üdv: Sziget (Brigi)

    VálaszTörlés
  4. Sziasztok,

    3ik mezokezelésen vagyok túl. Egyelőre semmi látszatja, de ha jól tudom én nem a dermohealt kapom befecskendezve. A kezeléshez járt a renokin sampon (ingyen).

    Közben írtam egy emailt az oldalra, amit Berka belinkelt, ma visszahívtak. Dermohealt, Caregen termékeket Budapesten is lehet kapni a 6.kerületben, de rendelni is lehet.
    A szérum ára 13900 forint (de még így is olcsóbb, mint egy 10 alkalmas mezo). Ma elvileg (és remélem gyakorlatilag is kapok egy emailt a történetről:))Ahogy megvan az info megosztom:)
    Ja és amikor megkaptam a sampont, akkor egy amerikai honlapon megtaláltam az árat, kb 6000 forint környékén volt átszámolva.

    VálaszTörlés
  5. Sziasztok,

    megadnátok az emailcímeteket?
    Átdobnám a mailt.

    VálaszTörlés
  6. Szia nemo83!

    hunbrigitta@gmail.com


    Köszönöm:
    Sziget (Brigi)

    VálaszTörlés
  7. szia nemo, kaptál emailt? :)

    VálaszTörlés
  8. hali,

    bizony:) írd meg hova küldjem.

    Nemo

    VálaszTörlés
  9. Sziasztok,

    időközben felkerestem a céget, vettem a samponból még mert eléggé bevált, erősebb, egészségesebb kinézete lett a hajamnak...mondjuk a hajhulláson nem változtatott...
    na viszont amit megtudtam, hogy a promedicsnél végeznek mezoterápiát dermohealel+az egész termékcsaládot is értékesítik. Van renokin hajszesz is, amiről a honlapjukon jókat olvastam...viszont aránylag új a termék és drága ezért sok kommentet nem találtam.

    VálaszTörlés
  10. Üdv mindenkinek!

    Hát, eltelt pár év az utolsó komment óta. Volt elég idő a módszerek kitapasztalására :) Remélem pozitív eredmények vannak. Tud bárki ajánlani tapasztalatból valami terméket, ami bevállt?
    Előre is köszönöm nektek!

    István

    VálaszTörlés