2011. október 25., kedd

GNM, szakrális orvostudomány

Szakrális orvostudománynak, Germán Gyógytudománynak (Germanische Neue Medizin, GNM), Új Medicinának is nevezik a rendszert, mely egy német orvos nevéhez fűződik.  Dr. Ryke Geerd Hamer doktornál hererákot diagnosztizáltak a fia halála után. Hamer doktor úgy vélte, összefüggés van betegsége s a tragédia között, így ennek hatására, átfogó kutatásokba kezdett. Csákvári Eszter előadásában elhangzott, hogy Hamer doktor belgyógyász szakorvos, fizikus és a teológia magisztere, aki kortársunk (egyébként idén 76 éves). 

Az, hogy a betegségek oka érzelmi eredetű, lelki síkon keresendő, nem új keletű. Számos más gyógyító módszernek is ez az alapja, így a kineziológiának is.

A GNM szerint minden betegség mögött valamilyen átélt érzelmi megrázkódtatás, konfliktus áll. Ha figyeljük testünk jeleit, következtetni tudunk a kiváltó okra és annak megszüntetésével (ez mindenkinek a saját kezében van), megszűnik a betegség is. Hamer doktor nagyszabású, átfogó táblázatba foglalta mind a tüneteket, mind az okokat - egyebek mellett. 


A problémákat mi magunk idézzük elő. Az érzelmi megrázkódtatás következtében elindul egy biológiai különprogram, s adott szerven elindul az elváltozás: szövetszaporítás vagy -csökkenés. Ha nincs konfliktus, nincs elváltozás.
Elsősorban drámaian jelentkező, váratlanul bekövetkező, magányosan átélt konfliktusokról van itt szó, tehát az érzések kibeszélése máris sokat segít a konfliktus feldolgozásában, a konfliktustartalom csökkentésében. Ami lényeges, az az, hogy mit is éreztünk adott konfliktus közben: pl megszégyenülést, félelmet...  Ennek megfelelő lesz a tünet, amit produkálunk és "betegségként" azonosítanak majd.

Elhangzott, hogy a hameri rendszer egy tudományos rendszer, biológiai természettörvényeken alapul, melyek mindenkire érvényesek, létezésük nem hit kérdése. Az ember biológiai működését három szinten írja le: lélek, agy és szerv szintjén. Az elmélet bizonyítást is nyert. Az elszenvedett érzelmi megrázkódtatás agyi CT felvételeken kimutatható.
Attól függ, hol történik az elváltozás az agyban, s ezzel egyidejűleg a szerven is, hogy az érzelmi kilengéshez milyen érzettatalom társul. 

A rendszer kiszámítható, ellenőrizhető, megbízhatóan működik, a hétköznapi ember számára is használható. Korábban megmagyarázhatatlan rohamok, ájulások, rosszullétek előre megjósolhatóvá válnak.
A GNM segítségével állítólag végre megérthetjük a betegségek célját, kialakulásuk okát. A Szakrális Orvostudomány Értelmes Biológiai Különprogramok (ÉBK) kialakulásának rendszere, hatóköre a mérgezésekre, balesetekre pl. nem terjed ki....


Hamer doktor hivatalos oldala:
www.germangyogytudomany.hu


Alopecia (hajhullás)  A haj a bőr átalakult laphámszövete. Egy fiatalember, akinek a nagyanyja mindig a haját simogatta, és a szeretett nagymama hirtelen, váratlanul meghal, alopecia aretata alakul ki, azaz  kör alakú kopasz folt a feje közepén. Amikor a konfliktust meg tudja oldani, a haja újra nőni kezd....

5 megjegyzés:

 1. Láttam egy videót Hamer doktor követőjétől. Szerintük az agyban levő daganatok maguktól elmúlnak csak hagyni kell időt nekik. Innen üzenem az "új medicininalistáknak", hogy a tapasztalatok nem ezt mutatják!!!! Egy rossz helyen lévő agydaganatot, ha nőlni hagynak megbénul az illető, vagy más szörnyűség is történhet. Nembeszélve az áttétes agydaganatról, ami nem szokott magától csak úgy elmúlni!!!!
  A lelki eredetet már rég tudja mindenki, csak bizonyíték nincs rá. Bocsánat a kirohanásért, de családon belül is volt már több eset és nagy butaságnak tartom ezt a szemléletet.

  VálaszTörlés
 2. Csatlakozom az előttem szólóhoz.
  Anyukámnak agydaganatot diagnosztizáltak, mi is mindent kipróbáltunk a gyógyulása érdekében. Felvettük a kapcsolatot az Új Medicinával. Akkora éktelen nagy ökörséget mondtak, hogy csak lestünk. Hagyni kell anyukámat úgy, ahogy van (semmi kórház, semmi orvosi kezelés) és 14 !!!!!! év múlva magától teljesen felszívódik a daganat! Na persze! Hozzá kell tennem, hogy ekkor már anyukám nagyon rosszul volt, egyedül már menni sem tudott, sokat hányt és rossz volt a közérzete. Szerintetek élt volna még 14 évet???? És mindezt 20 ezer forintért bírták velünk közölni.
  Úgyhogy én ekkora népámítást még nem láttam, mint az Új Medicina!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Remélem anyukád túlélte normális orvosi segítséggel!
   Sajnos nálunk már az sem segített, mert áttétes volt a daganat. Ilyen baromságot még nem is hallottam, hogy 14 év múlva meggyógyul valaki magától, ha addig meg nem hal:(
   És még ennek van követője és engedik praktizálni, fel kellene jelenteni őket!

   Törlés
 3. sziasztok.

  Régen jártam itt, a régi olvasók ismerhetnek a személyes történetünk kapcsán, én írtam a lányom hajhullásával kapcsolatban. (személyes történetek)
  Ezt a blogot most találtam,
  amit a hennázásról ír, azt maximálisan megerősíthetem, hamarosan írok egy beszámolót az elmúlt 1 év hennázásával kapcsolatban.
  Éva
  http://showbiznisz.blogspot.hu/p/how-to-heal-your-hair-hajgyogyitas.html

  VálaszTörlés