2010. szeptember 8., szerda

Biotique (ayurveda)

BIOTIQUE - India Biocosmetics
A BIOTIQUE céget 4 indiai és 2 svájci orvos alapította 1984-ben Indiában. Mára már több, mint 25 országban forgalmazzák szerte a világon. Németországban, Franciaországban és Japánban BIOTIQUE wellness központok működnek. Népszerűségét az ősi ajurvédikus receptek alapján előállított termékeknek köszönheti.
A BIOTIQUE cég termékei Bio alapanyagokból készülnek, melyek nem tartalmaznak káros kémiai anyagokat! Nem tartalmaznak szintetikus illatanyagokat vagy mesterséges tartósítószereket! A cég nem végeztet állatokon kísérleteket! Mindegyik BIOTIQUE termék csomagolása (flakon,tégely) környezetbarát,ami a természetet nem károsítja!
link
link: http://www.india-biocosmetics.com/
link: http://biotique.com/ - Body, Skin, Hair Therapy
___________________
Ha valakit mélyebben érdekel, ezen a linken kb 20%-kal olcsóbban rendelhet (plusz szállítási költség!; de általában ez nem nagyságrend) és olvashat a használatról is (angol).

TENGERI MOSZAT TERÁPIA
Ár: 1.990,00 Ft
120 ml.Hajnövesztő és hajhullást gátló proteines tisztító. Természetes proteineket tartalmaz, E-vitamint, tengeri hínárt, poliszacharidokat, cellulózt és keményítőket. Az ásványok beszivárognak a fejbőrbe. Tartalmaz még borsmenta olajat és menta levelet, amelyek serkentik a vérkeringést.

BHRINGRAJ
Ár: 2.490,00 Ft
120 ml.Hajnövesztő terápiás olaj. Ez egy ősi recept, amely tartalmaz Bhringrajt, Indiai egrest és Centellát, amelyeket kókuszolajjal és kecsketejjel kevernek össze. Masszázs. Fél órát a hajon hagyni mosás előtt.
________________
Eclipta Alba Ext. (Bhringraj Kwath) 6ml, Embelica Officinalis Ext. (Amla Kwath) 4ml, Butea Frondosa Ext. (Tesu Pushp Kwath) 4.5ml, Glycyrrhiza Glabra Ext. (Mulethi Kwath) 3.5ml, Centella Asiatica Ext. (Mandukparni/Gotu-Kola Kwath) 5 ml, Cow Milk (Gau Dudha) 50ml, Goat Milk (Aja Dudha) 50ml.


MUSK
Ár: 2.990,00 Ft
230 gr.Terápiás hajpakolás hajnövesztéshez. Eredeti recept alapján. Egyedülálló kombinációja az ősi Ayurvéda és gyógynövényeknek, amelyek segítik a hajnövekedést. Tartalmaz Musk gyökeret, édesgyökeret, szerecsendiót, bengáli birsalmát. Erősíti, és életre pezsdíti a fejbőrt. A száraz és kémiai anyagoktól sérült hajat életre kelti.

KAKKUKFŰ BALZSAM
Ár: 2.490,00 Ft
210 ml.Hajmosás után. Hajdúsító.. Meggátolja a hajhullást. Kakkukfűvet, levendula olajat, borsmenta olajat és sóskaborbolyát tartalmaz.

DIÓ KÉREG
Ár: 1.990,00 Ft
120 ml.Természetes sötét, fényes hajat ad. Gazdag herbál kezelés fakó és élettelen hajra. Pézsma gyökeret tartalmaz. Mogyorót összekevernek Amlával / indiai gyógynövény, hasonlít az egreshez/ és dió kéreggel.. Gyógynövények rendszeres használata sötét hajra. Hajhullást megállítja.

AZ ŐSERDŐ LÁNGJA
Ár: 2.490,00Ft
120 ml.Ez a hajolaj meggátolja a korpásodást és a hajhullást. Hibiszkusz kivonatot és őserdő lángja növényt tartalmaz, amelyek egészségessé teszik a hajat. Nagyon jó masszázsra is. Mosás előtt fél órát kell a hajon hagyni.

link

______________
Találtam egy videót a Biotique termékekről ( néha :) angolul is elhangzik egy-két szó...)

1 megjegyzés: