2010. november 2., kedd

Ginzeng ampulla

Név: Ginseng ampulla
Ár: ?

Szaküzlet: Budapesten VII. kerület 1073 Osvát u. 7. szám alatt Tel.: 3216-820 (hétköznap 9-17)

"Tonizáló és stimuláló hatású, növeli a haj és a fejbőr ellenálló képességét mindenféle külső hatásokkal szemben. A GINSENG hírneve évezredek óta ismert, hagyományosan hatékony és eredeti növényi kivonat. A GINSENG ampullák használata után a haj feszesebbé, testesebbé válik. A fejbőr általános állapotát javítja, a hajhullást megelőzi, illetve nagy mértékben megszünteti. Felhasználása:
Miután megmostuk a hajat, alaposan megtöröljük. Egy ampullányi lotiont felhordunk, a fejbőrbe masszírozzuk, a hajba lágyan bedörzsöljük. 3-4 perc hatóidő eltelte után, a szükséges hatást elértük, további teendőnk nincs. (Tehát nem mossuk, nem öblítjük a hajat!).
Kúra szerűen 12 alkalommal ajánlott használni."
______________________
Név: Ginseng hajcsepp, 50 ml
Ár: 520 Ft - 630 Ft

"A ginseng hajcsepp külsőleg használandó. Használata élénkíti a vérkeringést, megelőzi a hajhullást, véd a korpásodástól. Hajmosás után 10-30 cseppet masszírozzunk a fejbőrbe, majd legalább 5 perc elteltével bő vízzel öblítsük le."
link
link

1 megjegyzés:

  1. Én az elsőt használom és eddig ez a legjobb hajszesz, pedig már túl vagyok minden természetes és nívós fodrászmárkás cuccokon.
    Nekem szerencsére nincs hajhullás problémám. A vékonyszálú, kevés, gyenge hajamra vettem. Azóta több és erősebb. :)

    VálaszTörlés