2009. december 1., kedd

Alpicort f

-
-
-
-
-
-
Megjegyzés:

10 megjegyzés:

 1. én 2 flakonnal használtam el, mérsékelte a hajhullásomat, de végleg nem szüntette meg. ráadásul annyira kiszárította fejbőrömet, hogy ha akartam volna sem tudtam volna továbbb használni. Még a homlokom is elkezdett hámlani tőle....

  VálaszTörlés
 2. idézek: Nyáron kórházban voltam másfél hónapig, ahol durva gyógyszereket kaptam nagy mennyiségben, és utána úgy hullott a hajam, hogy már rendesen kilátszott a fejbőröm. Voltam bőrgyógyásznál, és felírt egy Alpicort nevű szert. Két hét múlva csodák csodájára elmúlt a hajhullás, és a hajam is már sokkal dúsabb.
  Ez persze receptköteles gyógyszer (ösztrogén és szteroid van benne), de indokolt esetben biztos felírják. (2007.01. squashmacska, http://www.nlcafe.hu/forum/?fid=441&topicid=129906&step=0&bw=1)

  VálaszTörlés
 3. Én is sokáig használtam Alpicort F-et androgén típusú hajhullásra. A hajhullásomat jelentősen nem csökkentette, viszont a hajam nem zsírosodott, és a korpát is megszüntette! Ebben a hónapban kivizsgáltattam magam újra, és a bőrgyógyászom megmutatta a "bőrgyógyászok bibliáját" - vagyis azt az angol nyelvű, legfrissebb szakkönyvet, amit elfogadottan használnak: abban már nem szerepelt ajánlásként az alpicort F hatóanyaga, csak a minoxidil és a hormonális tabletták. Így már fel sem írta...
  Kriszta

  VálaszTörlés
 4. Kb. fél évig használtam. Ameddig használtam, megállt a hajhullás, viszont, mikor abbahagytam újra elkezdett hullani. Új haj egy szál sem nőtt. Van egy olyan mellékhatása, hogy szőrösödés lép fel a testen, sajnos ez nálam jelentkezett....bár lehet, hogy a hormonokkal is gond van nálam, de szerintem ettől a szertől még jobban megerősödött a szőr.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ez sajnos olyan betegség, amit életed végéig kezelni kell!!!! :(

   Törlés
 5. Iszonyatosan szárít, hatástalan és szőrösít.

  VálaszTörlés
 6. Több hónap után sincs semmi eredménye, kidobott pénz! :E

  VálaszTörlés
 7. 25 gyógynövényes készitményre keressetek rá!!!!
  nekem jó. internetes megrendeléssel szállitják.
  52 éves vagyok, festés után hullott cudarul, főleg homloknál két oldalt kopaszodott fel. Már 3-4 cm-es ott a haj.
  sampont és szeszt használom. balzsamot nem szeretem mert nekem pihésiti a hajamat.
  nem tudom el birom -e küldeni, ennyi buta formátlan betüt nem tudom elolvasni :-(

  VálaszTörlés
 8. A Dr.Immun készítményekre gondolsz?Mióta használod?

  VálaszTörlés
 9. Sziasztok!
  Nekem is ezt írta fel az orvos,voltam hormonális vizsgàlaton!
  Arra nem mondtak semmit!
  Szerintetek hasznàljam?

  VálaszTörlés