2009. november 30., hétfő

Alpecin

Név:
Ár:
Mennyi időre elég?
Mennyi ideig kell használni?
Éves szinten mekkora költés?
Hatása?

Megjegyzés: Alpecin sampont én is használtam kb. 3 flakonnal, de nekem is szárította a fejbőrömet. Mondjuk ez nem lett volna rossz dolog, mert könnyen zsírosodik a hajam, csak ne kezdett volna el korpásodni is. Egyébként hajhullásra való pozitív hatását nem fedeztem fel. (sárgakörte 1801)

10 megjegyzés:

 1. Alpecin sampont és hajszeszt is használtam. Hajhullás területén nem tapasztaltam javulást, nálam a hajzsírosodást sem szorította vissza, viszont jobb tartású volt a hajam, mint egy sima sampontól.

  VálaszTörlés
 2. háát, használom (most is), de a hajhullás megállításához nem sok köze van... :o(
  lecserélem, ha elfogy (ez asszem a 3.flakon már)

  a hajszesz jó csípős, jó érzés (bár büdi pasi parfüm "szaga" van), de nem használtam rendszeresen a hajszeszt.

  VálaszTörlés
 3. Legalább 6 hónap kell ahhoz hogy látszódjon javulás. Nekem a hajhullást teljesen megállította és nem hagyja ellustulni a hajhagymáimat, szép kis glória kezd kialakulni a fejem fölött...Remélem teljesen visszanő a hajam. Régebben mindig az volt a gond, hogy túl sok van..:(

  VálaszTörlés
 4. hajhullás téren nem sok változás történt pedig legalább 1 éve használom , de legalább jobb tartást ad a hajnak.

  VálaszTörlés
 5. Az ötödik flakon sampont használom,hajhullásra nem ér semmit :-( A hajszesz sem ér semmit :-( Fölösleges pénzkidobás!

  VálaszTörlés
 6. probaltatok hajhullasra a kalcium kovafold kapszulat? nekem ugynezki bevalik .

  VálaszTörlés
 7. Az Alpecinnel minden nap kötelező a hajmosás? Mert nem szeretnék naponta hajat mosni. :-(

  VálaszTörlés
 8. Nekem használt a hajszesz (előtte vichy dercost próbáltam, ami csak rontott a helyzeten), igaz még csak kb 2 hete használom, naponta, de azt vettem észre, hogy csökkent már néhány nap után a kihullott hajszálak mennyisége és pici hajak is kezdtek nőni, igaz a kihullottak között kis hajak is vannak. Azt hiszem elhasználok egy flakonnal mielőtt végleges véleményt alkotok. A szaga valóban büdös, after shave-re emlékeztet. Ami nők esetében, ne egy plusz pont. A sampont nem próbáltam.

  VálaszTörlés
 9. 14 éves lány is használhatja?

  VálaszTörlés
 10. Nekem a Hair Clinic segit a hajhullásban. Igaz, hogy a 90 db-os kiszerelés 8300, Ft-ba kerül, de ez egy kúra, és napi egy tabletta bevétele segit, ki kell próbálni

  VálaszTörlés