2009. december 1., kedd

Bánfi hajszesz

-
-
-
-
-
Megjegyzés:

8 megjegyzés:

 1. Sajnos nekem nem vált be, sem a sampont, sem a hajszesz.

  VálaszTörlés
 2. Sziasztok.
  Én jó egy évtizede használom a hajszeszt,heti rendszerességgel.
  Tökéletesen elégedett vagyok vele. :)

  VálaszTörlés
 3. A sampon rettenetesen szárított, én a lédyt használtam amúgy de kibírhatatlan volt a szaga!! és ez mellet még a második flakonnál sem jelentkezett semmi, nagyszerű választás a pénzkidobáláshoz.
  Annus

  VálaszTörlés
 4. Sziasztok, Én tavaly decemberben kezdtem el használni a Bánfi hajszeszt és hajsampont egyszerre, fél évig semmi látványos, de folytattam, és engem meggyőzött...sokkal szebb lett a hajam, erősebb és dúsabb, igaz nem egy bozont, de nem sírom el magam, ha belenézek a tükörbe:) A titka az hogy nagyon türelmesnek kell lenni, és nem szabad hajvasalót használni semmilyen formában (egyenesíteni nem egyenesítettem, göndörítőt pedig csavaróval, vagy befontam a hajam). És semmilyen káros hatása nincs, szaga van egy pici, de csak addig amíg meg nem szárad a haj. Sok sikert mindenkinek!
  Viki:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! Én is elkezdtem használni a sampont és a hajszeszt,igaz csak egyszer mostam még hajat vele.Az az csütörtökön,ma szombat van,és még nem zsirosodik a hajam,hála istennek!����Én is türelmes leszek vele��.

   Törlés
 5. Tesóm használta a Bánfi hajszeszt és sampont sokáig, de nála semmilyen hatása nem volt. Aztán én is használtam, de nem bírtam sokáig, mert annyira szárítja a hajat, hogy még rosszabb volt mint előtte :(

  VálaszTörlés
 6. Írják többen,hogy szárít a shampon,hát éppen erre való a hajbalzsam a hajmosás és hajszesz használata után az utolsó fázisként.
  Én használtam és nekem remekül beált,sőt,ha érem,hogy több hullik,2 hónapos kúrát bevetek,dea következő módszerrel: Egyszer megmostam a hajam Bánfi shamponnal,ezután egy kb fél dl.-t öntöttem a hajamra adagokban,jól bemasszíroztam mindenütt a hajas fejbőrön,majd turbánt készítettemés 40 percig dunsztban hagytam,ezután megmostam shamponnal mégegyszer,jól leöblítettem,majd a végén balzsammal bekentem,bemasszírozva,2-3 percig rajta hagytam,majd alaposan leöblítettem,ezután ment tovább minden,ahogy szoktam. Beszárítottam,formázva. Egy héten 1X kell ezt csinálni. Fél év után kezdett hatása lenni. Nekem bevált.

  VálaszTörlés