2010. december 2., csütörtök

Galvanic spa (Nu Skin)

Termék neve: Nu Skin Galvanic Spa System™ II , illetve ageLOC® Edition (a berendezés két változata is forgalomban van)
Ár: 90 ezer Ft illetve 63000 Ft (akciós ár)

Hatóanyag: árat még nem találtam meg (de 10-13000 Ft körüli lehet)

A Nu Skin amerikai cég, a termékei MLM  rendszerben érhetőek el nálunk.
A géphez bizonyos esetekben olcsóbban is hozzá lehet jutni, így pl.  kb. 63.000 Ft-ért, melyhez  4 kezelőfej is jár. Az alapár 90 ezer Ft körül van (nuskin.com). 

Már régebben is hallottam erről a módszerről, és dícsérték, de nem kifejezetten a hajra gyakorolt hatása miatt, hanem mint bőrápoló méltatták.
______________________
Ez a módszer galvánáramot használ és arckezelés (ránctalanítás) mellett  hajra, dekoltázsra is alkalmazzák

A galvanikus arcápolást Európában már 50 éve alkalmazzák. A galvanikus áram pozitív és negatív pólusainak alkalmazásával eddig csak a kozmetikusok voltak képesek a bőr mélytisztítására és táplálására. A ráncvasaló kezeléstől a fáradt és igénybevett bőr új energiával telítődik, kisimul, feltöltődik, stresszmentessé és élettel telivé válik. Mostantól otthonunkban is élvezhetjük a professzionális ránctalanító kozmetikai kezelés arcfiatalító eredményeit!

A kicsi, elegáns és erőteljes, programozható Galvanic Spa™ System II ránctalanító gép szabadalmaztatott, állítható galvanikus árammal és 4 cserélhető fejjel, a speciálisan kialakított termékekkel együtt szinergikusan hat, így segíti a kulcsfontosságú összetevők szállítását az optimális eredmények a ránctalanítás érdekében. Arcbőre ragyogása és jobb kinézete ámulatba ejt majd másokat, hogy hogyan juthatott Önnek ideje minderre.

Az embereknek különböző szintű áramerősségre van szükségük.Az áramerősség megfelelő egyénenkénti beállításához az eszköz ellenőrzi, hogy a bőrbe küldött áram mennyi idő alatt tér vissza az eszközbe. Az eltelt idő változik a nedvességtartalomtól, az elektrolit egyensúlytól, és a bőr általános egészségétől függően. Ez az egyszerű eljárás helyettesíti a kozmetikusok által elvégzett, évekig tartó oktatást, amely során elsajátítják a hatékony galvánáramos kezelés módját.


Nu Skin Galvanic Spa System™ II fejbőrkezelőfej
Ár: 8400 Ft
Az Nu Skin Galvanic Spa System™ II fejbőrkezelőfej fésűszerű, így könnyedén siklik a hajban, miközben fenntartja a fontos kapcsolatot a kezelőfej és a fejbőr között. Kitűnően alkalmazható az ageLOC™ Edition Nu Skin Galvanic Spa System™ II –vel.
link

A "lusta" hajhagymák beindítása és állapotjavítása, a fejbőr méregtelenítése bármikor otthon!
A hajhullás megelőzése, a hajnövesztés és a hajdúsítás sok Férfi és Nő társunknak okoz problémát.
A hajprobléma általában a gyökerekben rejtőzik. A hajhagymák pedig az egészséges "méregtelen" fejbőrben tudnak csak jól és gyorsan növekedni. Nem a tüneteket kezeljük hanem a probléma forrását, és ez óriási különbség más megoldásokkal szemben (hajpótlás, hajbeültetés, stb...)
A gyógyászatban is használatos galvánáramal működő készülék számos előnye közé tartozik az is hogy nemcsak az arcon hanem a fejbőrön is használható. A galvánáram, a kiemelkedően jó minőségű hajápoló sampon és a kezelést elősegítő speciális készítmények együttesen lehetővé teszik hogy a fejbőr és ezáltal a haj egészségesebb legyen. A galvánáramos regeneráló kezelés a fejbőrt és a hajhagymákat veszi elsődlegesen célba. A jelenlegi kutatások csúcsán álló szabadalmaztatott, leghatásosabb összetevők feltöltik a fejbőrt ásványi anyagokkal, vitaminokkal, hajnövesztést serkentő speciális, természetes enzimekkel és több nélkülözhetetlen növényi származékkal.
A méregtelenítő kezelés hatására a fejbőr vérkeringése javul, a lerakódott salakanyagok a nyirokrendszeren keresztül eltávoznak, ezáltal a fejbőrbe valamint a hajhagymákba akadálytalanul eljutnak a hajnövekedésért felelős életfontosságú anyagok és ezután a hajhagymák újra aktivizálódnak, azaz újra hajszálakat kezdenek termelni!!! Így a haj erősebb lesz, dúsabb és sokkal egészségesebb. A termékek segítenek visszaállítani az egészséges pH értéket, így a korpásodás is jól kezelhető. A hajkezelés várható hatása, hogy nemcsak a már meglévő hajszálak tövei kerülnek jobb állapotba, hanem olyan régi "lusta" hajhagymák is aktivizálódnak amelyek eddig csak "aludtak"

Női princípium

A betegségeknek lelki háttere van, a hajhullás mögött állhat pl. a női minőség, nőiségünk nem megfelelő megélése. Nem mindenkinek adekvát ugyanis ennek a megélése.
Néhány megközelítés arról, mi is a női princípium?
___________________________

érdekes előadás. (a zene - szerintem - itt nem volt a legjobb választás)
Kosztolányi Dezső: Nők (szöveg)



___________________________

"Ül az ember egy szobában egy széken, az ajtó bezárva. De ha belép egy Nő, az ember megszűnik csak embernek lenni, és azonnal Férfi lesz. És éppen annyira lesz férfi, mint amennyire Nő volt az, aki belépett." (Karinthy Frigyes)
__________________________

"Mi a női princípium, és miben különbözik a férfi princípiumtól?
Nagyon leegyszerűsítve a női a befogadó, a férfi a kiterjedő.

Ez az alapszabály nagyon szépen működtetné az együtt létezést, ha egyensúlyban lenne mind kettő együtt, és ezen belül külön-külön is.
A dominancia akkor kerül a képbe, amikor az egyik többnek kezdte érezni magát, és úgy gondolta, irányítani kell a másikat. Így a fizikai testben lévő egó kezdett diktálni, és a harci ösztön már nem csak az élelemszerzésben nyilvánult meg. Ez a helyzet maradt fenn máig kis változásokkal. Mivel a női princípium a befogadó, érthető a felül és alul rendeltség szereposztása.

Milyen változások vannak most folyamatban? ... kénytelen az egóban működő harcias erőtér összébb húzódni, bárhogy ellenkezik is. ... az amazon... vonulatok már nem időszerűek.
A mai erők azt szorgalmazzák, hogy az alapokban kialakított valódi női-anyai tiszta, ösztönös erőterek aktiválódjanak, és ezekben az ilyen jellegű érzés és gondolatminták munkálkodjanak.
Az odaadó anya, asszony, lány, aki mindenkor meg tudja őrizni egységét, személyiségét, nem a hamis szerepben tetszelegve és illúziókban ringatva önmagát, ez a mai erők szándéka. A női partner, aki mint egyenrangú fél tölti ki a férfi társ érzelmi és minden más területét, aki gyengédséget, megértést és szeretetet visz az élet minden területére, ez a mai erők szándéka.

Az összeolvadás, amire késztetnek a mostani erők, gondot okoznak mindkét félnek. A férfinak azért, mert úgy érzi, elveszik hatalmát – nem lesz irányítható terület, a nők azért, mert azt hiszik, ez egy újabb személyiségvesztés...
link
___________________

Férfi szemmel :) John Lennon - Woman




John Lennon - Woman

(for the other half of the sky)

Woman I can hardly express
My mixed emotions at my thoughtlessness
After all I’m forever in your debt
And woman I will try to express
My inner feelings and thankfulness
For showing me the meaning of success

Ooh, well, well
Doo, doo, doo, doo, doo
...

Woman I know you understand
The little child inside of the man
Please remember my life is in your hands
And woman hold me close to your heart
However distant don’t keep us apart
After all it is written in the stars

Ooh, well, well
Doo, doo, doo, doo, doo
...

Woman please let me explain
I never meant to cause you sorrow or pain
So let me tell you again and again and again

I love you, yeah, yeah
Now and forever
...
________________

A férfi jutalma a nő; a nő jutalma az a tudat, hogy ő a jutalom. (Talmud)
__________________________________________________

"A legnőiesebb energia az elfogadás. A szó legteljesebb értelmében. Az „elfogadom azt, ami van, és úgy, ahogy van”. Nem akarom megváltoztatni. Ez nem afféle passzív szemléletmód, hanem annak felismerése, hogy nem látom azt, ami mögötte van. A miért van úgy? – kérdésre nem tudok teljes választ adni, ezért nem keveredek önhazugságokba, válaszok gyártásába, hanem elfogadom, hogy úgy van, ahogy van. Ez a kiindulópont. Az elfogadás. Legeslegjobban ezt az energiát úgy tudjuk szemléltetni ..., ha az anya-gyerek kapcsolatra gondolunk. Mindegy, hogy hogyan néz ki a gyerek, hogy mit csinál, az anya úgy fogadja el őt, ahogy van. Nem gondolkodik azon, hogy szőkébbé, barnábbá kellene változtatnia, soványabbá, vagy kövérebbé, ő úgy fogadja el a gyermekét, amilyen. Ha ezt az energiát az egyéb kapcsolataitokba is át tudnátok hozni, azok nagymértékben javulnának.

Mi is itt a gát? A gát az, hogy felnőtt korotokra annyi fájdalmon és szenvedésen mentek át, hogy magatokat nem tudjátok elfogadni. Nem értitek, hogy mi, mi miatt történik veletek, és helyek, sincsenek, ahol ezt valós módon tisztázni lehetne. Pszichológusaitok sok dolgot feltártak a kollektív tudattalanból, de az egyéni psziché tekintetében még gyerekcipőben járnak. Nincsenek konkrét válaszaik. Nem tudnak, csak általánosságban válaszolni a miért történt velem ez?- kérdésre. És az embereket ez nem elégíti ki, mert ők konkrét választ akarnak hallani, mint pl.: ötéves korodban egy szülői veszekedés alkalmával megfogadtad, hogy csak olyan férjet/ feleséget választasz magadnak, aki nem veszekszik. És ezért unalmas most a házasságod, mert igaz, hogy a párod nem veszekszik, de a véleményét sem mondja el, és egy jót vitatkozni sem lehet vele...

Nem elég ráérezni a problémára, konkrétan ki is szükséges mondani. S mivel a probléma megoldatlanul az emberekben marad, elkezdődik az önmaguk hibáztatása, a nem vagyok elég jó, a nem érek semmit, stb. gondolatok ismételgetése, és rövid idő alatt megtörténhet az önmaguk elutasítása, el nem fogadása. Márpedig amit magadban nem tudsz elfogadni, azt másban sem. Ha magadat nem vagy képes elfogadni, mást sem. És már száműzve is lett az egyik legszebb, legnőiesebb energia a bolygóról, csak itt-ott csírájában maradt.

Elfogadás nélkül azonban nincs igazi fejlődés, mert az elfogadás a hibáim elfogadását is jelenti egyben. Azokat megismerni, feltárni, pedig csak akkor lehet, ha elfogadom, hogy vannak. Mindegy, hogy milyen, hogy mennyi, hogy mekkora, de van. És ha ezt képes vagyok elfogadni, akkor indulhat meg az a vágy, ami már a férfi energiát is mozgásba hozza, és ez, pedig a hiba kijavítására irányuló vágy, de még inkább törekvés. Mert ha csak vágy marad, akkor nem történik semmi. Ha törekszem, ha meg akarom oldani a problémát, akkor megindul az energiaáramlás, és mozgásba hoz mindent. A férfi és a női energia így van harmóniában egymással, egyik feltételezi a másikat. Ebből a szempontból nézve a ti bolygótokon az igazi férfi energiából sem sok maradt, mert amit működtettek ezen a címen, az a férfi energia eltorzult formája.
Hogy mi a teendő? Kezdjétek magatoknál, és
jelentsétek ki: elfogadom magamat olyannak, amilyen vagyok, a hibáimmal együtt. Ezzel mozgásba tudjátok hozni a legalapvetőbb és legnőiesebb energiát, az elfogadást. És ennyi. Az energia onnantól kezdve tudja a dolgát és vezet titeket. Igen, ez ilyen egyszerű. Az Univerzum attól olyan csodálatos, hogy minden egyszerűen működik benne.Minél többen jelentitek ki ezt magatokról, az elfogadás energiája annál erőteljesebben tud áramolni, és átjárni titeket. Ez az első lépés, a nőies energiák visszahozására, a bolygótokra.
_______________________________