2010. november 18., csütörtök

Derma roller

Név: Derma roller (tulajdonképpen ez egy henger tűkkel)
Ár: 3900 Ft - tól (25000 Ft-ig)
+
Kodan TF 1L (Bőrfertőtlenítő) (színtelen) 2.350.-Ft
Mikrozid AF 1L (Eszköz és felületfertőtlenítő) 1.760.-Ft
Az idézett oldal nem említi a hajhullás kezelését, de hasonló módon a fejbőrbe is be lehet juttatni a hatóanyagokat, ill. stimulálni azt.
(Az egyik közölt ábra szerint ez a módszer hatékonyabb a lézerfénynél)
_________________
A mikro tűs technológiát 1995-ben fedezte fel Dr. Orentreich, majd 1998-ban Dr. Desmond Fernandes bemutatott egy kis tűs, bélyegző-szerű eszközt, mellyel kollagént juttatott be és általános esztétikai kezelésekhez használta...

A derma rolleres kezelés két hatást fejt ki egyszerre, melyek egymást segítve látványos és tartós végeredmény produkálnak.
1. Kollagén termelés
A kollagén a bőr kötőszövetének egyik legfontosabb összetevője, mivel a kollagénnek köszönhető a bőr rugalmassága. A szervezetünkben található kollagén vízmegkötő képessége fokozatosan csökken a kor előrehaladtával, így bőrünk elveszti rugalmasságát és ráncok jelennek meg.
Bár nincs külső látható jele károsodásnak, az eljárás során a kis mikrotűk sok apró sebet ejtenek a bőrben. Ez nem látható és nem érezhető, mivel a „károsodás” nagyon apró. A seb parányi természete ellenére a test azon van, hogy meggyógyítsa magát a maga természetes módján. A test kollagént és elasztint kezd termelni – ez a két fő kulcsfontosságú építőeleme a bőrnek. Mivel nem történt meg a már meglévő „öreg” kollagén eltávolítása vagy „tényleges károsítása”, a létrejövő új kollagén formációk hozzáadódnak a meglévő kollagén szintekhez.
A beindított kollagén képző folyamat természetes, így a kezelés befejezése után is még hónapokig fejti ki hatását.
A kollagén képződése egyénfüggő. Függ a kortól, a tű hosszától, az étrendtől és az általános állapottól.
Ami biztos, hogy a kezelés végén látható eredményt fog tapasztalni.
2. Hatóanyagok bejuttatása kellő mélységbe, közvetlenül a problémás sejtekhez.
A Derma Roller kezelés egy új, hatékony eljárás a bőrön keresztül történő hatóanyag bejuttatásra.
A bőr feladata, hogy megvédje testünket a külső behatásokkal szemben, ezért a külsőleg használt krémek hatóanyagait sem engedi felszívódni, így csak kis mértékben jutnak be a kellő mélységbe, ahol látványos eredményt tudnának produkálni.
A bőr megszúrása átmenetileg áttöri ezt a védőréteget, és levetővé teszi nagy mennyiségű hatóanyag bejuttatását, a kellő mélységbe, közvetlenül az adott bőrproblémáért felelős sejtekhez. A mikrotűk által steril csatornák képeződnek, melyeken keresztül a kezeléshez kívánt steril hatóanyagokat bejuttathatjuk a kellő mélységbe, ahol aztán látványos és tartós eredmény produkálva fejtik ki hatásukat. Ezek a mikrocsatornák egy órán belül spontán bezáródnak.
A helyesen megválasztott hatóanyagokkal látványos és tartós eredmény érhető el.
Minőségi és kedvező árfekvésű kezdőkészlet vásárlásakor ingyenes tanfolyamot biztosítunk, így elsajátítható a szakszerű mezo hatóanyag ampullák kiválasztása és alkalmazása.
Látványos és tartós eredmény érhetünk el az alábbi területeken: bőrfiatalítás, hegek kezelése, narancsbőr, stria, májfoltok, depigmentációs és egyéb bőrhibák javítása.
Nagy előnye, hogy semmilyen káros mellékhatása nincs, minimális fájdalommal jár....
link

6 megjegyzés:

  1. Szia Berka!
    Lehet ki próbálnám..nem tudom otthoni kezelésre lehet -e biztonságosan alkalmazni.
    Sziget

    A derma rolleres kezelés az első olyan orvosi, kozmetikai kezelés, amellyel kíméletesen, rövid idő alatt hatékonyan alkalmazható:

    * tág pórusú bőrre
    * aknés hegekre
    * seborrhoeas bőrre
    * bárányhimlő után visszamaradt apró hegekre
    * idősödő bőrre, apró ráncokra, dohányzó ráncokra
    * terhességi csíkok (stria) elhalványítására
    * pigmentfoltokra, hyperpigmentációra
    * cellulit csökkentésére
    * hajhullás megállítására, zsírosodás,
    korpa megszüntetésére
    Dermarolleres hajkezelés
    Alkalmas a vitaminhiányból eredő hajhullás és a hormonális hajhullás kezelésére, és a genetikai vagy férfias típusú hajhullás kezelésére.
    A fejbőrön történő görgetéssel fokozódik a fejbőr vérellátása, ezáltal a hajhagyma működése, emellett kiváló hatóanyagaink nagy koncentrációban megfelelő mélységbe juttathatók, közvetlenül a hajhagymákhoz.
    A dermarolleres hajkezelések alkalmazását követően először megáll a hajhullás, megszűnik a fejbőr zsírossága, a korpásodása, majd új hajszálak jelennek meg, ezáltal haj sűrűbbé, egészségesebbé válik.

    VálaszTörlés
  2. Ismét én!
    Találtam róla még infót..és képet is..de azt nem tudom sajnos ide másolni pedig ..szép eredményt hoz!

    Hajkezelés derma rollerrel

    A fejbőr dermarolleres kezelése során stimuláljuk a hajhagymák működését, mivel mikrotű szúrásokkal helyi vérbőséget idézünk elő. Fokozza még a hatást, hogy a tűk behatolva a bőrbe, a többi kezelt területhez hasonlóan mikrocsatornákat nyitnak meg, így biztosítva a hatóanyagok bejutását. Ráadásul a fejbőr többszörös hatékonysággal képes a hatóanyagokat felvenni, mint más területek.
    A mezorolleres hajkezelések nagyon eredményesek bár egyelőre még kevéssé elterjedtek.

    Alkalmas a hajhullás csökkentésére, ill. megszüntetésére, sőt legtöbb esetben 5-10 kezelést követően új hajszálak jelennek meg.
    A kezeléshez javasolt mezo ampulla:
    HL- Hair, XL-Hair

    Haj kezelése dermarollerrelJavasolt tűhossz: 0,75mm, 1mm
    A javasolt kezelések száma: 5-10 alkalom
    A kezelések közötti idő: 10-14 nap

    A haj hullásának csökkenését kb. 1 hónap múlva fogjuk tapasztalni, új hajszálak megjelenésére, ill. a haj sűrűsödésére kb. 3-6 hónapot szükséges várnunk a haj élettani ciklusa miatt.

    Üdv:
    Sziget

    VálaszTörlés
  3. szia sziget, a linket tedd be akkor légyszi, hogy megnézhessük. a youtube-on megtaláltam a videót arról, ahogy egy pasi látszólag tiszta erővel nekiesik a hengerrel a fejének :). nem óvatoskodik. kérdés, h mennyire hosszúak voltak a tűk :)
    azt hiszem én is kipróbálom majd.
    - és, ajánlom mindenkinek, aki mezoterápiára akar 80 ezret költeni... -
    bár, ebben a dologban engem a higiénia - sterilitás egy kicsit zavar. mert ha óvatlanok vagyunk, nem csak a hatóanyagot visszük be a tűkkel hanem mást is, ami lehet hogy nemkívánatos, pl bacikat...
    a hajra rátapadhat sok minden, vajon a hajmosással eléggé letisztítjuk-e? a másik aggályom, bár ez áthidalható, hogy a hosszú hajba beleakad a henger. (ok, hosszú, elég kevés :)... ) szóval vettem egyszer egy fejbőrmasszírozót, ami olyan mint egy esernyő váza :), de sajnos kitépkedi a hosszú hajat, mert rágubancolódik.
    ez a derma r. henger persze jóval kisebb annál...
    sziasztok, berka
    szerintetek??? :)

    VálaszTörlés
  4. Szia Berka!

    Én kipróbálnám a derma rollert.
    Egy orvost kellene megkérdezni ezzel kapcsolatosan, akik végeznek ilyen kezeléseket. Mennyire lehet ezt otthon használni, hogy ne legyen fertőzés veszély és ilyesmi.
    Sziget

    VálaszTörlés
  5. Szia Berka !
    végre megtaláltam a linket..amin a haj kezeléséből származó eredmények vannak.. linkeld be akkor Berka ha lehet!

    http://www.dermalintegrity.com/before/hair_loss_alopecia.html


    Stiget

    VálaszTörlés
  6. 2 évig kezelt a kozmetikus a dermarollerrel, + otthon használhatóval is kezeltem magam.
    SEMMI EREDMÉNY!

    VálaszTörlés