2011. február 17., csütörtök

Hullikahajam.hu portál

Sziasztok!  Egy kis segítséget kérek. Említettem nemrég, hogy a hullikahajam.hu alatt portál indul a közeljövőben, webáruházzal.
A kezdeményezés lényege az, hogy olyan helyen lehessen vásárolni, ahol van lehetőség kérdezni is. Hogy olyanoktól lehessen vásárolni szégyenkezés nélkül (!), akik maguk is érintettek, használják a szereket, vannak tapasztalataik, ismerik a készítményeket. Felvesszük a kapcsolatot közvetlenül a gyártókkal, begyűjtünk minden olyan - kevésbé közismert - infót, amely tovább mélyíti ismereteinket a szerekről, hatóanyagokról. Megkeresünk bőrgyógyászokat, hagyományos és alternatív módszerekkel gyógyítókat, akikhez ajánlások útján jutunk el. Többek között a Ti ajánlásotok útján.
És ezúttal a pasikra is gondolunk, lesz egy külön felület a számukra, hisz őket is elég érzékenyen érinti a téma. Valamint, a legfájóbb pont: a gyerekek. Nem is tudjátok, hány kisgyerek szenved, mert elveszíti a haját és parókában jár kiskora óta!
Szeretnénk létrehozni egy Alapítványt, mely érdekeinket képviseli, amelyen keresztül segítséget lehet kérni és kapni, amely támogat, informál és közvetít.

Máris egy kérdés: léccó a  kanadai plasztikai sebész elérhetőségét meg tudjátok nekem adni?
info@hullikahajam.hu

Kérdés - kérés: parókakészítőket  keresek, akik térítés ellenében akár, házi "tanfolyam" keretében átadnák tudásukat a pepi- és parókakészítésről. Európai hajjal dolgozó profi pepikészítők, -varrók  jelentkezését várom, akikben fejlett az empatikus érzék, és nagy a szaktudásuk. Ha ajánlani tudtok ilyet, légyszi írjatok! info@hullikahajam.hu

Kérés-kérdés: fodrászüzleteket keresek, ahol leadhatóak lesznek (az üzletben történt hajvágás után) hajfonatok, copfok az Alapítványunk támogatására

Kérés-kérdés: támogatókat-szimpatizánsokat is keresek, akik a hosszú hajukat adományként felajánlanák az Alapítvány részére.
Ha tudtok ajánlani valamit, írjatok!  info@hullikahajam.hu


- A webáruházban olyan hajhullás elleni termékeket értékesítünk, amelyekben hiszünk (saját tapasztalatok ezt alátámasztják) és jó eredményekről számoltak be velük kapcsolatban mások.
- Nem tartunk olyasmit, amit bárki bárhol megvehet 
- Tartunk olyat, amelyeket jónak gondolunk, hiszünk, vagy ki  is próbáltunk, de kevésbé ismertek (kicsi a marketing büdzsé mögöttük),
- valamint külföldről hozunk be olyan nálunk még nem kapható termékeket, amelyeknek kint már jó a hírük.
Minden esetben a természetes összetevőket preferáljuk. 
Nem törekszünk nagy haszonra, de számítunk a vásárlások nagy számára és a vásárlók hűségére. Meg szimpátiájára :)

Nem csupán egy webshopról van szó. Lesz fórum, ahol kérdéseket lehet feltenni. Igyekszünk közvetíteni az érintettek (betegek) és a gyógyulást kínálók között. Lesznek rovatok, támogatók. És persze hirdetések ..
Nemsokára ....

6 megjegyzés:

  1. ez szerintem szuper ötlet!!!! Tök sokszor gondoltam arra, hogy egyszer majd ha elég tudást összegyűjtöttem a témában kéne indítani egy hasonló oldalt ami mindenkinek hasznára lehet!!!
    Gratula Berka, szuper dolog amit elkezdtél! amiben tudok segítek:)

    amiket kipróbáltam már és fogok azokról írok bejegyzéseket.

    Nemo

    VálaszTörlés
  2. köszi :))
    :) hát .... , amit blogos formában lehet, azért éles üzleti környezetben dádá jár ám ... :)
    úgyhogy ott más keretek között kell mozogni majd

    VálaszTörlés
  3. mi miben tudnánk segíteni?
    Éva

    VálaszTörlés
  4. Érdekel engem Berka!
    Kérlek írd meg , hogy segíthetünk -e valamiben .
    A pepi megtanulás és készítése is érdekel, bármi ami ezzel kapcsolatos.
    Írj légyszíves a segítségedre akarok lenni benne.. akár a blog segítségében, vagy alapítvány segítségében! Pontosan mire is készülsz?
    Sziget

    VálaszTörlés
  5. Lányok! Mi történt???? Hova lettetek????
    Kori

    VálaszTörlés
  6. Sziasztok!

    Én is felnézel olykor még ide.. sajnos úgy látom nagyon régen járt itt közülünk valaki is! De miért? Hát nem pont ez volt a jó, hogy itt találkozhattunk..és véleményt, tapasztalatot cseréltünk..és osztottunk meg egymással?
    Olyan szépen indult ez az oldal... hát sajnálom, hogy így cserben hagytuk!! :(

    VálaszTörlés