2010. november 2., kedd

Herzéria

Név: Herzéria ampulla
Ár: 770 - 870 Ft

A hajhullás gátlására, a haj kondíciójának javítására
Széles körű kísérletek és gyakorlati eredmények bel- és külföldön bizonyították, hogy a Herzéria a hajhullást rövid időn belül megszünteti, és rendszeres alkalmazása mellett annak újra kialakulását meggátolja.
...

A Herzéria hatóanyagai biztosítják a haj újjáéledésének legrövidebb időn belüli helyreállítását és fenntartását. A gyors ütemű hajvesztés után mutatkozó finom, gyönge és vékony szálú haj rövidesen ismét egészségesen és erőteljesen növekszik.
A Herzéria a bőrgyógyászati vizsgálatok alapján a legmakacsabb, sőt a hosszú évekig tartó korpásodási és fejbőrviszketési esetekben is biztos eredménnyel éreztette hatását - már 3-4 használat után a tünetek enyhültek, majd teljesen megszűntek.
A Herzéria rendszeres alkalmazása során sem szárad ki a fejbőr, a mirigyek működését optimális szinten tartja.
A Herzéria megbízhatóan hat- száraz, töredezett, gyenge és fénytelen hajra. A tartós hullámtól fáradt, a naptól kiszívott élettelen haj is visszanyeri szépségét.
A Herzéria erősíti a hajtövet, vékony szálú, ritka hajnál háromszoros sűrűséget is eredményezhet.
A Herzéria alkalmazását minden eredetű hajkárosodás esetén érdemes kipróbálni. Tartós hullámosítás és festés előtt különösen ajánlott.

A Herzéria hajápoló ampulla összetevői
Bojtorjángyökér-kivonat illóolajat, inulint, keserűanyagokat tartalmaz, ásványi anyagokban gazdag. Kiválóan alkalmas a hajhullás csökkentésére, zsíros fejbőr kezelésére.

Csalánlevél-kivonat fokozza a fejbőr és a hajhagymák vérellátását, gátolja a hajhullást, növeli a hajhagymák ellenállóképességét.

Körömvirág-kivonat hámosító hatású, elősegíti a szöveti regenerációt.

Mustármag-kivonat fokozza a fejbőr és a hajhagymák vérellátását, gátolja a hajhullást, növeli a hajhagymák ellenállóképességét.

Tartalmaz még olívaolajat, méhpempőt, mézet, amelyekben a haj kondíciójának megőrzéséhez fontos fehérjék, vitaminok találhatóak.

Dr. Ihász Judit bőrgyógyász és kozmetológus által 305 esetben végzett vizsgálat szerint a kiterjedt hajhullás, a foltos kopaszodás és a száraz szeborreás fejbőrgyulladással jelentkező betegeknél a gyógyszeres kúra kiegészítéseként előnyösen alkalmazható a Herzéria.
A kiterjedt, diffúz hajhullásban szenvedők reagáltak legjobban a kezelésre, 132 estből 113 betegnél megindult a hajnövekedés...

link


Herzéria sampon 200 ml
Ár: 550 Ft - 650 Ft

Hajöblítő 200 ml
Ár: 430 Ft - 500 Ft

A Herzéria sampon normalizálja a faggyúmirigyek működését, ezáltal megszűnteti a fejbőr kóros zsírosodását, jótékonyan befolyásolja a vérellátását.

Összetevői : Bojtorjángyökér, csalánlevél, kalendulavirág, mustármag kivonat, olívaolaj, méz, méhpempő, vitaminok, lecitin.

27 megjegyzés:

  1. csajok, utálom magam, de ezt is megrendeltem
    a fő ok, hogy természetes összetevőkből áll és állítólag nem szárítja ki a fejbőrt... ráadásul nem is drága

    VálaszTörlés
  2. Ne utáld! Tényleg nem drága! és lehet, hogy az egyszerű megoldások a biztos megoldások!

    VálaszTörlés
  3. Szia Berka!

    már használod a herzériát? milyen tapasztalatokkal?

    köszi, nemo

    VálaszTörlés
  4. szia nemo :) most kenem fel másodszor. 5 db ampulla van ,üvegcsében, fehéres színű folyadék. kicsit nehezen jön ki az üvegből, de végül is okés. ezt 15 percig rajta kell hagyni, száraz hajra kenve aztán jöhet a hajmosás, majd a 3. fázis, ami végül is egy hajbalzsam. 2 perc után le kell mosni.
    az illata olyan 80-as évekbeli, wu-2 -re emlékeztető :).
    különösebben nem érzek még semmit, se bizsergés-csípés, vagy hasonlók... a zsírosodásban semmi változás, de még csak az elején járok :)
    kíváncsi vagyok a 3-4, alkalom után lesz-e valamilyen változás.

    VálaszTörlés
  5. hajrá! drukkulok!
    addig is találtam egy érdekes honlapot:
    http://www.lef.org/Vitamins-Supplements/Supplements-Search.aspx?keyword=proctor

    a vitaminjaik állítólag a legjobbak.

    VálaszTörlés
  6. no hát én is kipróbáltam, sajnos eredménytelenül:(((

    VálaszTörlés
  7. szia nemo, én nem is tudom. mostanában végzek a samponnal (lassan elfogy), de szerintem rendelek még egy "kört" (ampulla, sampon, balzsam), mert olyan, mintha enyhülne a hullás.
    Közben a férjem is be szokta kenni illóolajokkal a fejem (bazsalikom, zsálya, kakukkfű, rozmaring, teafa, levendula - mindegyik üveg felét kiöntötte és készített belőlük egy egyveleget egy kis üvegben. De nem oldotta fel semmiben - sem alkoholban, sem mézben-, csak úgy natúr. Csíp is eléggé... (A hátam mögül üzeni, hogy terhesek/szoptatósok/epilepsziások ne használják a rozmaring/kakukkfű/zsálya/bazsalikomot :S )
    Szóval, szerinte az illóolajai miatt jobb a helyzet... De túl sűrűn nem kenjük, csak hetente max 1-2x.
    Én nem is tudom. Régebben is használtam illóolajokat, de mostanában vettem csak észre javulást. Ha tényleg látványosan javul a helyzet, rakok fel fotót.
    (Parallel tök máshogy kezd alakulni az életem is. De ... kiforratlan még...)

    VálaszTörlés
  8. Kedves Reménykedők! :) Hát azt kell mondjam, hogy nagyjából megállt a hullás, sőt sűrűsödött a hajam! már egy ideje nem pakolom ki a kis hajcsomókat hajmosás után a fésűből. Hajszárításkor sem marad a kezemben, és ha beletúrok, akkor sem jönnek ki a hajak számolatlanul (pár szál azért igen). Le is fotóztam! (Össze tudjuk hasonlítani egy korábbi képpel.)
    Itt is írtam, hogy november elején kezdtem a kúrát, még van a samponból, de mindjárt elfogy.
    Ha ez így folytatódik, elvileg idén letehetem a parókát, vagy mondjuk jövőre, de nem vennék rá mérget persze! Semmit nem akarok elkiabálni, majd csak akkor ha már tényleg végleges és látványos a változás.
    Használom mellette az illóolajakat, ahogy írtam, és január óta szedem a ganodermát, de sztem mindez a herzériától van.
    És ...:) szoktam érezni hullámokban, ahogy fáj a fejtetőm, pont mikor régen a kerastase-tól (=szteroid) kinőtt a hajam. (ezzel vigyázni kell, m drága és ha abbahagyod, kihullik minden, ráadásul szteroid)
    Persze még így is nagyon kevés a hajam, szóval nem akarok semmit elkiabálni!
    Inkább majd rakok fel összehasonlító fotókat.
    Kitartást mindenkinek! pusz,b

    VálaszTörlés
  9. itt látható a fotó, ami a körülbelül kiinduló állapot volt (bár maga a fotó 1 évvel korábban készült): 2010. november 11.- es bejegyzés, csütörtök . Kiegészítés - Személyes történetek

    http://hullikahajam.blogspot.com/2010/11/kiegeszites-szemelyes-tortenetek.html

    VálaszTörlés
  10. Szia berka.

    Ez szuper! De mi az a ganoderma?
    Nagyon várom az új képet.
    üdv, Éva

    VálaszTörlés
  11. szia éva! tegnap leesett a tantusz ( a férjemnek): szóba hoztam a fogamat - tudod, írtam itt is, hogy szeptember elején 2 gócos fogamat ki kellett húzni, amelyekről egyébként az derült ki, hogy a fogorvosom (a régi fogorvosom, mert ez után lecseréltem) régóta tudta, hogy gócosak, de nem akarta kihúzni, nem is szólt róluk, hiába vittem a panoráma röntgeneket, mert korona volt rajtuk, és ő úgy gondolta "amíg nagyobb bajt nem csinálnak", benthagyja őket. Tudta, hogy hajhullással küszködök, a parókáról is tudott.
    Na a lényeg a lényeg: tegnap szóba került a fog, és azt számolgattuk, lehetséges-e hogy ennyi hónappal a foghúzás után, konkrétan 5 hónappal, kezd el nőni a haj? Ha igen, akkor még ez is lehet a javulás oka.
    Ki tudja persze, meddig tart és végleges lesz-e...? Reménykedjünk! :)
    A ganodermáról itt a blogon is olvashatsz: Lúgosító kávé (Ganoderma kávé) - jobb oldali menüsor alja. Kávé is készül belőle, és tabletták is (=táplálékkiegészítő), mindenfélére felhasználják (pl még fogkrém is van). Ez egy ősi ázsiai gyógynövény (gomba), amit a mai napig gyógyításra használnak, állítólag egy csodagomba. Még csak 1-1,5 hónapja szedem, és a javulást a hajamon először 1 hónapja vettem észre. Úgyhogy hacsak nem azonnal hatott, akkor nem a ganoderma okozza. Viszont most semmit nem merek abbahagyni :): herzéria, ganoderma, illóolajok (külsőleg). Meglátjuk, beszámolok.
    Az arcom különben szebb lett már 2 hét után a ganodermától (rosacea van rajta = pirosság, azaz tk. gyulladás). És a körmöm is baromi erős lett, pedig mindig is töredezett. Fotókat majd rakok fel.
    Én valahogy a herzériára gondolok, hogy az segített. Vagy, minden együtt. De még nem akarok elkiabálni semmit.

    VálaszTörlés
  12. Éva, itt a link: http://hullikahajam.blogspot.com/2011/01/lugosito-kave-ganoderma-kave.html

    VálaszTörlés
  13. Szia Berka.

    Ez nagyon gáz, még akkor is, ha esetleg nem a fogadtól hullott a hajad. Nem kell ahhoz orvosnak lenni, hogy hajhullás esetén a góckutatás az első.

    Na mindegy, ezután jobb lesz!!!!!
    Én annyira felvidultam a jó híreidtől, hogy egész nap fel voltam dobva. Olyan jó, hogy végre van egy reménysugár és lehet bizakodni...:)
    Isten adja hogy használjon.
    A gombára rákeresek, köszi. Éva

    VálaszTörlés
  14. Úgy derült ki az egész, hogy erős fejfájásom volt (feküdnöm kellett!) Pedig nekem soha nem szokott fájni a fejem. És ez időnként arcüreggyulladás-szerű fájdalmakba csapott át. Ezért kezdtem gyanakodni a fogakra. 2 doboz antibiotikumot megetetett velem a fogorvos, mert épp nyaralni volt és nem tudott megnézni (...) Sőt, olyat is mondott, hogy antibiotikummal el lehet odázni a dolgot, akár évekre és ezzel "megmenthető" a fog, azaz kitolható az idő, hogy ne kelljen kihúzni.
    Amikor azonban megtudtam hogy gócosak, kihúzattam őket azonnal. De már egy másik fogorvossal... :)
    - Én egyébként jártam röntgenekre korábban is , de nem tudtam a gócokról :( -
    Egyébként a fő oka az volt (arra hogy nem húzta ki a fogakat korábban), hogy szerinte ilyen mértékű hajhullást nem okozhatnak.

    VálaszTörlés
  15. Még ha teljes felelősséggel gondolta, hogy nem attól hullik a hajad, akkor is tájékoztatnia kellett volna Téged. NEKED lett volna jogod eldönteni, hogy mi legyen a fogaddal és nem neki.
    ÁÁÁÁ! Nem akarlak felhúzni......
    Na az meg, hogy antibiotikumot szedetni úgy, hogy az kiváltó okkal nem törődünk............pf. No comment.
    Éva

    VálaszTörlés
  16. Szia Berka!!!!
    annyira örülök Neked, hogy csak na!!!!!!:))))
    Amit szerettem volna elmesélni, hogy a jövőben szeretnék elmenni a keleti gyógyászat irányába. Nagyon megtetszett a do-in, meg novemberben voltam akupunktúrán ami nagyon szuper volt. Sajnos nem tudtam még akkor még egy kúrát bevállalni. A tapasztalat az volt, hogy Nekem, akinek magas a vérnyomása..időközben csökkent, normalizálódott..Szóval tavasszal végigcsinálok egy újabb kúrát.

    folyt. köv.
    puszi

    VálaszTörlés
  17. :) jadejóó! :)) szuper!!! tanulj és gyógyíts minket!!! :))
    - herzériát/vagy ki tudja mit/ nem akarom elkiabálni... maradjunk annál, hogy "mintha" :)) -

    VálaszTörlés
  18. újabb kétely: a herzéria elvileg normalizálja a faggyúmirigyek működését, de nekem ugyanúgy zsírosodik a hajam...

    VálaszTörlés
  19. A készítmény csodálatos.
    Próbáltam,ugy hogy semmit nem szedtem mellé.
    Marékszám hullott a hajam,de megállította.
    Új bébi hajszálak nőttek,s a haj növekedésem is gyorsult.

    VálaszTörlés
  20. Sziasztok!
    Herzéria ampullát használtam (sampont nem!), nagyon sokat segített, nagyon hullt a hajam és korpás is volt a fejem. Kettő dobozt használtam el amikor a fodrászom kérdezte, hogy mi történt valamit szedek, mert nagyon sok új hajam van. Nagyon örültem mert én nagyon nem vettem észre hogy használt volna, igaz a korpa már nem volt olyan sok, de egyéb változás nem történt. Mostanra nagyon sok új hajam nőtt és a korpa is eltűnt, 5 dobozzal használtam el, most szünetelek, de ha kell újra folytatom. Szerintem mindenki próbálja ki, mert használ!!!!!!!!
    Üdv.:Anita

    VálaszTörlés
  21. Sziasztok!
    Harmadik alkalommal használtam a Herzériát és látványosan csökkent a hullás. Én két ampullát használok el, mert nemcsak a fejbőrre, hanem a hajvégekre is teszek belőle. Egy órát hagyom fent, majd a Dr Chen-féle samponnal mosom le. Kellemes, jó tapintású a haj utána.

    Mindenkinek szép napot,
    Szilvi

    VálaszTörlés
  22. (ezt eredetileg egy I betűs lánynak írom válaszként az ilzsu pontból aki ott említette a herz-et, de ide jobban illik a válasz)

    Szóval az jutott eszembe, hogy én nem száraz hajra kenem, mert elég zsíros hamar a hajam, és úgy azt "érzem", nem szívódna be. Úgyhogy azt csinálom, megmosom, törülkzőszáraz hajra herzet felrakom az írt időre + töri rá, majd újra megmosom, és akkor nem lemosandóból meg gyógynövényes hajápoló.

    Egy pár herz ampullát egyszer már használtam, de nem többet, mint heti 1 (belső megoldást akartam, nem külsőt). Most megint elszántam magam, kiszámoltam, 1 havi adag heti 2-3xi használattal ~2500 Ft - 2 hónap után csak látszana ettől valami. És az meg nagyon igaz, hogy finom puha lesz a haj tőle, a legsprődebb rész is jobb-ápoltabb. Hullásra, növésre - nem tudom. És nem is fogom, mivel nem csak ezt használom. Ha valami véletlen hatna, akkor majd az "elhagyásos " módszerrel derítem ki, melyik.

    VálaszTörlés
  23. Sziasztok!
    Nekem körülbelül 16 éves korom óta probléma a hajhullásom, hol jobban, hol egyáltalán nem hull. Ha visszagondolok az elmúlt több mint 20 évre, a vizsgálatok sem hoztak semmi eredményt folyamatosan ritkult a hajam.Közben szültem, epekővel műtöttek, fogaimat pótoltattam, stb. Három éve viszont annyira felerősödött a hullás, hogy eljutottam arra a pontra hogy kénytelen voltm csatos fejtetős pótlást csináltatni. Mert ott ritkut meg a leginkább és már nem szívesen mentem ki az utcára sem.
    A zsírosodás miatt minden másnap mostam a hajam, évekig ez sem tett jót, egy éve kezdtem el ritkítani a hajmosást, most hetente egyszem mosom, és tudom hogy nem ajánlott, de használok szárazsampot.
    Az évek alatt kipróbáltam már mindent én is Revalid, Bánfi, Hairclinik, stb. Itt olvastam a Herzériáról amit a nyár óta használok, belsőleg vitaminokat, november közepén a DM-ben nézegettem a "kedvenc" hajkészítményes polcot és vettem egy Helia-d hajhullás elleni regeneráló eszenciát./tulajdonképpen azért vettem meg, mert megtetszett hogy egyszerűen lehet használni a hosszú fúvókája miatt/ Összetétele hasonló a többi hajszeszhez, semmi különöset nem láttam benne.Azóta használom és bár nem bíztam benne különösebben azt kell mondanom, valami jó történik a fejbőrömmel.Nem hull kevesebb hajam, viszont rengeteg új pici hajszálacskát látok amik kb. 2cm-ek, eddig is voltak, itt-ott de most kis csomókban. Nem akarom elkiabálni, használom továbbra is hetente egyszer a Herzéria ampullát és felbuzdulva már kétszer naponta a Helia-d-t.
    Ezen a fórumon még nem olvastam erről a készítményről, jó lenne ha valaki még használja megírná mit tapasztalt!
    Kitartást mindenkinek! Tama

    VálaszTörlés
  24. Szia Tama!

    Hú akkor te is túl vagy sok mindenen.
    Nem írtad, hogy orvosi kivizsgálásod volt-e... arra kíváncsi lennék.
    Az persze jól hangzik, hogy úgy néz ki, külső szerrel is eredményt érsz el, és nagyon drukkolok, hogy bármi is hat, de hasson továbbra is :).
    Csak olyan jó lenne tudni, nincs-e valami konkrét vitaminhiányod, vagy hormon- vagy pajzsmirigy gond, vagy gyulladást, esetleg az életmódodban nem hoztál-e valami változást, ami szintén jól hat. Olyan szkeptikus vagyok a kizárólagosan külső szerekkel... Ettől persze a kis hajak meghálálják a törődést, ha nőnek, az nem lehet véletlenül, csak így tovább, és nagyon köszi, hogy ezeket megírtad! Remélem később is megírod a fejleményeket.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Kivizsgáláson semmit nem találtak, "genetikus eredetű" a probléma...
      A vérnyomásomra szedek gyógyszert, de azon próbálok javítani fogyással, de nem valami drasztikus diétával, és napi fél órát tornázok.
      Az anyámnak, és a családban a női vonalon jellemző a ritkás haj, de azért ebbe nem szeretnék belenyugodni.
      Nekem sem tetszettek a külsőleg használható szerek, valószínűleg azért mert amiket régen kenegettem, azoktól zsíros lett és összetapadt a hajam. Azért belsőleg is erősítem a DM-es haar vitál komplex-el, kollagénnal, lucernával, és bár a vasam is jó napi egy szem vas komplex-el. Napi egy csésze cickafark vagy palástfű teát is iszok. Aztán mivel igazán tiszta sampont nem találtam, egy hónapja házi tojás sampont használok szódabikarbónával, teafaolajat teszek bele./mert úgy jártam, hogy a bioboltban vásorolt méregdrága az eladó álltal jóváhagyott tiszta sampon összetételét megnéztem és kiderült hogy igaz SLS nincs benne, de egy csomó káros anyag igen/
      Nem használok hajhabot hajlakkot /balzsamot már régen nem/ amióta észrevettem a pici haszálakat. Bár a neten amiket olvasgatok sem világos hogy ezek megmaradnak-e vagy kihullanak, majd meglátom. Hinnem kell benne!
      Azt még hozzáteszem, hogy nagyon nő a hajam, tehát valami jól alakul
      úgy érzem!
      Szép napot, üdv! Tama

      Törlés
    2. Szia Tama! KÖszi a választ! :)

      Látom Te is keményen felvetted belsőleg is a harcot, nagyon jók, amiket írsz, hogy teszel, elég komplex (mozgás-vitaminok-szerek-szemlélet)

      És úgy tűnik, megvan a jutalma! Nagyon ügyi vagy, drukkolok, hogy minden Téged igazoljon és kis hajak mind nagyhajak legyenek ;).

      Egy megjegyzés a cicka-palást kombóra, nem tudom, hogy úgy érted-e, hogy ezt mind minden nap iszod-e vagy csak röviden így sikerült leírni... és bocsánat, ha belekotyogok Te meg már rég vérprofi vagy...
      De esetleg olvass utána, hogy melyik tea melyik hormont nyomja feljebb, mert ahogy én tudom, cicka ösztrogént tornázza fel, palást a progit, és a ciklus holtartásától függően kell inni -- ciklus első felében nyilván a cickát, 2. felében palástot.
      És még valami, nézd meg, hogy a te specifikus hormonprofilodhoz jó-e egyáltalán, ha mindkettőt feljebb nyomod. Pl ösztrogéndominanciába figyelj, át ne menj, mert az is okozhat hullást - van akinek öszto rendben, csak progihiánya van, és ha ösztrot még feljebb nyomja, akkor az eleve fennálló relatív ösztro-túlsúlyt erősíti... de ez egy nagyon kiragadott rész az írásodból, és még egyszer mondom, elnézést, hogy nem maradtam a kaptafánál, csak ez szemet szúrt. És én viszont nem vagyok vérprofi, csak egy időben én is érintve voltam és akkor utánaolvastam, sőt eszerint ittam is a kis teáimat, és ennyi emlékem maradt meg. Nyilván külön iskolája van a témának, csak lehet megéri utánajárni pöpecül, ha már ilyen elszánt és odafigyelő vagy :).
      Hajrá továbbra is, sok sikert! :)

      Törlés
  25. Sziasztok, ezt az ampullát hányszor kell használni egy héten? minden hajmosásnál (mert én minden másnap hajat mosok) vagy elég egy héten egyszer? erről sehol nem találok infót, csak hogy rendszeresen meg kúraszerűen.....

    Köszönöm!! M.

    VálaszTörlés