2009. december 3., csütörtök

viviscal


Név: Viviscal tabletta
Tengeri eredetű hatóanyagokat tartalmazó készítmény. A Viviscal a finn tudósok és bőrgyógyászok által a szép haj érdekében kifejlesztett, természetes eredetű összetevőket tartalmazó termék. Hatóanyaga különleges, mélytengeri halakból készült kivonat
Ár: 19050 ft (60 db tabletta)
Készült (tablettánként):
Tengeri halfehérje-keverék 300 mg, acerola kivonat 120 mg (30 mg C-vitaminnal), energiatartalom: 7,45 KJ, Silica keverék: 30 mg. Hordozó: mikrokristályos cellulóz (E460), magnézium sztearát (E470b) és természetes feketeribizli aroma felhasználásával.

Ajánlott alkalmazás: naponta 2 tabl. 6-8 hónapon keresztül. Ezt követően fenntartó kúraként napi 1 tabl.

Megjegyzés:
(1) Az egyik barátom a Viviscal tablettát javasolta, mert neki ez megállította a hajhullását és nincs semmilyen mellékhatása. Csakhogy ez egy több hónapos kúra volt. Engem nagyon megviselt az elmúlt néhány hónap. 1 hónapja szedem a tablettát, de szeretném felgyorsítani a gyógyulást. Tudnátok valamit javasolni, amivel kiegészíthetem? (béla2, 462)

6 megjegyzés:

  1. Két hónapig szedtem emelt adagban, ami napi 3 szemet jelent. Semmi változást nem tapasztaltam, bár erre is azt mondták, hogy legalább 3 hónapig kell szedni, hogy hasson, de már 4 hét után csökkenti a hajhullást. Nálam semmi hatása nem volt, és mivel nagyon drága(17000Ft/hó) 2 hónap után abbahagytam. Kerkira

    VálaszTörlés
  2. Én csak 1 (-2) hónapig szedtem, de semmi különösebb jótékony hatását nem éreztem. Ahhoz viszont elég drága volt. Akkoriban 15e Ft/doboz. ez 7 éve volt, asszem.
    Na de, valahol olvastam, hogy a csukamájolaj(?) és halolaj kapszula kiválthatja. Még nem néztem utána melyik mennyibe kerül és léteznek-e egyáltalán.

    VálaszTörlés
  3. 5 hónapig szedtem a tablettát, használtam a sampont és a balzsamot, de semmi pozitív hatását nem tapasztaltam, csak egy csomó pénzembe került.
    Macsek

    VálaszTörlés
  4. na utána néztem csajok, idefigyi
    Omega-3 mélytengeri halolaj kapszula
    Kiszerelés: 60db
    Ár: 1512 ft

    A mélytengeri halolaj számos telítetlen zsírsav mellett jelentős mennyiségben tartalmaz többszörösen telítetlen, hosszú szénláncú Omega - 3 zsírsavakat. Ezek közül szervezetünk számára a legfontosabbak a gyulladáscsökkentő hatásuk révén a DHA (= decosahexaensav) és az EPA (=eikozapentaensav).

    A halolaj igen magas DHA és EPA tartalmának köszönhetően megelőzhetjük a szív és a keringési rendszer megbetegedéseit. Lassítja az érrendszer elmeszesedését, javítja a vérkeringést, csökkenti a trombózis kialakulását. Segít beállítani a vér helyes koleszterin- és trigliceridszintjét. Ezenkívül lassítja a daganatok továbbfejlődését és erősíti az immunrendszert. A halolaj ezenkívül tartalmaz még E-vitamint is, ami védi a többszörösen telítetlen zsírsavakat az oxidációtól....

    Készült: mélytengeri halolaj, étkezési zselatin, glicerin, víz felhasználásával
    http://www.bioszallito.hu/Omega-3-melytengeri-halolaj-kapszula?termek-7483

    itt egy másik, 2500 ft-ért
    TEVA
    http://www.pirulapatika.hu/000003702/adatlap

    VálaszTörlés
  5. Én szedtem 5 hónapig és nekem nagyon bevált. Előtte rengeteg dolgot kipróbláltam, de semmi... Maradt 5 dobozzal, ami nekem már nem kell, az USA-ból hozták ahol majdnem fele annyiba kerül, mint nálunk. Eladnám annyiért amennyiért vettem, nem akarok nyerészkedni rajta. Akit érdekel hívjon a 20/5792857 számon.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!ha esetleg meg megvannak a dobozok (ed meg nem jart le a termek),engem erdekelnenek!irj legyszi :-)

      Törlés