2009. december 1., kedd

vichy dercos

-
-
-
-
-
megjegyzés:

7 megjegyzés:

  1. Olyan meggyőző volt a reklámja, gondoltam ezt is kipróbálom. Samponja+ampullák=semmi változás 6 hét után. Pedig azt nagyon ígérték, hogy 6 hét után jön az eredmény. Hát nálam nem, pedig 2 doboz ampullát is megvettem...(ja, nekem nagy valószínűséggel hormonprobléma miatt hullik a hajam)

    VálaszTörlés
  2. Én használtam az ampullákat kb egy éve. 12+6 ampullásat és rajtam 1 doboz után látszott a változás. Nagyon sok babahajam lett. Azóta a sprayt használom, már lassan egy éve, de már annyira nem hat. Gondolom nem kellene ilyen sokáig használni. De nekem bevált.

    VálaszTörlés
  3. én is többször használtam az elmúlt évek során..akkor bevált, most sajnos nem:(

    VálaszTörlés
  4. ó, én is így jártam a kerastase aminexil-lel, bár, ha betartom amit mondtak, hogy soha nem szabad abbahagyni, lehet hogy volna még a fejtetőn hajam. Szóval, sajnos abbahagytam, és ha nem is azonnal, de jelentős mennyiség kihullott néhány hónap alatt (az abbahygaás után úgy 1 évre) és mikor újrakezdtem, tavaly, már nem használt... pedig hónapokig használtam.

    VálaszTörlés
  5. A vichy dercos nem ér semmit drága és átverés én megvettem a teljes kúrát nem használt - 20000ft
    ,,meggyőző a reklám" ennyi.
    Nem érdemes kipróbálni sem!!!
    Veronika

    VálaszTörlés
  6. Én néhány éve használtam a vichy dercos nőknek fejlesztett változatát enyhe hajhullásra, és egy hónap alatt csökkent normális mértékűre a hullás és szebb is lett a hajam . Most kb.fél év alatt hormonális problémák miatt, amivel nem nagyon tudtak kezdeni semmit az orvosok (pajzsmirigy, ösztrogén, inzulin), olyan erőteljesen megritkult, az amúgy nem hétköznapi módon dús hajkoronám, hogy kivillan a fejbőröm, mindig valamivel takargatnom kell (kalap, napszemüveg, hajpánt stb.). Gondoltam újra kipróbálom az dercost, de nem, hogy nem segített, mintha sokkal rosszabb lenne tőle, még inkább felgyorsult a hajhullás. Szóval nem tudom jó szívvel ajánlani, és drága is volt. 39 éves nő

    VálaszTörlés
  7. Ha valakinek hormonális változása van ( betegsége) azért nem a terméket kell okolni!!!Nekem mindig hatott ha bajom volt...én csak ajánlani tudom!

    VálaszTörlés