2009. december 4., péntek

viaderm


Név: Viaderm 30 szépségkapszula
Ár: kb 1888 Ft
Vitaminok, ásványi anyagok és telítetlen zsírsavak egyedi kombinációja.
A Viaderm olyan bioaktív anyagok egyedi kombinációja, amelyek kedvező hatást fejtenek ki a bőr állapotára, a haj minőségére és a körmök szilárdságára. A fontos vitaminok, ásványi anyagok, és különböző eredetű olajok kiegyenlített mennyiségét tartalmazza, melyek – a kozmetikumokkal ellentétben – a hatásukat belsőleg és ezért hosszú távon fejtik ki.

A biotin és a cink pozitívan hatnak a bőr állapotára és erősítik a körmöket.
Az E-vitamin, a likopin és a szelén jelentős antioxidánsok, amelyek elősegítik a szervezetben zajló káros oxidatív, így például az öregedési folyamatok gátlását.
A halolaj és a ligetszépe olaj többszörösen telítetlen zsírsavakban gazdag. A halolajban lévő Omega-3 (EPA- és DHA-) zsírsavak hozzájárulnak a keringési rendszer (szív és érrendszer) egészséges működéséhez, valamint csökkentik a vér trigliceridszintjét. A ligetszépe olajban lévő gamma-linolénsav több élettanilag fontos anyag előanyaga.

A napi adag (1 kapszula) tartalmaz:
  • Energiatartalom 8,84 kJ/24 kcal
  • A-vitamin 380 µg 47,5% RDA*
  • B5-vitamin 3 mg 37,5% RDA*
  • B6-vitamin 2 mg 100% RDA*
  • C-vitamin 30 mg 50% RDA*
  • E-vitamin 10 mg 100% RDA*
  • Biotin 150 µg 100% RDA*
  • Béta-karotin 1,5 mg 31,3% RDA*
  • Szelén 30 µg 37,5% RDA*
  • Cink 10 mg 66,6% RDA*
  • PABA 2,5 mg
  • Likopin 2 mg
  • Ligetszépe olaj 100 mg
  • Halolaj 50 mg

(*RDA: a felnőtteknek ajánlott napi bevitel %-ban)

Adagolás: Naponta 1 kapszula
, bőséges folyadékkal

6 megjegyzés:

  1. idézek: Sokak szerint használ, de nem mindenkinek, ha nem jön be próbálkozz a Revaliddel, nekem az volt jó. Ja a szagára készülj fel, elég büdös.
    mellekhatasai vannak
    (link: http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__bor-es-hajapolas__4082-hasznal-a-hajnovekedes-serkento-viaderm-kapszula)

    VálaszTörlés
  2. Hajhullás ellen jó

    odézek: Én már szedtem egy ilyen dobozzal, 50 darabosat, és nekem nagyon bevált. Azóta nem hullik olyan nagy mértékben a hajam, a körmömet is megerősítette, az is elég gyakran betöredezik. És még azt vettem észre, hogy szebb lett tőle a bőröm. A kapszulának egy kicsit kellemetlen az illata de meg lehet szokni, az ötvenedik szemnél már fel sem tűnik :) (http://www.velemeny.com/termek/Viaderm-szepsegvitamin/velemeny/Hajhullas-ellen-jo#velemeny)

    VálaszTörlés
  3. idézek: akkor röviden.
    Revalid: iszonyú étvágy és néha fájó gyomor, egyébként semmi.
    Biovanne: szerintem nem nagy változás, bár mintha fényesebb lett volna a hajam, de ennyi.
    Merz: nagyon jó!!! Hajra, körömre, mindenre. Talán egyetlen hibája, hogy néha nehezen lehet hozzájutni.
    A legújabb felfedezés: http://www.wek.hu/produkty.asp?nl_product_id=589
    VIADERM : tökéletes. Már két hét után nő a köröm és a haj mint a gomba. Tehát Nekem ez marad. (elvira, http://www.nlcafe.hu/forum/?fid=441&topicid=170542)

    VálaszTörlés
  4. A legjobb, ha ezt megértjük, feltérképezzük, és mielőbb jó útra térünk. A hajhullás megállításához a testi ápolásán, és rendbetételén, a vitaminpótláson túl, szükségesek az alábbi lépések.

    1. egy hosszan elhúzódó döntéshelyzet azonnali tisztázása
    2. a rettegések, félelmek feloldása, ha máshogy nem megy, az úgy még nem volt, hogy sehogy se lett volna mentalitással, de jobb, ha belső hitünkre hagyatkozunk
    3. az életenergiánk erősítése, pozitív, szép élményekkel, emlékekkel, örömforrások keresése
    4. ha régóta meg akarunk válni valamitől, de nem megy, most határozzuk el magunkat
    5. ha letargikusnak érezzük magunk, terápiázzuk magunkat, beszéljük meg magunkkal a helyzetet, szedjünk elegendő C-vitamint, és együnk piros és sárga gyümölcsöket, ha szükséges, vonjunk be ebbe a folyamatba egy szakembert, aki átlendít a nagy akadályokon

    Ez csak egy jó tanács!!NEM A TÜNETET KELL KEZELNI ?HANEM AZ OKÁT!!!!!

    EGY ANGYAL ÜZENI:)

    VálaszTörlés
  5. Én már szedtam a Viaderm kapszulát. Szerintem ez a legjobb. Mostanában magyarországon nem nagyon lehet beszerezni a gyógyszertárakban, sok helyen azt mondták, hogy magszünt. Ez nem igaz, csak új csomagolást kapott, és bővült az összatétele. Szlovákiában gond nélkül be tudtam szerezni. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Külön öröm, hogy gyorsan nő a hajam tőle :)

    VálaszTörlés
  6. Én régebben szedtem és nekem nagyon jó volt. Most is szedném, de mivel éppen szoptatok, nem tudom hogy lehet-e szednem. Ajánlom mindenkinek.

    VálaszTörlés