2009. december 1., kedd

varga hajszesz

Név: Varga hajcseppek
Ár: kb 3000 Ft 50 ml


Összetétel: A készítmény 19 gyógynövény alkoholos kivonata. A különleges összetételnek köszönhetően az oldatban a gyógynövények legkedvezőbb hatásai összegeződnek. A növényi kivonat - közel 200 értékes hatóanyagot - vitaminokat, aminosavakat, ásványi anyagokat, mikroelemeket és egyéb fontos vegyületeket tartalmaz.

Hatás: a Varga Hajcseppek hatóanyagai táplálják a hajhagymákat, serkentik a fejbőr vérkeringését. A készítmény napi használat esetén 2-8 héten belül megállítja a különböző eredetű hajhullást, 2-3 hónap alatt a hajszálak megerősödnek, a hajnak ismét tartása lesz. A korpásodás rövid idő alatt megszűnik. A természetes hatóanyagoknak köszönhetően regenerálódnak a nem aktív, de még életképes hajhagymák és - ilyen feltételek mellett - a haj 2-6 hónap alatt ismét növekedésnek indul. A visszajelzések azt igazolják, hogy a nők körében gyakoribb az újbóli hajnövekedés.

Használat: 1. Hajhullás esetén: a hajcseppet kúraszerűen ajánlott használni 3-4 hónapon keresztül, naponta 1 alkalommal, 20-35 fújást a választékba permetezve, majd ujjbeggyel gyengéden bemasszírozva. Hosszú ideje fennálló erős hajhullás esetén napi 2-3 kezelés szükséges. Naponta a kezelések között 2-3 óra szünet ajánlott.
2. Hajritkulás, kopaszodás, foltos hajvesztés esetén: A kritikus (hajhiányos) területen 4-8 hónapig naponta 2-3 kezelés javasolt. A problémás terület nagyságától függően 5-15 fújást permetezzünk a fejbőrre, majd gyengéden masszírozzuk be. Ezzel egy időben javasolt a teljes hajas fejbőr kezelése legalább 3 hónapig naponta egy alkalommal.
3. Hajminőség javítására és a hajritkulás megelőzésére: a hajcsepp kúraszerű használata ajánlott 2-3 hónapon keresztül napi egy alkalommal, 20-35 fújást permetezve.
4. Utókezelés: Az elért eredmények megtartása érdekében célszerű a hajcseppet legalább heti 1-2 alkalommal használni.

4 megjegyzés:

  1. idézek: Ami bevált: Varga-cseppek + Vichy Dercos sampon (illetve az, hogy most már nem hajfestéket, hanem csak hennát használok a hajamra). Persze nem azonnal hatnak ezek sem, kb. 2-3 hónap után vettem észre, hogy nem annyira "foltos" a fejbőröm. (2007.01.11, vales11, http://www.nlcafe.hu/forum/?fid=441&topicid=129906&step=0&bw=1)

    VálaszTörlés
  2. Varga hajcsepp nekem bejött:)). Csaláncseppek is. De kellett hozzá több mint 3 hónap, hogy valami látszon. 6 hónap után szép nagy bozont lett a fejemen:)).

    VálaszTörlés
  3. Tudja valaki milyen gyógynövényeket tartalmaz a csepp? Szeretném kipróbálni de allergiás vagyok pl a kamillára, és más növényekre is, nem találtam információt.

    VálaszTörlés
  4. Ha veszel egy varga sampont (az csak 699 Ft) azon ott van a csepp összetétele is (igaz minden latinul, szóval a neten kell majd kinyomoznod. És ha van benne olyan amit nem bírsz, akkor max elhasználja a család vagy odaadod vkinek....

    VálaszTörlés