2009. december 1., kedd

rougj hair active

-
-
-
-
-
megjegyzés:

66 megjegyzés:

  1. Első komolyabb beruházásom, miután ráeszméltem kóros hajhullásomra. A helyi patikában szervezett ingyenes mikrokamerás fejbőrvizsgálaton ajánlotta a hölgyike, akinek rá sem kellett beszélnie, hiszen akkor még pénz nem számított, csak valamit tegyek a hajhullás ellen. Fejbőrtisztítő (sampon helyett, egy picit habzik csak) és bemasszírozós ampullák több tízezer forint értékben (sajnos már a pontos árra nem emlékszem), 3-4 hónapig használtam, hátha mégis hat. Nem hatott...
    Egyébként minden hajproblémára ezt a terméket ajánlotta, legyen az hormon eredetű, öröklött, zsíros korpa stb., melyet már ott közvetlen meg is vásárolhattam a gyógyszertárban...jó üzlet.

    VálaszTörlés
  2. Feleségem is használta a RougjHair készítményeket, méghozzá rendszeresen úgy, ahogy azt elöírták .... én mindig átnéztem a fejbörét de változást nem tapasztaltam rajta . Fejböre ugyanolyan korpás maradt továbbra is . Elképzelhetö , hogy másoknál hatásosabbak a készítmények .Most egy másikfajta készítményt használ ,ami már az elsö alkalommal látható jobbulást eredményezett ...

    VálaszTörlés
  3. Szerintem panasz esetén ,legelöször is elkell menni egy börgyógyászhoz . Egy jó börgyógyászhoz ...Egy nagyon jó börgyógyászhoz ... Nem szabad mindjárt minden terméket megvásárólni! Majd a vizsgálati eredménynél kiderül , hogy miért is hullik a haj . Egy jó börgyógyász, megtudja mondani mit is használjunk ...

    VálaszTörlés
  4. Én már sok éve küzdök hajhullással és hajzsírosodással. Sok mindent kipróbáltam már, de nem használt (vitaminok, ásványi anyagok, különféle hajhullás elleni készítmények, vérképem sem mutatott semmit). Ma voltam egy ingyenes hajvizsgálaton. Persze én is megvettem a hajtisztítót és egyelőre csak a hajhullás elleni ápoló készítményt, mert a zsírosodásra való ápoló épp nem volt raktáron. Mivel sorállás van a hajvizsgálaton, nem nagyon van idő a kérdések mellett átolvasni a papírkát is, amin a megjelölt termékek ismertetője van, így csak otthon vettem észre, hogy a hajhullásra és -zsírosodásra nem kellett volna két külön termék, mert van egy, ami mindkét problémára való. Úgyhogy egy kicsit "lehúzásnak" érzem, hogy plusz egy készítményt sózott rám a hölgy (csilliárdért!). Ezek után nem hiszem, hogy elmegyek a kontrollra, hacsak nem fogok brutális javulást tapasztalni az elkövetkező 1 hónap alatt. Ebben viszont már most kételkedem, mert a neten olvasható eddigi tapasztalatok alapján nem igen reménykedhetek! Ez is csak egy jó nagy üzleti fogásnak látszik: ingyenes hajvizsgálat, majd azonnal megveszed a drága termékeket, hátha...
    Persze ha nem válik be, akkor nekem csak egyszer tudták eladni!!!

    VálaszTörlés
  5. Sziasztok!Én is elmentem abba a bizonyos patikába az ingyenes hajvizsgálatra.Nálam az volt az előzmény,hogy kb.2 éve hullik a hajam.Kipróbáltam már minden hajhullás elleni vackot.Semmi sem segített.Megláttam a reklámújságban ezt az ingyenes lehetőséget és újra felcsillant a remény!Egy hónapja használtam a fejbőrtisztítót,de nem nagy eredménnyel./mondhatni semennyivel./Visszamentem kontrollra azt mondta a hölgy,hogy javult valamennyit,de vegyek hozzá egy másik vackot is.Én hülye meg is vettem.Aztán ott maradtam még egy kicsit és figyelgettem az eseményeket.A tapasztalatom az volt,hogy szinte mindenkinél ugyanazt a problémát találta és mindenkivel ugyanazt a cuccot vetette meg.Nem hiszem,hogy ezek a RougHair termékek sokat segítenének.A patika helyében pedig nem engedném,hogy így lejárassak.Tiszta szégyen,hogy így lehúzzák az elkeseredett embereket!Bár az említett termékeket gyártó vagy forgalmazó cég biztos rendesen tejel a patikának.

    VálaszTörlés
  6. Ma én is elmentem egy ilyen potya vizsgálatra:)
    És nem lőn csoda nekem is ezt a 2 terméket ajánlotta min. 4 hónapos kezelésre. Eltömődött hajtüszőkre stb. Ebben azért van igazság sztem, de én nem vettem meg. Néhányszor azért elszólta magát a hölgy, mert megjegyezte, hogy bármilyen gyógyszermellékhatás is lehet, vagy hormonális, sőt nekem azt is mondta, hogy emésztési gondra utaló jeleket lát. Mégis csak ezt a szert kellene megvennem:) Azért örülnék, ha legalább egy pozitív tapasztalatot olvashatnék róla.
    Kori

    VálaszTörlés
  7. Sziasztok!
    Én is néztem egyik nap a patikában a rougj hair activ termékeket, láttam elég borsos az áruk, de gondoltam, ha tegyük fel, jók, akkor lehet beruházok..
    Patikusnő mondta is, hogy neki és a vásárlóknak is szerinte jobban bevált ez, mint a másik cég termékei. De olvasva az itteni hozzászólásokat..
    Bár az is igaz, mindenkinél más oka lehet a hajhullásnak, ezeken a fejbőrvizsgálatokon csak a fejbőrt tudják megnézni, alaposabban nem tudják az embert megvizsgálni, pedig a korpát is többféle dolog okozhatja (gombán kívül sebborrhoea, ekcéma, pikkelysömör pl.), nem mindegy mivel, és hogyan kezelik.
    Nekem a másik cég termékei beváltak (én náluk voltam először ingyenes hajvizsgálaton), voltam hajgyógyásznál is (bőrgyógyászokkal nincs jó tapasztalatom, más téren, meg ismerősök elmondása alapján sem), aki alaposabban megvizsgált, nemcsak külsőre, belsőre is ajánlott dolgokat (mert a samponok nem elegek magukban), és a hajam határozottan javult!
    Ezen kívül más termékeket is használtam, nem írok cégnevet, ne tűnjön reklámnak, bár én csak "vásárló" vagyok, akit érdekel annak megírom máshogy, mert én is sokat szenvedtem a korpától, hajzsírosodástól, hajhullástól..
    De a rougj-ot szerintem nem próbálom ki, a többi olcsóbb és jobb is, csak a kíváncsiság..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Légy szíves küldd el nekem a bevált termék nevét.
      g.kitti94@gmail.com

      Köszönöm! :)

      Törlés
    2. Szia, Küld el nekem is a termék nevét.....emmyja@freemail.hu....Köszönöm

      Törlés
    3. Lányok, legyetek kedvesek közzétenni, hogy nyilvános legyen végre, mi ez a titkos "bevált szer", ami felkeltette az érdeklődéseteket? Valóban bevált nálatok is? Kérlek, osszátok meg a tapasztalatotokat, és vessünk véget ennek a kíváncsiskodásnak! Égek a vágytól, hogy megtudjam :)
      berka

      Törlés
    4. Szia! Szeretném kérni,hogy légyszi nekem is küldd el a hatékony szert.
      j.diana@citromail.hu Köszönöm szépen!

      Törlés
    5. Szia. Én is elszeretném kérni a termék nevét. wike93@freemail.hu.
      Várom válaszod.
      Évi

      Törlés
    6. Szia! Elküldenéd nekem is ennek a terméknek a nevét?

      Törlés
    7. Küld el légyszíves a termék nevét gpinter@t-online.hu, pintergabsi1@gmail.com Köszönöm ha segítesz

      Törlés
    8. Sziasztok, nekem a patikus a Vischy termék samponját mondta, hiszek neki, mert több éves barátság fűz egymáshoz. A férjének csak ez használt. Most 5200 Ft 2 doboz 50% leértékeléssel. Én már kidobtam 1 hónapra 21.000 Ft-ot, azt hiszem megpróbálom, mert én sem hiszek a hókusz pókuszban

      Törlés
    9. Szeretném ha privátban meg írná hogy mit használ én is hasonló problémával küzdök ildiko@snetworx.hu címre előre is köszönöm szépen!!

      Törlés
    10. Szia..olvastam amit irtal, engem erdekelnenek azok a szerek amiket dikerrel hasznalsz
      Koszi Ildiko emailba varom.koszi

      Törlés

    11. Unknown2018. december 4. 12:42

      Szia..olvastam amit irtal, engem erdekelnenek azok a szerek amiket dikerrel hasznalsz 
      Koszi Ildiko emailba varom.koszi
      Cicamica.sicc@gmail.com

      Törlés
  8. Sziasztok,

    Ma elmentem egy ingyenes fejbőrvizsgálatra az egyik patikában. Ahol egy kisebbkérdés sor kitöltése után megnézte a fejbőröm, és nekem is ezeket a termékeket ajánlotta egyből. Egyet a zsírosodásra, egy a hajhullásra, egy termék pedig fejbőrtisztító hatása miatt kellett volna. Igazából az zavart, hogy egyből rám akarta sózni ezeket a termékeket, és hogy már most rögtön beír kontrollra. Finoman vissza utasítottam, mivel előtte szerettem volna utána nézni ezeknek a termékeknek.
    Hiszen nem olcsók, de úgy gondoltam ha jókat találok róluk, akkor beruházok egy ilyen kúrára.
    De a úgy döntöttem inkább nem...
    Lehúzásnak tartom az egészet..

    VálaszTörlés
  9. Sziasztok!
    Tegnap én is voltam egy ilyen ingyenes hajvizsgálaton. Már szeptember óta hullik a hajam és most már úgy érzem nagyon sok kihullott, nekem is felcsillant a remény, hogy hátha... A hölgy finoman szólva sem volt kedves, gondolom megzavartam valami beszédben, mert a patika benti területéről kellett kihívnom, szóval elég undok volt, gondoltam finoman ráborítom az asztalt és otthagyom, de nyeltem egyet és kitartottam, az volt a szemem előtt, hogy hátha tud megoldást. Nekem a fejbőrtisztítót, meg a korpásodás és zsírosodásra való krémet ajánlotta. Időközben befutott a férjem, mondom neki is nézze már meg, vele már nem volt olyan bunkó, nem hiába férfi, sokszor belefutok ilyenekbe, akik a férfiakkal kedvesebbek. Szóval a férjem kopaszodik, mint az apja, persze nem örökölte, hanem a tesztoszteron tehet róla, jó tudni. Sokkal jobban hullik a haja, jobban zsírosodik, jobban korpásodik, mégis neki csak a fejbőrtisztítót ajánlotta, érdekes. Biztos gondolta havi 15000ret már úgysem dobunk ki ilyenre. Nem vettem meg a terméket akkor, gondoltam majd jövő héten, de ennyi negatív vélemény után nem is fogom megvenni.
    Sephira ha tudod írd csak meg itt nyugodtan annak a terméknek a nevét ami szerinted jobb. legalább lesz remény másnak is.
    Köszi: Anizbell

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Olvasgatom itt a hozzászólásokat, és akkora ellentmondást vettem észre: a gyógyszertári tanács az átverés, csalás, a hölgyike csaló, szélhámos - de egy noname hozzászólótól mindjárt kéritek a csodaszer nevét és már rendeltek is! Normálisak vagytok?

      Törlés
  10. Sziasztok!
    Voltam én is hajgyógyásznál, elég vékony szálú a hajam és mostanában hullik is meg néha korpás is.. Nekem is ezt a fejbőrtisztítót ajánlotta, Rougj Hair activa, Shiuma Lavante, mondta is még aznap vegyem meg, csak 2700 forint, és írassam is be magam a gyógyszertárban csekély 2 hét múlva hozzá kontrollra. Nem vettem meg, de még milyen jó is, mert itt olvasva egy jó szót nem hallottam róla. Egy kis pénzkidobástól megkíméltem magam. Hála... Sephira! Írd meg itt, hogy mit használtál, ami használt is és olcsóbb is, biztos sokan kipróbálnák, én biztosan. Köszi.

    VálaszTörlés
  11. sziasztok, lányok. csak emlékeztetőül :) : a blogra bárki regisztrálhat, és nem lehet tudni ki miért ajánl egy honlapot, egy terméket, egy stúdiót... ki melyik gyártó ügynöke. Mindig kezeljetek fenntartással minden információt! És nézzetek utána másutt is az interneten, gyűjtsétek az infókat!
    Persze akinek segít valamilyen szer, írja meg bátran! Osszuk meg a tapasztalatokat egymással!
    Szép hajkoronát Nektek! berka

    VálaszTörlés
  12. sephira, nem neked címeztem ám a beírást! írd meg, én is kíváncsi vagyok :)

    VálaszTörlés
  13. Sziasztok!
    Nem dolgozom senkinek, de nekem használt ez a termék. A hajhullásom kb. 5 éve kezdődött és minden orvost végig jártam, akit lehetett. Voltam állami bőrgyógyászato és magánnál, nőgyógyászaton, kardiológián, fogászaton, különböző laborvizsgálatokon és diagnosztizálták a nagyon könnyen kitéphető hajszálaimat is...kivették a mnadulámat, és kb. egy év telt el így a semmivel, a hajam hullása nem állt meg. Kipróbáltam ez előtt más hajhullás elleni termékeket is, azok sem használtak. Ezek után jött a Rougj. A hölgy nekem korrekten elmondta, hogy stresszt nem tudnak semmilyen löttyel kezelni, tehát ha amiatt hullik, azon nem fog segíteni. Belevágtam és működött.Azt javaslom, hogy ha nem találnak gyulladást, pajzsmirigy rendellenes működést...stb, akkor ez még egy esély. Előtte azonban én megvizsgálnám, hogy nem valami belső ok miatt hullik-e a hajatok, azt nyilván nem lehet egy fejbőrre locsolt oldattal elmulasztani. Mindenkinek sok sikert! L.-Koch Barbara

    VálaszTörlés
  14. Sziasztok!

    Mind a 4hónapot becsületesen végigcsináltam, a fejbőrtisztító és mellette a 2 csöpögtetős balzsam (caduta urto, sebo urto) használatával. Pontosan ahogy a hajvizsgálaton mondták. Az eredmény 0. Pontosan ugyanúgy hullik tovább a hajam és méghozzá jobban zsírosodik mint azelőtt. Miért nem vállalnak vajon visszafizetési garanciát? (csupán 30ezer forintomba került ez a kis átverés.) Azt javaslom hogy senki de senki ne adjon pénzt erre a hülyeségre. :(

    VálaszTörlés
  15. Ja, és minden kivizsgáláson voltam már, pajzsmirigy rendben van, vérkép OK, fogak rendben, semmi gyulladás. Szóval ennyit erről..

    VálaszTörlés
  16. Sziasztok!
    Én olyan másfél éve vettem észre, hogy ritkul a hajam. 21 éves vagyok. Pontosabban a fodrász mondta, aztán én is megfigyeltem. Szedtem rá sörélesztőt meg vitaminokat, de persze semmi javulás. Szeptemberben mentem el egy ilyen ingyenes hajvizsgálatra. Ott kérdezett pár dolgot a nő, pl hogy szedek-e gyógyszert, mondom fogamzásgátlót (yasminelle) két és fél éve, de ez gondolom nem számít. Azt mondta, hogy simán lehet ettől, sőt ha belegondolok, a gyógyszer szedése után fél évvel kezdődött kb a hajam ritkulása. Nem látványosan, hanem szépen lassan. Mondta, hogy szerinte hagyjam abba, olvassam el a mellékhatásokat és akkor meglátom, hogy igaza van. Megnézte a fejbőrömet, nagyon zsíros volt, évekig napi szinten mostam és vasaltam, reggel frissen mosott hajjal sapka nélkül mentem ki télen stb...:D Szóval kapott rendesen a hajam. Na és most jutottam el a ROUGJ-hoz: a fejbőrtisztítót és a korpásodás-zsírosodásra való cuccot ajánlotta, meg a drazsét, de azt nem vettem meg. Havonta mentem kontrollra, 2 zsírosodásra-korpásodásra való ampullát és 2 hajnövekedést serkentőt vettem meg és használtam el. A fejbőrtisztítón kívül más sampont nem használok, 4 naponta mosok hajat és nagyon vigyázok rá. Szójalecitint meg multivitamint szedtem 2 hónapig. A gyógyszert a vizsgálat után abbahagytam. Nem tudom, hogy a gyógyszer elhagyása vagy a rougj, esetleg a kettő együtt, de megállította a hajhullásomat. Még mindig csak ezeket a szereket használom, és nagyon sok új hajam van. Nem csak a mikrokamerán látom, de hajmosás után a választéknál merednek fel a kis hajak:) Annyira jó! Ja, és minden nap mondogatom, hogy erős a hajam, elképzelem, ahogy nő ki a fejemből. Határozottam több lett a hajam, és én ezért ajánlom mindenkinek a rougj-ot, bár tudom, hogy elég drága, de nekem ennyit megér.

    VálaszTörlés
  17. Sziasztok!

    Úgy döntöttem én is leírom a történetemet és a tapasztalataimat a Rougj-jal kapcsolatosan. Az én hajhullós problémám még 20 éves koromban kezdődött 2007 őszén. Ezt megelőzően gyönyörű hosszú, egészséges és dús hajam volt, amit mindenki dicsért, bőven elég volt hetente egyszer megmosnon, nem festettem, nem vasaltam, vagyis szinte minden káros behatástól mentes volt. Aztán egy rossz sampon és balzsamválasztást követően egyre inkább elkezdett zsírosodni. Mint ahogy már említettem 4 éve ősszel kezdődtek igazán a bajok, mert brutális módon elkezdett hullani hajam. Ekkor vérvételből kiderült, hogy vashiányom van, valamint tombolt bennem a Candida. Ezeket sikerült kikezelni és kb. fél év után abbamaradt a hajhullás Revalid szedése mellett. 2008-ban valamennyit dúsult a hajam, de meg se közelítette, az előtte levő állapotot. Aztán ismét eljött az ősz és megint elkezdett hullani a hajam, szinte még hajmosás után se látszódtak új hajszálak. Ekkor ismét vérvétel, kiderült, hogy most teljesen rendben van minden. Így ment ez 2009 júliusáig, akkor a háziorvosom tanácsára elmentem a bőrgyógyászatra, ahol elrendelték a góckutatást. Végigjártam az ilyenkor szokásos utat - vérvétel, fogászat, nőgyógyászat – és végül a fül-orr-gégészeten mondták azt, hogy a mandulám van nagyon rossz állapotban, valószínűleg az a probléma forrása, jobb lenne kivetetni. A műtétre végülis tavaly júliusban került sor, ezt követően végre kezdtem megnyugodni, hogy véget ér a kálváriám. Aztán tavaly ősszel sajnos ismét jelentkezett a probléma és ekkor szántam rá magamat, hogy részt vegyek én is egy hajdiagnosztikai vizsgálaton minden mindegy alapon. Ahogy sokan írják, nálam is a zsíros korpa lett diagnosztizálva, amire fejbőrtisztítót és Caduta Sebo-t ajánlott a hölgy, aki megvizsgált. Én akkor rövid gondolkozás után úgy döntöttem, hogy kipróbálom, bár ha előtte járok ezen a fórumon, valószínűleg nem tettem volna meg. Tavaly december elején kezdtem el használni a terméket, tehát most már majdnem 4 hónapja használom. Végig mindent úgy csináltam, ahogy mondták, havonta jártam kontrollra és azt kell, hogy mondjam, hogy nekem bevált a dolog. A zsíros korpát nekem kb. 3 hét alatt elpusztította, a zsírosodás is szinte teljesen megszűnt, nincs már 1 naposan szaga a hajamnak és ami a legfontosabb: most már rengeteg új hajam van! És ez nekem mindössze egyetlen kezelésbe került, mert a decemberben megvásárolt fejbőrtisztítóban még mindig van egy kevés és most már nem is kell kétszer, csak egyszer tisztítanom a fejbőrömet hajmosásonként. Az ampullát pedig én befelezett mennyisséggel használtam, így 2 hónap alatt fogyott el, de abból nem is kellett még egyet vennem, mert a hölgy aki megvizsgált azt mondta január végén, hogy az már nem is kell. Emellett igyekszem sok friss zöldséget, gyümölcsöt enni, mert rájöttem, hogy az sokkal többet ér, mint a Revalid és társai. Összességében tehát azt mondom, hogy bár nekem semmiféle hasznom nem származik ebből, de én merem ajánlani a terméket, mert használt. Ugyanakkor teljesen együtt tudok érezni azokkal is, akik hiába próbálkoznak, de egyszerűen semmi sem használ a hajhullásuk ellen. Nekem szerencsére úgy tűnik, hogy megtaláltam a megoldást a problémámra. Sok sikert és kitartást kívánok Mindenkinek!
    Aemit

    VálaszTörlés
  18. Sziasztok!
    Elnézést mert nem válaszoltam nektek. Nem sokkal a bejegyzésem után napokig felnézegettem ide, de mivel nem láttam más hozzászólást, azt gondoltam nem is érkezik több így elhagytam jó időre az oldalt. Most megint itt vagyok, véletlenül ide találtam.
    Nekem teljesen elmúlt a hajhullásom és megerősödött a hajam is, most szép, sűrű, fényes. :) (Nem az itt említett termékektől).
    Szívesen elmondanám, hogyan sikerült elmulasztani, hogy segítsek mert együtt érzek másokkal akiknek hasonló problémája van, de nem akarok offolni, sem pedig hogy reklámnak tűnjön. Semmi hasznom nincs benne, én is csak vásárló vagyok, de megosztom mi vált be és mi nem.
    Ha valakinek problémája van, kérdése van, inkább írjon nekem a sephira15@gmail.com címemre, ha nem vagyok nagyon elfoglalt akkor rögtön válaszolok.
    Kitartás!! Ne adjátok fel!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Sephira!
      Kár, hogy nem osztottad meg velünk a sikeredet!
      Hiszen ennek az oldalnak pont ez a célja.

      Törlés
  19. Sziasztok!!!Az én hajhullásom 11 évesen kezdődött.(most 26 vagyok) Egyik napról a másokra foltos hajhullásom lett, és minden orvost végig jártunk minden vizsgálatot elvégeztek rajtam ami csak létezik. Kecskeméten a doktornő azt mondta nekünk:" Most már űrhajós is lehetsz olyan egészséges vagy!!! Én már nem tudok mit tenni!!Menjetek tovább!!" Kérdem én MIKOR MONDOTT MÁR VALAHA ILYET EGY DOKI VALAKINEK IS???Erre mondják azt, hogy lelkiismeretes doktor!!!!
    Minden rendben volt és a hajam csak hullott hullott. Jobban mondva egy darabig, utána nem volt mi kihulljon. Jött a rémálom 13évesen PARÓKA!!!!!Na azt soha ne tudjátok meg milyen érzés. Ja a legfontosabb amit kihagytam lány vagyok!!!!!!!!!Minden hajpakolás, hajszesz, ilyen krém, olyan krém. 1000gyógyszer félét kipróbáltunk. Sok sok 100000Ft hagyta el szegény édesanyámék zsebét és nekem persze egy szál hajam se volt továbbra se. Minden szert legalább fél évig használtam hátha lesz eredménye....de semmi. Majd egyszer jött a rougj hair cucc és 1 év használat után elkezdett szúrni a fejbőrőm!!!Eredmény : KINŐTT A HAJAM 4 év után!!!!!!!!!Na az micsoda látványosság volt a családban!!!Jött mindenki, mint ha baba érkezett volna!!!:):) Meg kell, hogy mondjam azóta is használom alkalom attán a szert, hogy nehogy kihulljon a hajam (most is elkezdek egy kúrát)és 100000000%ig meg vagyok elégedve vele!!!!!Ne hiddjétek el ha valaki lepocskondiázza. Mindent ki kell próbálni. És nem azt kell nézni mennyibe kerül hanem az hogy használ. Szerintetek anyámék menni pénzt öltek bele??? Rengeteget. Régen se volt olcsóbb!!!Sőt!!!Majdnem ugyan ennyi volt.Pár éve én veszem magamnak.
    Mindenkinek sok sikert a hajnövekedéshez és kitartást!!!Ami 2nap alatt elhullik az hetekig tart mire vissza nő!!!Ezt ne felejtsétek!!!!
    Zs

    VálaszTörlés
  20. nekem fele annyi hajam lett, mint volt.Vizsgálat hegyek, jó eredmény.Sok csodaszer,több száz 1000 ft, és semmi javulás!!!Ja és vitamint vitaminnal eszek!!!

    VálaszTörlés
  21. Sziasztok!
    Én az S+L Plusactive fejbőrtisztítót vettem csak meg dec.-ben 2 hónap alatt fogyasztottam el és sokat javult tőle a fejbőröm, nem viszket, nem korpás és nagyon sok apró hajam van. Más terméküket nem vettem meg. Előtte a nagyon durva korpásodást, viszketést, hajhullást a LA RoSHE Kerium DS seborrheas dermatitisre való krémével kezeltem eredményesen, ezt csak ajánlani tudom, miután nem voltam hajlandó az orvos által felírt szteroidtartalmú akármivel kezelni magam. Nálam a legfontosabb tényező a stressz volt, rövid idő alatt hullott ki rengeteg hajam, az emésztésem felborult, az immunrendszerem meggyengült. A szervezetem nem szívta fel a vitaminokat, nyomelemeket. Tehát a bélflórát kellett helyreállítanom. Ez nem 3 másodperc és életmódváltást követelt.
    Amit jónak érzek az a Bano-féle calcium kovaföld kapszula. De úgy gondolom, hogy mindenkinek más a recept és saját magának kell kikísérleteznie a mi számára a legmegfelelőbb. A hajkészítmények fontosak, tudnak segíteni kinek mi, de nem elég önmagában. Sok sikert és kitartást mindenkinek. Leszünk még hajasbabák:-) Lia

    VálaszTörlés
  22. Hajasbabák vagy hájasbabák, nem mindegy! :) :) :) Ez aranyos vilt, Lia :)

    VálaszTörlés
  23. Nekem rettenetesen korpás volt a hajam, és kopaszodtam is tőle (24F), ettől a készítménytől elmúlt, de amikor abbahagytam teljesen visszajött az egész...azaz csak addig hat még költöd rá a pénzed! Jó de folyamatosan kell használni!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. sziasztok.
      Felesleges a tapasztalataimat elmesélni, mivel mindenki ugyan arról számol be. Én is megvettem mindent amit csak lehetett, tehát pénz ment hajhullás maradt.Viszont furcsa, hogy a férjemnek nagyon korpás a haja, és Neki használt. Nem korpásodik. (lehet más szer is ugyan így hatna).

      Törlés
  24. Furcsának tartom, hogy a gyógyszertári tanácsot szélhmosságnak,üzleti fogásnak tartjátok, de az itt posztoló noname illető javaslatára már vennétek is a csodaszert. Normális dolog ez??

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Névtelen!
      Én meg azt tartom furcsának, hogy minden gyógyszertári "vizsgálat" után mindenkinek ugyanazt a fent nevezett szert adják. Akkor valószínűleg ez is csak csodaszer lehet! :D
      kori

      Törlés
    2. Gyógyszerész a tesóm, és nem ugyanazt a szert adják, legfeljebb az első 1-2 hónapban, már ha zsíros korpáról van szó. egyébként meg nézd meg a cégek honlapjait, többféle termék van a palettájukban! Na és ha valóban sok a zsíros korpás probléma, naná, hogy azzal kezdik a kezelést! Nézd meg az életmódunkat, csoda, ha szaros a fejbőrünk? Tökmindegy, milyen kúrába fogsz bele, ha azt hiszed, hogy évek óta fennálló hajhullás 1 hónap alatt elmúlik, akkor ostoba vagy! Több hónap kell, mire eredmény mutatkozik, aki ezt nem tartja be, az magában keresse a hibát, ne a termékekben. Ez nem fájdalomcsillapító, ami azonnal hat! A sok türelmetlen, gyanakvó ember posztját olvasgassátok csak, de legjobb lenne, ha mindenki magába szállna inkább. Olvasom, hogy "elviszem, kipróbálom, de ha nem működik, csak egyszer adták el nekem" - na ez minden, csak nem gyógyulni akarás. De ha jobban bíztok interneten megismert sarlatánokban, akik név nélkül, vagy művésznéven ajánlgatnak termékeket, mint az akár évtizedek óta működő gyógyszertárakban, az ott dolgozók tapasztalatában, akkor csak csináljátok. Ja, és még egy: olvasom, hogy a vizsgálatot végző személy szerintetek csak jutalékért dolgozik. Édesek vagytok! talán bizony te ingyen dolgozol??? Nem hiszem! Viszont gondolom, bárhol dolgozol,van szakmai hozzáértésed. Attól, hogy pénzt kapnak a gyógyszertárban dolgozók,még érthetnek hozzá,nem?

      Törlés
    3. Ez szép volt...én jàrok kezelésre minden honapba hasznàlom amit a hajvizsgàlat alatt felirnak...foltokba hulllik a hajam voltam orvodnàl ,minden vizsgàlatom szupi...ja és türelmrs vagyok 4 hónap utàn nöl kk a kopasz foltokból a hajam...szuperek mindem...CSAK CSINÀLD VÉGIG..

      Törlés
  25. Nem szeretnék vitatkozni veled, mert az én fejbőröm először is nem szaros. Másodszor egy leplezetlen terjesztővel meg pláne nem fogok leállni. A gyógyszerészeknek ehhez a termékhez SEMMI!közük, nem is ők ajánlják, hanem a külön helységben működő hajanalitikus. A szereknek amiről szó van pedig ugyanaz a gyártója, ha olvastad volna a főcímet.
    Azért ne húzd fel magad ennyire, örülj, hogy neked nem hullik a hajad. Ha meg igen, kend rá! :)

    VálaszTörlés
  26. Az a leplezetlen terjesztő, aki az e-mail címét is megadja neked, csak rendelj tőle. Én leírtam, hogy MINDEN gyógyulási folyamat hogyan működik, mennyi kitartás kell hozzá. Nem csak a hajhullásról beszéltem. Én egyébként ügyvédi irodában dolgozom, tehát nem árulok készítményeket, csak éppen a családom miatt jártas vagyok a gyógyulási mechanizmusokban. Majd ha a hölgy, aki megadta az email címét, küldi neked a termékeit, és INGYEN, és az a termék 1 hónap után rendbe teszi a hajadat, kontrollok nélkül, akkor várom a jelzésedet, és kérem a Nobel díjra terjesztését. Addig további jó 1 hónapos próbálkozásokat!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sziasztok!

      Megvallom őszintén ezt a mondatot olvasva-
      "Én egyébként ügyvédi irodában dolgozom, tehát nem árulok készítményeket, csak éppen a családom miatt jártas vagyok a gyógyulási mechanizmusokban."-remek ötletem támadt.
      Ülj le az alábbi csalódott emberek hajhagymáival és tájékoztasd őket a gyógyulási mechanizmusokkal hátha nem tudják mit kell tenniük.:-)
      Aztán ha serkennek a hajhagymák és kibújnak a hajak, szerintem küldik Neked a Nobelt.
      Üdv Mindenkinek
      Tessza

      Törlés
  27. Gabriella vagyok. Én ma megvettem ezt a terméket, és őszintén le fogom írni ide egy hónap múlva, két hónap múlva a tapasztalatomat.

    VálaszTörlés
  28. Timi vok!Szintén megvettem és majd én is leírom,bár egy hónap után még nem történnek csodák,de változás biztosan lesz.Gabriella majd várom kiv vok :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gabriella vagyok.
      Augusztus 22-től szedem a HairClinic kapszulát, reggel-este 1 szemet.
      A PLUS ACTIVE termékről:
      Minden harmadik napon hajat mostam, előtte fél nappal az Fs-sel 5 ml-t kentem a fejbőrömre. Hajmosás az S+L fejbőrtisztítóval, majd bekentem a Su-val 5 ml-rel.
      6 hét után mentem vissza, megnézte a hölgy a fejbőrömet, a zsíroskorpa eltűnt, szerinte gyönyörű a fejbőröm. Én még mindig ritkának látom a fejem tetején a hajamat, szinte látom a fejbőrömet. Én még nem vagyok megelégedve! Továbbra is kell ezeket a kencéket használnom, majd ha elfogy, felírta a következőt, ami szintén 12 eFt. December 3-án nézzük meg újra a fejbőrömet, hajamat, akkor újra megírom a tapasztalatomat.

      Törlés
  29. Én most a Kombucha napon vettem meg a fejbőrlemosót, és azóta azt használom.
    Nagyon szereti a hajam, bársonyos lett tőle, és természetes, sokkal ritkábban kell hajat mosnom.
    Igaz, nem lett sűrűbb, de elvileg nem is ettől kell hogy az legyen.
    A hölgy aki ajánlotta nagyon szakszerű volt, nem tukmált rám semmit, elmondta minek mi a hatása, de mindenekelőtt javasolta hogy nézessem meg a pajzsmirigyemet, és csináltassak teljeskörű labort.
    Kikérdezett az életmódomról, stb stb. És miután nem volt ott pénzem a 12 000-res cuccra, megadta a számát és hogy melyik patikában lehet olcsóbban megkapni, és milyen napokon.
    És mikor van ott ő, ha esetleg kérdésem lenne.
    Ennyi.
    Úgy gondolom teszek egy próbát ezzel, aztán leírom én is a tapasztalatomat, de nálam a hajhullás tutira valami belső okra vezethető vissza, hisz vegetáriánus vagyok, gazdagon táplálkozom, vitamint is eszem, és - már - nyugodt életvitelem van.
    Korában sokat stresszeltem, (hitelbedőlés, lakáseladás...), ezt is mondták, hogy a stressz is rátesz egy lapáttal.
    2 hét múlva van laboreredmény, és kíváncsi vagyok erre a szerre is.
    Azért veszem meg, mert a fejbőrlemosó meggyőzött. Az összetétele is.
    Az is igaz ugyanakkor, hogy a hajvizsgálatból kiderülhet az is, mennyi nyomelem és ásványi anyag szívódik fel a szervezetben.
    Ha kevés, akkor két dolog lehet, vagy keveset viszünk be, vagy nem tud felszívódni... nálam utóbbi lehet.
    Most megyek csütörtökön Colon hydroterápiára (első alkalom).
    Aki hasonló problémákkal küzd, mindenképp ajánlok egy kiadós méregtelenítést, béltisztítást, életmód-váltást (szép fokozatosan!), és.... még a terméket nem merem ajánlani, de ahogy Gabriella, én is visszajövök kb. két hónap múlva.
    Remélem hatni fog! :)

    Üdv!

    VálaszTörlés
  30. sziasztok! csak most találtam rá a blogra, utólag sajnálom, hogy nem előbb:(

    Kíváncsi vagyok Gabriella és a többiek történetének folytatására, de addig itt az enyém. Több, mint 3hónapja használom az Active Plus hajápolókat (lánykori nevén Rougj), a fejbőrmosót és az FS+FU cseppeket.
    Nekem pikkelysömör-féle kiütéses-hámlós, zsíros korpás (hurrá) hajam van, eléggé hullott is. Áttértem egy éve a szilikonmentes samponokra, de azok sem hoztak változást, sőt némelyik az egész fejbőr korpásodásását és fékezhetetlen addig nem tapasztalt vakarózást okozott.

    Akkor jött az ötlet egy bloggertől, hogy próbáljam ki a mikrokamerás nénit. Nagyon korrekt és kedves hölgy, szerintem természetgyógyász is másodállásban, eleinte nem hittem neki egy szót sem. Kezdte azzal, hogy a bőrgyulladást nemcsak külső hanem belső problémák is okozzák. Na peeeersze! Eddig is tudtam a stresszről és hogy nem nagyon lehet kiküszöbölni mondjuk a szakmámban. Ajánlott egy méregtelenítést elsőre, és azt is mondta, lehet hogy candidázisom van. Jól megijedtem, hittem is-nem is alapon belefogtam a diétába és teljesen elhagytam a cukrokat, szénhidrátokat stb. Három hónap után jobban érzem már magam a bőrömben, a hajhullás elenyésző lett, viszont a bőrgyulladás még mindig fennáll. Fél évet mondott az elején, hogy kb ennyi idő lesz míg a kezelésnek nálam eredménye lesz és nagyon sokba kerül majd - vállalom-e vagy sem? De garantálja, hogy utána ha betartom az előírásokat, télen sapkát húzok és rendesen megszárítom a hajam hajmosás után, vigyázok a táplálkozásomra és szedek vitaminokat, szelént, akkor nem fog visszajönni. Ha mégis, ez a szervezet jelzése lesz valamilyen betegségre, akkor rögtön belgyógyászhoz kell fordulni.

    A fejbőrmosót bevállalom állandóra a 3ezer forintos ára mellett is, mert a sömörös területeken kívül nincs korpám és elég 3-4naponta hajat mosni, a mindennapossal szemben. A cseppeket utálom, nem tudom valóban használnak-e, de még nem adom fel, hátha hatnak:)


    Folyt.köv. kb 1 hónap múlva

    Annapanni

    VálaszTörlés
  31. Hát a beszámolók elmaradtak .....:(

    VálaszTörlés
  32. Sziasztok! Én is elkezdtem használni a fejbőrtisztítót több-kevesebb sikerrel, mivel nálam is több probléma mutatkozott haj területén(zsírosodás,korpa, de leginkább hajhullás).Sajnos csak ismételni tudom az előttem szólókat, hogy különösebb eredményt nem hozott a "csodaszer". Ugyan a korpámat megszűntette(bár nem emiatt fordultam hajgyógyászhoz), viszont a fő probléma, a hajhullás továbbra sem mérséklődött.Én előszőr nem is hittem benne, de többen is biztattak, hogy próbáljam ki, én meg persze kétségbeesésemben rohantam is a patikába megvásárolni a szert.Mintha a fogamat húzták volna amikor meghallottam az árát. Akkor azt gondoltam ezért a pénzért a gyógyulás garantált, de úgy látszik ott verik át a jónépet ahol a tudják.Őszintén nem tudom kihez fordulhat az ember, ha orvoslásra van szüksége, mert úgy látszik ahhoz nem akinek ez a szakmája.

    VálaszTörlés
  33. Sziasztok!

    Nekem is sikerült belefutnom az ingyenes hajvizsgálatba, mivel eléggé korpás a hajam, meg kicsit hullik is a stressz miatt - meg a tesztoszteron miatt is (fiú vagyok).
    A hölgy a vizsgálatot alapos kikérdezéssel kezdte, ami önmagában nem lenne baj, de inkább tolakodónak éreztem, mivel nem alakult ki bizalmi kapcsolat. A vizsgálat amúgy szerintem hasznos, mivel amúgy nem szokott csak úgy ingyenes dermokamerás kép készülni bárkiről minden nap. Amúgy a vizsgálat a patikán kívűl történt, valószínűsítem, hogy nem kívánatosak ott, de biztos kapnak azért valami jutalékot a sikeres eladások után a gyógyszertárosok. Viszont mint mindennek, ennek is megvan a maga ára. Gazdasági szakemberként, miután megtudtam a termék nevét rögtön nyomozásba kezdtem.
    Több árulkodó jelet is találtam.
    Az első, hogy a honlapjuk eléggé "célhonlap", azaz a termék eladására épül.
    A második, hogy megemlíti, hogy Olaszországban készülnek a termékek, de az olasz weboldalt nem hivatkozza meg. Azonkívül a termékek neve is elég furcsa, mintha nem sokat (vagy egyáltalán nem) dolgoztak volna rajtuk a marketingesek.
    Ha megnézzük a kapcsolatok weboldalt, akkor az email cím domain része egy másik honlapra visz (de ugyanazé a cégé).
    Ezen az oldalon a hogyan lehet szaktanácsadóvá válni aloldal követelmények része végleg megerősített abban, hogy jutalékos MLM rendszerről van szó. Ezt be is másolom ide: "nagyon ápolt megjelenéssel, és jó kommunikációs készséggel kell, hogy rendelkezzen. Nem szükséges, hogy legyen korábbi tapasztalata ezen a területen."
    Kiemelném a nem szükséges, hogy korábbi tapasztala legyen részt...
    Ebből mindenki levonhatja a következtetést, számomra azt jelenti, hogy bárki, aki jól néz ki és jól kommunikál, az munkatársuk lehet, nem kell szaktudással - ez esetben bőrgyógyászati - rendelkeznie. Nem is vettem a termékükből!

    Üdv.
    R.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csak nagybetűkkel van odaírva, hogy tanfolyamot kell végezni!!
      Felületes vagy!

      Törlés
  34. Sziasztok!

    Kicsit csalódott vagyok, mert én is beruháztam, hátha...!
    Mivel látom, hogy sokan küzdötök hajproblémával, elmesélem, hogy nekem mi vált be - persze lehet, hogy többen azt mondjátok "nincs rá időm", de szerintem többet ér (nekem biztosan!), mint bármilyen kapszula.
    Az első, ami reményt adott a ricinusolaj: gyógyszertárban megvettem, hetente 1-2x bekentem hígítatlanul, általában 1,5-2 órát a pakolásban takarítottam, vasaltam, főztem stb. Persze szigorúan helyes kis zacskóval beburkolva, télen sapkával, nyáron kendővel, hogy ne ijedjek meg, ha a tükörben találkozom magammal... :-) Ezután alapos hajmosás!
    Ezt kb. 1 évig csináltam, aztán találtam egy egyszerűbb megoldást is: az ezerjófű portálon, az Ezerjófű hajszeszt. Ez hajmosás után 20-30 percig van fent, célszerű heti kétszer használni. Ezután lemosod. Nem ragad, nem kell "dunsztolni". Ezt december óta használom folyamatosan.
    Mindkettő nekem bevált. Egyik sem túl drága, de tény, hogy tenni kell érte! Akinek viszont gondja van a hajával, és aggódik érte, dolgozni kell, végül is ÖNMAGUNKÉRT tesszük!!!
    És hogy mit tapasztaltam: számtalan új hajam nőtt, egy szőrtüszőmben sok-sok éldegél!!! A hajhullásom csökkent, de az majd fél év volt, mire megindult.
    TEGYÉL MAGADÉRT!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szevasztok ! A ricinussal én is próbálkozok,már lassan 1 éve,de továbbra sincs se több se szebb hajam pedig a legkevesebb idő 2,5 óra volt amíg dunszba volt a fejem. Heti 2 alkalommal csinálom, de sokszor este kenem be és másnap reggel mosom le róla a ricinust. Őszintén megvallva már nagyon elment tőle a kedvem, mert semmi javulást nem látok, mint ahogy írtam alig van haj a fejem tetején :)

      Törlés
  35. Sziasztok!

    Én kb 1,5 hónapja vettem észre,hogy hirtelen nagyon-nagy mennyiségben elkezdett hullani a hajam.Kb a 3-4x-e,mint általában.Hajmosásnál pedig egyenesen ijesztő volt.Miután észrevettem,rá 2hétre elmentem háziorvoshoz,írt speciális vérvételt,ahol minden eredményem tökéletes volt.Tanácsolta a nőgyógyászom és a fogorvosom felkeresését...semmi..Bejelentkeztem egy hajgyógyászhoz,aki 1,5 hét múlva tudott időpontot adni,és közölte,hogy 9500 Ft lesz az első alkalom,az állapotfelmérés.
    Nagynéném említette,hogy kb 1 éve neki is nagyon hullott a haja,de már hónapok óta,mikor egy gyógyszertári vizsgálaton írtak neki egy kb 3000 Ft-os sampont és 4-5 mosás után rendbe is jött a haja.Gondoltam megpróbálom amíg várok a hajgyógyászos időpontomra....
    A hajvizsgálós néni nagyon aranyos volt,feltett pár kérdést és megnézte a hajam kamerával.Na,tisztára zavarba jöttem,mert olyan volt a hajam,mintha kb. 3 hete nem mosnék hajat és vastag korparéteg borítja.(barna hajam van,soha nem láttam,hogy korpásodna)Diagnózis: túlzott faggyútermelés miatt eltömődtek a pórusok és nem tudnak áttörni rajt a hajszálak,valamint a hajgyökereim elgyengülnek és ezért hullik a hajam.Állítólag a stressztől(záróvizsgáim voltak pont) és a manapság túl adalékanyagozott ételektől....
    Mikor mondta a néni,hogy 13 000Ft-lesz,majdnem hanyatt estem,de gondoltam a hajgyógyásznál csak a vizsgálta majdnem 10 000.
    Én fejbőrtisztítót és Fs+Fu cseppeket kaptam.Nekem 4 naponta kellett vele hajatmosnom és masszíroznom a fejembe a cseppeket.Most volt a 7. használat...
    Az első használat után olvastam a blogbejegyzéseket...elkeseredtem...
    Viszont kb az 5. használatnál észrevettem,hogy a mosások között kevesebb hajam hullik mint korábban.Lehet hülyén hangzik,de ugye az az általános,ha valakinek napi 80-100 szál hullik ki naponta.Mielőtt elmentem a gyógyszertáras nénihez,akkor 2x megszámoltam a kihullott hajszálakat,200 felettiek voltak....most 60-80 között megáll.Mosáskor még most is soknak tűnik,de azt nem számoltam,azért szerintem csökken az is... (hosszú hajam van,amióta hullik,hajgumit nem használtam,de folyamatosan fel volt csatolva,így hagyatkozom a számolásomra)
    Szóval úgy tűnik használt...
    Pár nap múlva megyek vissza a nénihez.....kíváncsi leszek...

    VálaszTörlés
  36. Végignéztem a hozzászólásokat. Úgy tűnik, hogy van, akinek lehetséges, hogy használ, és van akinek egyáltalán nem, vagy ront a helyzeten.
    Az igazság az, hogy egyiknek sincs jelenleg bizonyított klinikai hatása, azaz az eredményesség nem garantált. Csak próbálgatás útján derülhet ki.
    Tudomásom szerint az egyetlen bizonyított hatóanyag a Minoxidil, melynek azonban mellékhatásai vannak. Így ennek használata eéőtt szakorvosi konzultáció (azaz NEM hajgyógyász!) ajánlott. Ezt külföldi anyagok átvizsgálása alapján írtam, mivel a téma engem is érint.
    Sok esetben amúgy tényleg egy belgyógyászati vizsgálat ajánlott, vérkép készítéssel és alapos vizsgálattal. A hajgyógyászok a pénzre mennek, mindenféle képzettség nélkül. Ha bárki feltesz nekik egy komolyabb orvostani kérdést, padlót fog és rögtön kiderül, hogy csaló.
    A haj sokkal fontosabb terület, mintsem, hogy kontárokra bízzuk az egészségét.

    VálaszTörlés
  37. Sziasztok!

    Én is elmentem egy ilyen vizsgálatra mert ,már nagyon el vagyok keseredve.
    Pár éve volt egy komoly műtétem ,erre gyanakodtam a legjobban ,hisz vol kemény morfin tartalmú gyógyszerem :( aztán kimentem dolgozni akkor picit életre kapott a búrám :) azt hittem a sok sali és vitamin végett ,de sajna csak rövid ideig tartott.
    Jöttek a különböző kapszulák amik itthon is igen elterjedtek.Nem mondok én sem neveket de zöld kapszulát is kipróbáltam és a rózsaszínt is .
    Aztán jöttek az olajok és neves hajsamponok hajszeszek amiket könnyedén meg tudunk venni bármelyik drogériában.
    Aztán történt, hogy megláttam ezt a hirdetést a gyógyszertárban :)
    Jó volt az előadás, de azért húztam a szám az ára végett...hisz mi van ha nem segít :O
    De mikor németeknél dolgozhattam ,rájöttem mi magyarok sajnálatos módon az ANYAGIAK végett, mindig az olcsó dolgokat vesszük meg .Pedig nagyon sokan rá szoktunk faragni az olcsó húsnak híg a leve ....ahogy szokták mondani .
    Tehát megvettem én is ezt a kis csomagot 16.000 volt mindennel együtt.Elő kezelő ,sampon és utókezelő .
    Egy hónap múlva nagyobb beszámolót írok róla ,de egy meglepetés már az első használatnál volt:))))
    Én nem mostam meg más samponnal a hajam pedig azt szabadna ,csak a fejbőrre nem szabad ...arra vigyázni kell
    ... balzsamot mindig szoktam használni ,mert extrem vékony a hajam és gubancos lesz :(....de most nem használtam és öröm volt kifésülni a hajam :) :D Amúgy is ilyenkor nagyon sok ki szokott jönni a fésülködés végett.
    Én azt mondom első benyomás jó volt hisz ha jó lesz nem kell balzsam és sampon sem :))
    Természetesen tudom mindenki más és más és nem mindenkinek fog segíteni :(
    De azért az érdekes hogy ez a termék nem változik havonta hogy ilyen és ilyen újítás csináltak mint a többi márkás samponok.

    Üdv ,Mindenkinek :) Zsuzsa

    VálaszTörlés
  38. sziasztok!dorina322@freemail.hu pepi,fél paróka készítéssel foglalkozik olcsón valódi hajból! kézi készítésű ,tűll anyagba fűzi a hajat,könnyű jól szellőzik,ez a fejtetődet be fedi teljesen ez alól a lukakon keresztül a saját hajadat is ki huzigálhatod.

    VálaszTörlés
  39. Sziasztok!

    Jópár éve megritkult a hajam ismeretlen okok miatt (minden értékem rendben van). 8 évvel ezelőtti durva fogyókúrámat (46 kilóra fogytam 170 cm magassághoz) és jelenlegi autoimmun betegségemet okolom. Nem látványosan ritka a hajam, de engem zavar, mert kb. a 2/3-a a régi hajtömegemnek. 1 hónapja használom ezt a szert, mert zsíros korpát fedeztek fel a fejbőrömön a mikrokamerás vizsgálat során. A hajam új erőre kapott ettől a szertől, gyönyörű, fényes, puha, nem törik annyira és természetesen nem elhanyagolató tény, hogy rengeteg babahajam nőtt. :) Nyilván ez talán egy évbe is telik, mire a hajtömegemen is észrevehető lesz a változás, de megéri várni. Én emellé még mindenkinek ajánlanám a teljes glutén-cukor-laktózmentes diétát csökkentett CH bevitellel, mert számos belső problémát idézhet elő egy olyan szervezetben ezeknek a fogyasztása, ami pl. tudtán kívül allergiás ezekre az összetevőkre.
    Sok sikert mindnkinek, ne adjátok fel!

    VálaszTörlés
  40. Sziasztok!!
    A + active SL fejbőrtisztítót és az FU olajat használta valaki màr seborheas fejbőrre? Mik a tapasztalatok? Ezt javasolja egy hajgyógyász, 4 hónapos kùra lenne...
    Köszönöm előre is ha írtok!

    VálaszTörlés
  41. Sziasztok!!
    A + active SL fejbőrtisztítót és az FU olajat használta valaki màr seborheas fejbőrre? Mik a tapasztalatok? Ezt javasolja egy hajgyógyász, 4 hónapos kùra lenne...
    Köszönöm előre is ha írtok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia PReni! Én használtam,igaz nem hajgyógyász,hanem a már fent többször említett gyógyszertáras vizsgálaton ajánlották.Amíg használtam úgy tűnt segít,viszont miután abbahagytam,kb 2-3 hónap múlva újra előjött a probléma.Akkor elmentem a bőrgyógyászhoz,ő egy mindenkinek korpás hajra ajánlott receptet adott,ami először úgy tűnt hatásos,de kb 6-7 alkalom után újra előjött,tehát semmit nem használt. :( Verus

      Törlés
  42. Sziasztok!
    Olvasgatva a blogot, úgy döntöttem, leírom nekem mi segített...
    Nekem is hajhullás és túlzott fejbőr zsírosodás problémáin vannak... Voltam én is vizsgálatokon, kezelték a gyulladásokat stb. a hajhullásom azonban egyre rosszabb lett. Nálam biztosan közrejátszik a stressz is, de azzal sajnos nem tudok mit tenni....
    Szóval időt és energiát nem spórolva, belelovaltam magamat a témába és végül a növényi szerek kipróbálása mellett döntöttem. A sokaknak ajánlott (nekem is) SL + FS+CU szintén növényi őssejtet tartalmaz. Én helyette a 100% -os illóolajat választottam, konkrétan a rozmaring, levendula és a teafaolajat. Ezt csepegtettem a samponomba (a gyereksamponokat ajánlom, de nézzétek meg az összetevőket alaposan, ugyanis maga a sampon is okozhat tüneteket...). Ezen kívül hetente kókuszolajas (bázisolaj - lehet olíva vagy akár ricinus is) pakolást tettem a hajamra 30- 40 percre. Először hullott ugyanúgy, mivel a már elvékonyodott hajszálakat is eltávolította. De aztán idővel kb. 2 hónap múlva látványos javulás állt be. 3 hónap múlva mentem vissza hajdiagnosztatikára, ahol a hölgy nem tudta, hogy nem az általa felírt kencéket használtam... :-)
    Láttam az új hajszálakat és a fejbőröm tiszta volt. Persze elárultam neki mit használtam...
    Ezt az olajos kúrát 3 hónapra javaslom, ha valaki úgy dönt, hogy kipróbálja. Magát az illóolajat is be lehet masszírozni a fejbőrbe választékonként haladva, de utána hajmosás ajánlott, mivel pl a teafaolaj elég erős illatú... Ja és ezek nem kerülnek 10 ezrekbe...
    Sok sikert kívánok!
    Üdv: Barbi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Barbi,
      meg szeretném kérdezni, hogy hol tudok beszerezni ilyen illoolajakat? Hány cseppet tettél a samponba?
      Segített a korpa és zsíros haj ellen is?
      Ma én is részt vettem ilyen kivizsgáláson, de miután átolvastam ezt a sok torténetet és véleményt, hát bizonytalan vagyok,pedig én is megvettem egyhavi kezelésre a cuccokat. Látom elég rég volt a bejegyzésed, remélem azért visszanézel ide hogy válaszolni tudj majd nekem. Koszonom. Marcela

      Törlés