2009. december 1., kedd

revalid

Név: Revalid
Ár: 5200 - 5800 Ft (90 db)
Összetétel: köleshéj kivonat: elősegíti a haj és a körmök növekedését és újraképződését
búzacsíra kivonat: megállítja a hajhullást
kéntartalmú aminosavak: elősegítik a haj és a körmök újraképződését, javítják azok szerkezetét
B vitaminok: optimalizálják a hajhagymák és a körmök anyagcseréjét
H’ vitamin (PABA): serkenti a hajhagymák és a körmök anyagcseréjét
réz, vas, cink: nélkülözhetetlen ásványi anyagok a hajhagymák és a körmök anyagcseréjének biztosításához

Revalid haj- és körömregeneráló kapszula nők és férfiak számára egyaránt ajánlott, szedése bármely életkorban hatékonyan biztosítja az egészséges és ápolt külsőt.

Szedési javaslat
Normál esetben: napi 3x1 (étkezés előtt) két-három hónapon át.
Súlyos esetben: az első hónapban 3x2, majd 3x1 két hónapon át.

www.revalid.hu

20 megjegyzés:

  1. Pár hónapig használtam, de a hajhullásom nem állt meg tőle, sőt a körmöm sem erősödött.
    Macsek

    VálaszTörlés
  2. idézek: Barátnőmnek szintén szülés utáni problémája lett a hajhullás. Ő a Revalid kapszulát szedte,de csak kb. 2 évet (űű bakke), és nagyon megerősödött és jól megsűrűsödött tőle a haja. Amúgy vékonyszálú haja volt mindig, ettől meg szép sűrű lett. Úgy vette észre,hogy gyorsabban is nőtt.
    Szerintem érdemes kipróbálni,és állítólag a körmöket is erősíti. (schristin, 2009.11, http://www.nlcafe.hu/forum/?fid=441&topicid=245985)

    VálaszTörlés
  3. idézek: Én a DM-ben kapható Kálcium-kovaföld kapszulát szedem, nagyon bevált (a Revalid nem segített, igaz csak 3 hónapig szedtem, nem évekig). (Firka, 2009.11, http://www.nlcafe.hu/forum/?fid=441&topicid=245985)

    VálaszTörlés
  4. idézek: Revalid kapszulát korábban már szedtem, kb. 2 hét után úgy éreztem, hatásos, aztán visszaállt a hullás. (lolimami, 2009.11., http://www.nlcafe.hu/forum/?fid=441&topicid=245985)

    VálaszTörlés
  5. idézek: Ja a Revalidról én csak rosszakat olvastam. (adelusz, http://www.nlcafe.hu/forum/?fid=441&topicid=245985)

    VálaszTörlés
  6. idézek: Revalid!!!! teljesen kétségeb voltam esve, úgy hullott a hajam...körülbelül másfél hónap után kezdtem el szedni és eleinte azt hittem nem hat, de most egy hónap múlva, egyetlen száll hajam sem hullik ki) És szebb is lett tőle, igaz naponta 3szor2, 3szor3-om szemet szedtem szal nem volt naon olcsó mulatság, de megérte:D:D:D:D (jelizarose, http://www.nlcafe.hu/forum/?fid=441&topicid=170542)

    VálaszTörlés
  7. idézek: Revalid nem használt, ráadásul 6 kg-ot híztam, amíg szedtem.(esztro, http://www.nlcafe.hu/forum/?fid=441&topicid=170542)

    VálaszTörlés
  8. idézek: Mindenkinek más válik be. A Revalidról a munkahelyemen az orvosok (Bőrgyógyászaton dolgozok)és a gyógyszertárban is lebeszéltek mert állitólag csak a körmökre jó. (hoxa, csjuli, http://www.hoxa.hu/?p1=forum_tema&p2=25648)

    VálaszTörlés
  9. idézek: sziasztok nekem a Revalid vált be, persze kúraszerűen, tehát én naponta 6db vettem be 3x2 db 1-2hónapon keresztül minden évben csinálok 2 ilyen kúrát. Szerintem ezek a táplálkozás kiegészítők csak úgy hatnak ha intenzíven használjuk tehát kúraszerűen....így hatasos ha csak keveset viszünk be a szervezetbe....akkor nem olyan erős a hatása.... (http://www.nlcafe.hu/forum/?fid=441&topicid=64000, samuel 14)

    VálaszTörlés
  10. idézek: Csak annyit tudok, hogy REVALIDOT nem ajánlanék, mert rettentően kikészíti a gyomrot, és iszonyatos szaga is van, és a felbüfizése is elég kellemetlen tud lenni. Én Biovannét szedek, bár ez inkább a körmeimre van jobb hatással. (http://www.noiportal.hu/forum/hozzaszolasok2.702.html, 2009.10.26., dalmmy)

    VálaszTörlés
  11. Sziasztok,26évig nem tudták az orvosok visszanöveszteni a hajamat,36éves vagyok és végre barátnőim unszolására kipróbáltam a revalidot,kúraszerüen a kapszulát és az ampullát.4hónap után már nem kell a prókát hordanom!

    VálaszTörlés
  12. Ez igen érdekes:)26! év semmi után a csoda a revalid! Bár mindenkinél így lenne.

    VálaszTörlés
  13. Én is kúraszerűen használom és szerintem is hatásos, hajra és körömre egyaránt. Tény, hogy a gyomrot bántja, étkezés után kell bevenni. Pár diszkrét böfi pedig nem olyan gáz mint a kopaszság.

    VálaszTörlés
  14. semmit sem segített:(

    VálaszTörlés
  15. Nekem használta kapszula az első doboznál már sokkal szebb lett a hajam ! fényes gyorsan nőt kb 3 4 cm 1 hónap alatt nem volt korpás és zsíros ! igen erős lett tőle a hajam ! Nekem bevált !!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  16. szoptataskor lehet szedni a revalidot?nem art a babanak?

    VálaszTörlés
  17. Revalidból most fejezem be a a második 90 kapszulás adagot, és csak 2 x 1 adaggal indítottam, óvatosságból. Gondoltam, ha már ez is hat, akkor folytatom 3 x 1 adaggal. Valóban hosszabbra növeszti a hajat, de vigyázat, a szőrt is, tehát lesz mit takarítani a testen másutt. A haj és a körmök állagában is megindult egy minőségi változás, érzékelhető a fényén, simaságán és rugalmasságán. A felbüfögés valóban előfordul, én lehetőleg étkezés közben veszem be. Terhesség és szoptatás alatt szakember véleményét kell kérni, ez áll a hivatalos betegtájékoztatójában.

    VálaszTörlés
  18. Sziasztok:) Èn èppen ma kezdtem el szedni a Revalidot! A hajam sajnos kb.1,5-2 hónapja olyan intenzíven kezdett el hullani,hogy komolyan attól tartottam/tartok,hogy nem marad egy szál sem,ha nem teszek ellene valamit..Szóval..már règebben is szemezgettem a Revaliddal,ès miután az összetevőket is elolvastam,úgy gondoltam,hogy nagy baj nem lehet..:)
    Remèlem,hogy hasonlóan a pozitív vèlemènyezőkhöz nekem is beválik! A hajam mindig is vèkony szálú volt,eddig is rohamosan nőtt,viszont (!!!)soha nem tudtam megnöveszteni vállnál hosszabbra..Talán majd most..:) Ha tapasztaltam valami hatást,termèszetesen beszámolok nektek róla..:) Szorítsatok!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szia Vas Angyal mit tapasztaltál bevált nkd a revalid ?

      Törlés
  19. Most nekembis nagyon hullik ! Szinte végig huzom a kezem es vagy 10 szal haj a kezembe marad. Vérvétel a jövő héten lesz de szerintem a fogideg gyulladas okozhatja ezt nalam. Voltambilyen helyzetben gócós fog miatt nekem akkor az alpecin sampont ajanlottak az bevalt. De most a revalidot elkezdem szedni. A fogam gyokerkezeles alat volt lesz is.remelem hatni fog a kapszula hogy ujra nöljön a hajam mert rengeteget elhagytam 27 evesen :( de remélem hatni is fog. Mert nem olcsó mulatság de ha nem probalja ki az ember nem is fogja megtudni.

    VálaszTörlés