2009. december 7., hétfő

plantur 39

Név: Plantur 39 koffeines sampon 250 ml,
Plantur 39 koffeines hajszesz 200 ml
Ára: kb 2990 Ft, mindkettőnek

Kapható: patikákban

hajszesz: Naponta egy alkalommal csepegtesse a fejbőrre a hajszeszt, majd alaposan masszírozza be a hajas fejbőrbe. Alkalmazását követően ne öblítse le a haját! Várja meg, míg a hajszesszel kezelt haja tökéletesen megszárad, majd fésülje meg a haját és formázza a frizuráját.

Az ösztrogénszint csökkenésével fokozott hajhullás jelentkezhet. Német tudósok egy ún. koffein-terápiát fejlesztettek ki, mellyel megvédhetjük a hajhagymákat a hormonváltozás következtében kialakuló „kimerültségi állapottól“, mely korai hajhulláshoz vezethet. Menopauzában a nők hormonegyensúlya felborul, ami a hajhagymákra is hatással van. A változó kor beálltával a női nemi hormon szintje csökken, így a hölgyek szervezetében normálisan is jelen lévő férfi hormon (tesztoszteron) hajhagymákra gyakorolt hatása növekedni fog. Ennek következtében a haj idő előtt vékony szálú lesz, fokozódik a hajhullás, a fejbőr láthatóbbá válik és a haj vonala a homlok tájékon egyre feljebb húzódik.

A Jénai Egyetemi Klinika Bőrgyógyászati Osztályával együttműködve a Dr. Wolff kutatócsoport egy aktív hatóanyag-komplexet fejlesztett ki, mely megvédi a hajhagymákat a korai elhalástól, így csökkentve a hajhullás idő előtti kialakulását. Ez a hatóanyag a fito-koffein komplex, mely kivédi a tesztoszteron hajhagymákra gyakorolt negatív hatását és fokozza a hajhagymák energiaellátását.

www.plantur39.hu

127 megjegyzés:

  1. A Plantur39 valójában egy koffeines sampon a dr.Wolff termékcsaládtól. A sampont általában menopauzás nőknek ajánlják, amikor az ösztrogén termelés csökkenőben van. A koffein stimulálja a hajnövekedést. Nem tudom összetevőiben mennyiben különbözik az Alpecin koffeines változattól, de én mindkettőt használtam. Az a tapasztalatom, hogy a plantur39-től nem szárad ki a hajam és nem is kócolódik, nincs benne lágyító így a tartása is jobb. Hajnövekedést én nem tapasztaltam a használata közben. Jelenleg is ezzel mosok hajat, egyébként megéri mivel egy flakon kitart 4 hónapig is. Sok sikert a használatához!

    VálaszTörlés
  2. Én most vettem meg a hajszeszt is és a sampont is, remélem hatásos lesz...! A bőrgyógyászom ajánlotta ezt, vagy alternatívaként a Regaine-t vagy egyéb minoxidil tartalmú hajszeszt. A koffein hatóanyag szimpatikusabb volt, de hónapokig tart az eredmény mindkettőnél sajnos.
    Kriszta

    VálaszTörlés
  3. Sziasztok!

    Érdeklődni szeretnék, Nektek nem okozott-e a termék (Plantur 39 sampon) fokozott hajhullást, mert nálam a három hete tartó alkalmazás óta fokozatosan hullik a hajam és más lehetséges okot jelenleg nem tudok. Válaszotokat előre is köszönöm.
    Szép napot kívánok! Niki

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szia! ne aggódj először ilyen hatása van,de el fog múlni.

      Törlés
    2. Sajnos a Plantur 39 sampon es tonik nekem is fokozott hajhullást okozott attol felek,hogyha meg folytatom elhullik az osszes hajam .


      Törlés
    3. Márta
      Így vagyok vele én is megvettem a sampont és a szeszt azóta hullik a hajam mint a hó és viszket fejbőröm.

      Törlés
    4. Sajnos nekem ennél súlyosabb problémát okozott 1,5 hét használat után. A homlok és halánték részen használtam, teljes mértékű hajvesztést (kopaszodást eredményezett).
      Nem tudnám jó szívvel senkinek sem ajánlani!

      Törlés
  4. Sziasztok!

    Én egy hónapja használom de még nem látok változást. A fejtetőmön még mindig nagyon ritkás a hajam, de már nem hullik. Türelmesen várok, használom a sampont és a hajszeszt is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Fél évutan lehet eredményt látni ha azt szeretnéd hogy noljon azt meg állítja az nem tudom de nekem fél év telt el mire észre vettem rengeteg baba hajat

      Törlés
    2. Szia! Azóta már valószínű, megtapasztaltad, hogy neked jó, vagy sem. Sajnos én egy évig használtam. A második hónapban kicsit csökkent a hajhullás, utána pedig még jobban hullott. :(

      Törlés
  5. Hű!
    Micsoda kincsre bukkantam!!!! Szuper ez a blog, talán nem vágom fel az ereimet.... ;)))
    30 éves vagyok, kb. 5 éve kezdtem érzékelni, hogy változik a hajam minősége, intenzíven 3 éve hullik.... Kb. 2 hete kezdtem a Planturt.
    Nem merek minden nap hajat mosni vele, 2 naponta használom.
    A kezelés kiegészítésére a bőrgyógyászom ajánlotta a kapszulát is, mert az is van ám!
    A bőrgyógyászom azt is mondta, hogy ne szarjak be, eleinte fokozódni fog a hullás, de 3-4 hónap múlva visszaáll az egyensúly.
    Karácsonyig türelem és újabb remény....
    Minden kedves olvasónak kitartást és türelmet, és rózsa helyett dús fürtöket kívánok!!!
    KV

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. helló "Névtelen"!
      Eltelt egy kis idő,( 5 év) én most akadtam bele, mizú a a termék hatásáról?
      Én egy 66 éves öreglány vagyok 3x túl a klimaxon, és azzal a tény megállapítással, hogy ahova kellene hogy legyen szőr -pamacs- ott, kopasz, ahova kéne ott lassan kopasz, na ennyit a jópofiról, ha van kedved
      megköszönném válaszodat, csipem a vakerodat, csáó egy Reménykedő a szerben, ha megerősited

      Törlés
  6. hát, remélem megáll a hajhullásod! nekem is huszonévesen kezdődött, de sajnos azóta is hullik. türelem kell hozzá, az biztos, és ne hagyd abba a próbálkozást, ha valami nem válik be. Írd meg a sztoridat a SZEMÉLYES TÖRTÉNETekben, jó részletesen :). Ha van kedved :). Sok-sok sikert (=hajat) kívánunk Neked!
    Kapszula-infót köszi, utána nézek

    VálaszTörlés
  7. Én 4,5 hónapja használom, a hajhullásom teljesen megállt és már nem látszik annyira a fejbőröm se. Azért hullott ki a hajam, mert abbahagytam a fogamzásgátlót. Szerintem nagyon megéri, kétnaponta mosok vele hajat és néha hajszeszt is használok(főleg 7végente)...

    VálaszTörlés
  8. Én most kezdtem el használni,de én nem akarok vele mindig hajat mosni.Hogyan érdemes így használni.

    VálaszTörlés
  9. Voltam mikroszkopikus hajvizsgálaton, a hölgy egy Schiuma Lavante nevezetű sampont és hajszeszt adott nekem és azt tanácsolta, hogy próbáljak meg minimum 3 naponta hajat mosni (de ez 8000ft feletti áron beszerezhető!)
    Sokalltam de úgy voltam vele ha használ megéri...egy hónapra rá voltam kontrollon és már látszanak az új hajszálak:)
    Ezután ajánlotta még e mellé a kapszulát is amit 3-4 hónapig kell szednem.
    Mivel anyagi helyzetem nemigen engedi meg ezt a drága sampont,gyógyszer,és hajszeszt most áttértem(és a bőrgyógyászom is ezt a sampont javasolta) a Plantúr 39re, és izgatottan várom az eredményeket:)

    VálaszTörlés
  10. Csak pontosítok: ahogy olvasom a "Schiuma Lavante" fejbőrtisztító (125 ml) a ROUGJ hair Active termékcsalád része. Ajánlott fogyasztói ára: 2 490,- Ft (bruttó)
    HATÓANYAGOK: LEVENDULA: frissítő, tisztító CITROM: antiszeptikus, dezodoráló MÁLYVA: lágyító, nyugtató, frissítő CAJEPUT: korpásodás megelőző.
    További termékek:
    SEBO URTO - ZSÍROSODÁS ELLENI KÉSZÍTMÉNY 40 ML
    SCHIUMA LAVANTE - FEJBŐRTISZTÍTÓ 125 ML
    CADUTA SEBO - HAJHULLÁS ÉS ZSÍROSODÁS 40 ML
    CADUTA FORFORA - HAJHULLÁS ÉS KORPÁSODÁS 40 ML
    CADUTA URTO - HAJHULLÁS ELLENI KÉSZÍTMÉNY 40 ML
    HAIR CAPS- ÉTRENDKIEGÉSZÍTŐ KAPSZULA HAJRA 30 DB
    FORFORA SEBO - KORPÁSODÁS ÉS ZSÍROSODÁS 40 ML
    FORFORA URTO - KORPÁSODÁS ELLENI KÉSZÍTMÉNY 40 ML
    http://www.rougj.hu/content/category/5/14/37/

    VálaszTörlés
  11. A mikroszkópos hajvizsgálat egy neves bőrgyógyász szerint megmosolyogtató - hiszen mindenkinek a fejbőrén láthatóak azok amiket ott baromi nagyban kivetítenek, és riogatnak a képekkel. Aztán persze megvan rá a gyógymód, aranyáron. Na persze! Köszönöm, de keressenek máshol balekot.
    Én szülés után 3 hónappal 2-3 hét alatt több mint a felét elvesztettem az amúgy is kevés hajamnak, szóval már ijesztően látszott a fejbőröm. A Plantur sampont és hajszeszt ajánlotta a bőrgyógyász, napi használattal. Ezek mellé kapszulát is, de nem a Planturt, hanem FORCAPIL-t. Az első hónapban 2x2-t, aztán 2x1-et. Ezek sem voltak olcsók, de még így is fele annyiból kijöttem mint ha a mikroszkópos nyanya ajánlatát fogadom el. És hála Istennek meg is érte, mert nem túlzok, 1 hét alatt megállt a dermesztő hajhullás, és most 2 hónappal a kezelés kezdete után már tele van a fejbőröm kis hajszálakkal, és már egyáltalán nem látszik a fejbőröm. Ezt a kombinációt mindenképpen csak ajánlani tudom, remélem nem csak nekem segített. :) Sok sikert! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. jol beszélsz a hajgyogyászatrol. aranyéron nagy kamu.

      Törlés
    2. Azt szeretném megkérdezni,hogy egy 30éves nőnek, melyik a jobb a plantur 21 vagy a 39? Nagyon szeretném kipróbálni, csak nem igazán értem melyik lenne nekem a jobb. Elolvastam mindkettő esetében a leírást a neten,de még így sem tudtam dönteni.

      Törlés
    3. Szia! Én nem a Planturt használom, hanem egy teljesen másik terméket, de nekem nagyon bevált! PLACENTA ampulla a neve és természetes összetevőket tartalmaz! Nekem teljesen megállította a hajhullásom!

      Törlés
    4. Sziasztok! Én a DSD hajápolási termékcsalád 3.4-es ampulláit használom. Kb. egy hónapig elegendő és nagyon hatásos. Nem szedek mellette vitamint, mert szőrösödtem tőle az arcomon...Én voltam mikrokamerás hajvizsgálaton és nekem nem volt ezzel kapcsolatban negatív tapasztalatom. vizsgálat teljesen ingyenes volt, hozzáteszem már bőrgyógyászok is alkalmazzák a mikro kamerát....

      Törlés
  12. Szeretnék én is találni egy jó szert, ami megállítja a hajhullást. A Plantur sampon és tonic nekem nagyon zsírosítja a hajam, szedtem a kapszulát is, de azt hiszem csak erősítette a hajhullást, viszont máshol nem kívánt szőrök kinőttek.
    Most az Ilzsu féle hajszeszt fogom kipróbálni.
    Remélem az segít.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Már 2 hét elteltével nőnek a pici hajszálaim. 100%-ban elégedett vagyok a HerClinik kapszulákkal!! Nagyon, de nagyon jó szívvel ajánlom mindenkinek. (Én reménytelen eset voltam, mert évek óta már "világít" a fejtetőm.)

      Törlés
  13. Ezt férfiak is használhatják? Vagy nekik ártalmas lehet?

    VálaszTörlés
  14. Nekem a fogamzásgátló abbahagyása után kezdődött. Már a hajam fele kihullott, amikor teherbe estem. A terhesség alatt visszadúsult a hajam, úgyhogy nem is foglalkoztam a dologgal (sajnos). A szülés után három hónappal megint el kezdett hullani a hajam. Most 10 hónapos a kislányom, de még mindig csomókban hullik, mostmár szó szerint kopaszodok. Egy hónapja használom a Plantur 39 sampont és tonikot, de most még több hajam hullik ki. Ha 4 hónap kell a javuláshoz, attól félek, addig teljesen megkopaszodom. Volt már valakinek hasonló tapasztalata?

    VálaszTörlés
  15. Sziasztok lányok, akik használtátok a Plantur termékeket! Használt valamit a kezdeti hullásfokozódás után? Írjatok, ha született jó (vagy akár rossz)eredmény!
    Köszi!
    Kori

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia ketto hete használom a sampont, és a hajszeszt, csökkent a hajhullasom, es rengeteg baba hajam lett En merem ajanlani mindenkinek.

      Törlés
  16. Hát...3 hónapja használom, de nem akarja abbahagyni a hajam a hullását, és egyre jobban fogynak a hajszálak. Kicsit félek...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Semmit nem segít a plantur 39 és a tonik sem csak erős hajhullást okoz!

      Törlés
  17. Én most forcapil tonikot és már a kapszulát is használom 2 hete, de csak fokozódik a hullás.
    Pont egy éve is így voltam,semmi javulás. Ma kb
    3-400 szál jött ki mosáskor. Ti hogy álltok?
    Nem frissül az oldal,vagy mindenki rendben van már? Jó lenne!!!
    Kori

    VálaszTörlés
  18. Én már úgy döntöttem: feladom. Évek óta kivizsgálások, vagyonok kidobása mindenféle kenceficékre, vitaminokra, teákra, gyógynövényekre, kapszulákra, samponokra, hajszeszekre, salaktalanító kúrákra... - Teljesen fölösleges. Egyszerűen nem akarok most már foglalkozni a ritkuló hajammal. Ha akar, úgyis kinő, ha pedig nem, akkor egy jó parókától bomba nő leszek... (valahogy meg kell nyugtatni magam)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Es a vizsgalatok mit mutattak,hogy feladod??? En nem adnam fel,nekem is hullik a hajam.Bar te regi valasziro vagy.De azert kivancsi volnek,ha itt jarsz,hogy azota...javult-e?

      Törlés
    2. Szia! Es a vizsgalatok mit mutattak,hogy feladod??? En nem adnam fel,nekem is hullik a hajam.Bar te regi valasziro vagy.De azert kivancsi volnek,ha itt jarsz,hogy azota...javult-e?

      Törlés
  19. Sziasztok Plantúrosok! Van már nálatok eredmény, hogy ilyen nagy a csend?
    Sajnos továbbra sem frissül az oldal, de írni lehet még!:)
    Üdv!
    Kori

    VálaszTörlés
  20. Kedves Sorstársak!
    Végtelenül el vagyok keseredve, mert másfél éve hullik a hajam, az utóbbi időben egyre jobban.
    Beszereztem Plantur 39 sampont, szeszt és kapszulát is. Kb. másfél hónapja használom úgy: naponta/kétnaponta szesz, heti egy hajmosás és beszedtem a kapszulákat is. MInden egyes beavatkozásnál erősen hullik a hajam, semmiféle csökkenést, javulást nem tapasztaltam.Emellett szedek B vitamin komplexumot, vasat, A és E vitamint, cinket és lucerna tablettát. Naponta sírógörcsök közepette végzem el a "kezeléseket". Nálatok mi a tapasztalat? Még annyit, hogy én 46 éves vagyok....ezért is választottam a Plantur termékcsaládot....és amúgy egész életemben rengeteg hajam volt.
    Kíváncsian várom az újabb és újabb tapasztalatokat.
    Üdv
    Szika

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szia
      én is így elvagyok keseredve mint te, 49 éves vagyok Kb. 1 éve hullik a hajam. Semmi nem tudja megállítani. Már szedtem vasat cinket a és B vitamin különböző samponokat is kenegettem magamra de semmi változás. közben eszem az olajos magvakat is mandula dió mogyoró

      Nem tudom mi lesz a vége, félek hogy én is teljesen kopasz leszek. Már nem merek hajat mosni, 2 hetente fodrászhoz járok hogy ne keljen hozzá nyúlnom a hajamhoz
      Én sem tudom mi a megoldás .

      Törlés
    2. szia!sajnos nekem is kb.18 éves koromtol kezdet el hullani a hajam,most 30éves vagyok van egy kis lányom elotte nagyon dús gondor hajam volt,én ténleg mondhatom hogy már minden csodaszert kiprobáltam olcsot,drágát,nagyon drágát,és volt ami segített is.szépen kinot a hajam,és amikor el érte a kb.5cm megint kihullot,és nagyon csillogott a fejborom.Na de most már lassan 3honapja ekeztem szedni a Forcapil kapszulát,és nagy orommel most már mondhatom hogy nagyon boldog vagyok mert eros uj baba hajakkal van tele a fejem:))még nem ált le teljesen a hullás,de már csak udo kérdése!udv.Zsanett

      Törlés
  21. Kedves Planturos sorstársak!
    Kb.1 éve kezdett hullani a hajam!
    -Én is érdeklődtem mit lehetne ellene tenni!
    -A házi orvosom és a belgyógyászom azt mondta külön külön először az okot kell meg szüntetni és utána kell keresni rá valamit ami segíti vissza nőni!Nekem pajzsmirigy alul működésem,vas hiányom és rengeteg mensesem van!
    Pajzsmirigyre,vas hiányra szedek gyógyszert,de a nagy mennyiségű mensessel nem tudok mit kezdeni,mert a 2.trombózison vagyok túl és állandó syncumáros lettem.
    Ez vérhígító és ez okozza a nagy mennyiségű vérzést.
    Ezek az okok,külön külön is okozhatnak haj hullást!A Plantur hajszesz és samponról nem régen hallottam illetve ajánlották!
    De bevallom őszintén az itteni véleményeket olvasva nem tudom merjek e bele vágni?!
    Nem szeretném ha felgyorsulna a haj hullásom!
    A bátraknak sok sikert/hajat /kívánok!!
    Üdv.Ildikó

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Nekem elhalt a pajzsmririgyem és full kopasz lettem a teljes hajam elvesztésével járt ez a betegség. Mikor végre ( 4 év után), kiderült mi a bajom én nem csak magyar orvosok véleményét kértem ki, hanem külföldi weboldalról, azt az infót olvastam, hogy a vas gátolja a beszedett pajzsmirigy hormon felszívódását. Ezt a magyar orvosoktól, soha nem tudtam volna meg... még annyit nekem teljesen visszanőt a hajam és azóta koffeines sampont használok, max 15-20 szál hajam jön ki egy mosásnál! Üdv: M.

      Törlés
    2. Kedves Névtelen! Neked mitől nőtt vissza a hajad? Valószínűleg nekem is a pajzsmirigy alulműködés miatt hullt ki már a hajam jelentős része.

      Mariann

      Törlés
  22. Sziasztok.Én Januárban használtam mert 10 éve hullik a hajam de sehol semmit nem találtak. 3 hónapig használtam az elejében jobban hullott a haj de 3 hónap után már alig hullott.Igy abba hagytam.De most megint elkezdett hulani kb.3-4 száz hajszál hulik ki hajmosáskor és elmentem egy hajgyógyászhoz aki 15 ezerért akart adni fejbör tisztitót meg valami ampullákat mert zsiros korpás a fejböröm és attól nem szelőzik a hajhagyma de nem váltottam ki meg én úgy tudom az sem jó ha nagyon száraz a fejbör.Igy újra elkezdtem használni a plantur 39 sampont igaz még jobban hullik tőle a hajam 1 hete használom de megcsinálom a 3 -4 hónapos kurát.Kiváncsi vagyok segít e

    VálaszTörlés
  23. Szia! Nagyon drukkolok, hogy most is hasson! Én még csak kb. 5x mostam vele hajat, a tonikot nem használom, mert az ilzsuval kenem mindennap. Remélem nekem is lassítani fogja a hullást: Ha nem akkor megint belevágok a hairclinik szedésébe.
    Csak majd már nem merem soha abbahagyni :((
    kori

    VálaszTörlés
  24. 2011.október 22 válaszoló vagyok.

    Sajnos én már próbáltam a Hair Clinicet semmit nem ért de a Revalid és a Biovane sem:(((((
    Az igaz, hogy mióta használom jobban hullik de remélem megáll

    VálaszTörlés
  25. Sziasztok!

    Nekem a tavasszal kezdett el hullani a hajam, de nem foglalkoztam vele, napi 60-70 szál nem a világ. Csakhogy nem nőtt helyette másik. Na jó, azért szedtem Revalidot. Szeptember közepén hajmosáskor döbbentem meg, amikor egy hajmosáskor 350-400 szál haj jött ki. A bőrgyógyász a Plantur sampont, kapszulát és a Bánfi hajszeszt ajánlotta. Az eeredmény: a napi 80-100 szál 250-300 közé száguldott, a hajmosásról nem is beszélve. Nagyon jó minőségű dús hajam volt, most a fele sincs meg a tavaszi mennyiségnek. A fejem tetején (sötét hajam van) átlátszik a fejbőr. Az interneten találtam rá dr. Immun készítményekre, és a bánfi hajszeszt lecseréltem dr. immun hajszeszre a Plantur tabletta és sampon megtartása mellett. Az igaz, hogy locsolom is gazdagon, több fogy mint a napi 5ml, de nem is merem bedörzsölni. Nem merem ma még azt mondani, hogy csodát tett, de az elmúlt két napban napi 100 szál alatt maradt a hajhullás. Erősen tartok attól, hogy visszaesés következik.

    Gréti

    VálaszTörlés
  26. Kedves Sorstársak!

    Ismét itt vagyok és mindenkit csak arra tudok biztatni, hogy ne hagyja abba a Plantur kezelést!!
    Én augusztus óta használom: heti 1-2 alkalommal hajszesz és heti egyszer sampon. Egy doboz kapszulát is beszedtem, de az ára miatt ezt elhagytam....a leírásban szereplő vitaminok nagyrészét külön-külön megvásároltam (pl nagyon jó ár/érték arányosan a dm-ben a Haarvital komplex kapszula cinkkel, emellett szedek vasat, jódot, E vitamint)
    Szóval napi 100 szál hullott napközben, hajmosáskor közel 400.....nagyon jó minőségű, erős szálú és nagymennyiségű hajam volt...ennek kb. fele kihullott.
    Azt nem mondom hogy teljesen megállt a hajhullás, de lényegesen kevesebbet veszejtek el :))))
    És igen, tényleg úgy zajlott le a folyamat ahogy írták, ahogy Ti is írtátok itt, hogy eleinte még erősödött is a hullás, de kb. 4 hónap eltelte után ez határozottan javult.
    Úgyhogy KITARTÁS-t javaslok mindenkinek!!!!!!
    És még valami: egy új dolgot javasolt a bőrgyógyászom: a kollagént, mely (többek között) újraépíti a hajat....no ezt a kezelést most kezdtem el, ennek tapasztalatait is szívesen megosztom majd Veletek.
    Üdv, Boldog Újévet és szép hajat kívánok Mindenkinek :)))

    VálaszTörlés
  27. Kedves Mindenki,

    En mar kiolvastam az internetet 3 nyelven a temaval kapcsolatban.
    Nem tudom mennyire szamit, hogy kiprobalas nelkul irok, de gondoltam segitek azoknak akiknek nem pl nem beszelnek angolul es nem ertik az a tomerdes cikket es forumot ami rendelkezesre all.
    Egy szo mint szaz, azt irjak mindenhol hogy a rogaine-t azaz regaine-t kell hasznalni. Hab formaban. 5%-ost. Az a dobozon nem ajanlott noknek, de biztosagos, es nok szazai tapasztalata all mellette. Csak vigyazni kell hogy ne keruljon az arcra.
    Ezt irjak a nagyokosok.

    VálaszTörlés
  28. Kedves Sorstársak!

    Én tavaly májusban mentem el egy bőrgyógyászhoz, és ő ajánlotta a plantur sampont és a regaine oldatot. Én ezeket használom azóta folyamatosan. 48 éves vagyok, vagyis benne nyakig a változókorban, valószínűsíthetően a hormonális változások okozzák azt a fejtetőt érintő hajhullást, már nekem is kilátszik a fejbőröm, amit ezek a szerek hivatottak valamilyen szinten megszüntetni, illetve az erdeti állapotot valahogy visszaállítani. A tapasztalatom, hogy ezen dőszak alatt csökkent a hajhullásom, sőt láthatóak az új kicsi hajszálak. Most voltam ellenőrzésen a doktornőnél, ő azt mondta, hogy a hajszerkezete nagyon jó, illetve láthatóak a kicsiny hajszálak. Most erősítésként írt fel plantur kapszulákat is.
    Nem hinném, hogy annyira vissza tudna dúsulni a hajam, mint eredetileg volt, de ha csak egy kicsit dúsulna, illetve kevésbbé világítana a fejbőröm, már elégedett lennék. Én a fodrászom jelzésére várok, amikor egyszer felkiállt: Mit tettél a hajaddal?! Sokkal több, mintlegutóbb!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Heló! Nekem is a fejtetőm kopaszodik,nagyon ritka ott a hajam.Bármit is kipróbáltam,semmi nem használt. Nekem is bőrgyógyász ajánlotta a Planturt,használom kb. két hónapja.Eddig semmi változást nem vettem észre.Vagy 51 évesen ne várjak ezektől a szerektől semmit?

      Törlés
  29. Én mindenkinek csak ajánlani tudom a koffein tartalmú sampont és hajszeszt! Nálunk az egész család használja, a férjem az Alpecin sampont, én pedig a Plantur sampon és hajszeszt. A kúra elején a bőrgyógyászom a kezelést a Plantur kapszulával is kiegészítette. Az első hónapban 2x1 kapszulát szedtem, utána napi 1 kapszulát. Így már egyáltalán nem drága! Az a jó, hogy nem kell mellé mást szedni (cinket meg egyebeket!)A kezelés kezdetén az én hajam is jobban hullott. A bőrgyógyászom azt mondta, ez így normális! A 3. hónaptól megállt a hajhullásom, és a legjobb visszajelzés az volt, hogy az elmúlt alkalommal a fodrászom elkérte a samponom és hajszeszem nevét! Ha ő látja az eredményt, ez nekem már óriási siker!
    Ajánlom mindenkinek, de kitartás és folyamatosan használjátok!!!!

    VálaszTörlés
  30. Üdvözlök mindenkit, én kb. 1hónapja használom a Plantur 39 sampont. 55 éves vagyok, a hajam szinte mindig hullott, de az utóbbi időben intezívebben. Ezt a kolléganőn ajánlotta, neki már szinte az első alkalommal segített és lássatok csodát nekem is. Hetente 3-szor mosok hajat, a többi készítményt nem használom .Uj hajszálakat még nem fedeztem fel, de én elégedett vagyok ezzel a samponnal. Hogy mit hoz a jövő azt még meglátjuk, eddig szuper Ajánlom mindenkinek Zsuzsa

    VálaszTörlés
  31. ...Csak annyit szeretnék hozzátenni, hogy a hajhullásnak sok oka lehet.Gondolom ez a készítmény is csak azoknak segít akiknek ilyen jellegű a problémájuk. Érdemes megprobálni, szerintem azért ártani nem fog senkinek, hajat mosni úgyis kell. sziasztok .

    VálaszTörlés
  32. Kedves Hajhullással küszködők!
    Sajnos én is kipróbáltam már szinte minden létező kencét és gyógymódot a hajhullás csökkentésére - régebben nekem is nagyon dús és erős szálú hajam volt. Most 45 éves vagyok, kb. 10 éve hullik a hajam, a régi mennyiségének csak -jó - ha fele van. Ezt a szert is kipróbáltam 3 flakonnal is elhasználtam, de nem tapasztaltam érdemi változást. Viszont a flakonja alkalmas más készitményekkel történő feltöltéshez...

    VálaszTörlés
  33. Más problémával mentem a bőrgyógyászomhoz, mikor is egy alapos állapotfelmérés után közölte, hogy kopaszodom, 26 éves fiatal nőként. Genetikai örökség, de jobb megelőzni, mielőtt drasztikussá válik - mondta.
    Azóta csak Alpecin samponnal mosok hajat, beszedtem 2 doboz Plantur kapszulát, és elhasználtam egy flakon Alpicort hajszeszt. Mindig is vékony szálú, gyenge, semmilyen hajam volt, szőkítem is. Kb. 8-10 hónap múlva elkezdték az ismerőseim kérdezgetni, hogy mit használok a hajamra, adjak tippet, s rengeteg dicséretet kapok. A semmit nem érő hajam nagyon szép és majd derékig ér, soha életemben nem tudtam korábban megnöveszteni.
    Vashiányra, gyógyszerek antibiotikumok mellékhatására, gyulladásokra is oda kell figyelni!!!
    Ha mindez kizárható, akkor bízzunk a sikerben, van remény :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szia megkerdezhetem hogy ez a plantur 39 volt? en szedhetem 25 eves vagyok

      Törlés
  34. Sziasztok! Én kb négy hónapja használom ezt a sampont. Anno én is a nagymértékű hajhullás miatt kezdtem el, kb kétszáz hajszálam hullott ki naponta... Elég ijesztő látvány volt. Nekem is ez a férfias jellegű hajhullásom volt, elvileg a hajhagymáim fokozottan érzékenyek a tesztoszteronra, hiába normális a szintje a szereveztemben. Szóval a lényeg, hogy NEKEM BEVÁLT. Már csak max 50 szál hullik ki hajmosásonként (mondjuk én mindennap használom).
    Úgyhogy én csak javasolni tudom mindenkinek. :)

    VálaszTörlés
  35. Sziasztok. Irígykedve nézem azokat a nőket, akik gyönyörű hajkoronával rendelkeznek. Már elmultam 55 és több mint 10 éve hullik a hajam. Szépen lassan folyamatosan kopaszodtam. Bőrgyógyászati kivzsgálás, mikroszkópikus vizsgálat.....erdmény, férfias kopaszodás.Hajhullásom óta, szinte minden készítményt kipróbáltam, eredmény kevesebb hajhullás, de nőni nem nőtt helyette. Így az erősen látszó fejbőrt szomorúan veszem tudomásul....és már parókát használok.Annak viszont van hátránya, mert csuszkál a paróka.Erős szélben nem merem feltenni, olyankor kendőt használok. Gondolhatjátok, hogy nyáron mennyit szenvedek ....Hajbeültetésen még nem voltam, de állítólag az sem a végleges megoldás. Viszont ha valaki mégis tud végleges megoldást szívesen veszem. Köszönöm.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én most olvasom a sok hozzá szólásokat,mivel nekem is nagyon el ment a hajam a változó kór óta,és fent a tetőn sajnos már alig van,pedig nagyon sok pénzt szántam minden féle hajszesz és gyógynövény használatára samponokra.Semmi -sem jött be,de én már parókát vettem és nagyon jó divatos,és nem jön le a fejemről,mert ha igen,akkor nem a fej méretére van ,és erre oda kell figyelni és még erős szélben is nyugodtan felveszem és senki nem tudja hogy ez pót haj,mert olyan szép és természetesnek látszik.

      Törlés
  36. Sziasztok! Nekem olyan 1,5éve hullik a hajam(27éves koromban kezdődött), fokozatosan kezdődött szerintem munkahelyi stressz miatt , sajnos viszketett is a fejbőröm, ez is a stressz miatt lehetett.
    Amugy is vékony szálu a hajam, de eredetileg volt elég, hogy tudjam kicsit formázni.
    De most, hogy a fele kihullott, nagyon el vagyok keseredve! Semmi formája már, vagy kiengedve hagyom, vagy összefogom.
    Pár hónapja pozíciót váltottam cégen belül , ahol nyugalmasabb a helyzet, de a hajam sajnos nem lett sűrűbb.
    Úgy 1,5 éve a Trichocenter termékeit használom /ismeri valaki?/, pont tegnap voltam kontrollon. Említettem a hajvizsgálónak, hogy bár most nem hullik a hajam, de egyszerűen nem nő vissza. Olyan vékony szálú, es már semmilyen formája nincsen. A vizsgálaton azt mondta, hogy van sok új/kicsi hajszál..csak az a baj, mondtam neki, hogy nem nőnek meg. Gondolom mielőtt megerősödne, kihullik. Ez mitől lehet?
    Nem mondott rá sok mindent, csak azt, hogy használjam a sampont (CADUTA) es hajpakolást (szintén CADUTA) és jobb lesz.


    Szerintetek érdemes kipróbálni ezt a koffeines sampont is, amiről olyan sokan írtok?
    Illetve zegerke írtad a Alpecin sampont, azt hol lehet kapni, mit lehet róla tudni?
    Ha esetleg hormonális lenne a probléma /tul nagy tesztoszteron szint/, azt hogy lehet kideriteni?

    Köszönettel!

    VálaszTörlés
  37. Sziasztok!25 éves vagyok és évek óta kopaszodással küzdök.Próbáltam már Revalid termékek mindegyikét,Hairclinic kapszula,Bánfi termékek,Alpicort,Varga hajcseppek,Forcapil oldat...Végül egy magán bőrgyógyász ajánlotta a Plantur 39 sampont és hajszeszt,kiegészítésül pedig cink tablettát,egy szemet este.A sampont minden 3.nap a tonikot naponta használom.Eleinte jobban hullott a hajam,de a második hónaptól a hajam tartása jobb lett,a hullás a felére csökkent.Most a harmadik hónap után rengeteg "baba"hajam van és a fejbőröm kevésbé látszik.Szóval én mindenkinek csak ajánlani tudom,szerintem remek termék!:)

    VálaszTörlés
  38. Borzasztóan haragszom a Platurra. Használata előtt ugyanis nem hullott a hajam, miután a jól bevált gyógynövényes készítménnyel kezeltem magam. Gondoltam fenntartó kezelésként veszek még a régiből, jó lesz hetente egyszer. A boltban, ahol nézelődtem sajnos nem volt, így esett a választásom erre az átokra. Ugyanis olyan szintű hajhullás jelentkezett az első hét után, mint még előtte soha. Úgy dobtam ki a flakont a felénél, mint a huzat. Felhajtottam a régi szert, amit kb. két hete használok, és amitől már szinte megállt a hullás. Ne dőljetek be a Planturnak, átverés. :-(((

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Nekem is nagyon hullik a hajam a planturtól. Szeretném kérni, ha priviben elküldenéd annak a szernek a nevét amitől megállt a hajhullásod. agica65@hotmail.com-ra

      Törlés
    2. szia. esetleg nekem is elküldenéd? noemi.jankovics@hotmail.com

      Törlés
    3. Szia, nekem is nagyon hullik a hajam elég rég óta, sok mindent kipróbáltam, de igazán semmi nem változtatta meg gyökeresen, és látványosan a problémát. Pedig nem használtam rövid ideig. Kérlek, küld el nekem a "régi" szer nevét.
      köszi
      email: elalma@freemail.hu

      Törlés
    4. Nagyon igaz a plantur egy árverés rengeteg hajam hullik tőle ki is dobom mert így kevés a hajam nem szeretnék kopasz maradni!

      Törlés
  39. Kedves Előttem Szóló!

    A korábbi megjegyzésekből kiderült, hogy eleinte fokozódik a hajhullás, eredmény csak utána várható.
    Nekem jó hírem van. Októberben kezdtem használni a Plantur sampont. Előtte már nagyon csúnyán megritkult a hajam és sok dolgot kipróbáltam, kezeléseken voltam, de egyre csak fogyott. Az idén viszont már nem hullik:) Hetente kétszer-háromszor mosok haja at a Planturral.Most egy hajmosás után kb. annyi jön ki, mint korábban, mikor csak végigsimítottam a hajam. Sajnos, még nem látom, hogy sűrűsödne, de kipróbálom a hajszeszt is és bízom az eredményben.

    VálaszTörlés
  40. sziasztok! kedves hajhullásal küzdő lányok! szeretnék meg osztani veletek egy nagyon ötletes fejtető dúsítást! mivel én magam is szenvedek a haj hullástól sajnos! :( az internet segitségével jött létre bennem ez a dolog! :)segítettem már több lányon is akiknek nem használt semmi féle gyogymód!az én segítségem az hogy valódi hajból a sajátodhoz megfelelően készitek tűll anyagba kézi csomozással olyan hosszaságú hajat amilyet szeretnél,természetesen az anyagon keresztűl ki húzhatod alóla a saját hajszállaidat is! teljesen jól szellözik,egészséges,természetes hatás észre vétlen,kényelmes!rögzítése akár hő illesztésel,tressz csatokal vagy fellvarrásal,is lehetséges. csak te tudod,hogy egy ilyet viselsz! :)ha te sem látsz más ki utat csak takarással leplezheted haj hiányod kerres bátran! :)szivesen válaszolok a kérdésekre is!ui:egy házi asszony aki ujra önbizalmat nyert! és segitene neked is! :)jah nem reklámozni akarok csak segiteni kérlek irj!dorina322@freemail.hu

    VálaszTörlés
  41. Sziasztok, tavaly fogyókúrázni kezdtem és nagyon rövid idő alatt nagyon sok kilótól meg is szabadultam és nem csak a kilóktól de sajnos a hajamtól is. Marék számra elkezdett hullni a hajam elmentem a bőrgyógyászhoz és vizsgálatok után közölte, hogy a vitaminok ásványi anyagok kiürültek a szervezetemből a fogyókúra miatt. A Plantur39 kapszulát javasolta szedni + vasat (mert szinte vasam sem volt már). Vasat 2 hónapig a kapszulát 5 hónapig szedtem. Az első két hónapban 2-vel utána 1-vel. Most már nem hullik és vissza is nőt be is sűrűsödött a hajam. De a mai napig Bánfi hajhullás elleni sampont és Herba vita hajhullásra hajszeszt használom. Ezek olcsó és nem is nagy márkás termékek de jók. Herba vita zsíros hajra is van a lányomnak azt használtam pár hónapig és nem zsírosodik a haja. Aki hajhullással küzd kitartást!!!!! hosszú idő, rá lehet számolni közel egy évet, de megéri.

    VálaszTörlés
  42. Sziasztok!
    En 45 eves ferfi vagyok es nekem csak a hajatultetes hasznalt. Ezt csak ezert irom, hogy ha mar menthetettlen az eset, akkor ez az opcio meg mindig van. Ezen belul is vannak atultetesi technikak, amire oda kell figyelni. A legjobb amikor nem vagjak fel a fejbort, hanem kiszedik egyenkent es atultetik egyenket. Udv. mindenkinek. Istvan

    VálaszTörlés
  43. SZiasztok, most nekem is hullik pár hete a jobban. Elmentem itt Pesten egy bőrgyógyászhoz, ő is a Plantur sampont és kapszulát ajánlotta, de mellé felírt valami szteroidos, hormonos hajszeszt is. Nos én nem fogom szteroiddal kenegetni a fejbőrömet. Ezek után megoldom, hogy eljussak a régi jól bevált nőgyógyászomhoz Kesztehlyre, aki igazi hajspecialista. A doktornő már többször megállította a hajhullásomat. Neki van egy saját keveréksamponja. Egyszer még a korpásodást is elmualasztotta egy másik samponjával. Sem a doktornő nem dolgozik horror-áron, sőt a samponja sem egy vagyon. Nagyon jó szívvel ajánlom.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szia, megtudnád adni ennek a Keszhelyi bőrgyógyásznak az elérhetőségét? Köszi

      Törlés
    2. reni386@indamail.hu Keszthelyi bőrgyógyász kire gondolsz?

      Törlés
  44. bocsánat, természetesen nem nőgyógyász, hanem bőrgyógyász. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kérlek írd meg a bőrgyógyászod által használ sampont, ill azt hogy lehet hozzájutni.! Szeretném még tudni, hogy 61 évesen használ e.
      Nekem azt mondták, hogy férfias hajhullásom van.! Ha arra kó kérlek válaszol. köszönöm

      Törlés
  45. Sziasztok!
    Nekem a legnagyobb problémám (23 évesen..), hogy nem regenerálódik a hajam, ami miatt már a fejem teteje nagyon kilátszik... Vajon a hajam regenerálódásában is segít a Plantur? Várhatóak új babahajak? Aki még csak az első havi tapasztalatait írta le fentebb, nem ossza meg velünk, hogy később mi történt?
    Előre is nagyon köszönöm! :)

    VálaszTörlés
  46. Nekem is nagyon hullik a hajam egy fél éve. Most derült csak ki, hogy pajzsmirigyem alul működik van. Egyébként van egy másik autoimmun betegségem is másfél éve. Szóval a hajhullásnak igenis oka van, még ha az orvosok nem is jönnek rá.
    Senki ne dőljön be mindenféle hajvizsgálatnak, mert a hajhullás belső dologból indul. Először az okot kell kideríteni.
    A Plantúr39-ről én jókat hallottam, ki fogom próbálni, de semmiféle csodaszernek nem dőlök be, mert csak a pénz szedik ki az embertől.Sajnos ilyen világ van, minden a pénzről szól.

    VálaszTörlés
  47. Kedves Sorstársak! Én a Plantur 39 mellett szólók táborát fogom gazdagítani. 41 éves vagyok (tehát célzottan nekem (is) készükt a cucc :) ) Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy miután ráköltöttem egy kisebb vagyont a bőrgyógyászokra, trichológusokra, hajgyógyászokra, a különböző készítményekre, és csoda kapszulákra, kicsit már szkeptikusan kezdtem el eme áldott készítmény használatát. Azt mindenki tudja, hogy a hajhullásnak elsősorban "belső" okai vannak, ha csak nem bombázza valaki a fejbőrét túl gyakran a hajfestékekkel és egyéb vegyi anyaggal.Szóval én minden létező vizsgálatra elmentem (több alkalommal is), természetesen minden eredményem tökéletes volt. Ekkor jöttek a széttárt karok bőrgyógyásztól, és a kuruzslóktól, hogy ez bizony genetikus hajhullás. Na, a jó hír az, ha ilyet mondanak Nektek, akkor a Plantur segít(het)!!! Persze nekem is jobban hullott az első egy-két hétben a kezelés során, de most, 1 hónap után, a hajhullás teljesen leállt, és bízom benne, hogy sűrűsödni is fog a további, immár lelkes használat után. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Üdv!
      Ha valóban elkezd sűrűsödni a hajad a kezeléstől, majd légyszives megírni! Addig is sok sikert hozzá!

      Törlés
    2. Köszi a drukkolást....szerintem ez egy hosszabb folyamat lesz, de mindenképpen jobb már a helyzet. Azt le sem írtam, hogy igazából fejbőr viszetéssel kerestem fel azt a bőrgyógyászt, aki ezt a sampont/hajszeszt ajánlotta. A viszketés is megszűnt. :) Neked milyen problémád van?





      Törlés
    3. Szia! Folyamatosan hullik és nem nől vissza a hajam, főleg a fejtetőn.
      Már én is használtam a Plantur sampont, de szárította a fejbőröm és ezért abbahagytam. Lehet, hogy tovább kellett volna használnom kitartóan. Ez már legalább 2 éve volt :(

      Törlés
  48. én kb 1 évig használtam a revalid kapszulát napi 3 db beszedése javasolt, reggel, délben, este! Az mellett a herba vitál hajszeszt használtam amit minden gyögynövény boltban kaphato 700 ft körül van jelenleg az ára és mellé pedig a gerovitál nevezetü hajsampont amit minden tesco boltban meg lehet venni 1000 ft körül van jelenleg!! nekem ezek beváltak nagyon sokat nölt a hajam és sürüsödött is!!

    VálaszTörlés
  49. Másfél éve használom a Plantur 39 sampont. Három naponként mosok vele hajat. Éveken keresztül hullt a hajam, nagyon megritkult. Egyszer hajmosáskor elkeseredésemben megszámoltam a kihullott mennyiséget, közel 400 hajszál volt. Jelenleg kb 30 szál hullik ki mosáskor, napközben is jóval kevesebb van a padlón, szőnyegen, stb. A korábbi orvosi vizsgálatok nem mutatta ki eltérő eredményeket. Ez a sampon jó az én problémámra. Igaz, nem lett dúsabb a hajam, de vannak vékony új szálak. Már ez is nagyon jó eredmény, úgy látom, jelentősen csökkent a hajritkulás folyamata.

    VálaszTörlés
  50. Üdv! Jó sampon a Plantur 39, de sajnos az én hajam nagyon elnehezedett tőle, ezért szeretném eladni. 3szor használtam, 1700 Ft-ra gondoltam! Érdeklődni: csepreginori@gmail.com

    VálaszTörlés
  51. sziasztok, ezt gyógyszertárban is lehet kapni? Ha nem, akkor hol ??

    VálaszTörlés
  52. Müllerben lehet kapni a sampont: Plantur 2800 Ft ..... ami nem segít azt felesleges használni. Mindenkinek más hatékony.

    VálaszTörlés
  53. Én a helyes táplálkozásban hiszek... csak lenne rá időm. Mindenből keveset (kevés cukor), napi 3x étkezés, sok folyadék
    Plantur után Dr. Hauschka Jojoba öblítővel .....

    VálaszTörlés
  54. Sziasztok!
    Azért ide írok, mert más fórumot nem nagyon találtam. Mindenképp ki kell deríteni a hajhullás okát nekem kb 2 éve kezdett el hullani a hajam (most 24 vagyok), amikor fogamzásgátlót írt fel a nőgyógyászom a rendszertelen mensesem miatt. Amikor szóltam neki, hogy hullik a hajam, kijelentette, hogy a tabletta nem okozhatja. Azóta kiszedték mind a 4 bölcsességfogamat, hátha az a hibás. Mostanra a fele hajam kihullott. :( Elmentem egy magán bőrgyógyászhoz és ő mondta, hogy bár nagyon ritka, de fogamzásgátló elkezdése is okozhat hajhullást nem csak az abbahagyása. Abba is hagytam a tabletta szedését és Revalid kapszulát szedek, az első hónapnál tartok napi 3x2 tabletta és szerencsére jelentősen csökkent a hajhullásom. Eddig a hajmosásnál két marék haj hullott ki, most csak egy. Ez is haladás. :) Most fogom elkezdeni mellette a Planturt. Kíváncsian várom a hatását.
    Azért írtam le az én történetemet, mert sajnos az a tapasztalatom, hogy bár hiába megy az ember orvoshoz, nem biztos, hogy valóban utána jár a dolognak a doki. Ja a nőgyógyászom is magán orvos volt... Szóval a fiatal kori hajhullásnak ez is lehet az oka!

    VálaszTörlés
  55. haj sűrités! fejtetőn!! dorina322@freemail.hu

    VálaszTörlés
  56. Ugyanmár hogy sűrítesz ott ahol alig van haj? :D Hogy az a maradék is kiszakadjon?

    VálaszTörlés
  57. pepi !! hallotál már róla? olcsó és tartós meg oldás!

    VálaszTörlés
  58. A hajhullás mögött különböző okok állhatnak, amelyeket érdemes kiszűrni mielőtt végleges következtetéseket vonnánk le(lásd korábbi pajzsmirigyes találgatások). Érdemes egy vérvizsgálattal kezdeni (sőt évente nem árt senkinek sem egy ilyen kontroll), hogy a lehetséges gyulladásokat is kiszűrjük . Rossz fogazat, rossz mandula, helytelen táplálkozás, letapadt váladék a gyomor vagy a
    bél falán szintén gátolják a tápanyagok rendes felszívódását, amit szintén okozhat hajhullást. És valóban a pajzsmirigy betegsége is okoz ilyen gondokat - de ismét jelzem vérvétellel ezek szűrhetőek.
    A Plantur használata is olyan, hogy egyénfüggő - az emberek különböző módon tolerálnak szereket - valakinek jó egy termék, valakinek nem. Nekem személy szerint nagyon bevált ... a zsíros hajhullásnál rosszabb nincs és a változókor meg még jobban elméllyített ezeket a gondokat... elképesztően hullott a hajam, mindamellett hogy borzasztóan zsírosodik is ... gyermekem születését követően a fejbőrőm szerkezete is megváltozott, szinte nem volt olyan sampon, amitől ne tudtam volna véresre vakarni a fejem, ami meg nem irritált attól még jobban zsírosodott a hajam. Szóval katasztrófa volt. Míg nem a bőrgyógyászom ajánlotta ezt a sampont. nekem bejött...azóta 2-3 naponta mosok vele hajat, egészen más lett a hajam állaga, nem viszket a fejbőröm, hál istennek alig hullik a hajam (tényleg csak a kötelezető 10-15 szál). Érdemes kipróbálni és türelem, mert a hajunk gyorsan kihullik, de sajnos lassabban nő vissza. És ha okosan használod, nem direktbe nyomod a fejbőrödre, hanem kis vízzel hígítva oszlatod és habosítod a fejbőrödön a sampont akkor még olcsóbb a használata.

    VálaszTörlés
  59. eladó pepi! megritkult haj elfedésére alkalmas,igazi hajból készült! kézi készítésű,természetes könnyű jól szellőző anyagba fűzve! mely alól a saját meg maradt hajad is ki huzigálhatod a lukakon keresztül és keveredik a vendéghajjal,élethű! ragasztani vagy varratni csattal rögzíteni stb, több módon lehetséges!írj bátran és meg beszéljük.több méretben kapható.húsz ezer forintól hatvan ezer forintig.dorina322@freemail.hu

    VálaszTörlés
  60. Ötvenes éveim elején járok, beléptem a változó korba. A hajhullásom kezdete megközelítően húsz évre nyúlik vissza. Azóta szembesülök a folyamatos ritkulással. Elkeserítő, hogy a sok lehetséges megoldás kipróbálása nem hozott eredményt. Legutóbb a bőrgyógyász azt mondta, hogy a tudomány jelen állása szerint ezzel a típusú hajhullással ma még nem tudnak mit kezdeni. Próbáljam meg kitapasztalni, hogy számomra mi a leghatásosabb szer, és azt használjam kitartóan.
    Lassan három éve annak, hogy a Rossmann polcain ráakadtam a plantur 39-re. A tapasztalataim kedvezőek. Csökkent a hajhullásom mértéke, és ezért hálás vagyok a sampon feltalálóinak. Nekem bevált. Három naponként mosok vele hajat.
    Tudom, hogy a régi hajtömeget nem nyerhetem vissza, de már az is bizakodással tölt el, hogy a hajvesztés üteme mérséklődött.

    VálaszTörlés
  61. Én még nem használtam de most,ki próbálom! És ha jó beválik akkor többet írok!

    VálaszTörlés
  62. Sziasztok. Van itt valaki aki szed antidelresszanst es attol hullik vagy hullott ki a haja?

    VálaszTörlés
  63. Sziasztok. Van itt valaki aki szed antidelresszanst es attol hullik vagy hullott ki a haja?

    VálaszTörlés
  64. Sziasztok. Van itt valaki aki szed antidelresszanst es attol hullik vagy hullott ki a haja?

    VálaszTörlés
  65. Én a 60-as éveim elején járó hölgy vagyok, aki vagy 30 éve küzd hajproblémával. Mára már főként elöl foltokban kopasz vagyok. Én is rengeteg mindennel probálkoztam ( Varga csepp, Viviscal shampon + tabletta, ChuleeVandevi B Revitalizáló tonic Alpha 5 hajsamphon O' Rising termékek előkezelő, növényi őssejtes ampullás kezelés, ultrahangos hajkezelés, fulfix, stb...... és jelenleg túl vagyok a második drakula terápiás hajkezelésen (saját vért vesznek le, amit megcentrifugálnak s a vérplazmát mezoterápiás szerű tűvel visszajuttatják a 2-3 mm mélyen található hajhagymákhoz)+ elmentem ismét hajgyógyászhoz. Aki skalpdiagnosztikát végezvén megállapítitotta, hogy a vesémmel,vékonybelemmel, hasnyálmirigyemmel vannak bajok + enzim zavarom és felszívódási zavarom van. (Mellesleg vagy 15 éve van refluxom és 5 éve alulműködik a pajzsmirigyem ( ami gyógyszerrel kezelve normál működést mutat, a savcsökkentő ből jelenleg csak 20 mg Quamatelt szedek, mert el szeretném hagyni). Nos ezen felül megállapították, hogy rejtett glutén érzékeny vagyok, ne egyek hagyományos fehér lisztes kenyeret, sajtot és ne igyak tejet a benne lévő kazein miatt. Továbbá azt is megállapította, hogy a por atkára pedig allergiás vagyok. Bár többször voltam allergia vizsgálaton is, de ezt a vérvizsgálat sosem állapította meg. Minden esetre megpróbálok úgy élni, hogy nekem ez van, mivel létezik krónikus arcüreg- orrmelléküreg, középfülgyulladásaim is visszatérően, aminek talán ez az ismeretlen allergia állhat a a hátterében. Úgyhogy én jelenleg glutén diétás kúrán vagyok és nem iszom tejet, (csak kókusztej) Fytominerált, Gynex és Renol cseppeket immunosant D3 krémet, valamint Hair Nice krémpakolást használok a Plantúr 93 hajsampon és szesz mellett. Jelen eredményeim igen gyérek, de itt ott elvétve látszik egy-egy új hajszálacska és a drakulaterápiás kezelés azt igéri, hogy a meglévő elvékonyodott hajszálak megerősödnek. Hát ennek az újabb kezelésnek igencsak az elején tartok 1 - 2 hónap között, s reménykedek a hatásban, mert haj ügyekben minimum idő a félév :))))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én 60 éves vagyok kb 20-30 éve küzdök hajproblémával. Szép lassan évről-évre csökken a hajam mennyisége. Amikor már feltűnő volt és is használtam a Varga cseppeket, Rising termékeket és szedtem a tablettákat......nem sok eredménnyel.
      Kb. 15 éve jó nevű hajstudióban megvizsgáltak és előírtak 10 alkalomra szóló hajkezelést,mivel nem sok sikerrel járt újabb 10 kezelést javasoltak. További kezeléssel már nem kísérleteztem, többet nem mentem. Tudom magamról, hogy gyengék a belek felszívódási képessége,sokat puffadok bizonyos ételekre. Korán őszültem ami egyik jele az enzimek, a vitaminok és nyomelemek rossz tárolása és hasznosítása ami évtizedek után hajhulláshoz is vezethet. 2014-ben 30 ezer ft-ért pepit csináltattam eredeti barna hajból, amit majdnem rendszeresen hordok. 2015 őszén újra elmentem egy másik hajstudióba ahol eltiltottak a hajfestékektől és hajszinezőktől csak a Hennát lehet használni. sajátos étkezést írtak elő, gyógyteák fogyasztását. 2 naponként citrom levét belemaszírozni a fejbőrbe stb. Interneten utána néztem az új medicina erre vonatkozó magyarázataira, érdemes elolvasni ill. meghallgatni a You Tube-on ...van benne igazság! Nőgyógyászaton még nem voltam, de készülök elmenni, hogy megnézzék az ösztrogén hormonszintet. Január végén igen borsos áron kellene megkezdenem az említett hajstudióban a hydro terápiás kezelést. Mit tegyek? Sok választási lehetőség nincs!? Üdv.Zsuzsa

      Törlés
    2. Szia Zsuzsa! Ha még aktuális akkor ajánlom a Plantur 39 sampont, szeszt és kapszulát. Nekem bevált.

      Törlés
    3. Szia Zsuzsa! Ha még aktuális akkor ajánlom a Plantur 39 sampont, szeszt és kapszulát. Nekem bevált.

      Törlés
  66. Én másik névtelen vagyok. Most vettem meg a szeszt, mert rohamosan csökken a hajam mennyisége. Kórház után, epekörnyéki gondok. Szigorú diéta, erre is fogom a hullást, de diéta nélkül görcsölök. Remélem, használ valamit, mert kugligolyó lesz a fejem, ha nem.

    VálaszTörlés
  67. PÉNZÜGYI TÁMOGATÁS
    Üdvözlet
    Szüksége van pénz, hogy kezelni a pénzügyi nehézségekkel egy befektetés?
    Szeretnénk megtörni a patthelyzet okozó bankok által kilökodésének az alkalmazás fájljait a sürgosségi hitelek?
    A gazdasági téma, igényeinknek korlátlan arca szukös pénzügyi források és a nem megfelelo jövedelem, korlátozott, és nem tudja kielégíteni a különbözo igényeket és megvalósítani terveinket elérni az álmainkat.
    Ez ebben az összefüggésben, hogy kérem mindazokat, akik szükséget finanszírozás, érdekel a pénzügyi támogatás, pénzügyi támogatást vagy azok, akik keresik a befektetési projektjeik számára.
    Ha nem súlyos kérjük kérjük, tartózkodjon.
    Van szükségük, vagy további információt szeretne a feltételeket, hogy jó az együttmuködés az Ön megelégedésére.
    Hagylak én elérhetoségét, elérheto vagyok 24/24.
    melissa-moreau@europemail.com

    VálaszTörlés
  68. Kedves Uram / Hölgyem,

    Szeretné eladni a vese?

    Ön keres egy lehetőség, hogy eladja a vese arány miatt a pénzügyi lebontják, és nem tudod, mit kell csinálni, akkor lépjen kapcsolatba velünk ma, és mi kell ajánlani jó összeg a vesét. A nevem Dr.Raymond. Am a frenológus a UBTH Specialist Kórház. A kórház szakosodott Vese Műtétek és mi is foglalkozik vétele és Transzplantációs a vesék, egy ennek megfelelő donor. Mi található Spanyolország, Egyesült Királyság, USA, Malajzia. Ha érdekli elad vagy vesz vese, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk e-mail: (drkennethraymond@outlook.com vagy Adamfred24@gmail.com) vagy (Adamfred24@gmail.com vagy Drkennethraymond@gmail.com)

    VálaszTörlés
  69. Kedves Uram / Hölgyem,

    Szeretné eladni a vese?

    Ön keres egy lehetőség, hogy eladja a vese arány miatt a pénzügyi lebontják, és nem tudod, mit kell csinálni, akkor lépjen kapcsolatba velünk ma, és mi kell ajánlani jó összeg a vesét. A nevem Dr.Raymond. Am a frenológus a UBTH Specialist Kórház. A kórház szakosodott Vese Műtétek és mi is foglalkozik vétele és Transzplantációs a vesék, egy ennek megfelelő donor. Mi található Spanyolország, Egyesült Királyság, USA, Malajzia. Ha érdekli elad vagy vesz vese, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk e-mail: (drkennethraymond@outlook.com vagy Adamfred24@gmail.com) vagy (Adamfred24@gmail.com vagy Drkennethraymond@gmail.com)

    VálaszTörlés
  70. Jézusom! Mi a fenét keres itt a szervkereskedelem?

    VálaszTörlés
  71. Szintén névtelenül kérdezem, hogy a kapszula folyamatosan szedhető??? Kell-e szünetet tartani. Amíg szedtem nem hullott a hajam és tartása is volt. Most kb. 3 hete nem szedem és már nincs tartása, hullás is megindult.

    VálaszTörlés
  72. Sziasztok!a Plantur sampont használtam már fél éve.A hajhullásomban nagy változást nem tapasztaltam(heti 1*).Két hónapja vettem hozzá a haj-tonikot.Azóta (heti 3-4-szer használom)azt kell, hogy írjam,alig találok kihullott hajszálat.A hajam is karakteresebb lett.A barátnőm is ezt tapasztalta.59 évesek vagyunk.A Plantur39 haj-tonik használati leírásban szerepel a kezdeti erősebb hajhullás, mert a meggyengült hajszálak kihullanak.Mindenkinek dús hajkoronát kívánok.

    VálaszTörlés
  73. Hajhullás, zsíros haj problémára próbáltam ki a plantur39 tonikot de mar az első használat után kiderült, h sajnos zsírositja a hajam. Ha valakinek mar bevált, szívesen átadom 2500ft-ért, egyszer próbáltam, szinte a teljes mennyiség megvan. Hívj a 203331039 számon.

    VálaszTörlés
  74. A Plantur 39 sampon vagy balzsam leszedi a hajfestéket?Ugyanis a ritkuló haj se legyen már tele ösz szálakkal,na ne már!

    VálaszTörlés
  75. Üdvözlet mindenkinek szeretném használni ezt a médiumot, hogy köszönetet doktor Wayne Curl származó Venkata A kórházi Indiában, akinek kórházba megvette a vese az arány $ 140,000USD fizettek nekem első felében kifizetését 90.000 $, mielőtt elküldték az orvosi szakértő, hogy jöjjön, és vegye föl Mongóliából India testvérek a kórház volt az, hogy a fizetett az én utazási költségeket és elvitték megfelelő gondozása rám, és úgy bánt velem, nagyon jól Bárcsak van egy hely, én is megmutatja az összes részt a testem volt az egyik vesét figyelembe tól a rendszert szerettem volna csatolja mentén a seb már befejeződött, és ez nem a fájdalom a műtét után volt, amikor fizettek nekem egyenlege $ 50,000 repített vissza a hazámba Mongóliában.
    Én valóban hálás Venkata Specialist Kórház felvásárlási vese és elvisz távol a pénzügyi nehézségek most én boldogan éltem 2 gyerek, és boldogok vagyunk.
    Itt Venkata Specialist Hospital Kapcsolat Doctorwaynecurl@outlook.com vagy po Box 27 NewDelhi India vagy Tel No. 919270170046 vagy 447031967810, ha szeretné eladni a saját vese vagy szerv
    legjobb kapcsolatban asszony arsian
    a telefonszámom 965845138

    VálaszTörlés
  76. én most kezdtem használni a Plantur 39-t. Nem tudom használhatok-e rá hajbalzsamot?

    VálaszTörlés
  77. Javasolnám a Bánfi hajszesz nőkre kialakított változatát, illetve a Bánfi sampont. Szerintem bármelyiknél jobb, és még olcsóbb is. A Rossman-ban lehet is kapni.

    VálaszTörlés
  78. Köszi Kati a jótanácsot. Nyugdíjasnak az ár is számít. Egy 77 éves mama

    VálaszTörlés
  79. 42 eves vagyok. Elkezdtem hasznalni a Plantur 39-et. Mar 5.honapja hasznalom, de atkozom azt a napot, amikor megvasaroltam. Addig nem lattam a fejborom, azota mar mindenhol jol lathato. A fokozott hajhullas nem akar abbamaradni. Gyakorlatilag a fele hajmennyisegem elveszitettem koszonhetoen ennek a szernek.

    VálaszTörlés
  80. Én 39 éves vagyok, és immáron 8. éve küszködöm hajgondokkal. Brutál dús hajkoronával éltem 30 esztendőn át, majd 4 év alatt a fele elhullott. Volt olyan időszak, 2013. nyarán, amikor olyan szinten hullott - a bőrgyógyász szavaival élve: mint egy kemoterápiásnak-, hogy depressziós lettem. A bőrgyógyászom szteroidot írt fel, és az megállította a durva hajhullást, de nem szüntette meg. Úgy fogalmaznék, hogy azóta is hulladozik. Vannak olyan napok, amikor egyáltalán nem potyog ki 4-5 szálnál több (legalábbis nem veszem észre) de vannak időszakok, amikor kétségbeesem, hogy már megint mennyi szál távozott....A hajgyógyászok, orvosok szart sem tudnak. Sokat utazom, és nagyon sok nő látok, akik nem teljes alopetiában szenvednek ugyan, de látszik, hogy hajproblémákkal küszködnek. Egyszerűen nem értem, hogy az orvostudomány miért nem szentel több figyelmet, erőforrást ennek a fajta betegségnek a kezelésére. Mert ez nem jár fizikai fájdalommal? Annál több lelki krízissel, az életminőségről nem is beszélve.Évek óta próbálkozom hajtreápiával, speciális, méregdrága samponokkal (30.000.-Ft egy szett), volt Forcapil,USA-ból rendelt speciális vitaminokkal, Hairclinikkel, stb,stb. Nem állítom, h ezek a szerek nem segítettek, mert némi javulás tapasztalható,ám az eredeti állapotot nem állították helyre. Azt tanácsolom, hogy ALLERGIA-vizsgálattal, főleg a cöliákia, gluténérzékenység vizsgálatokkal kezdjétek, aztán utána a többi hókuszpókusz! Minden kedves sorstársamnak rengetek új hajszálat kívánok!!!!

    VálaszTörlés
  81. Sziasztok, nekem nem hullik a hajam, en csak erositeni szeretnem. Csak megijedtem a kommentektol, hogy ha hasznalom akkor elkezd majd hullani?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor ne használd inkább mert hajhullást okoz nem kicsit!

      Törlés
  82. Sziasztok, én 2 napja vettem meg a sampont SIPO patikába 5390 Ft-ért, az oldal tetején 2990 Ft a sampon is és a szes is. Kérdésem ennyiért hol tudom megvenni???

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. BÁRMELYIK DROGÉRIÁBAN MEGLEHET VÁSÁROLNI A SAMPONT ÉS A HAJSZESZT. AZ ÁRA: 2900 FT KÖRÜL VAN. A KAPSZULA MÁR EGY KICSIVEL DRÁGÁBB 4500 FT / EGY HÓNAPRA/

      Törlés
  83. SZIASZTOK! KETTŐ HÓNAPJA KEZDTEM EL A PLANTUR39 TERMÉKEKET HASZNÁLNI. A SANPONT, A SZESZT ÉS A KAPSZULA SZEDÉSÉT. ESKÜSZÖM, HOGY NAGYON BEVÁLLT!!! NEM HULLIK EGYÁLTALÁN A HAJAM ÉS MÁR VANNAK BABA HAJSZÁLAIM.NAGYON RÉGÓTA /ÉVEK ÓTA/ HAJHULLÁSSAL KÜSZKÖDÖDK. MÁR HAJGYÓGYÁSZNÁL IS VOLTAM. ŐSSEJT TERÁPIÁT AJÁNLOTT HAVI: 50 EZERÉRT. NEM VÁLLALTAM. NEM REKLÁMPÓL ÍROM DE, : NEKEM NAGYON BEVÁLT.

    VálaszTörlés
  84. sziasztok rendeltem plantur 39 sampont s most olvasom hogy nőknek ajánják , de én férfi vagyok , .A férfiak is használhatlák??mert azt nem irja

    VálaszTörlés
  85. Én kb.6 hónapja használom a sampont és a hajszeszt felváltva. Az első 3-4 hónapban erősebben hullott, de azóta csak 20-30 szál jön ki alkalmanként. Új hajakat egyenlőre még nem látok, de reménykedem.

    VálaszTörlés
  86. Ökonetes sampon és koffeines Őssejtszérumot ki használta már?

    VálaszTörlés
  87. Nagyon hullott a hajam. 1 hónap hajszesz használata visszaállította a normális, napi pár szál hullásra. Nagyon meg vagyok elégedve a termékkel.

    VálaszTörlés