2010. december 10., péntek

paróka, pepi, félparóka, póthaj

bocsi, kisatíroztam arctájékon :))
2 képen nagyon hátracsúsztattam, még kezdő koromban :),
ott látszik igazán, hogy túlságosan dús a frufru.
ahol ki van bontva, azok a képek mostanából
valók. a színe egész jól megmaradt! :). az, aki tudja, észreveszi
hol kezdődik az igazi hajam, de idegenek vagy felületes szemlélők nem látják.
(hozzáteszem: nem szoktam beszárítani. tud nagyon szép lenni, ha fodrász csinálja meg!)
majd lefotózom milyen csak maga a pepi





































Ár: félparóka (fejtetős pótlás) 20.000 - 120.000 ft (a határ a csillagos ég, gondolom)


Gyártó: sokan készítenek, én a gyémánt hajklinikán vettem (120e-ért bakke), de ha készítőtől veszel lehet 20-30e-ért is. Ezek igazi, európai hajból készülnek (megj.: fontos, hogy európai legyen, áll.lag) gugli kereső: pepi varrás, stb
Mennyi ideig lehet használni? elvileg 2 évig, de szerintem sokkal tovább.... most 1,5 éve hordom. Ismerek olyat, aki már sok-sok éve, mert lehet javítani, pótolgatni
Miért csak eddig? mert a színe pl változik, az enyém barna és vörösödik, de nekem tetszik ez az árnyalat is (még)
Használat: 4 csatt tartja - ezeket kell a meglévő hajadhoz rögzíteni (felcsatolni), hipp-hopp megtanulható
Ennek az az előnye, hogy leveheted este, vagy bármikor ha hazaérsz, és kezelheted a fejedet.
A felvarrós verzióban ez nem működik. Annak hátránya, hogy havonta "lenő" és mehetsz
újravarratni. És nem is szellőzik, kezelni nem igazán tudod a fejedet alatta...

Hátránya: először idegennek érzed, elég sok mennyiségre - az ismerősök csodálkoznak majd.. mitől nőtt ki a hajad?....
De nem annyira észrevehető, hogy nem igazi, mert ha pl copf-ot csinálsz, oldalról az "igazi" hajad látszik. A fejtető a gyenge pont....

na majd lefotózom....(ezt 3 hónapja ígérem :P)

208 megjegyzés:

  1. egy érdekes honlapot találtam. a cég lengyel, varsó központtal (nem is értem a magyar nyelvű honlapot...nem látom itt nálunk, magyarországon, hol érhetőek el)
    a technikát sem igazán értem, de részben azt hiszem félparókával is dolgoznak, amennyire kivettem (az én szemem már észreveszi :) )
    Mivel évekig használható egy ilyen paróka, talán megéri külföldre elmenni érte, ha az ára okés
    De: idézek: a kezelések ára "már" 750 eur-tól kezdődik. ez 215 ezer ft. remélem ennyiért egy életre megszabadítanak a hajproblémáktól...

    Vajon a "2nd gen Implant micro derm" mit jelent? valamifajta 2. generációs hajbeültetés?
    http://www.hungarian.handsomemen.pl/index.html

    VálaszTörlés
  2. Szívből gratulálok a blogodhoz! Szuper kényelmes, itt mindent megtalálni egy helyen.
    Remélem sokan rátalálnak erre az oldalra és megosztják majd a tapasztalatokat. Nagyon érdekes az a lengyel oldal. Fogom ajánlani valakinek, akinek soha nem nőlt ki a haja. Azt hiszem egy leheletvékony (mű)bőrkébe ültetett pótlásról van szó. A képek nagyon meggyőzőek!! Mégegyszer köszönet és mindenkinek hajhullásmentes szép jövőt kívánok! Ida

    VálaszTörlés
  3. Kedves Ida! :) Nagyon aranyos vagy, köszönöm szépen :)). Remélem, előbb-utóbb mindenki talál valamilyen megoldást a problémájára és ebben egy kicsit én is segíthetek.
    berka

    VálaszTörlés
  4. Én azt olvastam az oldalon, hogy semmi köze a parókához és ilyesmi.. nézd csak! szerinted?
    Az IMD2G-nek nincs semmi köze a parókához vagy póthajhoz, vendéghajhoz vagy a fodrászati szalonokban végzett népszerű haj meghosszabbításhoz (ragasztás, csomózás, forrasztás, stb.). Minden esetben tökéletes esztétikai eredményt ad, ideális valódi haj látszatot keltve és óriási személyes komfortot nyújtva. A legmagasabb minőségű szolgáltatás 100%-os megelégedést biztosít.

    VálaszTörlés
  5. A módszer lényege az egyes hajszálak megfelelő, nagyon precíz, kézi beültetésén alapszik a pergamenvékonyságú mikrobőrbe, amely a hőmérséklet hatására ráolvad a fejbőrre, a hipoallergikus termoplasztikus elemek alkalmazásának köszönhetően. A mikrobőr speciális pórusokkal rendelkezik, amelyeken keresztül a fejbőr szabadon lélegzik, a mikrobőr átlátszó és láthatatlan, ún. mesterséges bőrt képez. Ennek eredményeképpen kivételesen tartós frizura alakul, amely ellenáll a környezeti hatásoknak.
    forrasztási, hozzáfonási vagy hozzácsomózási módszerekkel szemben, az IMD2G módszer nem teszi tönkre a vékony és a ritka hajat, sőt még ellenkezőleg: erősíti a hajszálakat.

    VálaszTörlés
  6. berka! Szerinted amiről írtunk ez a IMD2G ... mi a véleményed? Én benne lennék egy ilyenbe, ha lenne társam akivel együtt elmehetnék a klinikára.. igaz nem olcsó.. de nagyon jól hangzik ez az egész eljárás..
    Én úgy értelmezem, hogy akkor ez végleges dolog.. mert nem paróka... nem ragasztás, csomózás, forrasztás útján kerül a fejre ..hanem hőmérséklet hatására ráolvad a fejbőrre, a hipoallergikus termoplasztikus elemek alkalmazásának köszönhetően.
    Esetleg utána kellene járni, hogy Magyarországi képviselet van -e . Még az is lehet , hogy MO. van ilyen eljárás valamelyik klinikán.
    Engem ez nagyon érdekel!! Írjatok

    VálaszTörlés
  7. szia :) jó, hogy alaposabban ránéztél, én akkor nem találtam meg minden infót.
    újra át kellene rágnom magam rajta, de az alapján, amit írtál, kicsit merész az eljárás :). nekem is úgy tűnik, egész életre szól. a "ráolvad a fejbőrre" rész zavar egy kicsit: eltávolítani akkor nem is lehet? vajon a fejbőr szellőzése jól megoldott? alákerülhet-e valami, (élősködők...mikroszkopikus méretűek) és hogyan tartom tisztán? van -e kockázata az eljárásnak, pl nem megfelelően történik a "ráolvasztás". tényleg egy életre szól? meddig szavatos? mondjuk ha 10 év után leválik :) itt- ott, hogyan tudnám eltávolítani?
    a mérleg másik oldala, hogy jó volna egy végleges megoldás, amit nem kell naponta fel s lecsatolni, nem csúszik el, nem tudod rosszul felrakni, stb Összességében olcsóbb is volna ha csak egyszeri, nagy költséged van.
    Nem is tudom, utána kellene nézni még jobban, bennem még sok a kérdőjel.

    VálaszTörlés
  8. azt tudjuk, hogy mekkora az a hőmérséklet, amelyen ráolvasztják a fejbőrre? (mondjuk, szeretem a sült hagyma illatát :)) viccet félretéve: össze kellene gyűjteni a kérdéseket és lelevelezni velük. A meglévő hajaddal mi lesz? kopaszra nyírnak, vagy arra olvasztanak rá? Abban az esetben, ha a hajhullás tartós marad, a kihullott - ill majd kihulló hajszálak ottmaradnak a ragasztott felületen/vagy a felület alatt? ez az egész fejre szól, vagy csak a felső területre? stb stb
    gondoljuk át és levelezzük le. (kicsit szkeptikus vagyok, de talán még csak keveset tudok)

    VálaszTörlés
  9. Szia Berka!
    Igen .. mindet kérdésre meg kell kapni a választ mielőtt elhatároznánk magunk egy egy fajta lépésre. küldök egy linket.. ha lesz időd olvasd el..nem hosszú, megéri átnézni. De még mindig lennének nekem is kérdéseim a klinika felé, amit nem találtam meg az oldalon.

    http://www.hungarian.handsomemen.pl/pomoc.html
    A módszerünk menüpont alatt pedig , magáról az eljárásról beszélnek , írnak.

    Berka .. itt az emailom: hunbrigitta@gmail.com

    Kérlek írj ide majd nekem..így gyorsabban és személyesebben beszélhetünk majd mindenről.
    Köszönöm szépen.

    VálaszTörlés
  10. Sziasztok!
    Engem is érdekelne ez a lengyel dolog.

    Számomra érdekes, hogy a legtöbb hölgynél (,akiket példaként mutatnak az oldalon) megmaradt az alaphaj, tehát nem tüntetik, nem nyírják kopaszra a delikvenseket.

    Ami miatt szkeptikus vagyok nagyon, az az, hogy 1991 óta miért nem vált közismertté ez "a 100%-os megelégedettséget nyújtó megoldás"?

    VálaszTörlés
  11. Sziasztok!

    Hol lehet ide regisztrálni? Csak a bejelentkezést látom...
    Na a lényeg, hogy nagyon érdekel a téma. Nekem szép dús hajam van, de sajnos a nagyobb lányomnak gyenge, vékony szálú és még hullik is. Ha megtehetném nekiadnám az egész skalpomat.....
    Sajnos genetikai eredetű a probléma, anyósom teljesen megkopaszodott, sőt a felmenői között is volt kopasz nő. Elmondása szerint 18 éves korától hullik folyamatosan a haja. 30 éves korára átsütött a nap a haján, 50 éves korára látszott a fejbőre körben, 70 évesen kopasz.
    Borzasztó még rágondolni is, hogy a gyermekem örökölte ezt...:(
    Próbáltuk már a Nanogén kúrát, mezoterápiát ( mindkettőt arany árban adják, és csak átmeneti javulást hoztak) Jelenleg a Hairclinic kapszulát szed. Ez a Lengyel dolog első ránézésre klassznak tűnik, de sok kérdést nyitva hagy. Pl. a meglévő haj hová kerül? A mikrobőr alá? Hogyan nő alatta? Elég a mikrobőrt egyszer ráolvasztani a fejre és ottmarad évekig? ???
    Szép napot mindenkinek, Éva

    VálaszTörlés
  12. Sziasztok!

    Megint én. :)
    Nem hagy nyugodni a dolog. Ha jól értelmezem, ez egy nem levehető hajpótlás. Ha a fejbőrre rögzítik, akkor az alatta növő haj hová kerül?
    Vagy sávosan rögzítenék a választékokba?
    Nem látok magyar nyelvű elérhetőséget, de gondolom az angol nyelvű email-re válaszolnak. Én mindenesetre megpróbálom.

    szép napot mindenkinek, Éva

    VálaszTörlés
  13. Sziasztok!
    Szerintem a választékokba helyezik ezt a úgynevezett műbőrt. Lenne még nekem is kérdésem az eljárással kapcsolatban. Idézek..de ti is olvashatjátok: az IMD2G módszer nem teszi tönkre a vékony és a ritka hajat, sőt még ellenkezőleg: erősíti a hajszálakat.
    Kedves Éva....ha írtál nekik és válaszolnak kérlek jelezd.Szerintem sokan kíváncsian várjuk az ezzel kapcsolatos fejleményeket.

    http://www.hungarian.handsomemen.pl/pomoc.html

    itt van egy pár Gyakran ismétlődő, feltett kérdés amire válaszoltak. Nos ha 5-7 és ennél több évig van a fejen.. utána lejön magától .. vagy ők leszedik? Sok még a kérdés.. nagyon rossz , hogy nincs Magyarországi képviseletük vagy hasonló, hogy rendesen fel lehessen velük venni a kapcsolatot. Jah és egy tolmács is kelen. Szerintem ha már közülünk valaki tud angolul , akkor az sok segítséget nyújthat.
    Írjatok..
    vagy az emailomra is akár.. hunbrigitta@gamil.com

    VálaszTörlés
  14. Sziasztok,

    megpróbáltam a magyart, írtak egy standard levelet.. Most írtam nekik angolul és elvileg küldenek egy CD-t amiben megvan az összes leírás. Ha megjön akkor jelentkezem.
    Jó lenne ha szerveznénk egy csoportot, akiket esetleg érdekel, mert azt írják,hogy szerveznek konzultációs napot tolmáccsal, ami ingyenes, és akkorra ütemezik, amikor kezelést csinálnak. VAgyis lehet látni, hogy hogyan dolgoznak. Maga a művelet 45 perc, de előtte valamit kiküldenek Kanadába, ami 3-5 hónap.. Na azt nem értem, hogy mi.. pedig fordítás (mármint ők fordíttatták).
    Az biztos, hogy nem hálós módszert használnak (amikor egy hálót felhelyeznek és kihúzzák a hajakat, majd arra rögzítik a póthajat). Valahogy szálanként rögzítik valami pergamen vékony anyagba és azt helyezik fel... A teljes hajvesztésnél meg frizurát csinálnak és az egészet helyezik fel.. (Nem tudom, hogy hogyan, de arra írja, hogy automata felhelyezés)... Ha megnézitek, vannak rövid hajú színésznők, vékony hajjal, akinek dúsították.. Azoknak gondolom valahogy a hajhiányos helyre tették fel, hosszabb szálakkal. Nem hinném, hogy engedték volna a fejket leborotválni.. Érdemes a képeket egyesével végignézni.. Mindenesetre se a Kanadai se a Japán képviseletüket nem találtam... Pedig elvileg azt írják, hogy velük kutatnak.. Ha valakit érdekel a levél, amit küldtek szóljon.. Üdv D

    VálaszTörlés
  15. Ez csak véletlen másolat? Érdemes lenne utána nézni. A szöveget olvasva hasonló módszer. És véletlen, hogy ők is 92 óta vannak? Mindenesetre fura: www.kopasz.hu

    VálaszTörlés
  16. Kedves D!

    Ha megjön az angol nyelvű leírás közzétennéd?
    köszi: Éva

    VálaszTörlés
  17. Kedves D !

    Érdekel a levél amit küldtek.
    Megtennéd, hogy elküldöd nekem az emailra.
    Nagyon köszönöm:

    hunbrigitta@gamil.com

    Üdv: Brigi

    VálaszTörlés
  18. Sziasztok!
    Megint én. :) Átolvasgattam én is a www.kopasz.hu
    weboldalát. Teljesen megegyezik szinte a módszer, amit a IMD2G technológia is ír.
    Szerintem olvassátok el a weboldalt, és tegyünk fel kérdéseket a Magyarországi American Hair Studiónak is. Ha ugyan az a módszer, márpedig én úgy látom igen... akkor könnyebb dolgunk van..nem kell Varsóba utazgatni. És itt ingyenes hajvizsgálat ill. konzultáció vár minket, minden kötelezettség nélkül.
    Szerintetek?
    Írjatok, kinek mi a véleménye erről?
    Brigi

    VálaszTörlés
  19. sziasztok..
    hétvégén aktív google keresőben voltam. Keressetek rá a micro dot systemre. Pro és kontra. Illetve az allopecia areatanál a hajat egy vékony műbörre applikálják, ami lélegzik, illetve ugyanezt használják fejtetőre is, csak leborotválják a fejet. Nem találtam olyat, hogy kiegészítésként egyesével feltennék a hajat. Olyat láttam, hogy egy hálót felrögzítenek és abból kihúzzák a régi hajat és abba beletesznek "hajsorokat", majd a homloknál leborotválják és felragasszák. Így egy tartós hatást érnek el.
    Vagy nagyon tudnak valamit a lengyelek, vagy ezeknek a kombinációit használják. Ami még érdekes, hogy stylist vezeti ezt a klinikát.
    akinek van kedve olvasni az a lengyel szöveget tegye bele a google fordítóba.. Azokban sincs több leírás, mint a fordított magyarban. Vagyis nagyon nem tudni, hogy hogyan csinálják, és ez nem félrefordítási hiba. Nyilván nem akarnak konkurenciát. Az első bejegyzések 09 elejére datálhatók. Előtte nincs. Pedig ha egy ilyen felbukkanna a google szerintem regisztrálná.. még angol nyelven is.
    A válasz CD 2 héten belül jön, konzultációs időpont dec 6-7 8-16 óra között.
    Üdv
    D

    VálaszTörlés
  20. kedves brigi, ha jól látom te a chulee-ra is regisztráltál, hogy kipróbáld. azzal mi lett? lemondtál róla és most ez a lengyel téma érdekel??? bocs, hogy nem emileztem, de még nem fogott meg annyira a dolog, hogy varsóig utazzak :)
    keveset is tudok róluk. Viszont, érdekel! Lányok, adjátok közre az infókat légyszi mindenképpen, engem is érdekel a cd és a többi.
    Az AmHair-nél én jártam úgy 7 éve, eléggé titokzatoskodtak a módszerükről, viszont a kérdőív jó hosszú volt, amit ki kellett tölteni. Egy baromi nagy íróasztal mögött ült a pasi, akivel beszéltem, a stúdió vezetője, gondolom, és láthatóan :) neki is vagy parókája volt, vagy valami hasonló... pótlás.
    Akkoriban úgy volt, hogy helyben is kezelgettek embereket, heti 2x be kellett volna menni, fura kis boxokba kellett beülni, de pontosat nem tudok. És ez 100 ezer ft-ba került (legalább 7 éve, inkább több). Nem vállaltam, mert nem mondták el mi a kezelés lényege...
    Még annyi történt, hogy odaállt mellém, megmozgatta a fejbőrömet a két kezével: "Magának elég kötött a fejbőre!" :D hát, ennyit tudtam meg. Azóta pár embernek én is megmozgattam, és ... eléggé kötött volt az övék is :S (...)

    VálaszTörlés
  21. Szia D, konzultációs időpont dec 6-7 8-16 óra között. Helyszín: Varsó??? :)

    VálaszTörlés
  22. ööö, tehát ki kellene menni varsóba (nincs közel) konzultációra és ott helyben eldönteni, mi legyen? esetleg ott rögtön megcsinálják?
    vagy, vissza kellene másodszor is utazni, hogy akkor csinálják meg, illetve ... felmerülhet az is, hogy többször is oda kell menni.
    ez mind növeli az összköltséget, ne feledjük

    VálaszTörlés
  23. Sziasztok,

    a konzultációs időpont dec 6-7. Előtte meg kellene nézni a CD-t. Gondolom azon már csak rajta lesz, hogyan csinálják. Utána eldönthetjük, hogy megyünk vagy nem. Akkor csak egy konzultáció van, és elvileg akkor meg lehet nézni az előző páciensek végeredményeit. Azt írták, hogy a konzultáció nem kötelez semmire. Ott nem csinálják meg, mert először modellezik a hajat - ahogy fordítottam lengyelből kiválasztják a színt, méretet és csinálnak valameilyen grafikát - és utána lerendelik az "alapanyagot". az 3-5 hónap. Ha kéred, akkor ott alá lehet írni egy szerződést, vagy gondolom később is. És megrendelésnél kérik az 50%-ot.
    Negatív visszajelzést se angolul se lengyelül nem találtam. De erre a részre rá kellene még feküdni. A CD birtokában remélem már okosabbak leszünk.
    Üdv
    D

    VálaszTörlés
  24. Sziasztok!
    Szóval annak mi értelme van, hogy leborotválják a fejet? :)Mert, hogy valaki csak sűrítést kér , tehát nem kopasz területre.
    Berka!
    igen használtam a culee terméket. Sajnos csak 1 hónapig használtam, mert nem tudtam kispórolni a következő hónap árát. Ahhoz, hogy véleményt tudjak róla mondani legalább 3 hónapig használnom kellett volna. Viszont 1 hónapos tapasztalatom a következő: nagyon szép fényes csillogó lett a hajam, a hajszínem erőteljesebb és sötétebb lett és hajszálak megvastagodtak, a hajhullás enyhült. Viszont most góc kutatáson is részt veszek... eddig nem találtak semmit..de felfigyeltem valamire, amit szeretnék veletek is megosztani!! Ezen ügyködök épp. :) írni fogok még, holnap!!

    VálaszTörlés
  25. Sziasztok!
    Nem néztétek még meg a www.kopasz.hu weboldalt?
    Szerintem utána kellene nézni az ő eljárásuknak is..mert ugyan azt írják mint a Varsói! Árban is ugyan azt írják..csakhogy annyival lenne jobb dolgunk m hogy nem kellene Varsóba utazni..így a további kiadások is jóval kevesebbek!!
    Berka..tudom írtad már hogy te voltál egyszer nálunk..
    Szerintem rá kellene állnunk erre a klinikára is kérdezgetni tőlük.
    Ha valaki Budapesti vagy szeretne elmenni a klinikára ..kérem írjon nekem. Engem is érdekel mert úgy tűnik nagyon ugyan az a technológiájuk!
    A konzultáció ingyenes..veszíteni való nincs.
    Szerintetek??
    Írjatok erről is ha valaki olvasta már az oldalukat.
    Sziasztok :)

    VálaszTörlés
  26. Szia Névtelen, nem néztem még meg az oldalt, de megteszem :). Ha akarod, elmehetek veled, bár ... ezzel a félparókával még 1-2 évig kihúzom, igaz, hogy vészesen kopik a színe (vörösödik), és kezd elütni az árnyalata. (majd festetnem kell...)
    További megjegyzésem: utoljára, amikor mosatni+szárítani voltam (3500ért) a "Gyémánt"-ban elkértek a csattok cseréjéért 6000 ft-ot, ami annyira durva, hogy akkor határoztam el, többet feléjük sem nézek. Csattok cseréje miatt biztos nem. Érhet vagy 200 Ft/db maximum.
    -
    Visszatérve a témára: ha külön megyünk, több infóhoz juthatunk ...

    Igazából per pill. nincs erre több százezer forintom :( De: elkísérhetlek :)
    A legjobb megoldás az volna, ha valaki olyan menne veled, aki tud és akar ilyesmire költeni mostanában.

    VálaszTörlés
  27. http://www.topshop.hu/index.asp?tn=productview_v2&cid=160756&med=sem&cmod=prod&orig=mcn&brd=ts&ctn=hu&vir=no&referrer=GoogleAdwordsSearch&src=ts_ts_beauty_hajnoveszto_hajn%C3%B6veszt%C5%91_4404406219&gclid=CP60pbKMgqUCFcUj3wodjDmWGA


    Sziasztok! Erről van véleményetek? Lehet kipróbálnám.. Brigi

    Berka! Az előbbi névtelen én volnék!! :)

    VálaszTörlés
  28. Sziasztok!
    Kedves D, Berka és a többiek! Lehet időt kellene szánni a Magyarországi kopasz.hu klinikára is.
    Nem mindegy , hogy Varsó vagy itthon. Idő és még több pénz.. Szerintetek? Nagyon el vagytok veszve.. D írj te is valamit.
    e-mail címemet megtaláljátok itt.
    Jobban tudnánk követni egymás hozzászólását, mert ide ritkán jöttök be.
    üdv:
    Brigi hunbrigitta@gmail.com

    VálaszTörlés
  29. Ha Varsónál maradunk akkor én benne vagyok..
    Jó lenne ha egyszerre, többen összefognánk és kitudnánk menni. :)
    Az lenne a legjobb megoldás, ha kocsival tudnánk menni..így az útiköltségek is annyifelé mennének.
    Ugye csajok? Nem tudom van e köztünk fiú hozzászóló..:)
    Berka! Írjatok! :)
    Brigi

    VálaszTörlés
  30. szia brigi, elmondom a problémámat: a hajhullásom nem állt meg, azaz még mindig nem tudom, meddig fog terjedni a kopasz(odó) folt. attól tartok, ha egy ilyen nagyon drága megoldásba belevágok, hogy mi van akkor, ha alóla (mellőle...) kihullik a maradék hajam egy része? mert ugye arra nem ad megoldást, hogy megállítsa a hullást.
    én azért választottam a félparókát, mert levehető (kezelheted a fejedet alatta) és ha továbbnő a folt, hozzá lehet toldani, ill. akár újat csináltatni. ezek a megoldások, mint ez a varsói is, több százezer ft-ba kerülnek - akár félmillióba is. szerintem azoknak ideális megoldás, akiknél megállt a hullás, vagy végleges a hajvesztés és stagnáló fázisba értek.
    most ezt gondolom. lehet hogy később másképp állok hozzá, nem tudom. az is gond, ami az anyagi helyzetemet illeti, hogy per pill gyesen, ill gyes után vagyok :(
    varsó egyébként szuper lehet :), szeretem a lengyeleket. de ha jól belegondolsz, nem érdemes többször odautazni. kvázi már a lóvéval kellene kimenni és ott helyben csinálják is meg, ha úgy döntesz a bemutató alapján.
    a cd-vel egyébként mi van? :)
    és a kérdések megválaszolásával?
    mert úgy hiszem ez egy általános, generális marketingszagú cd lesz, nem a konkrét kérdéseinkre adja meg a választ.
    (ezt sem tisztáztuk,hogy pontosan milyen kérdéseket is tettünk fel nekik?)
    Bocsánat, hogy nem álltam a dolog élére, de nem vagyok teljesen meggyőzve :(

    VálaszTörlés
  31. Szia Berka!

    Igen értelek. Nekem is hullik a hajam.. de nekem nem foltosan hanem mindenhonnan..tehát nagyon nagyon megritkult. Szerintem , ha egy kopaszodó foltot feltöltenek és körülötte..és tovább is hullik ott a haj , az pontosan azért nem fog látszani, mert a feltöltött hajjal ott az a rész fedve van, ki van egészítve pótolva.
    A fejbőrt közben nyugodtan lehet kezelni.. hiszen írta , hogy bármilyen műveletet végre hajthatunk ..festés, dauer, akármi.. gondolom akkor a hajhullás elleni cseppekkel továbbra is kezelt haj, nem okoz problémát ebben. A hajunk ugyan úgy megkapja közben a kezeléseket ha kell, és nem baj ha ott van közben a pótlás...Mert én mellette továbbra is ápolgatnám a hajam.Szerintem ez egyáltalán nem gond. Viszont addig amíg nem erősödik meg ,és nem sűrűsödik vissza ..addig is nem kell kopaszon és ritkult hajjal lennünk. Ezért a pénzért szerintem nem drága ha úgy vesszük... 200 ezertől kezdődik az ár.. és kb 350-400 ezerből már nagyon kalasz frizurát lehet csináltatni. Kényelemes, szellős.. ugyan úgy működik mit a sajátodé.. Sokkal jobb eljárásnak tarom mint egy csomózást vagy ilyesmi hajpótlás..ami csak károsítja a hajat és kihullasztja.. és árban ugyan ott van mint ez az eljárás. Még annyit, hogy nem hiszem , hogy csak véglegesen kopsz embereknek jó ez
    a megoldás és azoknak akiknek nincs hajhullásuk.. :)
    Jó lenne ha D itt lenne és írna nekünk , hogy megkapta e a cdt vagy írtak e már valamit.
    Kérlek D gyere már!!! :)
    Brigi

    VálaszTörlés
  32. nem, nekem sem foltosan, mindenhonnan hullik, de ugye a fejtetőn látványos igazán...
    - remélem sikerrel jársz! - :)

    VálaszTörlés
  33. Szia Berka! :)
    Nézelődtem az oldalukon.. van ott egy skypeo hívási lehetőség.. én meghívtam és felvették.. Lengyelül kezdtek el beszélni.. sajnos még Angolul is most tanulok.. gondolom Angolul csak tud ott valaki.. szóval lehetne velük beszélni!!
    Tud valaki közülünk angolul? Ha igen írja meg.. lehetne tőlük kérdezni mielőtt kimennénk!! Tudjátok a skypeon 3-4 fő is tud egyszerre beszélni..
    Berka.. hova lett D és a többiek? :(
    Jó lenne már a cdt is látni. Nem tudod az e-mailjukat?
    Brigi

    VálaszTörlés
  34. Szia Berka és többiek! :-)
    Ma végre ide találtam! Viszont pont a héten magamtól rátaláltam a kopasz.hu-ra Bejelentkeztem és már másnap mehettem is egy ingyenes vizsgálatra. Másfél órát beszélt a pasi. A lényeg hogy kiküldenek külföldre egy haj tincsedet vizsgálatra, és egy mikró hálóra eredeti hajat a saját hajadnak megfelelő színű és vastagságú hajat szőnek vagymia szösz, 10hét mire megérkezik, és azt rögzítik a hajszálakhoz körbe, elöl a homloknál odaragasztják orvosi raganyóval... Tehát ahogy nő a hajad ez is lenő, pont mint egy fonásra felvartt pepi. Egyszóval sz.r! Nemtud szelőzni, 5-6 hetente újra "rögzítik" jó pénzért! :-(( Még nemnéztem utánna a Varsói módszernek dea leírásotok alapján ez lehet! :-( Ezért kine utazatok!!!!!
    Én anno felvarrásos módszerel rögzitettem a pepimet szőrnyen macerás így maradtam a csatos megoldásnál.
    Üdv: gyöngyszemü

    VálaszTörlés
  35. szia gyöngyszemű, de jó hogy itt vagy!! :))

    VálaszTörlés
  36. "micro dermal implant" kifejezésre a youtube csomó piercinges/tetoválós videót dob ki
    -
    Microdermal - a testékszerek új generációja

    A microdermal, dermal anchor, surface anchor, vagy szimplán anchor (horgony), az utóbbi évek egyik legnagyobb újitása a body piercingek terén. Nevezhetnénk akár "egypontos" piercingnek is a microdermalt, hiszen a piercingekkel ellentétben ennek az éxernek csupán egy kimenete van, igy a különlegessége abban rejlik, hogy úgy néz ki, mint egy transdermal implantátum, azonban a behelyezéséhez nincs szükség olyan bonyolult procedúrára, mint egy ilyen implantátumnál...

    http://www.tattooed.hu/index.php/Microdermal-a-testekszerek-uj-generacioja.html

    VálaszTörlés
  37. Jujj de jó! Végre valaki aki elment! Én keddre kaptam időpontot , hogy érdeklődjek ez után.. de akkor nem pazarlom rá az időmet!
    Gyöngyszemű!
    A Varsói mást ír.. bőrbe való ragasztás.. ami több évig a fejen van.. Választékokba is illesztik..
    Nem hálós módszer szerintem.
    Te tudsz angolul esetleg? Ha igen akkor írj légyszi. Skypeon felvehetjük velük a kapcsolatot és tudnánk beszélni velük ..addig össze kellene szedni a kérdéseinket.. nem segítenél?
    Csak tudnám merre van D. Azt ígérte küldenek neki Cd-t és jelentkezik.
    Szerintem tuti a Varsói nem hálós módszer. Mert írta azt , hogy nem kell 3-4 havonta visszatetetni..olvassátok el gyöngyszemű.. 5-7 évig jó..vagy annál több ideig is!!
    Brigi (Regizet nevem Sziget! Így fogok jelentkezni legközelebb!!)

    VálaszTörlés
  38. Szia Brigi!
    Szerintem is csak időpazarlás lenne elmenni! :-(
    Elolvastam a Varsóit hát nemigazán jött le hogy mit is hogyan csinálnak himi humi van ebben is úgyérzem!!! :-( Sajna nemtudok Angolul! :-(
    Ennél is aztmondta a fazon hogy van akinek már 7éve megvan mert annyira tud rá vigyázni...

    Szia Berka!
    Beindúlt a fantáziám erre a mikrodermal pircingre! :-)) Mindígis azt szerettem volna ha valahogy másképp, nem csattal lehetne felrakni ezt a pepit, hanem akár több ponton a fejbőrbe ültetett bigyóval rögzíteni..... nemtudom értitek e!?
    Nem néztem még meg a Youtubos vidiket, de remélem találok ott megoldást a problémánkra. :-)
    Gyöngyszemű

    VálaszTörlés
  39. szia gyöngyszemű, na, de ez a varsóiaknál van, mármint az imdg2 = implant microdermal 2. generation. most próbáljuk kinyomozni mit is jelenthet. (de varsóba valahogy nem vágyom ezért elmenni. a 7 év elég kevés, főleg ha félmillióba kerül. akokr 2 évente csináltatok eu.i hajból új parókat. 3x. nem tudom, nincs elég infóm ....)

    VálaszTörlés
  40. Szia Berka!
    Én akár a világ végére is elmennék ha lenne rá tuti jó megoldás persze csakha anyagilag is megfeleleő volna! :-)
    2 évente? Szerintem kilehet húzni több évig is egyel, csak tudni kell kezelni!!!
    Gyöngyszemű

    VálaszTörlés
  41. tudom, h ki lehet húzni tovább, csak visszaszámoltam, hogy abból az árból mennyi jönne ki. és... tudod... lehetne váltogatni :S.
    így aztán úgy tűnhet, hogy mondjuk.. kéthavonta melíroztatom, aztán vissza a másikat :DDD

    VálaszTörlés
  42. Szia Mindenkinek!
    Képzeljétek..ráálltam a Varsói technológiára.. és elkezdtem a lengyel oldalt fordítgatni. Nagyon jóóóó.. Kértem információs anyagot. A levelem elment ..remélem küldeni is fogják hamarosan.
    Eszméletlen sok infó van a Lengyel oldalon, tényleg érdemes betenni a fordítóba. Videók és egyebek is vannak.. és ez tuti nem paróka nem hálós módszer..nem kell 4 havonta járogatni és újratetetni meg ilyenek. Kedvezmény adnak diákoknak, nyugdíjasoknak és különböző betegség miatt kialakult hajvesztés miatti hajritkulásnál, kopaszságnál.Konzultációs díj 3000 ft körül van. A haj sűrűségtől kezdve mindent megnéznek a fejen..és csak utána állítják össze a színt a fazont a hajsűrűséget a hajvastagságot..és egyebek..
    Nagyon sok ember a lelki okok miatt , a haj elvesztése miatt, a stressz miatt nem tud a gyógyulás útjára jutni. Tapasztalatik szerint, azok az emberek akik igénybe vették a szolgáltatásukat, sokkal jobban regenerálódnak és gyógyulnak meg..hiszen már nem okozz nekik depressziót és szégyent, önbecsülés hiányt a hajritkulásuk. Érdemes megnézni és olvasgatni még az oldalukat.. Kár , hogy D eltűnt.. Nem tudom , hogy ő megkapta -e már a videót..
    Írok még!!
    sziasztok
    Sziget

    VálaszTörlés
  43. Sziasztok!
    Megjött Varsóból a levél.. reggel írtam és már válaszoltak is. Ha valakinek kell szívesen elküldöm! Magyarul van!
    Ha tud valaki angolul és segítene nekem ..kérem jelezze.. mert írták, ha angolul írok, vagy beszélünk velük skypeon... minden kérdésre azonnal kapok választ! Addig meg , össze kellene szednünk a felmerülő kérdéseket!
    Sziget hunbrigitta@gmail.com

    VálaszTörlés
  44. Sziasztok, megjött az angol CD. Ugyanaz a marketing szöveg mint a honlapon. Nincs rajta több. A prospektus is ua. csak nyomtatva.. Vagyis nem lettünk okosabbak :(

    Üdv
    D

    VálaszTörlés
  45. Szia D!
    Végre..már vártam a leveled nagyon.
    Nem tudsz angolul? Vagy valaki a köreidből aki segítene egy kicsit? Mert skypeon lehet velük azonnal beszélni.. csak kellene egy angolos.
    Azt mondták, hogy ott jobban és azonnal választ kapunk bármire. Szerintem ezzel kellene próbálkozni, és ez nem kerül semmibe ha kérdezünk.. csak össze kellene szedni az össze felmerülő kérdést.
    Írj majd.
    Sziget

    VálaszTörlés
  46. Szia Sziget, és mindenki!

    Hol tudnám megnézni én is ezeket a videókat és egyéb bővebb infókat erröl a Varsói módszerről?

    Gyöngyszemű

    VálaszTörlés
  47. Szia Gyöngyszemű!

    Fentebb írták még ..az elején..hogy a Lengyel oldalon több infó van, és érdemes betenni a fordítóba. Hát, én így tettem. És valóban sok infót találtam róla. és vannak ott videók is fent.. de nem magáról a technológia bemutatásáról.
    Kicsit fentebb írtam, hogy milyen kedvezmények vannak..és a konzultáció mennyibe kerül..ilyesmi. ezeket az infókat mind a Lengyel oldalon találtam. A magyar fordítás erről nem ír..
    Magát a technológiát nem fogják az orrunkra kötni.. de ez minden ilyen klinikán így van. Viszont amit tudnod kell..azt elmondják részletesen, csak kellene egy fordító. Aki tud angolul. Mert elmondnak mindent..csak fel kell őket hívni és azonnal lehet tisztázni mindent.
    Már ezzel megspórolnánk egy utat, hogy több kérdésünkre választ kapjunk. Kár, hogy itt nagyon senkit nem érdekel ez a téma..és nem tudunk angolul.. már előrébb lehetnénk ha többen összefognánk.
    Én pl gondolkodtam a hajfelvarráson. De sokkal többe kerül mint a Varsói és macerásabb is!
    Elmondom mért is!
    Rengeteg helyen rossz munkát végeznek. Vedd meg és fizess.. a többi nem érdekli őket, hogy pl a hajadat m hogy viseli meg és egyebek. Kényelmetlen. A hóillesztéses eljárás károsítja a hajat és ritkítja egy idő után. 3-4 havonta újra kell tenni. Ez mind idő..pénz..és útiköltség ha nem a lakóhelyeden van.
    Pl. legyen 60 ezer ft hajdúsításod..ez csak egy példa most. 3-4 havonta kb 10 ezer a feltevés. Évente vagy kettő évente a hajat célszerű újra venni..tehát másikat..mert nem bírja tovább!! Ez tuti.. ha igen akkor is kb 2 év.. ha csak 4 évet számolok már ott van 200 -300-400 ft ba ez az egész..
    A varsóit.. nem kell újra rakatni.. 7 vagy több évig is bírja. nem kényelmetlen..és nem roncsolja a saját hajad..közben nyugodtan lehet a fejedet ápolgatni továbbra is... és kb 300-400 ft ból már lehet szép frizurát késztetni..
    Szóval..ha én rászánom magam majd.. akkor csakis a Varsói jöhet számításba.
    Garanciát vállalnak..kedvezményeket adnak a betegségből eredő hajritkulást elszenvedőknek.. diákoknak nyugdíjasoknak stb. Egy klinika orvosi háttérrel és nem egy szalon fodrásszal!
    Húú ..kicsit hosszúra sikerült a mondandóm.. Elnézés! :)

    Írjatok
    Üdv: Sziget

    VálaszTörlés
  48. szia sziget. figyi, én 120ezret fizettem és 4 évig egész biztosan jó a félparókám (csattos), de van, aki 6-8 évig is elhordja. Szerintem én sem fogom kibobni,hacsak meg nem unom, mert: lehet pótolgatni pl. Vagy meghosszabbítani. Ez az ár bőven vetekszik a lengyel félmilliós tétellel, amihez varsóba kell kiatazni és arra kíváncsi vagyok, pl hogyan mennénk vissza, ha esetleg reklamációra kerül sor. Illetve félnék attól, hogy kényszerhelyzetbe kerülhetek azáltal, hogy kiutaztam nagyon messzire és esetleg mégsem arról szól a történet, mint amire számítottam, és ott gyorsban dönteni kell majd valamiről, amire nem voltam felkészülve. Akkor mit mondanék? Visszajövök pár nap múlva és alszom rá egyet-kettőt? ... :) Persze, akkor mondjuk még mindig elnyalhatunk egy fagyit és elmondhatjuk, hogy legalább megnéztük az óvárost... :P
    -
    Én tudok angolul, és modtam már neked, hogy szedd össze a kérdéseket! Nagyon szívesen lefordítom és le is levelezhetem velük, ha annyira akarod :)
    De szerintem nem éri meg ez az egész, túl sok a bizonytalanság benne, drága, és ez sem végleges megoldás.
    De mondom megint :) : szedd össze a kérdéseket! én is feltettem néhányat már korábban.
    pusz

    VálaszTörlés
  49. mondjuk, lehet hogy nem mindenki szeretné le- s felcsattolgatni a haját minden reggel és este.
    én néha már vigyorgok: reggelente felcsatolom a hajamat, "beteszem" a szememet kontaktlencse), aztán a fogamat - mióta szept. elején 2 gócos fogamat kihúzták és a beültetésig 4 hónapot várni kell, egy kis 2 fogból álló mini-protkót kell hordanom. ha sminkelek, felhordom az arcomat is.
    azt már nem is firtatom honnan lesz 2 kilóm a fogbeültetésre, de mindegy is. :) ezen tényleg csak vigyorogni tudok... mert máshogy nehéz túlélni :D. lehet még majd pl művégtagom is, vagy mondjuk egyik reggel arra ébredek, hogy leesett az orrom. nem tudom mi vár még rám...:D
    - bocsánat, ez off topic volt, majd lehet hogy törlöm is -

    VálaszTörlés
  50. Kedves Berka! Nehogy kitöröld:)))))))))))))!!!!Ez volt az első alkalom, hogy böngésztem az oldalt és hangosan felkacagtam:)))))
    KÖSZI!

    VálaszTörlés
  51. Sziasztok! :)

    Szerintem az csak jó, ha valaki ennyire pozitívan tudja látni a dolgokat... és ezzel szerintem igazán nem bántunk meg senkit..
    Nos.. nekem nagyon ritka lett a hajam... nincsenek feltűnő kopasz foltjaim..így ezért is gondoltam volna erre a módszerre.
    Szeretem ha valami praktikus. Persze most ennyi erővel mondhatnám , hogy igen a parókát leveszem reggel, és reggel felteszem..ennyi. De valahogy mégis természetesebbnek érzem ha nagyjából úgy kezelhető a póthaj mint a sajátomé.. és kényelmes.. értesz? :)
    A kérdéseket skypeon kell feltenni.. Írták nekem a levélben , hogy sokkal egyszerűbb, és azonnali választ kapunk. De ha nem megy a skype..akkor marad a levél.. és köszi, hogy segítesz benne Berka!!
    Esetleg ha van nektek is felmerülő kérdés, vagy a többieknek..írják be ide! És akkor úgy állítjuk össze majd.
    Sziget

    VálaszTörlés
  52. :) köszi! aranyosak vagytok! :))))))
    -
    sziget, persze gyűjtsük össze itt, hátha másnak is segít. és ígérem, pozitív leszek :).
    megértem az indokaidat. (és remélem sikerrel jársz!) :)
    - majd a köztes verziókat törlöm, hogy ne legyen sok comment. írj listát! :) kiegészítjük

    VálaszTörlés
  53. Sziasztok!
    Mint ahogy Berka is írta én is vigyorgok magamon reggelente, immár 8 éve csatolom a hajam, a melltartómat szivaccsal töltöm ki hogy valahogy álljon, ne csak akkor amikor négykézláb állok.... :-)
    Szeretnék jobb megoldást, de úgy vagyok vele hogy mit akarok én hiszen így is lehet élni és már szinte észre sem veszem teljesen természetes mintha bármely ruhadarabomat venném fel.
    A napokban visszahívott a kopasz. hu klinika hogy hát hogyan döntöttem végül is mert az az ár amit akkor ajánlott az most a karácsonyra való tekintettel...... akciós.... Nekem nem az árral van gondom mondtam hanem azzal hogy nincs kedvem 4-6 hetente újra rögzíttetnem attól függően mennyire gyorsan nő a saját haj... Nagyon sajnálta hogy nem mentem bele! Igazából az a rossz hogy nem mutatnak konkrét példát hogy ez így és így néz majd ki.... :-(
    Sziget
    A póthajakat tényleg úgy kezelheted mint a sajátodat, és kényelmes! És tényleg mi van ha kiutazik valaki, mivel túl sok infó nincs a Varsóiról és potyára megy, mert szerintem a Skype-on sem fogja elmondani a technikájukat!!
    Nekem úgy rémlik mintha ez a kopasz.hu ezekkel lenne kapcsolatba mivel említette hogy kiküldik kűlfőldre a hajtincsed........ de már nememlékszem hogy hova. Ha viszont oda akkor ez ugyanaz! :-(
    Engem nem győz meg az a sok kép a hiányos hajú nőkről, aztán hajjal is levannak fotózva, tökre mintha sima parókát vettek volna fel. Ez nekem nem elég meg győző!!!!
    Gyöngyszemű

    VálaszTörlés
  54. Sziasztok.

    Berka és Gyöngyszemű! Mekkorát nevettem...köszi.
    Nem véletlenül a humor az intelligens emberek támasztéka.
    Én olyan helyen dolgozom, ahol nagyon beteg embereket látunk el és elhihetitek, boldogan kiegyezne bármelyik egy parókával, vagy protkóval.
    Szóval alázat kell az élethez...de Ti ebben jók vagytok. Le a kalappal.
    baráti öleléssel, Éva

    VálaszTörlés
  55. Szia Gyöngyszemű! :)

    Én nem a technikájukra vagyok kíváncsi..hanem pl. olyan dolgokra, hogy mellette lehet e a hajat rendesen kezelni.. vagy akinek csak ritka a haja, mint pl az enyém.. annak sávokban helyezik -e fel a pótlást, vagy hogy. Magáról a technikáról senki sem fog beszélni.. hiszen ha én feltalálok valamit..én sem beszélek róla részletesen , csak annyit ami egy infó átadáshoz szükséges. :)
    A kopasz . hu lévő klinika..azt elmondja , hogy nálunk bizony vissza kell menni és 4-5 hetente újra rakatni a hajat. Semmi köze a Varsóihoz.. leveleztem velük.. és még csak nem ismerik azt az eljárást a Varsóit..amit mutattam nekik. Ők levélben rögtön visszaírták, hogy ők nem azzal a technikával dolgoznak, úgyhogy tuti nem az a módszer. :) A Varsói írja is , hogy egyedülálló a technikájuk, egy Lengyel professzor vagy ki a feltalálója..
    Szóval kérdések nélkül csak találgatózni tudunk.
    Berka
    Nemsokára összeszedem a felmerülhető kérdéseket
    Most elég ramatyul vagyok.. elkaptam a náthát a lányomtól.
    Írok majd
    És köszi előre is a segítséget!!
    Üdv:
    Sziget

    VálaszTörlés
  56. Sziasztok!

    Egy ideje csendes olvasója vagyok az oldalnak. Ha lesz bátorságom, leírom a történetem. Addig is röviden: 18-19 éves korom óta hullik a hajam, közben volt egy hormongondom 23 éves koromtól, ami miatt 50 kilót híztam, persze az orvosok erre fogták, de kiderült érzékenyek a hajhagymám receptorai, így még a nőkben lévő normális férfihormon mennyiségétől is kopaszodok... Az okokon már régóta nem rágódom, hisz a lényegen nem változtat: férfias hajhullásom van és a fejtetőmön szinte már alig van haj, sőt már oldalt és hátul is eléggé látszik a ritkulá, és rettenetesen utálom az egészet. A hízástól, a hajhullástól 10 évre bezárkóztam a saját kis világomba, de szerencsére jött egy férfi, aki kirángatott belőle a szerelmével. Ha minden jól megy, jövőre összeházasodunk. A gondok itt kezdődnek nálam... Van két parókám, de... Parókában nem szeretnék az oltárhoz állni, mert melegben nem tudom elviselni a parókát, másrészt utálnám, ha mindenki azt nézné, arról nem is beszélve, hogy parókából milyen esküvői frizurát lehet egyáltalán csinálni. Kerestem a neten, de semmit nem találtam. Gondoltam arra is, hogy keresek valami rafinált kontyot, vagy alkalmi frizurát, aminél valamivel eltakarják a fejtetőm, de nem találtam. Van egyáltalán olyan fodrász, vagy internetes oldal, ahol ilyen speciális frizurákat látni? Esküvői frizura kopasz, hajpótlással, parókával rendelkező nőknek, létezik ilyen?
    Azon is gondolkozom, hogy valamilyen pepit, vagy hajpótlást csináltatok. Hol érdemes próbálkoznom? Milyen hajpótlást javasoltok? Mik a tapasztalatok? Mennyibe kerül egy ilyen? Milyen technikával kell felrakni? Nem látszik, hogy ez pótlás?
    Az igazság az, hogy rettegek az esküvőtől és néha még azon is morfondírozok, hogy elmarom magamtól a párom, hisz ő jobbat érdemel, nem egy olyan nőt, aki lassan teljesen kopasz lesz...

    Előre is köszönöm a segítséget!

    Üdvözlettel:
    Brigi

    VálaszTörlés
  57. kedves brigi, én sem hittem el, de a pasit, ha szeret, tényleg nem zavarja hogy nincs hajunk :). igen, ez furcsán hangzik. ahogy mi, ő - ők is el tudják fogadni, hogy ez csak egy külsőség. és sokkal fontosabb vonások, tulajdonságok vannak ezen kívül, amik igazán számítanak.
    ne döntsd el helyette, hogy együtt tud-e élni ezzel az adottságoddal :). szerintem :)
    nekem a férjem mindig azt mondja, hogy mivel nem tehetek róla, őt ez nem is zavarja.
    de persze nagyon sajnál, mikor látja, hogy szenvedek. ő tartotta bennem a lelket a nehéz helyzetekben! :)
    (mélyen átérzem amit írsz, hasonló cipőben jártam én is).

    brigi, tiszteletedre ma délután (legkésőbb holnap) tényleg felteszem a félparókás fotókat, és azt is, hogyan néz ez ki "belülről", levéve. Frizurát és kontyot is lehet csinálni, persze a készítő fogja tudni megmondani, hogy mi jöhet szóba az egyes emberek esetében. a helyen, ahová én járok, a fodrász lány nagyon-nagyon aranyos és kedves. rugalmas, diszkrét.
    de hozzáteszem, hogy végül is én nyirbáltam, itthon olyan formájúra a parókámat, ami szerintem is rendben van, és nem látszik rajta, hogy nem is az én hajam. (20 éve vágom már a családtagjaim haját, de fodrász nem vagyok)
    a probléma az enyémmel az volt, hogy a frufru rész túl dús volt, látszott rajta, hogy paróka.
    az üzletben a másik ember, a készítő már nem annyira simulékony természetű, ráadásul, mióta elköltöztek, bizony sokszor mások szeme előtt kell lecsatolnom a fejemről a parókámat, hogy mossák, szárítsák. addig kapni szoktam egy törölközőt. (na ezért is szeretném kitanulni ezt a mesterséget....)
    2,5 éve volt 120 ezer ft az ára.
    4db csattal kell rögzíteni.
    szeretettel, berka

    VálaszTörlés
  58. Szia Berka!

    Köszönöm a válaszod!
    Tudom, elméletileg igazad van, de én rettenetesen utálom, ahogy kinéz a hajam. Tudom, érzem, hogy szeret, amikor otthon vagyunk, el is hiszem, de amikor kimegyünk az utcára, nem tudom elhinni. Szeretném, ha szép lennék neki és büszke lenne rám...
    Néha nagyon elkeseredett tudok lenni. Az oka nagyon egyszerű, ha valaki 58 kiló, gyönyörű hajú volt, nehezen viseli, ha egy betegség miatt kopaszodik és 50 kilót hízik. Azt hiszem, elfogultság nélkül mondhatom, hogy egy ilyen nagyfokú változás az ember kinézetében mindenkit megviselne.
    A bezárkózásos időszakomon túlvagyok, úgyhogy itt az ideje változni. Pont ezért szeretnék egy hajpótlást. Megköszönném, ha elküldenéd a fodrász, és a parókás elérhetőségét. Ide beírhatod, vagy írjak egy e-mailcímet?
    Nézegettem képeket microlines fejbőrdúsításról, de mindegyik kép beállított műtermi reklámfotó. Egy helyen sem láttam olyat, amin látszana, hogy valódi, hétköznapi nő fején van. Nem értem az ezzel foglalkozó fodrászokat, miért nem raknak ki ilyen képeket? Bezzeg hajfelvarrásos képekkel televannak a honlapok. Bár, lehet, hogy maguk a hajpótlás készítettő nők nem egyeznek bele, hogy felrakják a képeket róluk. Elgondolkoztató, hogy én engedném-e, hogy mindenki lássa milyen volt és milyen lett a hajam a hajpótlásnál...
    Én is gondolkoztam parókakészítő tanfolyamban, de nem igazán találtam. Neked sikerült találnod?

    Előre is köszönöm válaszod!

    Üdvözlettel:
    Brigi

    VálaszTörlés
  59. Szia Brigi!
    Olvastam hozzászólásaidat. Szerintem is az, aki így elfogadja a másikat, biztosan nagyon szereti a társát, párját. Berkának igaza van! Ne akard elmaratni a leendő férjedet magad mellől.
    Nekem, valamitől elkezdett hullani a hajam nyár végén.. csomókban. Nagyon megritkult a hajam..és a hajhullás bár mérséklődött ..még nem állt le.
    Engem is megviselt és megvisel a változás..hiszen derékig érő hajam ..most rövid és irtóra ritka. Nem találom a régi önmagam.. sokszor nem tudom elfogadni még ezt az állapotot, hiszen nyáron még volt haj ..most viszont teljesen más külsőt kell hogy elviseljek. Kifelé erősnek próbálom magam mutatni.. de belülről sír a lelkem. Sokan tapasztalhattuk ezt az érzést. Az én hajhullásom okára nem derült fény még.Eddig minden vizsgálat ok. Tudom a stressz meg végképp nem tesz jót.. próbálom nyugtatni magam
    és gyógyteákat iszogatom.
    Ez a Varsó dolog nagyon érdekel.. írok majd Berkának kérdéseket, amiket segít fordítani és elküldjük nekik levélben. Kíváncsi leszek a válaszokra. A másik megoldás..ha nem annyira nagyon ritka a haj a következő.
    Én személy szerint a humánusabb megoldások híve vagyok. Ez lehet a hajbevarrás, vagy a mikrócsomózás. Ezeknél ugyanis semmiféle hőt és vegyszert nem használnak, tehát nem tudják roncsolni vele a meglévő hajat, sőt, elősegítjük annak egészséges növekedését. Vékony szálú haj esetén ezek közül is a hajbevarrás a jobb módszer.
    Sok hajvesztés esetén pedig.. a paróka.
    Üdv:
    Sziget (Brigi)

    VálaszTörlés
  60. Sziasztok!

    Szia Sziget! Tapasztalatom szerint nem a legjobb megoldás a hajbevarrás, a mikrocsomózás, és egyéb társai.... ezek ugyanúgy roncsólják a még meglévő hajat mivel állandó igénybevételnek vannak kitéve! Tiszítani sem lehet rendesen! Nekem kb egy évig volt felvarrva fonásra a pepi, a végén már szinte nem volt mit fonni mert minden újra fonásnál 4-5 hetente, szét roncsolódott, nemlehetett szépen kibontani afvékony fonást, mivel hetekig bevolt fonva, húzódott.... éshát mivel mindíg ugyanoda kellett tenni a fonást, már alig maradt mit fonni.. Hátúl körbe egy jónagy csíkon nem maradt hajam :-( Éshát így még rondább lett, így inkább a csatos megoldást választottam, ami egyáltalán nem árt (persze ha van még mihez csatolni)! Jártam hajgyógyászhoz, mesélte hogy sokan járnak hozzá olyan lányok akik jódolgukban már nemtudnak mit csináljanak, és hova tegyék a pénzüket, és a gyönyörű dús hajukkal elmennek hajhosszabbításra, amitől kihullik a hajuk, őpedig kezelheti őket a hülyeségük miatt! :-( Senkinek nem ajánlanám ezeket a módszereket!!!!
    Most hogy munkanélküli lettem a héten, ráfogok érni, és komolyan elgondolkodok hogy kitanúljam ezt a pepi, paróka készítést, már többször is felajánlotta a pepi készítőm (és egyben barátnöm) hogy szivesen (persze nem ingyen) megtanít rá! Csak rákell szánnom magam. Ha másnem arra jó lesz hogy magamnak megtudom javítani, pótólgatni, vagy ujjat készíteni. Nemtudom másnak volnae rá igénye...
    Üdv Gyöngyszemű

    VálaszTörlés
  61. Sziasztok!

    Szia Sziget Brigi! Tudom, elméletileg igazad van, de néha olyan nehéz, ahogy te is írtad, erősnek lenni, és nem belesüllyedni az önsajnálatba, és a depresszióba. Dühös vagyok, hogy miért pont én és tehetetlen, hogy miért nem találnak már végre az orvosok igazi gyógymódot.
    Néha elsírom magam, főleg, ha senki nem lát...
    Tudom, milyen egy derékigérő hajat elveszteni és ezzel együttélni és főleg mások tekintetét elviselni...
    A mikrocsomózás, hajfelvarrás nálam nem alkalmazható, mert ahol leginkább hullik, a frufrumnál és a fejtetőmön, ott már nincs elég hajam, nincs mihez varrni hajpótlást. Ráadásul a fonatot és a felvarrott részt sem tudnák fedőhajal elfedni.
    Egyszer próbáltak a csattos megoldással felrakni próbaként pepit, de nem maradt a hajamban, kicsúszott. Szerintem már ehhez sincs elég hajam.
    A plasztikai sebészek által csinált hajbevarrást sem tartom megoldásnak. Hisz nekem a hajhagymáim receptorai az érzékenyek, még a normális férfihormon mennyiségre is hajhullással reagálnak és kihullanak. Ha alulról kivennének hajhagymákat és a fejtetőmre ültetnék, ugyanazok az érzékeny receptorú hajhagymák lennének ott, ráadásul a beültetett hajhagymák még érzékenyebbek, még jobban hullana a hajam. Nem sok értelmét látom.

    Szia Gyöngyszemű! Szerencsés vagy, ha találtál egy jó pepikészítőt, aki egyben a barátnőd és egyúttal még a pepi készítésre is megtanítana. Szerintem vágj bele, vesztenivalód nincs. Legaláb tudsz magadnak készíteni.
    Elkérhetném a pepikészítő elérhetőségét, hátha ő tudna valami olyan pepit készíteni, ami nekem is jó lenne. Már gondolkoztam olyanban is, mint ami a férfiaknak van, olyan ragasztószalaggal, vagy ragasztóval rögzíthető.
    Valakinek van esetleg hasonló hajpótlása?

    Egyébként ezek a pepik, hajpótlások mennyire feltűnőek? Van esetleg olyan weblap, ahol ilyeneket lehet látni fejre felrakva, nemcsak egymagában a pótlást?

    Köszönöm a válaszokat!
    Üdv, Brigi

    VálaszTörlés
  62. Most kapcsolok, van egy lengyelül tudó barátnőm. Ő talán tudna segíteni a varsói klinikával a levelezésben. Megkérdezem tőle.

    Üdv, Brigi

    VálaszTörlés
  63. Megnéztem a Gyémánt honlapját, lehet, hogy ellátogatok hozzájuk, bár szkeptikus vagyok... Több hasonló helyen sem tudtak velem mit kezdeni.
    Jobban mondva volt, ahol tudtak volna, microlines, hairdreams módszerrel, de sokallottam érte a fél millió forintot.
    Tudtok valamit erről a módszerről?

    Üdv, Brigi

    VálaszTörlés
  64. Szia Brigi!

    Nézted a Varsói klinikát? Tényleg nagyon jó lenne megtudakolni az ő munkájukat is.. hátha olyan lenne ami megfelelne az elvárásainknak tényleg..nemsokára összeszedem a kérdéseket ..de ti is írjatok össze párat akkor.

    Berka!
    Annyira aranyosak vagytok ti mind itt fent az oldalon.. kicsit betegeskedtem a múlthéten.. és vesefestésen is voltam.. eléggé megviselt.
    összeszedem magam és kérdéseket is... jelentkezem majd.

    Gyöngyszemű!!

    Köszönöm a választ a hajpótlásokkal kapcsolatosan.. Igazad van szerintem.. bár eddig a legkíméletesebb dolgok közé sorolják a hajbevarrást is.. de olvastam már én is sok olyan véleményt..akik ellenzik még ezt is.

    Üdv:
    Sziget

    VálaszTörlés
  65. szia brigi, ne haragudj, hogy csak most jelentkezem, lebetegedett a kislányom... és annyi a teendő még emellett...
    az én hajam a gyémántból való. teszek fel képeket!
    szerintem tudnak olyat csinálni, hogy a szövet nagy legyen és lejjebb húzódjon, ne csak a fejtetőt fedje be. igaz, ekkor több hajat is kell belevarrni, ami elég drága.

    gyöngyszemű: ÉRDEKEL a parókakészítés, ha elkezded tanulni nekem is szólj légyszi!!!
    az interneten sok helyen lehet hajat vásárolni, európait, nem tudom elhinni, hogy mi kerül 120-150 ezer forintba egy kis csomó hajon, amit felragasztanak csíkokra, majd felvarrják egy darab szövetre...
    brigi, rakok fel képeket, nézegesd meg!
    szerintem az elején látszott, hogy nem igazi, mert túl dús maradt a frufru, nem keltett természetes hatást, nyirbálnom kellett itthon, hetekig, mindig egy picikét.
    meg bele is kell tanulni, hogyan tedd fel. eleinte nagyon előre csúsztattam, aztán rájöttem, hogy mehet hátrébb is....
    az enyémmel az is baj, hogy a hátsó része, ha lehajolok szétnyílik, és kiderül minden, azaz: lehetne nagyobb a szövet rész, vagy több hajat kellett volna varrniuk hátra, elöl meg túl sok van --- = simán lehet, hogy a csaj elrontotta :)
    szóval: copffal, csattal eltűzve hordható. vagy: nem szabad előrehajolni :)
    még egy probléma: frusfrus, és szigorúan lehetetlen hátrafésülni ezt a frufrut, mert alul látszanak az apró varrások, illetve, mintha ott vissza lenne hajtva: egyszóval,az első sör egy rövid "hajsor"ból áll, és ez nem látszódhat, semmi esetre sem.
    aki soha nem hordott frufrut, mint én, annak elég ... kényelmetlen az egész, de megszokható.
    ahogy hazaérek, leveszem, és jönnek a kendők, egyebek :) nyáron baseball sapka, télen gyapjú :)...
    sziasztok, berka

    VálaszTörlés
  66. Sziasztok!
    Szia Berka! Oké szólok, érik a dolog:-)

    Hát igen ezt énsem értem mi kerűl ennyibe egy pepin. Nekem az első kereken 100.000 volt :-( a Váciutcában csináltattam, rábeszélt a nő hogy olyan legyen ami hálós, amin keresztűl kihuzogathatom a maradék hajamat és tuti egybeolvad majd az egész..., és észrevehetetlen lesz. (Ilyet ne akarjatok!!!) Belementem, kifizettem.. felrakák :-( Mint egy felizgatott WCkefe úgy néztem ki!!!! A munkahelyemen a kollegák kiröhögtek :-(((
    Bórzasztó volt!!!! Pár nap alatt a hálós lukakon visszafordúlt az egész haj, teljesen összegubancolódott. A "fodrász" :-( húzta a száját, flegma volt, kigubancolták újra varrták... a biztonságiőrrel szárítatta.... egyszerűen megalázó volt az egész ahogy az ottani vendégekkel bántak, nemvoltak tekintettel senkire! Kerestem egy másik szalont, aki kedves volt egyénileg, tapintatosan foglalkozott velem, és negyed annyiért csinált egy másik pepit, amit a mai napig hordok. Az üzlet már azóta megszünt, dea parókakészítőjével tartom a kapcsolatot. :-)
    Egy pepinyi haj vásárlása kb 25-30ezer ft + anyag + munkadíj, ez nem kerűl több mint 100ba!! A szalonok elvannak szállva!!! :-(((
    Nem ragasztják fel csíkokra a hajat, és nem varrják fel egy darab szövetre, legalábbis nekem nem így van, hanem pár szálanként dupla csomózásal "mintha horgolnák" teszik bele egy sűrű szövésű tenyérnyi anyagba, "mint egy szunyogháló" csak nem olyan merev anyagba. Nekem csak elöl középen tartja egy csat.
    Üdv Gyöngyszemű

    VálaszTörlés
  67. Sziasztok!
    Ez szerintetek milyen? Van pár videó is a végén, sajna ez egyik sem jó megoldás. :-(


    http://haj-hosszabbítás.hu/fejtet-dusitas

    Üdv Gyöngyszemű

    VálaszTörlés
  68. Szia Gyöngyszemű!
    Igen ...ezt én is néztem már!
    Nem tudom .. ez ilyen hálós módszer sok pénztért.
    :(
    Üdv:
    Sziget

    VálaszTörlés
  69. http://www.hajhullasstop.hu/forum/viewtopic.php?t=660&postdays=0&postorder=asc&start=225

    itt van a módszer....
    Üdv
    D

    VálaszTörlés
  70. Sziasztok.
    most olvastam végig a fórumot, és érdekelne h van-e vmi fejlemény a lengyel klinika ügyben?
    ugyanaz lenne mint a Soproni? arról csak 2 infó van a linkelt topikban 1jó-1rossz:/
    jó lenne találni vmi tartós megoldást mert a paróka(2 éve hordom, 25 vagyok)engem elég sok mindenben korlátoz:)
    köszi a választ, V.

    VálaszTörlés
  71. Szia D!
    Végig olvastam azt a topikot ez ugyanaz lehet mint a Kopasz.hu-n ami van.

    Szia V!
    Téged miben korlátoz pl a paróka? Mit hogyan oldasz meg, mi az amit nem szeretsz benne csinálni....?
    Üdv Gyöngyszemű

    VálaszTörlés
  72. Szia Gyöngyszemű!
    miben korlátoz? leginkább a sportban, nem tudok elmenni egy aerobik órára mert félek h "leesik" nem tudom rendesen végezni a gyakorlatokat úgy meg minek menjek.. uszodában, strandon, szaunában sem a legkényelmesebb. a másik dolog pedig h nem tudok belőle semmilyen frizurát csinálni, összefogni melegben stb. garbó, sál, kapucni, kabát nyak mind feltolják a parókát, nem igazán kényelmes, sapka megint nem...lehet h ezek nem annyira fontosak, meg hiúsági kérdés, de mivel valószínűleg életem végéig hordanom kell a parókát, jó lenne találni egy olyan fix módszert amivel ezeket gond nélkül megoldhatom:) próbáltam már a ragasztást, varrást, fejtetődúsítást (mikor még volt annyi hajam) de idővel mind csak jobban tönkretette az amúgy is kevés és nagyon vékony szálú hajamat. ezért is ragadta meg a fantáziámat ez a varsói dolog, de ugye a lényeg, a technika nincs leírva a honlapjukon. egy kis infóért meg nem szívesen utaznék ki. ezért kérdeztelek titeket, hátha vki már kapcsolatba lépett velük és megtudott többet...

    VálaszTörlés
  73. Szia V!
    Tudom miről beszélsz, nekem is ezek a problémáim,
    szivesen elmennék egy konditerembe vagy valamit sportolni, de a pepi alatt beizzadok és tocsog... viszont uszodába járok olyan helyre megyek ahol tudom hogy van kabin, ahol egyedül öltözhetek, leveszem és úszósapit húzok. Sapkát énsem veszek max kapucnit. Úgyhogy tudom nem egyszerű! :-((
    Annakidelyén mikor még felvarrattam néha azt kivántam bárcsak odalehetne kapcsozni a fejemhez, ésha akarom levehessem. Legszivesebben a koponyámba ültetnék valami patent szerűséget az tuti tartana.... Najó ne szőrnyűlködjetek, ez csak elmélet, deha netán kivitelezhető ilyen, és tudja valaki hogy hol csinálnak ilyet az szóljon! :-))
    Üdv Gyöngyszemű

    VálaszTörlés
  74. Szia V!

    Berka írta , hogy szervesen segít nekem..mert én nem tudok angolul.. és kérdéseket összeírom és elküldjük levélben.
    Ha végig olvasod a topikot ezzel kapcsolatosan.. akkor írtam pár szót róla.. a Lenyel verzió sokkal részletesebben ír mindenről.Én írtam is nekik! 1 nap alatt megjött a válasz. De írták, hogy van skypeo címük.. ha azon beszélünk akkor mindenre rögtön kapok választ..csakhogy legalább angol nyelven..ezt kérték! Mert a Magyar tolmácsuk nincs mindig ott!
    Engem is érdekel a módszerük.. mert a kopasz.hu oldalon lévő embernek írtam.. és azt mondták , hogy ők nem ezzel a technikával dolgoznak mint ők.Tehát tuti nem az a módszer! Csak azért írom mégegyszer mert többen írtátok, hogy ők is (kopasz.hu) ezzel a technikával dolgoznak! Nem! :)
    Szeretnék én is kényelemes megoldást..pontosan azért amit te is írtál! Nem hiúság kérdése, csak ha már van lehetőség választásra ..akkor mért lehetne nekünk is jobban elviselni a pótlásokat. :)
    Tehát.. ha van kérdésed írj te is.. és én is összeszedem végre.. és elküldjük nekik! Mert kíváncsi vagyok én is , hogy tényleg milyen ez a technika akkor! V! Írhatsz az e-mailomra is: hunbrigitta@gmail.com
    Gyönyszemű!!
    Nem is rossz ötlet!Engem is érdekelne ha lézene ilyen! :)
    Berka!
    Elnézést, hogy nem írtam még.. de nagyon betegeskedtünk itthon.. én is a kislányom is!

    Puszi nektek!
    Sziget

    VálaszTörlés
  75. sziasztok :) boldog új évet!! :)) sok mindenben korlátoz, és persze előnye is van. nem látszik pl., hogy nincs hajad... :). Engem többek között így korlátoz: ha csengetnek és otthon vagyok, nem tudom kinyitni az ajtót, mert mire felteszem, már senki nem áll a kapu előtt :) (Ilyenkor persze soha nincsenek kéznél a sapkák/kendők). Frizurát elég lehetetlen csinálni, a fodrász persze szépen beszárítaná 4 ezerért, de nagyon messze van; és idegenek előtt kell le/feltenni :(. Tornázni nem lehet benne, mert beizzad és a dinamikus mozgást nem szereti (na, ilyenkor örülhetek annak, hogy nem is szeretek mozogni...) Futni lehet menni baseball sapiban és otthoni aerobik. Uszodát nem próbáltam még: úszósapka okés, de azt úszás után le is kell venni és a maradék hajat megszárítani plusz feltenni az "izét" :).
    Sapka nem megy rá, ill. lelapítja, viszont kevésbé hidegben ideális, mert melegít :)). Forró nyári napokon nagyon kellemetlen :(. Összességében az a baj, hogy valami mindig van a fejemen utcán/szabad téren, csak itthon lehetek a régi,.... egészen addig amíg egy tükörig el nem jutok :). Na de: örülök, hogy van, mert ha nem volna, még rosszabb lenne a helyzet! :)

    VálaszTörlés
  76. ja, még valami: félrelépni sem lehet benne, mert folyton attól félhetsz, mi van, ha beletúr a pasi a hajadba!!! 21.századi erényöv :S

    VálaszTörlés
  77. Szia Berka és a többiek!

    Összeszedtem a kérdéseket.. a topikból is összeírtam a kérdéseket, amiket itt írtunk.
    Ha van ami kimaradt, és kérdés lenne, írjátok még hozzá!

    Brig!

    Írtad, hogy neked van Lengyelül tudó ismerősöd! Esetleg meglehetne kérdezni , hogy tud -e segíteni akkor?

    -Milyen technikát alkalmaznak kopaszodó hajon.. és milyet ritka hajon?
    -Mennyi ideig van fent a pótlás?
    -Kopaszra nyírnak, vagy arra olvasszák rá a microbőrt?
    -Vagy sávosan rögzítenék a választékokba?
    -Ez az egész fejre szól, vagy csak a felső területre pótolnak?
    -Ha a fejbőrre rögzítik, akkor az alatta növő haj hová kerül?
    -Hogyan nő alatta, mellette a haj?
    -Ha a hajhullás nem állt meg, mi lesz akkor, ha alóla (mellőle...) kihullik a maradék haj egy része?
    -Lehet e a hajat továbbra is hajnövesztő tonikkal vagy eljárásokkal kezelni meglévő pótlással együtt?
    -Most akkor kell-e újra felrakatni időközönként vagy nem?

    (Merthogy írták az oldalukon , hogy a Handsome Men Klinikán nem végzünk olyan hajdúsítást és hosszabbítást, amely hajfürtöknek a meglévő hajhoz való forrasztásán, csomózásán, vagy ragasztásán alapul, mert ezek a módszerek nagyon roncsolják a hajunkat Ezenkívül az ilyen kozmetikai kezelést néhány (kb. 3-4) havonta meg kell ismételni. ( A leírásuk alapján, akkor az ő eljárásuk nem igényel újra rakatást!)

    -Elég a mikrobőrt egyszer ráolvasztani a fejre és ottmarad évekig?
    -Ha ráolvad a fejbőrre ,akkor eltávolítani csak ők tudják?
    -Mondjuk ha 5 év után leválik itt- ott, hogyan tudnám eltávolítani?
    -Van -e kockázata az eljárásnak, például ha nem megfelelően történik az eljárás?
    -A garancia mennyi időre szól?
    -A fejbőr szellőzése jól megoldott?
    -Nem kerülhet alá semmi? ( például: élősködők...mikroszkopikus méretűek)
    -Hogyan tartom tisztán?
    -Mennyibe kerülnek a hozzávaló hajápolók?
    -Kik , és milyen kedvezménykét lehet igénybe venni?

    B.U.É.K. mindenkinek!!

    Sziget

    VálaszTörlés
  78. Sziasztok!
    Először is BUÉK mindenkinek!
    Olvastam a kérdéseket, ki is egészíteném párral, amire lehet h van válasz a honlapon de inkább mondják el még 1x mint maradjon megválaszolatlan dolog...
    -mi a technika pontos lényege, mert én két féle eljárást értelmeztem: 1. mikrobőrre applikált hajszálak fejre olvasztása. 2."műtéti" eljárással fejbőrbe/ fejbőr alá szálanként ültetett hajszálak?
    -a ragasztás milyen hőmérsékletet visel el? hajszárító/szauna stb?
    - vannak-e bizonyos kémiai szerek amelyek feloldhatják a ragasztást v irritálhatják a beültetést?
    -ha a bőrbe van beültetve mekkora a kockázata az esetleges fertőzéseknek?
    -pl. egy egész fejes pótlásnál mekkora a hajszálak százalékos vesztesége? pl mosás, fésülés, alvás egyéb mechanikai hatások következtében kihulló szálak?
    -ha szálankénti a pótlás nyilván a kihullott szálakat lehet pótolni. de a mikrobőrből kihullott szálakat lehet-e pótolni az egész cseréje/levétele nélkül?
    -milyen típusú hajszálakat használnak? valódi emberi haj? műszál? (mert ugye megfelelő ápolás mellett is a valódi haj élettartama 3-4 év, műszálé pedig max. 4 hónap, főleg ha benne is alszol)
    -milyen ápolószerekre ill kezelésekre van szükség h akár az egyik, akár a másik a minőség megtartása mellett kibírja az ígért 5-7 évet?
    -a garancia pontosan mire és mennyi időre vonatkozik? beültetés/ragasztás, + hajszálak minősége? az egész 5 éves időtartamra?
    -választékokban, a homlok és a hajas fejbőr találkozásánál mennyire látható a pótlás?
    -a közösen kiválasztott és elkészített frizurát a későbbikekben lehet-e úgy össze-hátrafogni h ne látszódjon a pótlás?
    -ha nem az eredeti hajszínemmel megegyező színű pótlást szeretnék akkor a saját hajamat tudom-e festeni? hogyan? v érdemesebb a saját hajjal megegyező színűt választani?
    -ha elégedett vagyok és szeretném elkészíttetni a pótlást, megrendelés után mennyi idő múlva kerül a fejemre?
    -hányszor kell menni mire elkészül a teljes frizura? 1 v több alkalom?
    -mennyi ideig tart maga a felhelyezés (pl egész fej esetén)?
    -ha idő előtt látható probléma van a pótlással (elválik a ragasztás stb), én mit tudok tenni addig amíg ki nem jutok?

    hát asszem ennyi ill a többi benne van Sziget kérdései között. ha senki többet, akkor sztem lehetne is hívni őket, nagyon megköszönném:)))
    Üdv: V.

    VálaszTörlés
  79. Sziasztok!
    Először is BUÉK mindenkinek!
    Olvastam a kérdéseket. ki is egészíteném párral:
    -mi a pontos eljárás? én kétféle technikát értelmeztem: 1 mikrobőrre applikált hajszálak fejbőrre olvasztása, 2,"műtéti" eljárással fejbőrbe/ bőr alá ültetett szálankénti implantátumok
    -hogyan történik az egyik ill a másik?
    -milyen kockázatai vannak? pl fertőződés implantnál, allergia a ragasztóra?
    -a ragasztás milyen hőmérsékletet visel el? pl hajszárító, szauna..
    -vannak-e olyan kémiai anyagok amik leoldhatják a ragasztást ill irritálhatják a beültetést?
    -milyen mechanikai hatások károsíthatják a pótlást? pl mosás, fésülés, alvás?
    -ezek következtében milyen a százalékos veszteség/hullás pl egész fejen?
    -ha idő előtt (5 év előtt) jelentős/ látható mértékű a hullás lehet-e pótolni a ragsztásnál az egész cseréje, levétele nélkül?
    -milyen típusú hajszálakkal dolgoznak? valódi európai haj? speciális műszál? (mert megfelelő ápolás mellett is a valódi haj élettartama 3-4 év, műszál max 4 hónap, sőt kevesebb ha benne is alszol!)

    VálaszTörlés
  80. -milyen kezelésekre, ápolószerekre van szükségem h a minőség megtartása mellett akár egyik, akár másik kibírja a min. 5 évet?
    -ha idő előtt elenged a ragasztás v probléma van az implanttal én mit tehetek addig míg ki nem jutok? (értem ezalatt pl sos otthoni pót ragasztó v vmi hasonló)?
    -pontosan mire vonatkozik a garancia? illesztés, hajszál minősége, hullás?
    -mennyire látható a pótlás a választékokban, v a homlok és a hajas fejbőr találkozásánál?
    -a közösen kiválasztott frizurát utána össze-hátra tudom-e fogni úgy h ne látszódjon a pótlás?
    - képeken többnyire frufru-s frizurák láthatók. anélkül is meg lehet oldani?
    -ha nem a saját hajszínemmel megegyező színű pótlást szeretnék tudom-e festeni a saját hajamat? hogyan?
    - a hajfesték nem károsítja a ragasztót, az implant illesztését,v magát a hajszálakat?
    -v érdemesebb saját hajjal megegyező színt választani?


    -

    VálaszTörlés
  81. - ha úgy döntök h elkészíttetem a pótlást a megrendeléstől számítva mennyi idő múlva kerül a fejemre?
    -hányszor kell menni a teljes frizura elkészültéig?
    -maga a felrakás mennyi ideig tart?
    -probléma esetén ha úgy gondolom azonnal tudnak fogadni v várni kell?
    -mivel nem tudok lengyelül, az angolomban sem bízok annyira, ha kimegyek vigyek magammal tolmácsot v biztosítanak (mintha olvastam volna ilyesmit a honlapon:))

    hát asszem ennyi ill a többi kérdésem benne van Sziget kérdései között. ha senki többet akkor talán amint lehet fel lehetne hívni őket?!:)nagyon-nagyon megköszönném:)
    Üdv V:

    VálaszTörlés
  82. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ bocsánat 2x ment el, elsőre kiírta h túl hosszú a hsz, begépeltem még 1x :S! bocsi V.:)

    VálaszTörlés
  83. sziasztok csajok, buék mindenkinek!
    a napokban megkeresem őket.
    -
    egyébként arra gondoltam, hogy nyitok egy új témát (bejegyzést) a lengyel témának, mert kezd itt sok beírás lenni
    átmozgatom az odaillő régieket is.
    üdv,b

    VálaszTörlés
  84. begépelted még egyszer? :) jajj. sokszor jártam így én is, ezért mára már mindig, mielőtt elkülök egy kommentet kimásolom a szöveget (ctrl c) és ha elveszne, újra beillesztem :)

    VálaszTörlés
  85. igen, begépeltem, jó móka volt, főleg miután megláttam h az első is ott van:)
    V.

    VálaszTörlés
  86. Sziasztok!

    Az oldalukon lévő egyik menü tartalmazz véleményeket:
    olvasgassátok

    http://www.hungarian.handsomemen.pl/opinie,dla_lekarzy,adam_rozej.html

    Olvastam a Lengyel oldalon, nem a Magyaron, hogy az egyik New Yorki tűzoltó az egész haját elveszítette egy oltás közben. Neki is készítettek pótlást..jókat ír róla. A videót is keresem amit láttam.. hogy teszteli valaki a pótlást.. egy repcsiből ugrik ki.. nagyon bírja a különböző behatásokat.szóval landoláskor a fején volt a haj :)


    Üdv:
    Sziget

    VálaszTörlés
  87. Találtam egy hozzászólást idézem:

    Ryszard Gzela Úrnak
    a bielsko-białai Handsome Men Klinika
    tulajdonosának

    Tisztelt Uram,
    24éves szakmai gyakorlattal rendelkező szakorvos vagyok.
    Kb. négy éve hajpótlásban részesültem az Ön klinikáján. Hálás vagyok Önnek. Lelkileg jobban érzem magam, javult a megjelenésem. A hajam utazás és a mindennapi munka során egyaránt jól bevált.
    A póthaj orvosi szempontból nem irritáló, nem okoz bőrallergiát, könnyű az ápolása, akár a természetes hajé.

    Szóval én még mindig úgy látom, hogy ezt a módszert tuti nem kell 4 hetente rakatni.. mivel a New Yorki tűzoltó sem vállalná fel, hogy 4 hetente utazgat.. szerintem.
    Nagyon várom a fejleményeket ezzel kapcsolatosan..tényleg jó megoldás lehet, ha ez így működik.
    Összekaparnám rá a pénzt a föld alol is..és már mennék is... komolyan. :)
    Sziget

    VálaszTörlés
  88. Sziget!
    ez tényleg elég jól hangzik, annyira szeretném ha működne, én is, én is..:)
    V.

    VálaszTörlés
  89. Sziasztok, szia Sziget!

    Rákerestem erre az orvosra, aki a köszönő levelet írta. Valóban kidob a google egy Adam Rozej nevű neurológust, sőt a faceebook-on is megtaláltam. Az a baj, hogy fénykép nincs így ismeretlenül. Talán ha bejelölném visszaigazolna képeket is láthatnánk, talán ki is kérdezhetnénk. Az a baj, hogy az angol tudásom kevés ehhez.
    Valaki megpróbálná?
    üdv. Éva

    VálaszTörlés
  90. Szia Éva és mindenki!

    Ez nem is rossz ötlet!! Hogy ez mért nem jutott már hamarabb eszünkbe! :)
    Berka tud angolul..szerintem ha nagyon szépen megkérjük rá segít nekünk ebben is. Már ezzel az oldal létrehozásával is sokat segített.

    Berka! Megtennéd , hogy segítesz? És akkor lehetne kérdezni egy olyan embertől akinek van ilyen pótlása.

    Vagy valaki aki tud angolul közülünk írjon!

    Brigi mondta , hogy van egy ismerőse aki Lengyelül tud! Esetleg ha olvasol minket Brigi..kérlek írj vissza tudna -e az ismerősöd segíteni levelezni!

    Üdv:
    Sziget

    VálaszTörlés
  91. persze, megpróbálom
    egy ilyen őrült ötletet csak támogatni lehet (mármint: félmilliót elkölteni egy új technikára és elutazni varsóig érte)

    annyira lelkesek vagytok, hogy lassan még én is kedvet kapok. mármint elmenni varsóba (szeretem a lengyeleket). mert meggyőzve még midig nem vagyok a módszerről (+ az anyagi kereteim most korlátosak, és hullik továbbra is :* itt jegyzem meg, h a tűzoltó egy balesetben veszítette el a haját és nem a hajhullása miatt ritkult meg), de, "hála nektek" :), meg magamnak, most bogarászhatom eleget az oldalukat :) mert : nekiállok a levélnek. most.
    jelentkezem majd.
    üdv, e
    (ez itt az őrült nők ketrece) :)

    VálaszTörlés
  92. Szia Berka!

    Köszönnöm szépen.. a többiek nevében is , a segítségedet!
    Hidd el a félmillió forint egyáltalán nem sok 5-7-vagy akár 10 évre szóló hajra. Mert ugye próbálunk olyan megoldást találni, ami nem annyira macerás mint egy paróka vagy ilyesmi. Tehát kényelmesebb.. és az ember szabadabban élhet vele. Hidd el a félmillió egyáltalán nem pénz érte!
    Sok pénz.. (mondjuk én többre gondoltam mikor elolvastam a technikájukat)de még mindig kifizethető sokunk által. Én 1 milliót is adnék ha valaki azt mondja nekem , hogy akár 10 évig is hordhatok egy pótlást úgy , hogy nem kell levenni és sajátomként kezelhetem.
    Persze tudom ez csak az én vélemyénem.

    Köszönjük mégegyszer!

    Üdv:
    Sziget

    VálaszTörlés
  93. levél elment, 45 kérdéssel :)
    (besorszámoztam szegényeknek)

    VálaszTörlés
  94. :)

    Nagyon kedves vagy !! Kíváncsi leszek nagyon a válaszokra ..izgulok, hogy a válaszok kielégítőek legyenek.. és olyanok amiknek örülnénk.

    Köszi Berka!!

    Üdv:
    Sziget

    VálaszTörlés
  95. rákérdeztem kaptok-e csoportkedvezményt :)
    és kiegészítettem saját kérdésekkel is.
    meglátjuk mi lesz ...

    VálaszTörlés
  96. Sziasztok!
    Nagyon köszönöm én is a segítséget Berka! :) remélem olyan választ kapunk amire mindenki vár!
    amúgy telesen egyetértek Szigettel, hajlandó lennék nagyobb összeget is kifizetni ha ez működik és megszabadítanak a parókától....
    Üdv. az egyik őrült nő, V. :)

    VálaszTörlés
  97. Sziasztok.

    Berka!

    Mindkét helyre írtál? A Lengyel cégnek meg az orvosnak is facebook-on? Bocsi, de ez nem derül ki a leveledből.

    üdv, Éva

    VálaszTörlés
  98. nem, a dokinak még nem. majd rákeresek.

    egyébként ha csoportosan jelentkeztek sztem lehet kedvezményt kicsikarni.
    vigyetek engem tolmácsnak és akkor leróhatjátok hálátokat :SS ha csoportként megyünk, akkor sztem a tolmács díját fizethetik ők.
    (egyszer tolmácsoltam egy szemműtéten, az is elég durva volt :) )

    (egyébként autóval akartok menni és vezetni fogtok varsóig?)

    a kérdések között volt pár nagyon jó: pl: az emberi haj élettartama 3-4 év, akkor hogyan húzza ki majd 5-7 évig az implantátumban?

    egyébként én az 5-7 évet sem értem, elég tág határ... nem midegy, hogy 5, 6, vagy 7. esetleg 8. vagy csak 4.

    na de: kezdek én is kíváncsi lenni a fejleményekre

    a facebook-os dokihoz nincs sok reményem, szimpla kíváncsiskodónak fog tartani, de megpróbálom.

    VálaszTörlés
  99. Szerintem az élő fejbőrön 3-4 év a haj élettartama. Amúgy eláll évtizedekig. Barátnőm gyerekkori hajfonata még mindig egyben van. (30 éve)
    Meg vannak szintetikus hajak is. Mindegyiknek van előnye.

    üdv, Éva

    VálaszTörlés
  100. Szia Éva!
    nekem is megvan még egyben a 15 évvel ezelőtt levágott (akkor még dús) hajam, de nem is lett azóta hozzányúlva, papírba tekerve pihen. De az egészen más ha a fejeden van, mert ugye mosni-szárítani kell, a bőröd zsírtartalma is "bepiszkolja", alszol benne stb. 3-4 év arra vonatkozik h a minősége is megmarad, mert egy idő után teljesen kiszáradnak a hajszálak, törik, nagyon fénytelen lesz, kb olyan "szép" lesz mint a wc kefe...:))
    ezért a kérdés h hogy fogja bírni úgy h szép is marad 5-7 évig.
    üdv. V.

    VálaszTörlés
  101. Hali!

    Várjuk meg a választ aztán majd rágódhatunk a részleteken.
    Csak írnának már!!!!!

    üdv, Éva

    VálaszTörlés
  102. sajnálom, lányok, nincs jó hírem
    pontosabban, az, amire számítottam - a "rossz válasz" kategóriában.
    kb 6 mondat volt összesen. ilyesmi:
    örömmel vettük levelüket... örülünk, hogy ekkora az érdeklődés... de sem levélben,sem telefonon nem tudunk válaszolni a kérdésekre. Javasoljuk, hogy fáradjanak el konzultációra, tolmácsot biztosítunk.
    ennyi.
    :(
    ja, és ha kérek cd-t, elküldik...

    VálaszTörlés
  103. Szia Berka!

    Ez tényleg nem jó hír.. :(

    Amit kaptam levelet tőlük még régebben , abban benne volt , hogy a kérdésekre skypeon adnak további információt. Tudod , ezt írtam is fentebb. Próbaként meghívtam őket, hogy működik -e. Felvették. Lengyelül beszéltek természetesen. Majd leraktam.
    Nem adom fel..valamit ki kell találni, hogy egy pár infó a kezünkben lehessen.

    Idézek: Most kapcsolok, van egy lengyelül tudó barátnőm. Ő talán tudna segíteni a varsói klinikával a levelezésben. Megkérdezem tőle.
    Brigi

    Szóval Brigi!
    Ha itt vagy és olvasol akkor jelentkezz légyszike!

    Üdv:
    sziget

    VálaszTörlés
  104. szia sziget, lengyelül kellene dűlőre vinni.

    sejtettem, hogy nem fognak órákat tölteni azzal, hogy a kérdéseket megválaszolják ... :(
    talán ha egyszerre kevesebbet kaptak volna és nem 45 db-ot...

    nyilván írtam nekik a blogról is, és hogy többen vagytok, és hogy én "csak" közvetítek - ennek apropóján a discount (engedmény) felmerült (=adnak a csoportnak).
    Tehát, lehet ütni a vasat.

    Belőlem, mint közvetítőből nem kérnek. Fel sem merült, hogy megköszönjenek. Bármit. Vagy hogy infóval lássanak el, amit továbbadhatok nektek.

    Az út tehát, lengyelül valaki verjen ki belőlük azt, amit tud, és lehet konzultációra Varsóba menni. De sztem csoportként maradjatok együtt.

    (Vagy, egyvalaki csináltassam meg és meséljen :) )

    VálaszTörlés
  105. Sziasztok!
    vmi hasonlóra számítottam én is sajnos....:S
    DE: asszem én megpróbálom a személyes találkozót. úgy következtettem ki h nem a Varsói hanem a Bielsko Biala-i klinika a központjuk, az meg "csak" 480 km, a szlovák-lengyel határon van, kb 5 óra kocsival. úgy tervezem h febr. közepe, márc. eleje közti időre kérek konzultációs időpontot, a tesómmal felhívatom őket, ő vágja az angolt. aztán a részletek még nem pontosak, de ha valaki úgy gondolja h ő is kijönne, akkor akár egyeztethetünk is....
    majd még jelentkezem h pontosítsunk, de ha vki esetleg leszervezi előbbi időpontra, kérem szóljon!!
    üdv. V.

    VálaszTörlés
  106. Szia V!
    Engem érdekel. Csak akkor beszéljünk meg tényleg mindent pontosan!

    Üdv:
    Sziget

    VálaszTörlés
  107. Sziasztok!
    Igen én is úgy látom hogy Bielsko Biala- az közelebb van min a Varsói klinikájuk!
    Ha kocsival mennénk és tele lenne, tehát mondjuk legalább 5 fő..akkor nem lenne vészes sem az úti költség! Meghallgatjuk őket.. beszerezzük az infókat, és eldöntjük.
    Nekem már az is nagy segítség lenne ez a pótlás, ha legalább tényleg 4-5 évig használható. Mint írtam nekem nincs ennek még kopasz foltjaim.. de a hajam több mint felét elvesztettem , és nagyon ritka lett. szeretném egy kicsit sűrűbbé tenni.. tényleg csak egy kicsit ..amennyire már tudok egy tartást biztosítani a hajamnak. Mert most csak szál ide oda .. és semmilyen. Közben nagyon szeretném kezeltetni is.. tehát mind belsőleg és külsőleg megtalálni az okot, és újra indítani a növekedést, hogy sűrűsödjön a haj.
    Na majd meglátjuk! Én nagyon kíváncsi vagyok!
    Meg legalább megismernénk egymást. :)

    Írjatok majd ki menne ki!

    Üdv:
    Sziget

    VálaszTörlés
  108. Sziasztok!
    Én is szivesen elmennék, érdekel, ha netán lehet szóljatok!
    Üdv Gyöngyszemű

    VálaszTörlés
  109. Sziasztok Lányok!
    Az van h azt írtam h febr vége, márc elején mennék ki, de nem úgy alakultak a dolgok, szeretném 'letudni' ezt legkésőbb febr első hetéig, szóval én a jövő héten (csüt-péntek magassága)felhívom őket és kérek egy minél hamarabbi időpontot.
    Aki úgy gondolja h alkalmas az időpont neki is kérem írjon a lengyelhaj@freemail.hu-ra v ide h mondhassak nekik egy létszámot...
    Köszi, üdv V.

    VálaszTörlés
  110. Sziasztok!
    Szia Berka!

    Áttudnád küldeni e-mailban azt a 45 kérdést amit elküldtél a klinikára?
    Hasznát vehetjük ha megyünk.. ki nem maradjon kérdés.
    Magyarul és angolul is ha tudod.
    Köszönjük szépen!

    hunbrigitta@gmail.com

    Üdv:
    Sziget

    VálaszTörlés
  111. szia sziget, rögtön angolul írtam meg, nincs meg magyarul. kimásoltam innen a ti kérdéseiteket és kiegészítettem, majd tematikusan csoportosítottam.
    nem tudtok angolul, azt mondtátok, az angollal mit tudtok kezdeni? a kintiek szerint meg elég az ottani tolmács (...)
    egyébként odaadom persze, nekem nem kellenek, de azzal a "feltétellel" :), hogy ha előkerül a lista, meg az egész téma, hogy hogyan szereztetek tudomást róluk, légyszi említsétek meg a blogot (hogy innen az info a klinika létezéséről) és hogy tőlem van a lista (a fordítás a kérdésekkel, már ha egyáltalán odaadjátok nekik a listát, de szerintem mire a tolmáccsal végigkérdeztetitek az összes kérdést, lemegy a nap. Én a helyetekben megírnám nekik, hogy mentek, és elküldeném nekik a listát előre. még egyszer. Úgyis felteszitek nekik ugyanezeket a kérdéseket ott a helyszínen ...)
    A megemlítést azért kérem, mert további terveim vannak azzal kapcsolatban, hogyan tudnék hajhullás területen segíteni, és ebbe már bevonnám a "másik oldalt" is (a gyártókat). Ha már így kibújt a szög a zsákból :), elárulom, hogy a hullikahajam.hu domain alatt weboldalt indítok a közeljövőben. (de a többit majd később...)
    a kérdések:...

    VálaszTörlés
  112. 1. Is there a difference in your method to those who have thin hair (few hair and it is a stable status) and to those who are loosing hair (continuous hair fall which did not already stop and it is not supposed to stop in the future)
    2. Do you shave people's head and fix the implant to the bald head skin? or do you make more parts (lines) in the hair and fix the implant in the parts? (so you do not shave bald)
    3. Do you treat the whole head area or only the upper part?
    4. If you fix the implant to the headskin what about the (future) new hair that will (or would) grow on the same place? (the hair that would grow under the implant). How will hair grow under? besides (if you fix it in the hair parts)?
    5. If hair loss did not already stop what happens after you fix the implant? in case it is fixed in the parts/in lines --> What happens if hair falls out or become very thin and only the implanted hair (in the lines) remain thick? The same question: in case it is fixed on the whole of the head to the headskin -->if hair falls out under the implant, because of continuous hairloss? How will it work then?
    6. After micro derm is fixed does it remain on the head for years? For how long?
    7. What is lifetime of the implant?
    8. Does it need to re-make the implant(ation) period by period? How long it lasts?
    9. Is the fixation with heat dangerous? Does it have side effects (too much heat, etc)?
    10. Of what temperature is heat fixation going on?
    11. Does it damage head skin? Does it damage hair follicles?
    12. Is the airing of the headskin resolved (ensured)?
    13. Once it is fixed with heat who can remove the implant later? Only you?
    14. Can you remove implant if it is fixed in the wrong way? Is it possible that a problem occurs and the implant will be fixed wrongly? (and then will remain there)
    15. Does the method have any risks?
    16. Is it hygienic? What happens when some microscopic animals, bacterias ... or so go under the implant?
    17. How can I clean it?
    18. What are the further costs? Are there special haircare products that I must use with the implant?
    19. After the implant is fixed can I continue to cure my hair (the living hair follicles) with hairgrow stimulatuing tonics, and so on... like I did before (when I did not have any implant)?
    20. for example use aminexil, regaine, etc. Will it damage the implant?
    21. Are there any chemicals that might dissolve (or lift) the fixation or can cause any irritation to the implant? or to the headskin?
    22. What temperate does the heat fixation of the implant tolerate? (hairdryer/sauna, etc)
    23. What kind of / what type of hair you are using for the implants? Is it real human hair? Or synthetic? Because even if you cure it properly, the lifetime of a human hair is only 3-4 years, synthetic hair can do 4 months, at a maximum, especially if you sleep with it.

    VálaszTörlés
  113. 24. What kind of (special) curing products or treatments do we need to prolong the lifetime to 5-7 years?
    25. In case it happens that after some 4-5 years the implanted micro derm starts to come off in some places or parts, can I myself remove it? how?
    26. If something happens with the implant, unexpectedly, earlier than expected (fication comes off, etc) what can I do in order to resolve it, until I have the possibility to visit you in Warsaw? (some special home "glue" for urgent cases..)
    27. If there is a significant (visible) loss of hair from the implant (due to mechanical impacts like combing hair/washing hair/sleeping/etc) before the 5 year period ends can you replace the falled out hair alongside the fixation for example - without needing to take the whole implant off the head?
    28. What is the percentage of hair loss due to sleeping/combing hair/washing hair/other mechanic impacts (in case you make an implant on the whole of the head)?
    29. If there is an unexpected problem can you meet me immediately or shall I wait/ask for an appointment? How long is the waiting period?
    30. If I decide to make the implate prepared, after ordering it how long does it take to get the hair ready (on the head)?
    31. How many times shall I visit you before receiving the complete hairstyle? One or more visit?
    32. How long does it take the procedure of fixing the implant (in case of a whole head)?
    33. On the majority of the photos your patients are wearing fringe (hair in the front). Can you provide a solution without?
    34. Is the implant visible in the parts and in the risky places? like the meeting point of the forefront and the haired headskin
    35. We (me and the Clinic) commonly chose a hairstyle and you prepare. Later, if I decide to make a ponytail for example, can I do it without risking to make the (fixation points of the) implant visible?
    36. If I want to choose a differently coloured implant than my own hair, can I dye my own hair later? how? or is it better to choose the implant in the same colour like your own hair?
    37. Would (chemical) hair dye damage the fixation of the implant, or the implanted hair itself?
    38. Dou you provide guarantee? For how long?
    39. Exactly to what element does the guarantee refer and for what period? Is the guarantee for the implant and/or for heat fixation and/or fot the qualiy of the implanted hair? Is the guarantee for the whole 5 -7 year period?
    40. Can you provide any discount? Who can benefit your discounts?
    41. Do you give special price for more people?
    42. Since I don not speak Polish and my English is poor, if I decide to visit you shall I take an interpereter with me or do you have one (it seems to me I read something about it on your website
    and:
    43. What is precisely the point of your technique? I am not sure 1. --> hair comes inserted into a micro skin /derm and later you melt (fix with heat) it to the headskin? or: you implant hair into/under the headskin via surgery (hair by hair, one after the other)?
    44. If you implant into/under the headskin how risky is it? Is there a risk of any infection?
    45. If you make the implant hair by hair (into/under the headskin) you can replace the falled out hair later, but if hair falls out from micro derm how can you replace/ the falled out hair without having to take off the whole of it?

    VálaszTörlés
  114. és a legfontosabb: ne feledjétek, árengedményt kaphattok, ha többen mentek :)

    erről szó esett a válaszlevélben is:

    "Unfortunately it is not possible to discuss all issues and answer all your questions by email or on the phone. It is absolutely necessary to attend a consultation conducted by the owner of the clinic. Only he can explain to you all the methods we use. Then you can also talk about ... prices and discounts – when there are more people interested."

    VálaszTörlés
  115. Szia Berka!

    Köszönöm szépen.
    V írta, hogy ők felhívják a klinikát a testvérével, és kérnek időpontot. Gondolom akkor valamelyikük csak tud angolul. :)

    Lányok fiúk!!..akik szeretnének jönni.. írjanak akkor V-nek!

    lengyelhaj@freemail.hu-ra vagy ide!

    üdv:
    Sziget

    VálaszTörlés
  116. Sziasztok!
    Köszi a kérdéseket Berka, viszem ezeket is, és természetesen elmondom h honnan-kitől, innen a blogról tudunk a klinikáról:)
    tudok én is angolul, kérdezni, a nagy részét megérteni megy, de a biztonság kedvéért beszerveztem szegény öcsit is a projektbe, mert ő viszont tényleg tud:)))
    holnap felhívom őket és jelentkezem.
    üdv, V.

    VálaszTörlés
  117. Sziasztok!

    Írjon akinek jó lenne az időpont! Egyelőre V-től kapott infó: február.10 11.30
    De szerintem majd ő is írni fog ide erről!

    Jelentkeztek időben..mert adatlapot kell kitölteni aki megy!

    Üdv.:
    Sziget (Brigi)

    VálaszTörlés
  118. Elnézést..nem jól írtam !
    Helyesbítés: Február.10-én 11:30-ra

    VálaszTörlés
  119. Sziasztok!

    Senki nem akar jönni? Éva, Brigi, Gyönyszemű!Hol vagytok? Nagyon eltüntetek csajok...így nem tudjuk tartani a kapcsolatot rendesen.

    üdv:
    Sziget

    VálaszTörlés
  120. Szia Sziget!

    Sok-sok őrlődés és félig megírt aztán törölt bejegyzés van mögöttem. A személyes történetekben megírtam a mi problémánkat. Abban láthatjátok, hogy én nem magamnak keresem a megoldást a hajhullásra, hanem a lányomnak. :(
    Az igazság az, hogy Ő nem tud erről a blogról és azt sem tudja, hogy én már a póthajakat nézegetem.
    Öt éve küzdünk a problémával, de valahogy még nem adtuk fel a reményt, hogy megoldódik, hogy nem lesz szükség póthajra. Egyelőre nem látványos a hajvesztesége. Most szedi a Hairclinik kapszulát és elég jó tapasztalataink vannak. Szóval nem volt lelkierőm elé állni és azt mondani: akarsz póthajat?
    Nagyon-nagyon szeretném, ha az a Lengyel dolog működne és ha egyszer a lányomnak szüksége lesz rá, akkor segíteni tudjak neki. De ez az Ő döntése kell hogy legyen.
    Hát ezért nem jelentkeztem.
    Ti honnan indultok? Én Pécsi vagyok. Hányan vagytok eddig?
    üdv, Éva

    VálaszTörlés
  121. Sziasztok!

    február 10-én, csütörtökön, 11:30-ra van időpontunk Szigettel. Vele együtt 4-en vagyunk a kocsiban. fél 5, 5 között indulunk Pestről, -mert útvonaltervező szerint 5 óra 17 perc az út-, h tuti odaérjünk.
    Írták, h a tolmács már vár minket, kikértük az Eu-s taj kártyát- biztos ami biztos-, euro-t váltottunk.
    Éva! Annyit tudok még segíteni h ha tudsz kocsival jönni és esetleg addig jelentkezik Gyöngyszemű, Brigi, összefogtok v vmi, és írtok/írsz az e-mailre (lengyelhaj@freemail.hu) , akkor én hétfőn, max kedden még felhívhatom őket h jönnél, jönnétek ti is.
    Én már nagyon várom, piszok kíváncsi vagyok h mi lesz, nem akarok több mint 10 órát autózni potyára, úgyh bízom benne h sikeres lesz az utunk:)
    De úgyis írunk majd h mi volt, Éva, többiek ha úgy gondoljátok jelezzetek, addig is szép napot,
    üdv, V.

    VálaszTörlés
  122. Szia V!

    Nagyon köszi, közben kiderült, hogy 10.én semmiképp nem kapok szabit, mert egy nagy ANTSZ ellenőrzés lesz a munkahelyemen.
    Én is piszok kíváncsi vagyok a fejleményekre.
    Nagyon-nagyon várom a beszámolót.
    Jó utat, üdv, Éva

    VálaszTörlés
  123. Sziasztok bocsi hogy eltüntem megvoltam fázva...
    Nekem sem lenne most jó ez az egész hét, húzós...
    De ti remélem sikerrel jártok, és jó dolgokról számoltok be nekünk! Jó utat! Szorítok!
    Üdv Gyöngyszemű

    VálaszTörlés
  124. Hali!

    Készültök már? Nagyon izgulok, hogy mit fogtok látni, hallani.
    Ha megjöttök azonnal írjatok!!!!! Légyszi, légyszi,.....:)

    Sok sikert, jó utat.
    pussz, Éva

    VálaszTörlés
  125. Sziasztok!

    Igen.. készülünk már a V-vel! Reggel irány Lengyelország!
    Nagyon izgulok én is, és remélem csak jó hírrel szolgálhatunk. Pénteken majd jövök, és én is beszámolok, hogy mi történt.

    És köszi Évi! :)
    Puszi mindenkinek!

    VálaszTörlés
  126. Szerencsés utat! Vigyázzatok magatokra! Nagyon kíváncsi vagyok én is :). Írjatok! Most csak konzultáció lesz, igaz? (Hivatkozzatok a kedvezményre szóló ígéretre ;)) pusz,b

    VálaszTörlés
  127. a lengyel beszámolóhoz télleg nyitok már egy új topicot (hivatkozva az előzményekre), mert ez annyira hosszú a sok komment miatt, hogy nehéz legördíteni.

    VálaszTörlés
  128. csajok, a hőillesztés - lengyel klinika bejegyzés alatt folytassuk, annyira hosszú lett ez a téma, hogy nehéz már legörgetni.
    Átmozgatom innen ezentúl oda a kommenteket.
    pusz,b

    VálaszTörlés
  129. az eredeti téma: paróka, pepi, stb maradjon itt egyelőre

    VálaszTörlés
  130. Sziasztok!
    Én ma keveredtem ide, erre az oldalra teljesen véletlenül. Engem is régóta foglalkoztat a téma, 7 éve van már pepim. Nem vagyok Budapesti, de ott készítették, és ott is varrják újra. Ez a mostani már a negyedik. Minden új készítésnél hónapokig lelki beteg vagyok, ugyan is még sosem csináltak olyat ami jó lett volna. Utoljára 18 dkg hajat sűrítettek be egy féltégla nagyságú helyre (az alakja is tégla volt), felvarrták és szinte tépte ki a meglévő hajhagymáimat. Teljesen parókás hatása volt...Még jó, hogy nem kopaszodtam meg alatta teljesen. Azóta ott hagytam ezt a nőt, de a másik sem sokkal jobb. Az ő szemszögükből nézve, csak a pénzről szól az egész, szakmai tudás alig van mögötte. Berka, és Gyöngyszemű kérlek benneteket, ha tudtok megfelelő pepikészítőt segítsetek nekem, mert nem tudok e nélkül már utcára menni, sajnos nekem is nagyon kevés hajam van. Érdekelne a csat is, hol lehet beszerezni és mennyiért?
    Nekem is van egy lengyel kollégám, igaz pasi, de fordítani biztos, hogy tudna.
    Ezentúl minden nap bekukkantok ide. És tőlem is kérdezhettek, van már mögöttem pár éves pepis tapasztalat.
    Kyra

    VálaszTörlés
  131. Szia Kyra, a lányok már megjárták Lengyelországot, sajnos nem hoztak jó híreket. Itt olvashatsz róla: Hőillesztéses módszer - lengyel klinika" http://hullikahajam.blogspot.com/2011/02/hoilleszteses-modszer-lengyel-klinika.html

    Pepikészítőt én is keresek, sőt, a pepikészítést is szeretném megtanulni. Én az enyémet a Gyémántban vettem, vegyesek a tapasztalataim (fentebb leírtam mindent, sőt fotó is van, amiből az első 2 a kezdeti, a másik 2 a későbbi állapot, mert nekem kellett utánanyírbálnom, hogy normálisa(bba)n nézzen ki. Az enyém kicsit drága volt, akkor 120ezer.
    3. éve hordom. Jelentkezem, ha vannak híreim.
    Ha gondolod, küldd el a történetedet részletesen a "Személyes történetek"-ben. Szia, berka

    Ez az aloldal címe: http://hullikahajam.blogspot.com/p/szemelyes-tortenetek.html
    És itt szólhatsz hozzá Te is, komment formájában:
    http://hullikahajam.blogspot.com/2010/07/szemelyes-tortenetem.html

    VálaszTörlés
  132. Szia berka!
    Köszönöm a gyors választ. A pepikészítés megtanulása engem is régóta foglalkoztat. Sokan örülnénk neki, ha a sorstársaink közül valaki megtanulná, biztos vagyok benn, hogy ő tudná ezt a munkát szívvel-lélekkel csinálni. Aki ebben nincs benn, az nem tudja, hogy ez milyen kellemetlen. Akinél voltam most utoljára, állítólag Németországból hozták a technikát,de a pepit nem ő készíti, és nem árulja el, hogy ki. Vékony, hálós... Csatot szeretnék venni, hogy tudjam kezelni alatta a hajamat. Most, mikor voltam varratni, nem volt rá lehetőség, hogy ott megmossam, és ez nagyon kellemetlen volt. Abban tudnál segíteni, hogy hol tudnék ilyen csatot venni?
    Köszönöm...és meglátogatom az oldalakat, amit írtál.
    Kyra

    VálaszTörlés
  133. Szia Kyra, sajnos csak Gyöngyszemű tudja. Majd e-mailezek neki, hogy jöjjön fel az oldalra.

    VálaszTörlés
  134. Sziasztok itt vagyok! Szia Kyra milyen csatot szeretnél? Nekem volt egy pár.. nem külön vettem de a paróka készítőm biztos tudja hogy ő hol szerzi be! Megkérdezem hogy hol lehet venni! Ha netán másban tudok segíteni írjatok a mélemre gyongyszemu@freemail.hu
    Megkellene tanúlnom tényleg ezt a pepi készítést csak lusta vagyok. :-(((
    Kyra te pesti vagy? Ha gondolod írj!
    Üdv Gyöngyszemü

    VálaszTörlés
  135. Szia Gyöngyszemű!
    Olyan csatot szeretnék, amivel a pepit biztonságosan fel lehet csatolni. Nekem varrva van már 7 éve. Ahol most voltam utoljára, nem volt lehetőség megmosni a hajamat, és ne tudjátok meg, milyen kellemetlenül éreztem magamat. Kapargattam a lerakódást a fejemről, és a nő azt mondta, sajnos most nincs lehetőség megmosni. Nagyon durva volt. Azért szeretnék csatot, hogy normálisan tudjam kezelni a pepi alatt a hajamat. Nem vagyok pesti, de szinte hetente járok fel.
    Előre is köszönöm a segítséget!
    Szép napot! Kyra

    VálaszTörlés
  136. Szia! Tudom milyen kellemetlen lehetett, nekem is egy ideig varrva volt éshát alatta nem lehet tisztán tartani! Nagyon helyes hogy leakarod cserélni csatosra, sokkal jobb!! Nemtudom hova járhatsz miazhogy nincs lehetőség megmosni??? Felháborító, hogy lehet azt újra varrni mosás nélkül?
    Én ahol kezdtem ott nekem is kellemetlen volt mert lelketlenűl bántak a vendéggel, semmi elszeparálás, ott mindenki elött szedte le a pepit, alatta a saját haj az egy hónap alatt csapzott, zsíros, büdös, és ott ülnek mászkálnak körülötted még vagy 10en :-((( És annyir aszégyeltem magam hogy legszivesebben elsülyedtem volna....
    Én ott hagynám a helyedben, és gondolom nem kevés pénzt hagysz ott. :-( Vállts!!! Amúgy neki is kell legyen ilyen csatja, csakhogy az neki nem üzlet ha nem varratod hanem magadnak kezeled... De ha tényleg érdekel szerzek neked ilyen csatot. Hameg jársz Pestre és gondolod szivesen segítek, akár el is jöhetsz, megmutatom mit hogyan csinálj!
    Üdv Gyöngyszemű

    VálaszTörlés
  137. Szia Gyöngyszemű! Örülök, hogy rátaláltam erre az oldalra, sokat segítetek nekem. Én most váltottam, eddig nem erre a helyre jártam. A csatos módszerről itt hallottam először, de attól tartok, nem adna a nő, pont azért, mert akkor nem kellene újra varrnia. Bizony, nem tudtam nála megmosni a hajamat, pedig csupa zsír volt, és volt rajt egy csomó lerakódás, én kapargattam ott le körömmel a fejemről. És így varrta vissza, hát...majdnem sírtam. Amúgy én itthon rendszeresen mosom, de nem lehet olyan alaposan megtisztítani, és kezelni sem. Szeretnék venni csatokat, nem tudom hány darab kell, és mennyibe kerül? Mennyire tartja stabilan, és esetleg aludni is lehet benn, ha úgy alakul, vagy sportolni? Bocsi, hogy ilyeneket kérdezek, de nem tudom.
    Előre is köszönöm a segítséget, lehet, hogy összefutunk Pesten egy kis tapasztalatcserére. Jó lenne, ha tudnál adni e-mail címet...
    Várom a válaszod!
    Üdv. Kyra

    VálaszTörlés
  138. http://www.hajbevarras.hu/?mode=fejtetosurites
    szia kyra, itt pl vannak fotók arról, milyen a csatt és hogyan van odaerősítve
    szia, b

    VálaszTörlés
  139. Szia Kyra! Üdv mindenki!
    Nekem is hasonló csattjaim vannak mint ami berka belinkelt, de szerintem az enyém jobb, az ár ha jól emlékszem több ezer, 3 körül van, de nem biztos régen amikor érdeklödtem ennyi volt. Nekem csak egy kell a fufrumhoz a homlokom felett. Nem mozog, elég stabíl, a többit össze copfozom vagy fel csatolom hátúl. Függ a saját hajad mennyiségétől, hogy hány csat kell, meg a pepi fazonjától is. Lehet benne sportólni, aludni dehát épp az benne a pláne hogy otthon este leveheted és kezelheted szellőzik... Hameg olyan a szitu hogy nemakarod leveni alváshoz mert ne lássa más.. hát azt is kibírja, végülis a fel varrtban is lehet aludni.... csakhát akkor beizzad... Nekem amikor varrattam megemlítette ugyan a csaj hogy van csatos lehetőség is, de akkor gyorsan visszais szívta, és próbált lebeszélni, mondván nem vagyok a saját ellenségem mert akkor nem jönnél varratni, és nevetett! :-(
    De örülök hogy kipróbáltam így sokkal jobb csak ajánlani tudom!
    Tényleg szivesen segítek, jó lenne egy tapasztalatcsere!
    Fentebb már írtam emailt, de leírom megint gyongyszemu@feemail.hu
    Írj nyugodtan, vagy bárki akit érdekel!
    Üdv Gyöngyszemű

    VálaszTörlés
  140. megnyugodtam, hogy akkor én mégis elég jó helyre keveredtem, mert nekem azonnal a csattost javasolták (a varrott veszélyeire felhívták a figyelmemet: mondták a szellőzést, újravarratást, tisztántartási problémákat, csúnya fejbőrt)
    ha a csatt tényleg több ezer ft-ba kerül, akkor nem vertek át akkor, amikor 6ezer Ft.ot kértek el 4 db-ért. visszavonom tehát a korábbi kritikámat...sorry

    VálaszTörlés
  141. Szia berka!
    Tényleg szerencséd van ha neked elmondta mik a hátulütői a varrásnak. Az első pepim nekem is annyi volt mint neked, de az nem volt olyan szép és jó minőségű mint neked, a tiéd szép kidolgozású ugymond akkor az enyémhez képest megérte, dehát akárhogy vesszük drága. A csattot nekem se ajánlotta fel az első helyen ahol kezdtem, csak a másiknál, de őmeg arról akart lebeszélni, mert az neki nem üzlet. :-( Igen a 4 csatért nem volt sok a 6ezer ft.
    Amúgy jól vagy, minden rendben?? :-)
    Üdv Gyöngyszemű

    VálaszTörlés
  142. Szia Gyöngyszemű, köszi jól :) Várakozom, mert a javulás jeleit látom mostanában és próbálom megfejteni, mitől lehet? És az is érdekel, vajon tartós marad-e...? Köztes fotókat rakok fel és kielemezzük :) Te hogy vagy? Remélem jól!!!
    Kéne egy találkozót szervezni, hogy támogassuk egymást :) pusz,b

    VálaszTörlés
  143. Szia Berka!
    Jól vagyok én is, nálam minden a régi.
    Tényleg jó volna egy találkozó, csak egy szavadba kerül, szólj és egyeztetünk. :-)
    Üdv Gyöngyszemű

    VálaszTörlés
  144. Sziasztok Tama vagyok!
    Most írok először. Örülök hogy megtaláltam ezt az oldalt. Most jutottam el oda, hogy csináltatnom kell egy fejtető pepit talán az segít visszaszerezni az önbizalmamat.Nagyjából végig olvastam a bejegyzéseiteket, ha tudnátok abban segíteni, hogy jó helyen készíttessem el a póthajat. A neten több hirdetést is találtam, főleg Budapesten nagyon eltérő képekkel, árakkal. A csatos megoldás szimpatikus számomra.
    Előre is köszönön!

    VálaszTörlés
  145. Sziaztok!
    Úgy örültem, hogy megtaláltam ezt a honlapot,mert csak az érti meg mi megy végbe a haj elvesztése miatt egy nő lelkében aki átélte már ezt.
    Kicsit letörtem, hogy nem írt még senki, de ha azért van mert meggyógyultatok akkor minden rendben, örülök neki!
    Azért visszanézegetek, minden nap!
    Üdv mindenkinek: Tama

    VálaszTörlés
  146. SZia Tama, olyan ari vagy :) de nem azért nem írunk, mert "meggyógyultunk", sajna ez nem egy nátha :)))). Nem akarlak persze elkeseríteni, hiszen nem tudhatom, hogy a te esetedben miért is ne volna lehetséges a gyógyulás!! Legyen úgy!
    AZ esetekelég nagy számában azonban ez visszafordíthatatlan folyamat. Én per pill. azért nem írogatok, mert vannak periódusok, amikor az ember aktívabban küzd és van belenyugvós, meg van feladós szakasz is. Most a belenyugvósban vagyok és sok lett a dolgom. De a hajam nem nőtt ki, nem azért nem írtam :))). Nemrég volt egy jobb időszak, amikor azt hittem beindul valami, de most leállt. Abbahagytam egy kúrát, most újrakezdtem. Kísérletezek.
    A pepit legfelül megírtam hol vettem, de ha odamész hozzájuk, említs lécci engem, mert már csomó embert küldtem ;)))
    Elég jó, az enyém már 3 éves, de én magam nyirbáltam utána, hogy álljon valahogy, és őszintén szólva nem tökéletes, de általában nagyon dicsérik az emberek, még így is. Mindig csodálkoznak, hogy ez nem is igazi.... (már ha megtudják). Kitartás!!!!!

    VálaszTörlés
  147. Köszönöm, Berka hogy válaszoltál! Ismerem ezeket a szakaszokat már én is kb két éve. Biztos nem kell leírnom, hogy amikor jön a jó idő, lekerül a sapka és emberek közé kell mennem, mennyire megvisel! Ezért döntöttem, itt az idő lépnem kell. Miközben a neten keresgéltem megoldást, leltem erre az oldalra ahol megerősítettél az elhatározásomban. Végre "beszélhettem" valakivel, aki nem egy poromóció miatt van megelégedve azzal amit visel.
    A szembetűnő változás miatti kérdésektől még tartok, de összeszedem magam, és megpróbálom humorral megoldani.
    Régen azon gondolkodtam, hogy nullásra levágom, hátha az is segítene a regenerációban, de nem mertem megtenni!
    Tudom hogy ez az állapot nem egy megfázás, egy pici reménnyel teli humor lett volna a részemről.
    Köszönöm a segítséget, a megerősítést és a biztatást!
    Kitartás Neked is!
    Üdv.:Tama

    VálaszTörlés
  148. szia tama,
    nem kell emberek közé járnunk így... végül is van megoldás. Nekem a mázlim az volt, hogy eltűntem szülés után a színről, így bárki gondolhatta, hogy "kinőtt" szülés alatt,után.
    Terhesség alatt amúgy javult a helyzet, sokat. Utána viszont...

    Sokan furán néztek, de sokaknak tényleg nem tűnt fel, még a közelieknek sem a nagy változás.
    Vannak viszont bunkók, ilyen pl a lányom óvónője, aki direkt és feltűnően egyfolytában a fejem tetejét bámulja, ha beszélünk.
    Múltkor megkérdeztem tőle, van-e valami furcsa a hajamon, talán rárepült egy bogááááárrr? :)))) ahhhaaha Zavarba is jött.
    A közelieknek elmondtam, ők örültek is.
    Mindenki jól fogta fel, összességében.
    A bátrak rákérdeztek, a többség korrekt és intelligens. Család támogat.

    Nem hordtam túl sokat, napon, stb és még kibír szerintem éveket is. Bár sokkal vastagabb szálú, mint az eredeti hajam....

    Figyelj láttad a személyes történeteket fent a menüsorban? ott vannak olyan képek, hogy amúgy milyen (kevés) a hajam.

    én bátorítalak! :))))
    a csattos azért jó, mert kezelheted közben a fejet alatta, szellőzik, stb
    puszi, b

    VálaszTörlés
  149. Sziasztok!
    Berkának tökéletesen igaza van! Tamara nyugodtan csináltass póthajat! Nekem foltos hajhullásom van és ragasztócsikos pótlásokkal takargatom kisebb nagyobb sikerrel. Még a rokonság sem tud róla és vagy nem szólnak vagy nem veszik észre:)
    katababa

    VálaszTörlés
  150. Szia Katababa! Most jól lebuktál:)))
    Kezeled a fejbőrödet valamivel a pepi alatt?
    Mondjuk ilzsuval? Szedsz épp valamit? Olvastam amiket már használtál. Sajnos én sem dúsulok, de nem búsulok csak próbálkozom tovább:) Most az ilzsu után a forcapil van soron. Örülök, hogy hallok felőled! CT eredmény remélem nega?
    kori

    VálaszTörlés
  151. Szia Koriii!:)
    És mivel buktam le?:)Fentebb irtam,hogy nem pepim van,hanem ragsztóscsikos pótlásom hé:) Ezt irtam már a hoxán is. Ct még nincs kiértékelve,majd ha ráérnek a "kiváló" dokik elemzik a fejemet(8-10 nap postázva) :) Majd irok a hoxán, ha van vmi:)
    Szia!:)

    VálaszTörlés
  152. Szia! Ó csak vicceltem, merthogy a másik forumon nem nagyon irogatsz:)) Ez a "csíkos" pótlás az amit vízszintes választékokba lehet ragasztani? De fejtetőre nem jó ugye? :(
    Meddig lehet fennhagyni? Ugyanazzal a csíkkal többször is felragad, vagy cserélni kell? Ha pótlásra kerülne a sor én is ezt választanám azért kérdezek ennyit-életben még soha nem láttam.
    Puszi!
    Kori

    VálaszTörlés
  153. Sziasztok!
    Berkának is köszönöm a biztatást.
    Rövidesen elkészül a póthajam, már nagyon várom, mint egy gyerek a karácsonyt!
    Már kifejezetten kíváncsi vagyok, kire milyen hatással lesz a környezetemben.
    A félelmemet át tudtam fordítani, hiszen bizonyos korban már van az embernek pl. fogpótlása, de ma már műkörme, szempillája és műmelle is lehet. Jól kell éreznünk magunkat a bőrünkben ez a lényeg. Sok-sok embernek van valamilyen baja, szerencsésebbek akiknél ez nem látványos.
    Ismét köszönöm a támogatást!
    Tama

    VálaszTörlés
  154. Sziasztok!

    Bejöhetek??)
    Új vagyok ezen a fórumon, de ahogy olvasgattam pár ismerőst felfedezni véltem a Hoxáról.
    Kori, Katababa.)))
    Igazából nem mondok újdonságot azzal gondolom, hogy én is azzal a problémával küzdök, mint közületek sokan - szóval a fejem tetején iszonyatosan ritkul a hajam, de egyébként is jobban hullik, mint szeretném.
    Én is nagyon sokat gondolkoztam azon, hogy csináltassak pepit.
    Igazából mikor el vagyok keseredve vígasztalom magam azzal, hogy van megoldás - ahogy Berka is írta.
    Valahogy lelkileg nem tudom hogy fogok megküzdeni a dologgal. Mármint, hogy valami a fejem tetejére van csatolva.
    Ti könnyen túlestetek ezen?
    Kíváncsi lennék egyébként pár dologra, pl. milyen gyakran kell mosni a pótlást, lehet-e benne aludni, ha én nem akarom éjszakára levenni.
    Mennyire stabil viselet? - mindig attól rettegnék, hogy viharos szélben egyszer csak volt, nincs...
    Biztos vagytok itt páran akik tudjátok, hogy hova érdemes menni készíttetni, ahol jó minőségű pepit készítenek, ha lehet nem csillagászati áron.
    Hamarosan azt hiszem aktuális lesz a dolog nálam is.
    Előre is köszi a segítséget.

    Üdv: Rosszcsontka

    VálaszTörlés
  155. Szia Rosszcsontka!
    Régebben itt olvastam, hogy a Karolina úton van egyparókás bolt és sokan ott vásároltak.
    Többet még én sem tudok, de a googliba, ha rákeresel biztos van weboldaluk is:)
    kori

    VálaszTörlés
  156. Vagy itt egy másik oldal képekkel:

    http://www.hajklinika.hu/index2.html

    VálaszTörlés
  157. Jaj, még jobbat találtam, igaz ez vidéki és csak távolból lehet rendelni, de jó az oldal és az árak is, érdemes megnézni. Parokashop a neve.
    kori

    VálaszTörlés
  158. Berka mi van veled? Légyszi írjál!!!!!
    Remélem minden rendben van!
    üdv!
    kori

    VálaszTörlés
  159. Én is aggódom...hol vagy Berka?
    Éva

    VálaszTörlés
  160. Szia mindenkinek..régieknek és újaknak! :)

    jó régen jártam már én is itt.. csak, hogy tudjátok kiről van szó.. én mentem el V-vel Varsóba megnézni azt az eljárást amiről olyan nagyon sokat írtunk , és amiről olyan sokat gondoltunk.

    Nos én sem javulgatok.. a hajhullásom hol csökken , hol pedig növekszik.. ma már ott tartok , hogy levágattam a hajam egészen rövidre.. a tavaly derékig érő hajam most tök rövid.. :( hm.. ez van.. kezd átlátszó lenni a fejbőröm..próbálom úgy hordani a hajam hogy oldalra fésülöm...nem tudom meddig lehet még ezt csinálni.. lassan eljutok arra a pontra , hogy nem bírom tovább és póthaj után nézek én is.
    Berka!! hol vagy? :) Gyere és írjunk ! puszi mindenkinek
    Sziget :)

    VálaszTörlés
  161. Szia Sziget, ne keseredj el!!! Már csak pár év és lesz vmi új kutatási eredmény.. :))
    Én folytatom a kísérletezést azóta is: február körül uis kezdett használni egy kúra, de akkor legalább 4féle dolgot alkalmaztam egyszerre (herzeria, stb) és azóta csökkentgettem, hogy kizárjam mi segített igazán (a hajnövekedés ill. javulás is csökkent persze): per pill csalános samponon és a ganoderma kapszulán+spirulinán kívül semmit nem szedek, ez utóbbiból az adagokat most akarom emelni 3+6/napra (azaz 3 ganoderma és 6 spirulina) és úgy tűnik h segít. Per pill 2+4/nap az adag. Elég lassú a változás, v nagyobb adagban kellett volna indítanom rögtön, de én óvatos vagyok. Jan óta szedem a ganodermát, igaz némi kihagyással (épp a kísérlet miatt). Teszek fel fotót, hogy ti is lássátok, képzelődöm-e.
    Nem gondolom, h a csalán sampontól van, mert ahogy kihagytam a kapszulákat, mindig letörtek a körmeim szinte azonnal (2 héten belül) . Ha a körömre hat, a hajra is kéne... vsz.

    egy cikk:
    www.helybenavilag.hu/torokbalint/index.php?option=com_content&view=article&id=2541%3Aa-ganoderma-gombarol-&catid=72%3Aszepseg-egeszseg&Itemid=1

    egy oldal, én innen veszem: www.vasarlas.ganodermakave.hu

    VálaszTörlés
  162. Szia Berka!

    Hmmm.. Te tudsz valamit? :) Vagy csak gondolod, hogy lesz valami új kutatási eredmény? :)
    Nem vagyok elkeseredve ...csak utálom már amit a tükörben látok..néha tényleg a pokolba kívánnám az összes hajat ami még a fejemen van.. ha nem bámulnának meg az emberek, komolyan leborotválnám az egészet..minek a francnak haj az ember fejére? hm..
    Nos..örülök, hogy újra betudok nézni hozzátok! :)
    Várom a fotót amit ígértél.. tényleg kíváncsi vagyok, hogy mit sikerült elérned..
    puszi Berka..és a többieknek is akik olvasnak!
    Sziget

    VálaszTörlés
  163. Sziasztok!
    Végigolvastam az elejétől, a lengyel klinikára lennék kíváncsi, ahol jártatok...Nem találom a fórumot.
    Megírnátok, hol keressem?
    Köszönöm!
    Andi

    VálaszTörlés
  164. Sziasztok!
    Közben megtaláltam:))
    Andi

    VálaszTörlés
  165. ildiko.szalay@freemaail.hu2011. október 18. 8:35

    Sziasztok!
    A lengyel klinika engem is érdekel,írtam nekik e-mailt,de csak általános információt kaptam.
    Jó lenne egy olyan emberrel beszélni aki járt Lengyelországba. A forumot én sem látom.
    Andi megnézted a linkjüket? Ott elég sok információ van.
    Üdv: Ildikó

    VálaszTörlés
  166. Sziasztok!

    Én voltam ott.. írtunk is beszámolót mi történ!
    Puszi nektek!
    Sziget

    VálaszTörlés
  167. Sziasztok!
    Picit mesélnél a lengyel klinikáról!
    Nekem sem használ semmi szer,nagyon sok mindent kipróbáltam és az ok sem derült ki.
    Tanácstalan vagyok:(
    Puszi! Ildikó

    VálaszTörlés
  168. Ildikó!

    Van egy beszámolónk róla itt...hőillesztés-lengyel klinika néven.
    Ott beszámoltunk róla mi volt kint ..mi várt ránk mikor kimentünk.
    Ne szomorkodj.. nagyon sokan szenvedünk hajvesztéssel.. ez persze nem vigasz..senkinek nem az... Nekem még nem látszik kopasznak a fejem, de nagyon ritka lett..lehet jövőre már nekem is pótlás után kell néznem, mert nem tudok már mit kezdeni ennyi hajjal. :( Jó lenne néha szervezni egy találkozót az itt lévőkkel..megosztani bajainkat..gondolatainkat.. beszélgetnénk..segítenénk egymást. írjatok!! Berka nagyon eltűntél!
    Sziget

    VálaszTörlés
  169. Sziasztok!

    Köszönöm Sziget h írtál. Nem tudom h rászánjam -e magam a konzultációra,nagyon kevés hajam van már és egyszerűen nem tudom mi az oka. Nagyon elkeserít. Mindig sok hajam volt ,bár nagyon vékony szálú,de legalább sok volt.És csak hullik ,nincs utánanövés:(
    Milyen pótlások léteznek? Lengyelben van magyar tolmács? És mennyibe kerülne?
    Kaptam egy CD-t és prospektust,de angolul van ,nem értem.Az internetes oldalukat megnéztem ,nagyon vonzó az ajánlatuk,csak keveset tudok róla.
    Ildikó

    VálaszTörlés
  170. Szia Ildi!!

    Aranyos vagy , hogy írtál.. :)
    nos akkor úgy látom nem olvastad el a beszámolót mégsem... :)

    ott írtam, hogy kb 500 ezer ft.. és ezek parókák.

    Bemásolom, hogy mit írtam mikor visszaértünk.

    Sajnos nem túl jó hírekkel tértünk haza.
    Röviden írok csak most róla.. mert szerintem jön V is és ő is beszámol.

    Szóval, ezis mint minden egyes hajpótlás , nem marad a fejen 5 évig mint ahogy mi azt értelmeztük. Egy mikrobőrbe ültetett hajszálakról van szó..amit (termoplszttal ) ez egy ragasztó féleséggel rögzítenek a fejbőrhöz. A fejbőrt le kell borotválni, mert különben az ott lévő megmaradt hajat mind kitépné.
    Úgyis mondhatnám ez egy paróka..amit ugye le kell venni 3 hetente, és átmosni a fejbőrt a szennyeződésektől, zsírtól...majd visszaragasztani a protézist..mert hogy ők ezt így hívják.
    V kifejtett, hogy azt írták a weboldalunkon, hogy semmi köze a parókának, pepinek és egyéb hajpótlásoknak!
    A manus váltig állítja, hogy ez amit ő mutat nem paróka.. protézis. hihi.. Nevetségesek!!
    Dehát könyörgöm ..minden olyan hajpótlás amit naponta le kell venni.. illetve levehető mert csatos vagy ilyesmi , azt parókának nevezik!
    Az 5 évi viselhetőség , az pedig a haj élettartamára vonatkozik. De ha minden nap abba alszunk és nem ápoljuk megfelelően akkor , hamarabb elhasználódik mondta! Basszus..ezt eddig is tudta mindenki! Hol van akkor ebben a valóban 5 évig jó haj???
    A haj 2000 EURÓ..és csak most csak a mai napon nekünk ez akciós áron lett volna!! hehehehehe No comment.
    A ritka hajúaknak, akiknek meg még nincsenek kopasz foltjaik , azoknak a csatos haj van! ááá nagyon mérgesek voltunk a V-vel!
    Tehát semmiféle automata rögzítés ..és úgy pótolják a hajat..és semmi exrta nem várt ránk!

    A legbosszantóbb az egészbe, hogy annyira védik a technikájukat , mintha valóban valamilyen különleges végleges megoldás lenne. Sem telefonon, sem levélben nem adnak egy kicsi felvílágosítást sem..és ezért a röhejes infóért ki kellett utazni 1080 km-ert!

    puszi
    Sziget

    VálaszTörlés
  171. Szia Sziget!

    Hát ez igazán meglepett amit írtál! Fél millió Ft egy parókáért?? Nem semmi! Alig térek magamhoz.
    Te most mit használsz a hajadra? Nem tudnál valami jó ötletet adni?És miket próbáltál eddig ki,?

    Puszi!
    Ildikó

    VálaszTörlés
  172. Szia Ildikó!

    Én is mint itt sokan mások is... először kivizsgálásokkal. Eredményeim persze mind jók szinte. Használtam tonikokat.. kapszulákat..vitaminokat.. méregtelenítettem stb.
    Fogaimból kicseréltettem az amalgám tömést is. Szóval sok mindent megtettem a javulásért. Mostanra már nem hullik intenzíven a hajam.. viszont ami az elmúlt 1 év alatt kihullt az igen jelentős mennyiség volt.. levágattam a hajam is rövidre..teljesen rövidre.. de sajnos már annyira kevés, hogy nem igazán lehet frizurát készíteni belőle.
    Most csak annyit teszek , hogy vitaminokat szedek... és gyógynövényes sampont használok. Ennyi. Én nem igazán tudom, hogy van e olyan szer ami a kihullott hajszálakat visszanöveszti.. mert nekem már ez a bajom..nem éppen a hajhullás.
    írj majd
    puszi
    Sziget

    VálaszTörlés
  173. első mondat helyesbítése: először kivizsgálásokkal kezdtem.

    VálaszTörlés
  174. Szia Sziget!

    Bocsi h csak most írok,de ritkán keveredek erre az oldalra.Nagyon sok vizsgálatot megcsináltattam,de minden jó volt.Most Candida vizsgálatot szeretnék még csináltatni,ami szintén okozhat hajhullást. Nekem vékonyodnak el a hajszálak és eltűnik,Kopaszodok a halánték,homlok ,tarkó tájékon. És ég a fejbőröm,mintha húznák a hajszálaimat.Sokféle vitamint és hajszeszt is kipróbáltam ,de semmi változás.Nagyon elvagyok keseredve ,meg kell találnom az "OK"-ot.

    Te is írj majd!

    Puszi!
    Ildikó

    VálaszTörlés
  175. Szia Ildikó!

    Igen.. nekem is így kezdődtek a bajaim valahogy.. elkezdett vékonyodni az amúgy is vékony és kevés hajam.. ez kb olyan 10 évvel ezelőtt már jelen volt az életemben.. hajhullás is volt mindig.. csak nem igazán foglakoztatott, mert nem kezdetem el kopaszodni. Viszont mostmár látszik, hogy mennyire kevés hajam van. Napi 30-40 száll így is kihullik..de nem is az izgat már..hanem az , hogy hogyan lehetne újakat növeszteni a helyére. Egy biztos..soha nem fog már az a mennyiség visszanölniaz esetemben kb (több mint 10 ezer szál hullott ki 3 hónap alatt..mikor intenzíven hullott napi 200 szál hajam).. nincs ideje már utolérni magát..ami mennyiség most kihullik naponta ..annyinak kellene visszanölnie naponta, hogy a most meglévő mennyiség megmaradjon ..ami persze képtelenség. Ez csak egyre kevesebb lesz már. szóval..idő kérdése nálam mikor csatolok a fejemre hajat.
    Én rengeteg mindent megtettem a változás érdekében.. kúrákat csináltam..méregtelenítettem.. feltöltöttem magam vitaminnal..tornázok, hogy a stresszt levezessem.. tisztított vizet iszok már évek óta..egészségesen táplálkozom..stb.. Én belefáradtam.. nem adtam fel..ha valaki tud valami újat mutatni, mondani kipróbálom.. de igazából az életet élni kell tovább..és ha másként nem megy akkor majd veszek hajat a fejemre és azzal. :) ennyi.. mutiziok egy linket.. ebből is lehet erőt meríteni.. nézzétek meg és olvassátok közben . én is már sokat láttam ezt a videót..és biztos nem újdonság már sokunknak..de újra erőt merítettem belőle!

    http://mindent-a-szemnek.hu/index.php/2011/11/kezek-nelkul-labak-nelkul-aggodalmak-nelkul/

    Puszi
    sziget

    UI: Berka !! Hol vagy??

    VálaszTörlés
  176. http://www.youtube.com/watch?v=JkxtlwX8LB0

    a linket másold be a keresőbe!!

    Íme a link.. mert a facebookról másoltam az nem megnyitható.. remélem ez már igen..

    sziget

    VálaszTörlés
  177. :) Sziasztok. Bocsi, hogy bekapcsolódok a beszélgetésbe. Nekem is hullik a hajam, 17 éves vagyok. Én is olvastam erről a lengyelországi technikáról. Szóval akkor ez is egy ragasztós megoldás? És van hozzá ragasztóoldó, vagy hogy szedi le? Mert gondolom valami hőhatás miatt tapad hozzá a fejbőrhöz... De hogy kell leszedni?

    Mert én pl. arra gondoltam, hogy ezért a ragasztós technikáért -ha tényleg jó, és nem kell aggódnom amiatt, hogy leesik-, hajlandó vagyok fizetni, de pl. szerintem ezt a horribilis összeget a parókáért kell kifizetni. Na és úgy gondoltam, hogy veszek egy nagyon jó minőségű parókát a www.hairdirect.com-tól, ott egy teljes fejre való rendszer olyan 120-130 e Ft, plusz fizetek egy ilyen ragasztóért :P

    Persze lehet, hogy nem megoldható, vagy hülyeséget beszélek. De segíts! Engem ennek a rendszernek a viselhetősége érdekel. Mennyi idő felhelyezni, hogy helyezik fel és hogy veszik le? :))

    Kööszi :)

    VálaszTörlés
  178. Szia névtelen!

    Ezt Lengyelországi hajat, te saját magadnak helyezed fel..majd veszed le.. egy speciális ragasztó szalag van hozzá. nincs semmi oldószer hozzá..egyszerűen ha leveszed a fejedről akkor csak kézzel kel leszedni.. a fejet borotválni kell ha van rajta még haj..kb 3 hetente, hogy sima felületű legyen.
    Van hozzá valamennyi ragasztó szalag..abból vágni kell mindig egy darabkát. Gondolom ha elfogy , rendelni kell belőle.
    Szerintem nagyon drága árban van,,ha jobban belegondolunk akár még itthon is beszerezhető ilyen ragszalag..és az hajjal együtt biztos nem lesz fél millió!!

    Milyen állapotban van a hajhullásod? Látszik már, vagy csak megritkult?
    írj majd
    Sziget

    VálaszTörlés
  179. Szia Sziget!

    Sajnos eléggé látszik... Diffúzan a fejtetőn, de én most parókát hordok. :/
    De ez csak egy sima ragasztó szalag?? Ez illúzióromboló :) Én is mindig rendelek olyat, nekem csak vagy egy hétig tart... És akkor mi lenne, ha úsznék is? :)
    Na mindegy, ennyit a termoplasztikus elemekről/ragasztóról, ami hiper-szuper erős... :/

    VálaszTörlés
  180. Szia!

    Ez a termoplasztikus ragszalag..hő hatására ragad a fejre majd ugyan így le is jön.. nagyon erős.mert mi próbára is tettük ez a ragszalagot ott..és az oldalukon van egy videó is , amin az egyik páciens a repülőből kiugrik, és landoláskor a fején van a pótlás..tehát biztos nagyon erős.. ezt úszáshoz is lehet használni..és légáteresztő.
    Én arra gondoltam, hogy lehet , hogy Magyarországon is belehet szerezni ilyen termoplasztos ragszalagot és akkor a parókához rögzíteni. És akkor nem félmilla lenne.
    Érdeklődni..tájékozódni kellene ilyen helyeken..klinikákon..
    Teljes parókát hordasz?
    17 éves vagy mint írtad.. megvan az oka , hogy nálad miért van hajhullás?
    írj majd..és gyere sűrűben ide!
    Várom válaszod!
    Sziget

    VálaszTörlés
  181. Lányok! ez a lengyel dolog nem ugyanaz, mint ami Sopronban, Pécsen és Bp-en is van? Valami Amhair
    stúdió néven? Nagy köd övezi, szinte semmit nem lehet a honlapról megtudni, csak pár ismert ember hirdeti, mint pl. Csocsesz :D Egyszer szerepeltek is a frizbiben, de ők is csak titkolóztak, de tagadták, hogy paróka lenne. Szerintem ez ugyanaz, mint a lengyelországi.
    Kori

    VálaszTörlés
  182. Szia Kori!

    Már beszéltünk egyszer róluk is.. Sopron, Pécs, Bp... ott áthúzzák a hajat egy hálós pepin, parókán.. volt is valaki közölünk náluk..és írt róla.
    Ha ragasztani kell ..oda meg teljesen kopasz fejtető szükséges.. vagy borotválni kell a fejet hozzá.
    :( ez van.
    Sziget

    VálaszTörlés
  183. Hello,

    Igen, valószínűleg genetika :) szóval... hát igen, ez a ragasztó csak jó lenne, megpróbálom megbeszélni velük, hogy abból vennék :D
    Amúgy úszni lehet benne vajon?

    VálaszTörlés
  184. szia!

    Igen lehet benne..márha a lengyelországiról beszélsz. :D
    Írj majd névtelen!
    Sziget

    VálaszTörlés
  185. Szia Sziget, adok neked admin jogot, úgy örülök, hogy mindig jössz és írsz. Nekem picit elcsúsztak most a hangsúlyok, ritkábban jövök, de mindig tervezem....
    A másik, csajok: Nem csinálunk egy találkozót :)? Úgyis jönnek az ünnepek, ez olyan meghitt...
    Csak még a nagy pörgés (takarítás, vásárlás) előtt kéne, szóval pl a jövő héten???
    Diszkrét helyszínre nemigen van javaslatom... (Budapestről van szó)
    Pusz mindenkinek, berka

    VálaszTörlés
  186. Köszi Berka!! :D
    Tényleg jó lenne agy találkozó! A megszervezése nem lenne egyszerű.. hol vannak a csajok??
    :(
    puszi
    Sziget

    VálaszTörlés
  187. Sziasztok! Én itt vagyok, sajnos semmi javulásom, sőt! Egyre kevesebb a hajam, utolsó hajmosás mínusz 400 szál.:(( Háziorvosom majd csak tavasszal ad laborbeutalót, mert "nagyon megszigorították". Egy beszari, csak a szabályzatok érdeklik, nem a beteg, pedig vasat szedek és most nem tudom hol tart.
    Berka! Hogy áll a hajad? ezzel a kis képzavarral kérdezem? :D
    Szia Sziget! jó lenne, ha admin lehetnél!
    Üdv mindenkinek!
    Kori

    VálaszTörlés
  188. Szia Kori!

    Ez bosszantó azért, hogy nem adnak beutalót, hogy lásd van e változás az állapotodban!
    Nekem kb napi 30-40 hullik ki.. talán hajmosáskor több is... nekem is kevés már nagyon... még küszködök vele..nem hordok semmit.. de ha kopasz foltjaim lesznek ..tuti leborotválom ..és jöhet a paróka.. a ragasztós, hogy kényelmes legyen. én nem fogok pár száll hajat a fejen hagyni..és pepizni. :( akkor inkább tök kényelmesen.. :D pusziiii mindenkinek!!

    VálaszTörlés
  189. Közben életemben először voltam egy parókás üzletben:) Csak kíváncsiságból, de nem árt tudni dolgokat, ha erre kerülne a sor, de remélem senkinek nem jön el ez az idő! Itt csak mű hajból készülteket árultak. Egy pepifélét fel is próbáltam és azok a kis pattintós csattok nagyon jól tartanak -persze csak, ha még van mihez csatolni.:) Elég jó márkák és minőségű hajak voltak, de színt találni nem könnyű. A honlapjukon normális árak voltak, paróka kb 30 ezertől. No de amit én kiválasztottam- persze csak, mint szóbajöhető darabot, egy rövid hajút az már nem volt teljesen normális ár vagy az eladó gondolt hülyének. Dobtam egy hátast 80 ezret kért volna érte, mert valami "mono" beszövés volt benne, ami a hajas fejbőrt utánozza a homloki részen. Megjelzem szinte mindegyikben volt ilyen. Na szóval örülök, hogy még nem tartok itt, de akkor inkább 120 ezerért valódi hajas félhosszút vennék.
    Mindenkinek szeretetteljes Karácsonyt!
    Kori

    VálaszTörlés
  190. Sziasztok!
    Edina vok, most találtam erre a fórumra, az én történetem annyi hogy 16éves koromtól hullik a hajam, anyukámnak és a húgomnak úgy szintén, csak a nővéremnek van normális mennyiség. Mikor 22évesen megszültem az a kevés is megfeleződött, az utcára se akartam kimenni, aztán láttam a tvben 2003ben a hajvarrásról egy riportot, megkerestem és ott javasolták a pepit, ami akkor 50ezer volt és kb 3hónapig bírta.:( utána még volt 2, de azok se váltak be, most ami fent van már több mint 3éve, nagyon bevált, húgom az elejétől mindenhová elkisért és elleste a haj fűzés varrás technikáját,amúgy fodrász, és így nem kerül annyiba, mi Debrecenben élünk és maga az út is sokba lenne Pestre járni. Most ő varrja és festi a póthajaimat, és nagyon meg vok elégedve, nagyon kevés a hajam és volt olyan fodrász mikor még húgom nem merte csinálni, hogy elküldött, mert ö ennyire keveset nem tud befoni, tesom minden gond nélkül felvarrja, és bírja kb 2-3hónapig. Persze én is szeretnék végleges megoldást és nézegetem a neten mik vannak, amiről ti írtok, az szerintem a wig paróka, amit mi jelenleg csak amerikai oldalakon találtunk Európában nem lehetett a nyomára bukanni, és szerintem is egy nagyon jó megoldásnak tűnik annak akinek mint nekem is elöl és a fejtetőn szinte semmi hajam nincs, ezen a parókán a ragasztószalag mentén baba hajak vannak körbe ezért bárhogy tüzöd természetesnek hat, és hozzáteszem mi már gondolkozunk hogy próbaképp rendelünk és az ára töredéke az 500ezernek, kb 70000és 100000körül mozog attól fűggöen milyen hosszú. A you tubon láthattok róla videót. Ha figyelitek az afro amerikai nöket ők csak ilyen hajakat hordanak vagy az amerikai színésznőket..Amúgy engem is bánt a hajam mennyisége, mikor tesom leveszi 3napig készen vok, mig elöttem van hogy nézek ki haj nélkül de végül is van rá megoldás ha nem is tökéletes. Fent vok facebookon (Görög Edina) megnézhetitek ha szeretnétek milyen most a hajam.
    Ha van bármi kérdésetek szívesen válaszolok...
    üdv.:
    Edina

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Edina!Nagyon szeretnék én is egy pepit,légyszíves írjad meg,hogy hol érdemes készíttetni.Nagyon szép a tiéd!Köszi Timot

      Törlés
  191. Szia Edina!
    Nekem lenne pár kérdésem, néztem a képeidet is.
    Egyébként gondolom már Te is végigjártad az orvosokat.
    Nem találtak semmi okot, hogy mitől hullhat a hajad?

    Üdv: Rosszcsontka

    VálaszTörlés
  192. Szia Rosszcsontka!

    Nekem a húgom járt végig mindent, mert neki sincs, ráadásul ö fodrász is, de semmit nem találtak, és mikor mondta hogy anyunak is elhullott, meg van égy régi kép ahol az ö anyukájának sincs haja, akkor rávágták hogy genetika és ezzel nem lehet mit kezdeni..
    Szomorú de orvosilag nem igazán tudnak segíteni, én nagyjából elfogadtam magam, persze csak hajjal, de nyáron mondjuk ez se túl kényelmes. Én sajnos az átlagostól hiúbb vok ami nem igazán segít így néha próbálok én is más irányba keresgélni, de egyenlőre ez tünik a legjobb és persze a legolcsóbb megoldásnak, mert húgom füzi és varrja a hajamat.
    Mire vagy kiváncsi?
    Neked milyen a hajad? Van pótolva?

    üdv:Edina

    VálaszTörlés
  193. Szia Edina!

    Hát igen, szomorú,hogy sokszor az orvosok sem találják a megoldást... Én azért nem vagyok képes beletörődni ebbe, mert a családunkban senkinek sem volt ilyen ritka haja, szóval még mindig reménykedem, hogy egy jó orvos megtalálja az okot.
    Arra lettem volna kíváncsi, hogy a húgod olyan pótlást is tud-e csinálni, ami nem varrva van, hanem csattal rögzítve.
    Árakról nem kérdezek itt, esetleg priviben zavarhatlak?
    Nekem még nincs pótolva, de sajna nem vagyok messze tőle. Szülés óta nekem is csak romlott a helyzet.

    Szép napot!

    Üdv: Rosszcsontka

    VálaszTörlés
  194. Sziasztok :)

    Hú, de rég nem írtam. Szóval, nekem sem javult a helyzet (17/F). Én még mindig azt tervezem, hogy próbálok egyezkedni ezekkel a lengyelekkel, mert nem tudom, milyen az a ragasztó, de biztos nagyon jó! Emellé vennék hajat a hairdirect.com oldalról. Nem túl drága, nekem 150 e Ft-ot megér, hogy újra magabiztos lehessek.
    Igazából engem ez a lengyelországi cuccos azért érdekel, mert én már vásároltam ragasztót, ami kb egy hétig tartott nyáron, de nem mernék benne sem úszni, sem kondizni járni, ami pedig kell! :D Szóval ezért gondolkozom nagyon a handsomemen.pl-n. Írtam amúgy nekik, de azt mondják, ha nem csináltatok ott hajat, akkor ninsc ragasztóó!!!! :O:O De az a haj 500 ezer forint, és van sokkal élethűbb is (pl a hairdirect.com-on)... :/

    Lenne egy kérdésem. Nektek megérne 200 ezer forintot egy ilyen megoldás? Mármint ha teljes mértékben igaz az, hogy ez a lengyel ragasztó 3 hétnél is tovább bírja, nem kell aggódni amiatt, h leesik, stb?

    VálaszTörlés
  195. Sziasztok!

    Én megtanultam olyan parókát készíteni amilyet afroamerikai nők meg színházi vagy filmszínészek is használnak.
    Ezt is fel lehet ragasztani és akár 4-6 hétig is lehet hordani, a ragasztó típusától függően.
    Szálanként van rácsomózva egy tüll anyagra a haj, tehát elég természetes hatása van, bárhol el lehet választani, ha körben le van ragasztva, akkor akár magas copfba is felköthető. Elég jól szellőzik, bár ha van alatta haj akkor nagy melegben be tud fülledni.
    Ebben egyébként semmi újdonság nincs, már a 60-as években is csináltak ilyet itt Magyarországon is.

    Itt egy link hogy lássátok hogy hogyan működik.

    http://www.youtube.com/watch?v=cBiCsKShkXE&feature=fvsr

    Nem olvastam végig a kommenteket, de ez a varsói történet is nagyjából valami ilyesmi lehet.

    Ez a videó pedig nagyjából prezentálja hogy hogyan is készül ez a fajta paróka:

    http://www.youtube.com/watch?v=Qf99Bg6_yHE

    Kínai parókamanufaktúrából is lehet rendelni 40.000 Ft-tól (ez a legrövidebb, 20 cm-es)s 4 hét alatt elkészítik, a szállítás ingyenes és csak néhány nap.

    Ha valakit érdekel még valami írhat nekem a liouville91@gmail.com.

    VálaszTörlés