2009. december 3., csütörtök

neocapil

-
-
-
-
-
megjegyzés:

9 megjegyzés:

  1. Nem használtam túl sokáig - lehet, hogy éppen ez volt a baj - de iszonyat elkezdett hullani a hajam és egyben korpásodni is a felbőröm.
    (sárgakörte)

    VálaszTörlés
  2. idézek: ez érdekes!!! még nem olvastam utána:
    Neocapil v Regaine?
    "Magyarországon két minoxidil tartalmú hajszeszt találtam és kérem segítsen eldönteni, melyik szer hatásosabb.
    A Regaine hatóanyaga: 20 mg minoxidil 1 ml oldatban.Egyéb összetevők: propilénglikol, etanol, tisztított víz.
    A Neocapil tartalma: 20 mg minoxidil milliliterenként. Egyéb összetevői: 96%-os etanol, propilénglikol, tisztított víz.
    Ön melyik hajszesz alkalmazását javasolná? Azért kérdezem, mert árban jelentős különbség van a két szer között...

    a válasz: Kedves Erika! Nyugodtan válassza az olcsóbb készítményt! Ugyanaz van mindkét dobozban, csak más gyártótól származik, ezért az árkülönbség
    http://www.szakerto-valaszol.hu/szakertopage_questandansw.php?code=2
    2009. december 3. 12:55

    VálaszTörlés
  3. idézek: rovely írta...
    Sziasztok! Rovely vagyok és ezt a kérdést én küldtem el Erika névről egy szakértői oldalon...látjátok én utánajárok ám a dolgoknak, csak szeretek álnevezni :-) A minoxidil után keresgéltem, mikor észrevettem ezt a hasonlóságot, de szerintem a bőrgyógyász Hölgy is csak az interneten nézett utána, mondván vagy két helyen is a Regaine-t ajánlották, mikor kérdeztem de a Neocapil is van olyan jó, nem? És láttam rajtuk, hogy nem hallottak róla...mindenesetre én mostantól Neocapilt használok, bízva h a hatás hasonló lesz (szagra hasonló a két szer), mégis fura a nagy árkülönbség bár gondolom itthon "monopol" helyzetben volt a Regaine . Amúgy látok új babahajakat,de elvétve...kevés a boldogsághoz :), de fokozottabb a hajhullásom mint volt. Ennek az okát a hajátültetés doki is elmagyarázta, hisz a minoxidil (és feltételezem az aminexil is) úgy működik, hogy először hajhullást okoz, majd a kihullott haj helyén megindul a növekedés (6hónap minimum :-(...) A megkérdezettek majdnem 50%-a tapasztalt hajnövekedést, az ritkásabb helyeken. Én enyhe viszkető érzést is tapasztalok. Mindenesetre a szer elhagyásával visszatér az eredeti állapot. Én tartom, hogy a hajhullás okát kell megtalálni és azt kezelni, a minoxidil nem képes megállítani a hullást, csak serkenti új hajak kialakulását...egyelőre nem találtam meg én sem a hajritkulásom okát, de azon vagyunk :-)
    2009. december 7. 1:58

    VálaszTörlés
  4. rovely, én a kerastase aminex.nél nem tapasztaltam erősődő hajhullást a kezdeti időkben, (sőt, viszonylag korán, 1-2 hónap alatt jönnek az eredmények: új hajak, hullás megáll) csak azt, hogy ha abbahagyod.... kihullik... De kitartást! a neocapil-ről olvastam régebben, h segít, hatásos szer.

    VálaszTörlés
  5. Ennek viszont örülök, a héten meg utánajárok az aminexilnek is most már végre, hát ha az tényleg hatékonyabb! puszi:)

    VálaszTörlés
  6. A bőrgyógyászom ajánlotta a Neocapilt, mint minoxidil tartalmú hajserkentő szert. De jelenleg nagyon durván hiánycikk, három hétig rendeltettem különböző patikákban, és nem tudták beszerezni. Aztán feladtam. Ugyanazt tudja amúgy, mint a regine, csak jóval olcsóbb.
    Kriszta

    VálaszTörlés
  7. A Neocapil iszonyat magas szeszfokkal van! ha elé egy öngyujtót tartasz égve persze :D akkor kb. 30cm-es lángot képes fújni! épp ezért annyira kiszárított a 3. használatra hogy azt el nem lehet mondani!! a hajam 100-assával hullott :((

    VálaszTörlés
  8. Nálam bevált a neocapil. Az más kérdés, hogy tíz évvel ezelőtt kellett volna elkezdeni...és miután este bekenem, reggelre olyan zsíros lesz tőle a hajam, hogy minden reggel meg kell mosnom, évek óta, hóban-fagyban-vendégségben is.Hát...remélem 30 év múlva is fogják még gyártani, mert ha nem....:S

    VálaszTörlés
  9. A Neocapil egy ismerősömnél tökéletesen bevált. Sajnos, egy másikat lebeszéltek róla a patikában és hülye drága Vichyt tukmáltak rá - hiába. Nekem a Béressel voltak iszonyat rossz tapasztalataim.

    VálaszTörlés