2009. december 1., kedd

mezoterápia

-
-
-
-
-
megjegyzés:

7 megjegyzés:

  1. idézek: Sziasztok! Én is éppen egy 8 alkalmas mezós hajkezelésen veszek részt. Már 4en voltam, de nem érzem hogy bármit is segített volna. A hajam nagyon hullik és nem mérséklődött egyáltalán. Talán az egyetlen dolog amit észrevettem, hogy a fejbőröm szúrósabb mint eddig, vagyis talán intenzívebben nő a hajam és több az új hajszál, bár nekem a 4-5 cm-es új hajszálak is kihullanak. Nagyon jó lenne tudni, hogy érdemes-e végigcsinálni a következő 4 alkalmat, vagy inkább keressek más megoldást...? (mel88, http://www.hajhullasstop.hu/forum/viewtopic.php?t=667)

    VálaszTörlés
  2. Én végigcsináltam a mezoterápiát! Sajnos nekem nem használt a hajhullásomra, viszont jó sok pénzemtől megszabadultam.
    (sárgakörte)

    VálaszTörlés
  3. A mezoterápia önmagában csak annyit jelent, hogy valamilyen anyagot tűvel a bőr alá juttatnak. A lényeg a bejuttatott anyagban van. Ezzel azt akarom mondani, hogy a kozmetikai szalonokban (akik egyébként nem is adhatnak injekciót) vitaminokat adnak és a két legfontosabb gyógyszert kihagyják. Így a kezelésnek semmiféle érdemi hatása nincs.

    VálaszTörlés
  4. És mi az a két legfontosabb gyógyszer???

    VálaszTörlés
  5. én is most végzek egy ilyen kúrát...asszem Névtelen a minoxidillre gondolt...de jellemzően ezt csak akkor használják, ha hormonális eredetű a hajhullás...legalább is Nekem ezt mondták....tényleg durva mennyi pénzt költünk csodaszerekre.....beszéltem egy bőrgyógyásszal aki azt mondta, hogy egyszerűen meg kellene tanulni elfogadni a hajhullás tényét és következményeit..logikusan belegondolva igaza is van...de ez igen nehéz.
    apropo agykontrollal próbálkozott már valaki???

    VálaszTörlés
  6. na hát túl vagyok a kezelésen, január elején lett vége. Ami érdekes, hogy amíg tartott erősebb volt a hajam, és nem is hullt annyira...aztán sajnos január végére ez a hatás elmúlt

    VálaszTörlés
  7. Én 15 alkalom, tűs mezoterápiás kezelésen vagyok túl, valamivel több, mint egy év alatt, az egyik neves budapesti szépségklinikán. Minoxidil és vitamin-kompex-es kezelést kaptam. Sajnos javulást nem tapasztaltam, és a kezeléseket abbahagyva intenzívebben kezdett hullani a hajam. A kezelések alatt a haj minőségét megfelelőnek találtam, de a valójában a meglévő állapotot konzerválta. A kezelés megkezdése előtt a klnikán dolgozó bőrgyógyász szakorvos arról nem tájékoztatott, hogy a 80/06-as vérnyomásomnak a minoxidil nem használ, sőt, a gyenge vérkeringés miatt a fejbőrbe jutó kevesebb vér a hajhullást is növelheti.
    A kezelés relatíve drága, aki ezt választja, nagyon körültekintően informálódjon előtte!

    VálaszTörlés