2009. december 1., kedd

lézerfésű

-
-
-
-
-
megjegyzés:

3 megjegyzés:

  1. idézek: Nagyon gyorsan jöttek a jó eredmények. Dúsabb lett a hajam, és a hajvonalam is fokozatosan lejjebb és lejjebb jött. Boldog voltam, úgy éreztem megtaláltam a megoldást. Ez a diadalmenet kb. 3 hónapig tartott. Utána úgy éreztem, mintha a fésű fényereje, kisebb lenne. Hirtelen a javuló tendencia is megállt, és kb. 1,5 hónap alatt újra a kiinduló ponton találtam magam. Így, az esélytelenek nyugalmával visszaküldtem a fésűt, az általam említett problémával. ők jelezték, hogy a fésűvel minden rendben. Ettől függetlenül, kaptam helyette egy másikat. / Ahogy én meg tudtam állapítani. / Elkezdtem a kezeléseket újra, de a látványos eredmény már elmaradt. Találkoztam a neten hasonló esetekkel, mint az enyém. Egy idő után aztán leálltam a kezelésekkel. Van, hogy 1 év kihagyás után újra elkezdtem használni, de ez inkább már csak nosztalgia volt. Néha-néha még beiktatok apróbb periódusokat, és úgy érzem picit használ. Hogy a fény vagy a hitem dolgozik, az az eredmény szempontjából lényegtelen. Úgy gondolom, hogy a honlapjukon található vélemények, és képek reálisak.
    (hairmax lézerfésű, USA-ból rendelve http://www.hajhullasstop.hu/forum/viewtopic.php?t=9, hitman)

    VálaszTörlés
  2. szoval szerintetek nem jo a lézerfésű??

    VálaszTörlés
  3. hajhullás nekem elkezdet nagyon csunyán hullani ahajm 4 éve kivetetem a mandulám folyton genyes volt . aztán ciszta lett a szemembe a baj csak nött rinospora kérdezték h jártam e külföldön én sehol sem jártam!A szemészeten senki sem akarta kiszedni hallogaták elküldtek!a Péterfy Korházba Pénzért közel 30 ezerért akarták kiszedni Végül a szemklinikán kötötem ki Ecsedy Monikánál aki nagyon jo Orvos és kiszedte elküldte szövetanra és Rinosporát talált benne!1 éve savasat pisilek olyan mint ha nyomná valami a hugyholyagot Ecsedy Monika elküldött Urulogiára Nőgyogyászatra és szájsebészhez:
    Urulogia gyogyszereket apok pici viszatartot elküldtek hasi utrahangra: Petefészek ciszta bal pete '1,5 cm / elvileg ezt senki nem szedi ki pedig a doktornő kérte őket most iszom a teáimat Cickafarkfü ittam 4 poháral mert elakadt amestruáciom másnak ugy begörcsöltem h megindult + Tözegáfonya kapszula 2690 Ft nagyon jo a vizeleti gyulladásokra is.

    amiek még használtam BŐrgyogyász irta Paprika szesz iszonyat jo hámosit javitja a vérkeringést 1000 Ft kb
    Bánfi hajszsz és sampon tescoba 600 Ft hajhullás csökentő
    Ricinus olaj száraz hajra nagyon jo 65 ft a patikában én is sok tabletát szedtem revalidtol kezdve de nem hatott csak pénzt dobtam ki Q10 ittam 60 ezerért az nagyon jo de nincs rá már pénzem..
    Én azt tudnám javasolni h használd a bánfi hajszszt heti 2 xer kend be a fejed és tegyél rá sapkát a ciszta meg nem vállogat aki tudja h van ott vetese ki 10 perces rutin mütét elvileg iszonyatos hajhullást tud okozni.....NE VÁRd meg mig kihullik a hajad
    Írjatok erre ha kérdésetek van szívesen vállaszolok dorisz1992@citromail.hu

    VálaszTörlés