2009. december 13., vasárnap

ilzsu

Név: ILZSU hajregeneráló szer, 100 ml
Ár: kb 3560 Ft kb
A Mediline nagyker ár 2279,90 ft (szóval erre rámegy a 25% áfa plusz a kisker árrés, tehát kb 4ezer ft lehet a vége...?...) ILZSU HAJREGENERÁLÓ, NÖVESZTŐ OLDAT 100 ml

Kapható: Mediline Üzletház Kft. (1139 Budapest, Csizma u. 4. Tel.: +36 (1) 239-1828 www.mediline.hu *a helyről a simon hajszesznél már tettünk említést)

A termék tíz gondosan összeválogatott gyógynövény desztillált víz és étkezési alkohol keverékéből készül, melyek együttesen fejtik ki hatásukat. Több hetes érlelés következtében a gyógynövényekből a hatóanyagok kioldódnak. Mivel színezéket és aromát nem tartalmaz, így a különböző gyártási időpontban készült termékek színe illetve sűrűsége változó lehet.

Összetétel: aloe vera, apróbojtorján, árvacsalán, cickafark, diólevél, gyermekláncfű körömvirág, nyírfa, pásztortáska, zsurló, desztillált víz étkezési alkohol. (hoxa, 2367, kati4)

Használata:
Egyszerűen csak csepegtesse a fejbőrre, táplálva ezáltal a hajhagymákat. A használat eredményessége függ az egyéntől, valamint a használat gyakoriságától, hosszától. A kívánt hatás elérése érdekében ajánlott egy kúra, ami 100 ml és három, négy hétre elegendő hajregeneráló szert jelent. Nem lemosandó, hajmosás szokás szerint.

Varga Péterné Ilona közel 40 éve foglalkozik növényekkel. Több szakmája közül az egyik a kertészet, ami a hobbija is. 2000-ben kisebbik lányának egy betegség következtében erősen hullani kezdett a haja. Ekkor gyógynövény ismereteit felhasználva kifejlesztette az ILZSU néven ismert hajregeneráló szert. 2008-ban lányával, Varga Zsuzsannával megalapítják a SKIN - MAGIC Kft-t. Ilona felügyeli a gyártást, Zsuzsanna a cég adminisztratív ügyeit intézi. A gyógynövényeket magyarországi nagykereskedőktől vásárolják. Állatkísérletek nem folytak a termék kifejlesztése során, semmilyen állati eredetű összetevőt nem használnak a gyártáshoz. 100% gyógynövénykészítmény, mely aromát vagy színezéket nem tartalmaz. Magyarországon kívül Svájcban, Izraelben, Romániában van kereslet a termék iránt.

A termék 2008-ban nemzetközi díjat nyert, 2009-ben arany fokozatú elismerést kapott.

http://www.ilzsu.hu/

63 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés
  2. 2009. decembere óta használom a szeszt.
    A hajam látványosan megdúsult, ezt hajgyógyász is igazolni tudja!

    Mindenkinek csak ajánlani tudom, egy próbát mindenképpen megér.

    Zsuzsa

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Üzenem a Tisztelt érdeklődőknek betegeket is fogadok zárójelentésekkel labóreredményekkel.Időpont egyeztetés szükséges!tisztelettel Ilzsu anyu!tel:0670/2764586

      Törlés
    2. Üzenem a Tisztelt érdeklődőknek betegeket is fogadok zárójelentésekkel labóreredményekkel.Időpont egyeztetés szükséges!tisztelettel Ilzsu anyu!tel:0670/2764586

      Törlés
  3. "...én használom az ilzsu szeszt tavaly december óta.
    Elég régóta hullik/hullott a hajam, de mostanában egyre többen megjegyzik a környezetemben, hogy sokat dúsult, kérdezik is, mit használo, mit szedek. . .
    Én biztatni tudok mindenkit, hogy próbálja ki a szeszt, veszítenivaló nincs!" (hoxa - A hajhullás fórum - 1445. teltzsu)

    VálaszTörlés
  4. Érdekes, hogy a középső bejegyzést Zsuzsa néven tették meg, és a legutolsóban is van egy zsu szócska... Csak nem mind a két esetben a "feltaláló" lánya ( aki a leírás szerint Zsuzsa) dicséri a termékeket?!?! Ki lóg a lóláb...?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gondolja, hogy ennyire buták lennének?

      Törlés
    2. Tisztelt Névtelen!A rosszindulat És az irigység súlyos betegség az elismerések amiket tapasztalnak a szerünkről számunkra ismeretlenek a szernek nincs szüksége valótlan állításokra!Tapasztalatokat kizárólag az érintettek közlik.A tényeket az igazolja,hogy 5.hó 5.-én Genfbe hívtak meg.5.hó 25.-én az országból 5 magyar terméket hívtak Dubájba ott is jelen voltunk.Jelenleg 9 országgal vagyunk megállapodásban a forgalmazásáról.Ez a szer bizonyítja felesleges reklámot.Tisztelettel:gyártó!

      Törlés
  5. kedves névtelen,
    állitólag (olvastam a Meglepetés nevű ujságban)
    a lány részére készitette mert oan beteg volt h a haja 40%-a kihullott v vmi iesmi.és a lány próbálta ki utoljára a szert...olvasd el az ujságot... :D

    VálaszTörlés
  6. Először is ez az asszony nem vénasszony hanem egy csodálatos Isten szerető asszony, akinek Isten egy olyan csodálatos dolgot adott, hogy mindenkin tud segíteni Isten kegyelméből. Ezért ennek az Ilikének csak örülhetünk, hogy az Úr elküldte mindannyiunknak. A koráért is már legalább annyi, hogy tisztelettel tartozunk. Még annyit, hogy én fogyasztom az Étrend Kiegészítőt és csodálatos dolgok történtek velem három héten belül. Szeretünk Ilike néni, és maradj meg ennél a csodálatos dolgoknál amit Isten neked adott ajándéknak.

    VálaszTörlés
  7. megj.: a 2009. dec. 3-i komment - ami negatív tapasztalatról számolt be 4 hónapos használat után - a hangvétele miatt került törlésre.

    VálaszTörlés
  8. Több mint egy éve hullott a hajam, de kb. három hete használom az ILZSU hajregeneráló szert és három kezelés után elmúlt a hajhullásom! A családom többi tagjával is ez történt. Köszönöm, hogy Ilinéni feltalálta ezt a csodálatos szert, ami még sok minden másra is kedvezően hat...
    A terméket csak ajánlani tudom mindenkinek.
    üdv. Vidák Éva Siófokról

    VálaszTörlés
  9. Én nekem már évek óta nem nőtt vissza a hajam egy betegség miatt. Mindent kipróbáltam már, szószerint! Drágábbnál drágább dolgokat és semmi! Viszont pár hónapja elkezdtem ezt használni, és komolyan megváltozott a hajam állaga és előjöttek látható kicsi hajszálak!
    Én ajánlanám mindenkinek és szerintem olcsó is viszonylag!
    Üdv.
    Viki(24)

    VálaszTörlés
  10. 3850Ft helyett akciós ára:2990 Ft itt:
    http://bioszallito.hu/Ilzsu_hajregeneralo_noveszto_oldat-termek-13260

    VálaszTörlés
  11. Most is használom, de a hullást nem állította meg, főleg nem 3 kezelés után:D, ez nevetséges!

    VálaszTörlés
  12. ezt most mire is írtad, kedves Névtelen?

    VálaszTörlés
  13. Vidák Éva írta,-"Ili néninek" megköszönve-, hogy 3 kezelés után megállt a hullása. Ezt csak úgy tudom elképzelni, hogy megállt volna magától is, de nem 3x-i ilzsu használattól:-)
    kori

    VálaszTörlés
  14. Nekem is használt három nap után jóval kevesebb hullott. Három hét után már csak pár szálat t aláltam a fésűben.Bárki szapulja az rossz indulatból teszi!!! Megfogom ismételni a kúrát. KÖSZÖNÖM ILZSU!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  15. Ugyan minek ismételed, ha már nem hullik? :DD
    Enyire nem kell jóindulatoskodni, mert kilóg a pata:)

    VálaszTörlés
  16. Aki jóindulatú az nem szapul,csak az aki a kákán is a csomót keresi.Igen is jóóóó az ILZSU. Nincs kilógó lóláb!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  17. Jaj, nehogy kiderüljön, hogy reklámhadjárat minden jó, amit erről olvastam :((. Végre rászántam magam, hogy mint utolsó esély, rendelek, és meg is jött - Annnnyira bízom benne, nem akarok csalódni, legalábbis nem akarom azt hinni, hogy ez olyan cucc, amit ál-reklámozni kéne. EGy idő után mondjuk ez úgyis kiderül, h ál vagy nem, kár lenne.

    Nem tudom, meddig elég egy üveg, de én most ezzel adom az utolsó 3 hónap esélyt józan ésszel a javulásra, annyi idő alatt hatnia kéne, bármi van benne. A 3 nap azért is elég érdekes, mert ha a haj hullik = hajhagyma már gyenge/ sorvadt, max azok nem hullanak ki, amik pár hét múlva adnák fel, de mégis magukhoz térnek valamitől.De 3 nap..A szövetek nem reagálhatnak ilyen gyorsan, vagy én lennék kishitű /földhözragadt?! 3 nap nekem az a ciklus, amikor simén ingadozik a hullás egyébként is, inkább heti átlagban egyenletes, simán van nekem is, hogy 2 napig ömlik aztán megpihen és töredéke jön, aztán megint..
    Persze nem biztos, hogy mindenkinek tud ez hatni, elvégre millió ok lehet a hullás mögött. De próbálok nem arra gondolni, hogy nekem olyan gondom van, amire nem hat, és belülről is támogatom a dolgot vitaminnal stb. Ha nem áll meg nekem attól nem fogom azt írni, h ez egy sz.r, lehet, hogy csak nekem pont nem olyan oka van amire jó vagy késő. De azt nem akarom hogy kiderüljön, hogy annyira gáz a szer, hogy béna vakondmarketingre szorulna, mert az kb azt jelentené, nem hat soha, senkinek és az utolsó reményszikrát is elveszi. Úgyhogy ha valaki olvassa ezt, akinek jó volt, vagy legalább használta huzamosan és esetleg az okát (hormon, stressz, pajzsmirigy, egyéb) is tudja a hullásának és hitelesnek érzi magát, írhatna az eredményekről. Köszi előre is. Lindi

    VálaszTörlés
  18. Félreértés ne essék lányok! Én is használom az ilzsut, és biztosan nem azért, mert nem jó.
    Csak nem szeretem, hogy érdekből hazudozzanak róla, és hamis illúziókat keltsenek, mert három használat után NEM állítja meg a hajhullást. A dühből személyeskedő beírásból is egyértemű, hogy érdekelt a beíró.
    Én az újranövő gyenge kis hajszálak megerősítésére használom. Ez is egy pozitívum ! Semmiféle rosszindulat nem vezérelt. Bátran használja mindenki -reklám nélkül-

    VálaszTörlés
  19. Én is (részben) így értettem amit írtam ("érdekből hazudozás"= nem kéne). EZ nem ellenőrizhető de pont ezért érthető az állandó gyanakvás is egyes szófordulatoknál, és a felháborodás is, ha valaki őszintén dícsér valamit és nem hisznek neki. Szóval én továbbra is remélem, hogy ilzsu=jó és hat és senkinek eszébe se jut vakondkodni, csak vagy néha félreérthetők az írások, vagy sokan sok rossztól többször vagyukn paranoidok mint indokolt. Az egyéni küszöbtől függően, a realistább(nak hangzó) dolgokat könnyebben fogadjuk,ennyiről van szó.

    Amúgy fenti bejegyzésről nekem is szöget ütött, nálad aki meg fogja ismételni a kúrát (okt 24. bej.) - csak azért fogod, hogy tovább tápláld a dolgokat, elvégre túl gazdag, túl karcsú, túl sok haj nincs :)), vagy mert ha abbahagyod, akkor magától nem marad fent az "eredmény"? Vagy úgy érted, ha megint hullanál?

    ÉS okt28-i bejegyző:), ha nem is állította meg, de méársékelte? Ha igen mennyi idő után? És esetleg tudod neked mi okozza a hullást?Újranövő kicsi szálak nem hullanak?

    Más: Látom, h cicka van benne, azt többen ösztrogénemelésre isszák mint tea, lehet, hogy helyileg kenve is ez lenne az ötlet? Lindi

    VálaszTörlés
  20. Szia! Sajnos nekem nem állította meg egyáltalán.
    Mégis használom a gyenge hajszálak erősítésére -kétoldalt a homlokrésznél. Előtte használtam drimmunt, vargát lehet, hogy nem elég kitartóan, mert kb másfél hónap után eredménytelenség esetén váltottam. Utóljára a forcapil tonikjától a kis hajszálak is kezdtek kihullni, azonnal visszaálltam az ilzsura. Azóta ott nem hullik, de föntebb már nem hat, pedig kenem ott is.

    VálaszTörlés
  21. Köszönöm a választ!!!
    Azt sajnálom, hogy nem hat neked magára a hullásra, de az elég bíztató, hogy nem hagyja kijönni az új hajakat!!! Főleg ha még ettől erősnek is látod őket, ez nagyon jó! Mindenki érdekében azt kívánom hogy ez hasson!
    Eddig semmit nem használtam kívülről kitartóan, vegyszert nem akartam, a gyógynövik közül meg végül emellett döntöttem, hogy ebbe mindent beleadok. Vagyis mindennap kenem és türelmes leszek. De a 3 nap az nekem se jött be, ráadásul pont 4. napon csak néztem mennyi hullott, szinte dupla adag. Ez van. De nem baj, nem is a régiek megtartásáért remélek hanem az újakért.
    Különben én napi egyszer kenem az egész fejem, és elöl-oldalt egy csíkban még egyszer, ahol a legrosszabb a helyzet.L

    VálaszTörlés
  22. Én is csak egyszer, lehet a 2x jobban hatna, de reggel nincs időm. Most elkezdem a herzéria pakolást mosás előtt. Jókat olvastam róla és elég régi szer, ha a piacon tudott maradni talán használ valamit. Csak kitartás kell mindenhez amiből már fogytán vagyok, mert 2 éve kínlódok a hajammal.
    Üdv és sok türelmet!
    I

    VálaszTörlés
  23. Herzeriat én is szeretem, eszembe jutott róla valami de azt oda írom. Lehet hogy hülyeség, de én vettem herbavita szeszt is, flakonos és "intenzív" ampullást is (utóbbi lehet, hogy beetetés, vagy koncentráltabb lenne? nem tudom). Úgyhogy most a kettőt felváltva használom, napi 1x ilzsu, 1x herba, de tegnap össze is öntöttem 1 adagba a kettőt. abból kiindulva, hogy túl sok gyógynövény csak nem baj. de hát nem tudom. hullás ugyanannyi, de emlékeztetem magam, hogy ez hosszútávfutás.

    VálaszTörlés
  24. Azt szeretném megkérdezni, azoktól akik használják és meg vannak elégedve vele hogy: nem kell bemaszirozni, sem csak csöppentsük több helyre a fejbőrön? Vagy miképp használjátok? Gabi
    Előre is köszi a válaszokat!

    VálaszTörlés
  25. Szia! Én kis választékokba spriccelem (egy másik üvegből) és épp csak szétsimítom, nagyon enyhén dörzsölve, hogy ne csurogjon le. Nem is írja a maszírozást.
    kori

    VálaszTörlés
  26. Én pipettával szintén csak bepötyögtetem, és szétárad a fejbőrön. Nem dörzsölöm. Ha hajmosás után csinálom úgyis azt gondolom, fel van a vérkeringés pezsdülve, a melegtől még a pórusok is tágabbak, így bejut szerintem. Én törit rakok a fejemre néha hogy ne fázzon meg és ne elpárologjon,hanem nyugodtan be tudjon ivódni.

    VálaszTörlés
  27. Hát én nem tudom, hogy hat-e . :( Már a második üveggel locsolom, minden nap (1-2 nap maradt csak ki). Nekem mindenhonnan hullik, 2/3-ada a hajamnak már nincs meg, ahol jobban látszik, az elöl egy csík és a mikiegérben. Nem mondom, hogy nincsenek új bébihajak, de új hajakból azelőttről is van, mikor még nem ilzsuztam, azok már hosszabbak (ez jó lenne csak az a baj nem pótolja a veszteséget). Van egész pofás kishaj is, vastag (még a hosszúaknál is vastagabb), de vannak satnya pihék is. Ahol kevés bébi nő, az elöl és a mikivonal, ott szinte nincs is kishaj. Szóval nem tudom hogy hat-e, most már inkább azt érzem, minimum 3 hónap kellene, hogy látsszon bármi. Szóval én folytatom, annyira jó lenne hinni, hogy nyárra további sokasodást tud produkálni. Az mondjuk igaz, hogy pont egy hónapig kitart a 30 ml, pedig én nem sajnálom magamtól.Írjatok lányok. L.

    VálaszTörlés
  28. Szia L! Akkor neked elég egy üveg 3 hónapra? mert az ilzsu 100 ml-es. Használd még tovább, hátha lesz folyamatos eredménye. Sajnos nekem csak elől hatott, igaz, ott kenem legintenzívebben. Oldalt is kenem azért rendesen, de ott nem látok még semmi új növekedést sajnos. Azért további kitartást,ne hagyd abba!
    Üdv!
    kori

    VálaszTörlés
  29. Kori, de jó hogy írtál KÖSZIIIII! :) Annyira kihalt ez a fórum, már nagyon rég nem jártam itt.

    Igazad van, de hülye vagyok, fogalmam nincs miért írtam 30 milit, szerintem félrekapcsolt az agyam. 1 hónapra 1 üveg ilzsu kell, ami 100 ml, így igaz. Vagyis módosítok azóta, "több nap mint ilzsu", feltűnt, hogy már pár nappal hóforduló előtt nyitottam az új üveget. De szerintem ez belefér, a kb 1 hó/ üveg így is igaz.

    Szóval rendületlenül ilzsuzok! :) Muszáj kintről használni valamit, és én ennél maradtam.
    Annyira nem tudom mit gondoljak, de azért leírom mi van.
    Hajhulláás: ugyanúgy tart, okot ugye nem tudom.Szóval nálam nem jött be a hullásmegállításra, 2 hónap után se. Egyenletesen hullik mindenhonnan és ugyanúgy.

    Új hajak: sok kis valami nőtt a fejemen, szóval VALAMI történik, 1-2 cm magasságban pihénél jobb, hajnál vékonyabb szálacskák. A rendes hajamnál vékonyabb és világosabb (ez sajnos egyértelmű és ennek nem örülök), de legalább nem az van, hogy semmi nem nő. Elvétve találtam 1-2 igazi hajszálat (erős, rendes színű-annyira kevés, hogy kívülről tudom a helyüket), és azokhoz képest ezek satnyácskák, de legalább vannak és nőnek.
    Sajnos vannak olyan területek, ahol viszont SEMMI nem nő, miki-rész, és elöl az a sáv, hát, nem sok új szálat látok. Oldalt fényesedik a választék, és már nagyon ritka eleve, totál átüt a fény, és ami van, az is menni fog, mert száraz, vékonyodott seszínű szálak :(. Az szomorú. Új szálacska 3-4 cm-enként csak.

    A vékony szálakon (amik ellenállnak a gyenge húzásnak is) kívül sajna vannak még gyenguszabbak is, elérnek egy hosszt aztán megtalálom kihullva, hullámos kis izék. Vagy hozzáérek és az ujjamra tapad és annyi. Van itt mindenféle.

    Kori, nagyon érdekelne, hogy ahol neked nőddögéltek újak, ott szép egyenletesen tartják a vastagságot, vagy esetleg erősödnek is, mit látsz? Meg hogy mennyire látod egészségesnek őket, rendes hajadhoz képest? Nálam úgy látom, ha elindult egy vastagság, az marad is úgy, szóval nem erősödik, nem vastagszik.

    Egyik nap tüzetesebben megnéztem KÖRBE a fejem, és a kis szálakból fejtető első részén sokkal több van, mint hátrébb a görbület fele. Szerintem ez azért lehet, mert hátul mindig kicsit elnagyoltam, elöl akasztott ki a látvány és ott sokkal jobban kentem. Úgyhogy ezt úgy fogom fel, hogy lehet benne valami, azóta rendesen egyenletesen kenem hátul is.

    Még valami. Lett közben egy kopasz foltom a forgómnál, 2 hete még odanyúltam és "tapadt" a bőr az ujjamhoz. 2,5x2 cm terület kb.
    Ott legalább tiszta sor, semmiről indult, van mihez viszonyítani :(. Ott extrázom most csak napi 2x, és látszani még kopasznak látszik, de ujjbeggyel érzek kis tüsiket, 1 mm körülieket. Nem sok, de hát muszáj örülni ennek is, a teljes kopasz folt az kiborító volt.

    Úgyhogy Kori, akkor továbbra is hajrá mindkettőnknek, mindenképp írok még, hogy mit látok magamon.L

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lányok,aki hallja adja át.30 év küzdelem és a feladás határán rá kellett jönnöm,hogy nálam a samponok voltak a ludasok.Soha egy bőrgyógyász nem emlitett ilyet.A dr.organic biosampon használata óta soha nem tapasztalt javulást észlelek.Nem tartalmaz káros,irritáló kemikáliákat.Próbáljátok ki,hátha...Biztos,hogy mindenkinek nem válik be,de ez a próba nem kerül szinte semmibe.Én vagyonokat költöttem eddig vitaminokra,orvosokra,szerekre,diétákra,kivetettem a mandulámat,egy évig szurkálták a fejem mezoterápiával,és sokat rettegtem,szenvedtem.Nem kívánom senkinek.Örülnék,ha másnak is tudnék segíteni.Ha ez nem válik be,ne adjátok fel,kitartóan vegyétek sorba a lehetőségeket,mert valami okozza a hajhullást,csak meg kell találni az okát.Szurkolok mindenkinek.

      Törlés
    2. Lányok,aki hallja adja át.30 év küzdelem és a feladás határán rá kellett jönnöm,hogy nálam a samponok voltak a ludasok.Soha egy bőrgyógyász nem emlitett ilyet.A dr.organic biosampon használata óta soha nem tapasztalt javulást észlelek.Nem tartalmaz káros,irritáló kemikáliákat.Próbáljátok ki,hátha...Biztos,hogy mindenkinek nem válik be,de ez a próba nem kerül szinte semmibe.Én vagyonokat költöttem eddig vitaminokra,orvosokra,szerekre,diétákra,kivetettem a mandulámat,egy évig szurkálták a fejem mezoterápiával,és sokat rettegtem,szenvedtem.Nem kívánom senkinek.Örülnék,ha másnak is tudnék segíteni.Ha ez nem válik be,ne adjátok fel,kitartóan vegyétek sorba a lehetőségeket,mert valami okozza a hajhullást,csak meg kell találni az okát.Szurkolok mindenkinek.

      Törlés
    3. Szia L ! de örülök, hogy ilyen jókat írsz! Igen nálam is csak elől jó a helyzet, hátrafelé én sem kenegettem annyira. Nekem amik elől a "miki" fazonnál kinőltek azok egész normálisan néznek ki. Vagyis ott amúgy is selymesebbek és vékonykábbak a hajak, de látszanak és fedik a területet. A jobb oldalon később kezdtem el intenzívebben kezelni, főleg a forcapil tonik hatástalansága után, de már ott is jobb a helyzet. Most sajnos elmentem egy bőrgyógyászhoz én hülye és alpicortot írt fel + egy szteroidos krémet pakolásnak-állítólag korpám van :((Az alpicortot az egyik oldalon fogom kipróbálni,(ösztrogénes) a többi helyen marad az ilzsu. Lehet hogy hülyeség, de félek kicsit, nehogy rosszabbodjon a már elért eredmény. Bérescseppet is szedek egyszer 20 cseppet, sokan írtak javulást attól is. Neked is ajánlom próbáld meg, hátha erősíti a kis pelyhes hajakat. Majd írj, hogy mik a fejlemények, addig is puszi!
      Kori

      Törlés
  30. Helló Kori! Hát én mindig a legjobbkor jövök fel, el se hiszem, TÖK JÓ, hogy a kihalt fórumon van VALAKI, aki életjelet ad!! :)) Képzeld én is béresezek, nekem a vasam is a padlón (szó szerint, alsó megengedett értéken) van, úgyhogy amiatt is muszáj összekapni az "értékeket". Én többet szedek viszont, mint Te, elosztom egy napra 2-3 adagra, és egyszerre 15-25 csepp, ahogy sikerül, így napi 30 csepp a minimum, de inkább 40+, elvégre pótlásra kell. Mást is szedek amúgy nem csak ezt, de a bérestől én is sokat reméltem/-ek.

    Annyira jól hangzik, hogy "és fedik a területet" !!!!, múltkor valahogy negatívabban hatottak a szavaid, de ha jól érzem-értem, ALAKUL a helyzet nálad, mennyire jó, tényleg örülök!!! Ezek szerint 1. hajhagymákban/tüszőkben maradt szufla, 2. ilzsuval meg lehet őket támogatni, mindkettő szuper hír!!!!! Állatira megértem, hogy félsz, nehogy visszaesés jöjjön, emlékszem írtad, hogy egyszer már hagytad az ilzsut és kipotyogtak a kicsik. Szóval én nem furcsállom a feles megoldásokat sem. Próbának se rossz. Hát, csak ehhez is basszus annyi idő kell, használod az alpit-ilzsut más-más helyen, és várod, mi sül ki... de mondom, én is lepergettem már MINDEN verziót, még "hajparcellákban" is agyaltam :))... szerintem ilyenkor mindenre képes az ember, kentem én már vízben oldott C vitamint is a kopasz foltomra. Ezért én vagyok az utolsó aki bárkit bármiért hülyének néz, csináljuk legjobb tudásunk szerint és lesz valami. És ha mégse érzed jónak, egyszerűen jön az újabb stratégia.

    Ó bőrgyógy, ezt a kört én is megjártam, alpicortoztam is, szerintem ők eddig látnak el, a helyi ösztrogénig meg a szteroididg (nem leszólom, de hát tény, generálban nyomatják mindenki fejére, és valakinek bejön, valakinek meg nem, vagy csak átmenetileg). Ezért is agyaltam az ilzs hatóanyagán is, hogy talán az is részben fitoösztrogénnel dolgozik. Spec én ismerek olyat, akinek az alpi hozta állítólag rendbe, láttam előtte-utána és fél év kúra után abbahagyva se ritkult vissza... de ki a franc érti, kinél mi.. úgyhogy próbálkozz, és aztán leszűröd a tapasztalatot.

    Hát kérlek ne ítélj el, de én most kicsit abbahagytam az ilzsut, utsó üvegem után pár napja. Ha valamire esetleg még visszatérek, akkor ezt fogom folytatni, de egy kicsit elég. Elég az egész téma, elfáradtam. Persze olvasok meg minden, vizsgálatokból újabb kör, NEM hagytam globál annyiban, csak ez a rigorózus napi kence, úgy, hoyg a kitűzött határig (3 hó) becsülettel csináltam és mégis egyenletesen romlott.. most marad a belső kezelés megint. Látom mi a helyzet, ha drasztik romlás jön, akkor úgyis feltűnik, h nono, ilzsu nélkül még durvább, az is valami.

    Nekem azt tudom mondani, hogy a kis kopasz foltomon ami hirtelen visszjött pár szál, az megmaradt, de nem fed, csak mondjuk 3x2 cm folton visszanőtt 15. Többi helyen a visszanövés kb ugyanilyen arányú, látom őket minden méretben, de olyan satnyák. Felevastagságúak, színre se jók. És akkor találok EGY db szép erőset, mintadarabot, de hát ezt meg nem az ilzsu csinálta, hiszen akkor abból lenne a fejemen több kezdemény azóta is. Nem tudom, de én tartok tőle, én vagyok az a következő alany, aki megszívta, kenhetek amit akarok, az egész fejem így döntött, hogy elszáradnak.

    De nem akarom ilyen gyászosan zárni :), úgyhogy még egyszer, magamtól függetlenül a te "fedésednek" (tök jó szó :) ) nagyon örülök, személy szerint még nekem is erőt ad, annak ellenére, hogy nálam most más a helyzet, mert a csónak az elég hasonló ettől függetlenül.

    Úgyhogy hajrá vitaminok, és hajrá kezelés, látod, hogy megvan a jutalma a kitartásodnak!!!!! És jövök és írok, bármi van. L

    VálaszTörlés
  31. Köszi Zsóka neked is, egyetértek az ok-kereséssel. Biztos, hogy van, akinél a sampon-egyéb túl maró vegyszer a ludas, biztos nem mindenkinek kizárólag belső oka van. De hát sokan nem tudjuk, mire gondoljunk, itt a leletek és szupi vegyszermentes samponok között. Szerintem sokan kikupálták magukat belül, és leálltak ijedtükben a gáz sampikról, mégis valami elromlott, és úgy maradt - mi vagyunk aztán a fórumozók, oknyomozó botcsinálta kutatók, hobbiorvosok-kémikusok-kozmetikusok :)). Azért az jó, hogy Nálad bevált valami, bármi, egy csipet jó hír is löketet adhat, hogy "Hátha, hátha nálam is..."

    Köszi a bíztatást, és neked pedig hát nem tudok mást, gratulálok, tök jó, hogy egy ilyen egyszerű dolog volt a megoldás és pont rátaláltál. Biztos van a szereknek egy csoportja, ami egy adott százaléknak segítséget ad, itt szerencsésen egybetalált a kettő.

    VálaszTörlés
  32. Szervusztok! csak olvasom itt a sok élményt jót-rosszat, de senki nem ír arról, hogy ez a szer nagyon büdös! Nektek nem? Én csak este merem használni, és reggel hajat mosok, de ha párás az idő így is előjön a szaga. Egyszer úszás után a zuhanyozóban mondta valaki, hogy mi ez a szag? Nem mertem meg se mozdulni, pedig előtte nem is volt bekenve a hajam. Nálam ezért nem jött be. Az étrendkiegészítő viszont szuper! A hajhullásom egyébként megszűnt, és tényleg samponváltáson múlt. Most teafaolajas sampont használok. sok sikert mindenkinek a hajnövesztésben!

    VálaszTörlés
  33. Helló! Én régebben használtam (most épp nem), engem a szaga az enyhe unikumra emlékeztetett :). Viszont nekem fura amit írsz, h ennyire büdösnek érzed... hát ha vkinek, nekem tényleg érzékeny orrom van, de valószínűnek tartom, hogy van benne valami ami neked egyénileg irritáló, a legtöbb embernek meg csak olyna "hát ilyen a szaga és kész" érzés... de mondom én tényleg kényes vagyok, volt hogy naponta 2x használtam és soha nem jutott eszembe emberek között (oedig kb minden nap egymás mellett kell ülnöm másokkal), hogy szaga lenne a fejemnek.. De mondom el tudom fogadni, hogy így van, csak lehet, hogy te valamire érzékeny vagy belőle, vagyis a szaglómeződ :). Kíváncsi vagyok a többiek mit mondanak!!! L

    VálaszTörlés
  34. Én se érzek semmi szagot, ha megszáradt főleg nem. Vizesen enyhe alkohol szagot el tudok képzelni. Erre még nem panaszkodott senki.
    Azért jó, hogy tudjuk, hogy az étrendkiegészítője is működik! :)
    Üdv mindenkinek ! Szia L most látom Te írtál utoljára :-)
    kori

    VálaszTörlés
  35. Helló Kori! :) Igen, jövök bőszen, bár most semmit nem használok kívülről, de mindig olvasok... Remélem majd megírod időnként, nálad mi újság!!L

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Még mindig a Hc-et, Ilzsut elől és még használom egyik oldalon az alpicort pluszt-na ennek olyan gázolaj szaga van vagy mi, de hamar elillan :) Amúgy semmi változás, vagyis most nem hullik abnormálisan. Lassan lejár a 3 hónap és átváltok napi egy szem hc-re. Remélem nem fog rosszabbodni a helyzet!
      Üdv! és majd időnként Te is számolj be légyszi!
      kori

      Törlés
    2. Szia! Igen az alpicortot én is ismerem, bár én egy üveg felénél abbahagytam. Beborult korszakomban használtam még, a szagából már csak az alkohol rémlik, és ahogy én akkor voltam szerintem 100% gázolajat is felkentem volna ha attól kinő a haj :).
      Kori, szerintem iszonyú jó, hogy ilyen kitartóan magadon "kísérletezel", ha van a szerektől különbség bármelyik oldalon, az muszáj, hogy majd látszódjon, és első kézből győződsz majd meg róla. Gondolom, hogy pont ezért csinálod, csak azért írom, mert kell néha külső megerősítés is (némelyeknek), szóval én nagyon becsülöm az állhatatosságod. Le a kalappal, és kíváncsian várom az eredményeid!!
      És mágikus szavak, hogy neked nem hullik abnormálisan, wooooww, nem tudok mást mondani, remélem ez azt jelenti, egyenesbe jössz...?!?! Már csak(?) az a kérdés, az utánpótlás hogy jelentkezik a továbbiakban.

      HC-reklámot mindig olyan sóváran nézem, de a búzacsíraolajban glutén van, így nem merem kockáztatni. Teljes gabonamegvonásban vagyok, majd lesz egy teszt-szünet, hogy hogy reagálok rá ha megint eszem, addig viszont nem lehet.

      Mióta abbahagytam az ilzsut, nem lett drasztikusabb a hullásom, maradt egyenletesen amilyen volt, meg még mindig jelennek meg kis hajak itt-ott. Nem tömegével, de pár. Nem tudom ezek még azok-e amik kikelésnek indultak amíg használtam, és ilzsu nélkül elgyengülnek-e vagy tök mindegy mert úgyis jöttek volna. Gyengék, girbegurbák, nem merek állást foglalni, várok, majd kiderül. Ha kiderül.

      Én most azzal kísérletezem, hogy mi a jobb, sűrűn mosni, vagy ritkítani a mosásokon (ritkítós korszakban vagyok, de ezt SE tudom eldönteni). Viaskodom magammal az érvek-ellenérvek között, de megpróbálok kitartani egy darabig, majd váltani, hogy legyen véleményem, mi jön be jobban.

      Törlés
    3. A mosásról az a véleményem (és ezt mostanában olvastam is csak már nem tudom hol), hogy minél ritkábban, vagyis ha már muszály a zsírosság miatt. A túl sűrű mosással eltávolítjuk a fejbőr természetes rétegét. Ugye a bőrödnek sem jó, ha ki van száradva.
      Így tudom elképzelni a fejbőrt is, valamennyi kis zsírréteg kell neki. Én olyan 5 napot kibírok, de bevallom csak hetente mosom. Viszont, ha ez túllépem, akkor már több hajam jön ki mosáskor. Vagyis a sok zsír sem jó, mert eltömíti a tüszőket.
      Nagyon sajnálom, hogy pont a HC-t nem szedheted, mert nekem ez már másodszor bizonyított. Persze nem dúsítja a hajam sajnos, de a hullásban segített. Az ilzsu nem állította meg, de elől segített a növekedésben. A kritikus helyeken sajnos semmi változást nem tapasztalok, pedig az alpcort-tól ezt várnám .(

      Törlés
    4. Szia! Igen a mosást én is így képzelném, most fogösszeszorítva nem mosom sűrűn, pedig nagyon hamar zsírosodik, a bőrömmel együtt. Nem csak csúnya, de rossz érzés is, megőrülök tőle. A mosás nálam alapban a 3. nap lenne. Hát most próbálom kihúzni, aztán majd meglátjuk. Szerintem ha 5 napot kibír a hajad, akkor legalább a faggyútermelésed normális, vagy ahoz nagyon közeli! :)
      Különben nekem van egy ismerősöm, pár éve nagyon hullik a haja, láttam és tényleg, nem csak bemondásra sok, én elájulnék- használja évente 2x az alpit és azóta mégse ritkul, stagnál. Ami hullik az tényleg iszonyat mennyiség neki, de vhogy vissza is nő... mondjuk ő változókor után van, így lehet, hogy ezzel épp megkapja azt az ösztrogént a haja ami hiányzik. L

      Törlés
    5. Szia! Köszi a jó hírt:)) Hát nekem is iszonyat sok hullott mosáskor régebben. Volt, hogy olyan 400 szál körül. Az ösztrogénem a határon belül van ugyan, de azért alacsony szinten, hetente néhányszor bekapdosok egy kis szójavitet fortét. A Bőrdoki napi 3-at írt elő, de azt nem vállalom be.
      A hajam nekem is hamarabb zsírosodik a kelleténél.
      Gondolkodom a teafaolajos samponon, de még nem fogyott el az o'risinges sem -ezt már el akarom használni, mert túl drága ahhoz, hogy kidobjam. Így is van egy csomó samponom már, amit csak alig használtam: Babe, Plantur stb......ezek sem a legolcsóbbak. A Babe szárította fejbőröm, de azt még az elején a hullásra vettem. Sajnos mindenki szószerint a saját bőrén tudja kitapsztalni melyik a megfelelő. Remélem Te is megtalálod a legjobbat :)
      kori

      Törlés
  36. Szia :))! Ismét itt vagyok, most már annyi idő telt el, hogy azt hiszem ismét húzhatok egy vonalat - - visszamenőleg azt kell , hogy higyjem, az ilzsu tényleg beserkentett valamit a hagymáimon, mert amit feljebb valahol írtam (nem tudom, már hol, nincs türelmem visszaolvasni saját magam :D) a lelapított hajam közti kis csenevész szálakat, azok nos, teljesen eltűntek, és CSAK az erősek marfadtak meg közülük. EZ kicsit keserédes, örülök, hogy maradtak a hajdani kicsik közül is, de hát szomorú látvány, hogy emlékszem, hogy voltak 1 cm-es kis "punk" sörényeim - akármilyen vékonyak - , most meg nincsenek. MOndjuk nem tudom mikor tűntek el, terápiásan megint beiktattam egy "nem foglalkozom az üggyel" időszakot, de tény, hogy február környékén még megvoltak. Ettől függetlenül nem térek vissza az ilzsura, nem akarok külső szertől függni és inkább a dokikra spórolom össze a pénzt, meg hát így is érvényes visszajelzés ez szerintem, a szerről - szóval aki használja, és "olyan" nyavalyálya van, annak szerintem tud hatni, amíg locsolja, csak kérdés, hogy az ideiglenesség kellő vigasz-e. Amúgy visszatértem a gyakori hajmosásra. Összességében elmondhatom, hogy az egyenletes ritkulás fennáll nálam, picit elöl látom, hogy megint ritkásabb, ennek ellenére vannak új szálaim, csak kevés. Egy érdekesség van,a mivel nem tudok mit kezdeni - 2 hónapja kb a mikiegerem az egyik oldalon nagyon kiritkult egy pár cm-en, ott kissé kikészültem - hozzáértem és rátapadt a bőr az ujjamra - szint. Majd, 1 hónnap később, érzem a kis tüskéket. Most: 1 cm-es kis bokor, ugyanott, vagy 15 szál, tehát már nem tapad a bőr. NEM ÉRTEM! De máshol nincs ilyen bokor, sem ilyen helyhezkötött hirtelen ritkulás. Úgyhogy nálam megy valami ingadozás szerintem.
    Majd írj, hogy nálad hogy alakulnak a dolgok, szeretem ezt a kis beszélgetésünket itt... L

    VálaszTörlés
  37. Szia! De jó, hogy megbokrosodtál !!!:D Én is ezt várnám, de én hiába taperolom a a fejem csak nem szúrkál sehol. Elől azért vannak megint szösszök, de már hosszabbak és így nem szúrnak. Én most a maradék régebbi szeszt is kenem amiről azt hittem, hogy Varga, de kiderült, hogy csak áttöltöttem az üvegjébe és dr.immun van benne :) Most bemaszatolom bentebb is kétoldalt egymás után mindkettővel. Ez már jó tömény szesz :) Még mindig jobb, mintha meginnám :D Ja és eszem a haircliniket és erősebb vasra váltottam, mert még mindig az alsó értékhez van közelebb a szintem. Volt pár mosás ami egész jól sikerült, de ez a meleg kicsit rontott az állapoton. A napi fésülködéssel nincs baj, már csak a mosáskori hullás a kritikus. Gondolom az jön ki egyszerre ami elfelejtett kiesni naponta.:) Mindenesetre én nem adom fel!!!
    Remélem Te sem, üdv!
    kori

    VálaszTörlés
  38. Szia Kori!! Üdv ismét :)! Hát, nézem is a kis bokromat bíztatásként, komolyan, néha tudatosan rászorítom magam, h NE a kopárságaimat nézegessem, hanem nézzem a poz. változást - én NEM tudom van-e teremtő ereje a gondolatnak, de most épp így vagyok ezzel.

    Igazad van, én is megfigyeltem, h a szál csak a legeslegelején szór, eleinte meg is ijedtem, h miaz-miaz, gyengül? De szerintem csak annyi van, hogy amíg 2-3 mm, addig van szúrós tartása. Sajnos elöl eddig a nagy ritkulásban EGY db szúrós tövist találtam, illetve még az ilzsus korzsakból (?) van néhány szép (szebb) 3-4 cm körülim.

    A vasadról az jutott eszembe (de tök laikus vagyok, ezt kérlek vedd figyelembe), hogy nem lehet valami felszívódási gubanc? Csak mert nekem fél év alatt úgy felszökött, hogy azóta is meghatva gondolok rá, hogy nolám, a kis puritán vastabimmal mit elértem (Juv1ta 3 doboz, aztán Femib-t kezdtem, de jött egy vvtel ami igazolta a Juv-t; most béresFe, de csak mert 2 helyen nem kaptam Juv-t - ami 800Ft, és a vérvételem szt tökéletesen megfelel nekem... oké, meg béres cs-et 1 éve, ezt beszéltük is azt hiszem. És én a b.cseppnél komolyan vettem, h tejjel soha nem vettem be (meg máshol is láttam, hogy gátolhatja a felszívást a vékonybélnél (?); illetve nem eszem gluténos gabonát, amiről szintén hasonlót olvastam; megpróbáltam optimalizálni, hogy ha már nyomom a vitamint, hogy szívódik fel leginkább, mi legyen/ne legyen mellette. Szóval vagy eszel valamit, ami gátolja; vagy nem eszel valamit, ami segíti (C vit esetleg vas mellé??); vagy ... kéne dokitól kérdezni, mi lehet még az ok, mert én tényleg nem vagyok guru, csak ami rámragad meg a hiedelmeim.

    Alpicortról nem írtál, de így is úgy becsülöm a kitartásod, hogy bírod a kencézést... csak így tovább!!! :) Majd még írok, ha új FEJleményeim lesznek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi a tanácsokat a vassal kapcsolatban. Nem is olyan laikusak:) Pl a háziorvos egy szóval nem említ ilyeneket, csak, hogy az én 13-as vasam az tök jó, meg
      hogy vigyázni kell a vassal!? Szóval a Béres cseppet egy hónapja abbahagytam -pedig van még 3 üveggel-, mert mellette semmit sem növekedett a vasszintem, de a gyomrom/epémre nem volt jó hatással. A folsavas vastabi mellé eszek C vitamint is. Lehetséges, hogy tényleg valami felszíódási zavarom van. Ki kellene vizsgáltatni, de csövet nem akarok nyelni se alul, se felül :D Már próbáltam a laktózmentes tejet, de úgy tűnik nem az az ok. A gluténmentesség még nem jutott eszembe, de a következő lépés lehet, hogy az lesz.
      Az alpicortot befejeztem, kb 2-3 hónap után semmi hatást nem tapasztaltam.
      Majd írok én is ! :)

      Törlés
    2. Szia!! :) Amúgy vasról még egy szó, hogy bár magamon bátran kísérletezem, de mást nem mernék "hiányos" táplálkozásra bíztatni, szóval remélem dokid - ha így konkrétan rákérdezel - szívesen mondja a tudományt. A teljes g-mentesség pl nehéz tud lenni, nekem pont egyszerűbb így, mert megszoktam, de ha csak felszívódásról van szó, lehet nem érdemes rögtön hardcore GM-ségre állni. Szóval én úgy saccolom, nem kell totál lemondani biz. kajákról, csak talán jobb, ha bent nem találkoznak - tudni kéne, mennyi pontosan az "áthaladás", és akkor mondjuk ha van egy üresjárat, amikor nincs tej/gabona, akkor mehet a vitamin. A bcseppre amúgy még 10 éve (?) az volt ráírva (most nincs kísérőpapír nálam, a neten meg nem találom), h x idővel előtte-utána ne találkozzon tejjel, most már a neten csak azt találtam, ne azzal vegyük be. A gabona-gátlásról meg talán Szendinél, azóta meg máshol is olvastam, h mekkora állatság a mindennel dúsított kenyér, mert belekeverik, de a gabonában van x anyag, amitől se a kevés,se a sok nem fog felszívódni. Amúgy csodás tudomány ez, egy kismama oldalon azt találtam: "magas vastartalmú: a hüvelyesek, stb stb", 2 bekezdéssel lejjebb: "vasfelszívódást gátolja: hüvelyesek, stb stb". Úgyhogy sok sikert mindnyájunknak ezek után :/. Amúgy simán el tudom képzelni, hogy a bcseppek / vagy sokaknak a vastabletta piszkálja a belsejét, nekem eddig szerencsém van - de mindneképp érdemes próbálkozni, időnként szünetet tartani, váltani, mert tényleg tud a vas is, bcsepp is kellemetlenkedni. Vassal van, hogy "vigyázni kell", de nem szeretem amikor egy doki ilyen homályosan fogalmaz - kinek, mikor, és miért, és neked kell-e vigyázni, ezt kéne mondania.
      A csőnyelési ódzkodást megértem... és talán nem is kell rögtön felsz. zavarra gondolni, még ne éld bele magad! :)) Kis infócsipegetés után lehet, egyszerűbb megoldás lesz.
      MOndjuk alpicortnak is megadtad az esélyt, ez jó, utólag nem marad benned kérdőjel. EZek szerint nálad nem vált be, de semmi gáz, lényeg hogy semmi ne szegje a kísérletező kedved. AKkor most dr immun, addig is stimulálod a hajhagymákat.

      Szia! ;)

      Törlés
    3. Szia! Látom te is elmélyedtél ezekben a dolgokban. :)
      A vas-kalcium libikóka tuti megvan nálam. Egy két éve (talán túl)sokat ettem a bulátát -ami extrudált búza. Megszerettem az ízét és nem hízlal, viszont telíti a gyomrot. Ettől aztán lement a kalcium szintem, mert a gabonarostok szépen kiseperték a szervezetemből. Mióta pótolom a kalciumot azóta a vasam lett rosszabb. Szóval nagyon nem egyidőben szabad ezeket sem enni, a tejes dolgokról nem is beszélve. Most mindkettőt pótolom és eléggé oda kell figyelni mit mikor szedjek be. Csak a multivitaminokat nem értem, minden együtt van benne és egyszerre nyeljük le -valószínű valamelyik összetevő nem is szívódik fel rendesen.
      A doki szerintem arra gondolt, hogy nehogy túladagoljam a vasat, de bezzeg direkt kértem nézzük meg a vaskötőkapacitásom, azt meg nem jelölte meg, mert "túl drága és csak indokolt esetben lehet kérni".
      Nem a paciens érdekli, hanem a szabályok, az Isten mentsen meg az ilyen orvostól! /Azóta már voltam fizetős laborban:(/
      Szóval a Szendinek sokban igaza van, én is eszem a magvas kenyereket lehet, hogy az sem tesz jót. Nekem szerintem gyorsítja az emésztésem ezért lehet, hogy nincs ideje felszívódni valamelyik nyomelemnek. Próbaképpen visszaállok a normál kenyérre, mert teljesen nem tudok lemondani róla.
      Szia! :)

      Törlés
  39. Ja, bocs kori voltam :)

    VálaszTörlés
  40. Helló Kóri! :) Óóó már szinte biztosra veszem úgyis, h te vagy az, szinte csak mi levelezünk itt. Kb meglepődnék ha más lenne.. ;)

    Hát te se panaszkodhatsz, te is műveled magad élettanból-felszívódásból rendesen. Multivitaminokról sajna továbbra is az a véleményem, hogy nem biztos, hogy a tudomány szerint vannak összerakva, hanem szép színes dobozban "drazsé" a léleknek, mert hatóanyag-ár-érték arányban sem stimmel, de ennyire meg végképp nem értek hozzá, úgyhogy talán ne fecsegjek.. Én multit nem is szedek, hanem rámentem a hiányanyagokra, meg akísérőtársra ha kell hozzá.

    Hát én kis csíraként amúgy úgy tudom, vasat nem lehet túladagolni (biztos van olyan betegség, hogy igen, de nagy átlagban nincs ilyen), mert van vmi "vasfelvevő" (<-tudománytalan, de nem tom jobban megfogalmazni) kapacitás is, ami ha betelik, akkor addig nem vesz fel a szervezet új vasat. Valami apoferritin a vékonybélhámon, vagy mi.

    "Túladagoláson" talán köznyelvben értik inkább azt, hogy a vastabletta az okozhat gyomorpanaszt, ill. van,a kinél székrekedést, de ezt már nem vágom, hogy van. Magyarul nem a vasat,hanem a tablettás kiszerelést lehet túlzásba vinni.

    De bocs, ha nagy majomságokat írok, én eddig erről az oldalról hallottam. Nyilván orvos és tudja miről beszél, de az én orvosismerősöm meg erről beszélt :).

    Amúgy, apukám volt orvosnál akinél szóba kerültem, és felírt nekem alpicortot - és azt üzente mellé, ez nem szívódik fel a vérbe, csak a fejbőr szintjén hat. Tudod én a szárítás és a szakállasodás miatt is húzódoztam tőle, plussz mi van, ha abbahagyaom stb stb, de azt hiszem most nyáron mégis belevágok.. magamtól nem biztos, hoy kiváltottam volna, de apukám megtette iziben.. úgyhogy .. ó ne m tudom! De most elcsavarta a fejem az új ajánlás. L

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia L!
      Szívesen átadtam volna Neked az alpicortot, de már lekéstem úgyis róla, ha kiváltottátok:)
      Ma fésülködéskor sajnos láttam egy pár rövidke szálat is kihullani. Ezt most a stresszre fogom, mert jutott belőle a múlt hétvégén elég- szombat este már tobzódtam benne:D éjfélkor még beázott a fürdőszobánk, hogy feltegye az i-re a pontot. :E
      Én még kenem az Ilzsut, de képzeld megőrültem rákenek még utána maradék Dr.immun-t is. Nekem már mindegy ki nem fogom dobni. Igazából Vargának kezdtem kenni, de menetközben vettem észre, hogy csak áttöltöttem az üvegjébe :) majd még azt is veszek egyet próbaként.
      A Hc-t is szedem, de csak reggel-remélem nem azért jöttek ki kisszálak is :(
      Az alpicort-tól ne félj, ha bármi rossz hatás előjönne akkor abbahagyod és kész. Nekem nem volt semmi bajom tőle. Egy próbát megér, hátha beválik!
      Én meg bevásároltam sikeresen egy olyan multivitamint, amiben 3 olyan adalékanyag van aminek nagyon nem örülök.
      Olvastam, hogy a talkum, a titándioxid és az aszpartam rákkeltő, na ez egyszerre van benne, de előtte kellett volna gondolkodnom. Mondjuk rengeteg gyógyszerben is benne vannak ugyanezek, de ez nem vígasztal. Lehet, hogy ezektől van annyi rákos beteg, legalábbis a környezetemben sorba vagy 6-an haltak meg az idén tőle.
      Legközelebb már remélem vidámabb beszámolót írhatunk!
      Szia :)

      Törlés
  41. Szia ismét!! :)

    Én ugye nem vagyok biológus-vegyész, de valóban, pont az aspartamról sok rosszat olvastam, követtem egy amcsi újságíró (táplálkozástudománnyal és élelmiszerlobbival foglalkozott nagyon) munkáit, és rémlik, írta, hogy eredmények alapján már RÉGGG betiltották volna az idegrendszerre gyakorolt hatása és rákkeltés miatt is, de többször az utolsó pillanatban megkentek / kiszedtek valakit az aktuális bizottságból, így mindig elmarad a bevonás, mert túl nagy biznisz a fogyókúrázók miatt. Namost NEM rémhírpletykálni akarok, de ez nem blikk szerű hír, ez tényleg komoly, sok aggály van körülötte. Nyilván nem fogsz semmi végzetest kapni biz. mennyiségtől, csak huzamosan tényleg nem jó. De mos tmár tudod, és nem fogsz kenyeret kenni aspartammal úgyse :)))) ;).

    Hahha, jót mosolyogtam a "megőrültem" szavadon, egyáltalán nem őrültél meg, hanem optimalizálni próbálod a hatásokat. Én viszont tényleg behúztam kicsit a nyakam, iszonyú következetlennek érzem magam, 3 hónapos periódusokban gondolok valami újat, ez már tendencia. Most épp a sűrű hajmosás, és elkezdtem az alpit.. Miiiindegy, én most így, közben visszaszokom szépen a zöldségfogyasztásra és várom a csodát.

    Talkumról és titándioxidról még nem hallottam - de ha aggaszt, akkor viszont tényleg ne szedd be. Tudom, milyen érzés kidobni rá a pénzt, meg venni kell helyette másikat - épp nemrég szedtek rá valamivel, igaz csak 500 Ft volt, mégis tök hülye érzés. Persze nem akarom megmondani mit csinálj, de ha megbontja a lelki békét, akkor nem érdemes beszedni, és feszengeni miatta.

    Amúgy nem tudom, ránkszólnak-e majd, hogy nem az ilzsuról beszélgetünk. Nem tudom, de esetleg átmehetünk egy másik menüpont alá, talán az "ami kimaradt"-ba, vagy talán egyszer nyílik egy csevegő fül..

    Ha előbb nem, akkor 1 hónap múlva úgyis írok az alpiról és a fejemről.
    Addig is kitartást neked is!!
    L.

    VálaszTörlés
  42. Szia L!

    Letelt az 1 hónap :) Van valami pozitív változás?
    Én most kezdtem az ilzsu mellé a vargát és új kapszulát is
    kezdek a fűrészpálmát. Már ha bírom majd szedni, mert az első szem után nem érezte jól magát a gyomrom. Igaz, hogy nem csak azt vettem be, hanem hyaluronsav kapszulát is evés közben. Lehet, hogy az volt a tettes, majd ma kihagyom. Ha akarod átmehetünk ezzel az "ami kimaradt' cím alá, mert ezt a kollagen+hyaluronsav kapszulát itt nem is találtam, pedig a kollagénről mondják, hogy a hajra is jó. Kár, hogy vízmegkötő tulajdonsága is van, gyakorlatilag a bőrfeszesítést is a puffadás miatt éri el :D szerintem.
    Bár ez a durva meleg maga is dagasztja az embert :(
    Szia!
    Kori

    VálaszTörlés
  43. Az igazság az hogy ha abbamarad a kezelés, legyen az bármilyen szerrel, minden vissza áll a kezelés előtti állapotra.Ugyan az mint a fogyókúra ,kipróbálunk sok mindent,mozgunk többet kevesebbet eszünk,nagyon nehezen lemegy pár kiló.De ha bejön egy ballagás vagy családi ünnep,már vissza is jönnek a kilók.

    VálaszTörlés
  44. Nahát-nahát, hogy behalt ez a forum, pedig nagyon jó volt! Mióta nem jelennek meg a főoldalon a beírások mindenkinek megállt a hullása! Ez jó hír :)

    VálaszTörlés
  45. Hol tudom beszerezni a szert?Köszönöm a választ előre is!

    VálaszTörlés
  46. Én innen szoktam. http://www.ilzsuwebshop.hu
    Még nem csalódtam bennük, ajánlom!
    Üdv: Eszter

    VálaszTörlés
  47. Fodraszom ajánlotta,mert a terhességem alatt bőven vesztettem a hajambol. Az egy hónap használat után nálam látható és érezhető volt a dús hatás. Nekem bejött.

    VálaszTörlés