2010. október 6., szerda

Hajgyógyászok

Nos, azért kell óvatosan "hajgyógyászhoz" = trichológushoz fordulni , mert 2 napos "képzés" és kb 20 ezer Ft befizetése után ezt bárki elmondhatja magáról.
Sőt, el sem kell fáradni a képzésre, már távoktatás keretében is hozzá lehet jutni, mellé a "siker marketingbe" is bevezetnek...
___________________
Hajgyógyászat távoktatásban - szakmai továbbképzés
fodrászok,természetgyógyászok részére
"hajápolás a szépség és egészség jegyében"


Természetes hajápolás - út a szakmai sikerhez(!)

Távoktatási program: három rész

- siker marketing (!), hajtan, skalpdiagnosztika szervrendszer alapján, fejbőr analízis, képek, ábrák az elváltozásokról, öt elemtan, lelki és fizikai hatások a hajra.
-kezelések növényi hatóanyagokkal,vitaminok a hajgyógyászatban,lézeres hajkezelés.
-gyakorlati oktatás /személyesen egyeztetett időpontban.
A tanfolyam ára:18000 Ft
Tartalmazza a jegyzeteket, képeket és a tanfolyam elvégzését igazoló oklevelet.

A videó -mikroszkópot (200x és 50x nagyítás) partnereink nálunk megvásárolhatják.

Hajgyógyászat távoktatásban - mini tanfolyam háziasszonyok részére

- gyakori fejbőr elváltozások felismerése,képek a felismeréshez ,lelki és fizikai hatások a hajra,
- megtanulják hogyan kezelje saját és szeretteit ,hogy megőrizze hajuk egészségét.
- vitaminok,gyógynövények a hajkezelésben,alkalmazásuk.
Igény szerint tiszteletbeli oklevelet kapnak
A tanfolyam díja :2500 Ft

link

________________________

Az O'Rising weboldalán olvasom:

"I. trichológiai tanfolyam 2009. november 14-15.
Helyszín:
Hotel Amadeus, XIV. Budapest, Fogarasi út.123.
Kezdési idő
: 10.00 óra
Részvétel
: 20.000.- Ft. A díj tartalmazza az ebédeket is, üdítővel, kávéval.
Előadó
: Dr. Maróthy Zoltán szakoktató
link"

Gondolom, a képzés = O'Rising termékek bemutatása
dr. Maróthy Zoltán néven találtam egy állatorvost :) - persze, ez nem jelent semmit :))) -

57 megjegyzés:

  1. Feleségemmel Őry Katalinnál jártunk több bőrgyógyász után, akik semmire sem mentek.
    Ő volt eddig az első és egyetlen akinek a vizsgálati eredményei egyáltalán hihetőek!!!
    (Sajna a jónevű bőrgyógyászok nem is lőttek a dologhoz....)Ettől függetlenül sajnos a nála kapott kezelés nem oldotta meg a problémát, bár egy-két panaszt csökkentett, a hajhullás még mindíg tart...

    VálaszTörlés
  2. na, én is nála jártam úgy 6-7 évvel ezelőtt! és hasonló eredménnyel: némi javulás volt ugyan, de: amennyibe került... (!) hát, ahhoz képest édeskevés volt az eredmény.
    Sajnos nálam a hajprobléma már 16 éve tart. Folyamatosan kell kezelgetni, nem szabad leállni!!!
    Különböző szerekkel próbálkoztam ez idő alatt,
    per pill póthajjal járok - 2 éve - (fejtetős ritkulásom van).
    Most újrakezdtem a kerastase-t, ami pár évig elég jól működött nálam (akkor, az ára miatt abbahahagytam. Most külföldről rendelem, neten, majdnem fele annyiba kerül...)
    mindenkinek kitartást kívánok a próbálkozáshoz!
    üdv, berka

    VálaszTörlés
  3. Szia Berka!
    Szeretném megkérdezni, hogy mit állapított meg nálad Őry Katalin és milyen kezelést ajánlott. ÉN most járok hozzá és kíváncsi lennék, hogy más-e mint a többi hajgyógyász. Az az igazság hogy nem nagyon hiszek benne de már nem tudom hova forduljak. :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Kedves Berka!

      Én jártam nála, eredménytelenül , sok hajgyógyász ugyanazzal a készítményekkel kereskedik ettől hajgyógyász. Ha van sok pénzed inkább költsd értelmesebb dolgogra.

      Törlés
    2. 46 éves nő vagyok, a harmincas éveim óta van hajhullásom, főleg a fejtetőn hullik a hajam, de amúgy sem valami dús... Az utóbbi két évben már nagyon látványos lett a ritkulás. Több orvosnál is voltam, végül Németországban mentem el egy bőrgyógyászhoz, aki hajanalízist és teljes hormonszintmérést végzett. Ő mondta, hogy sajnos örököltem ezt a férfias kopaszodást, a folyamatot visszafordítani nem lehet, de lassítani igen. Az eredményeim alapján személyre szólóan írt fel egy hormontartalmú készítményt, amivel reggel-este kell kezelnem az érintett részt, nem kúraszerűen, hanem folyamatosan. A külső kezelést ajánlotta, mert a koromhoz képest a hormonszint még rendben van. Ezenkívül Pantovigar kapszulát szedtem. Kb. két hónap múlva a hajhullás megszünt és három hónapra új hajszálak jelentek meg elég nagy mennyiségben, úgy örültem, hogy az nem kifejezés. Sajnos túl korán, két hónapja megint nagyon elkezdett hullani a hajam, közben ez a bőrgyógyász nyugdíjba ment. A kezelést folytatom, picike remény, hogy az utóbbi héten átlag napi 100 szálnál nem hullott ki több, előtte 140-150 volt már az átlag, de amikor ilyen kevés a haj, akkor bizony minden hajszál számít.
      Ez az én történetem, tapasztalatom dióhéjban.

      Törlés
  4. Szia! hát, igazából elég régen volt már az, hogy jártam hozzá. talán 7 éve lehetett. A kezelés 1 évig tartott. Úgy kezdte, hogy vigyek 100e Ft-ot :) hát, vittem. Androgén alopéciát "állapított meg". Most már tudom, ez egy gyűjtőnév. A pénzért O'Rising kúrát kaptam (ez tényleg nem olcsó), akupunktúrát, masszázst, szóval kombinált kúrát. Az étkezésemen is kellett változtatnom, de ezt nem tartottam be :(
    A mai napig is egyébként olyan jó masszázsokban nem volt részem! Ahhoz nagyon értenek :) A hely is kedves, megnyugtató, ők is kedves emberek.
    A hajam (otthoni kezelés+ heti 2x kellett eljárni) kevés eredményt mutatott, bár volt javulás. Pl. fényes lett és jó tartású, csak sajnos nemigen dúsult. Valamennyire azért igen. És elég lassan történt mindez a változás.

    VálaszTörlés
  5. "vizsgált" mikrokamerával, megállapította hogy zsíros a fejbőr és nem jut elég tápanyaghoz a hajhagyma, majd a későbbi kontrollo(ko)n megállapította, h ez mérséklődött, javult
    (csak én nem tudtam, vajon hogyan tudja "befogni" mindig ugyanazt a területet... hogy érvényes megállapításokat tehessen)
    aztán mért nekem antioxidáns szintet pl., de ezzel sem tudtam mit kezdeni (történt 1 mérés és ... aztán semmi)
    -
    de masszírozni nagyon tudnak :)

    VálaszTörlés
  6. Kedves Harcoló testvéreim! Most sokaknak segiteni fogok.seborrhoea, psoriasis (zsiros és száraz korpásodás )seborrehoeas dermatitis esetében gyakran lelki okokra vezethető vissza a betegség ( a fogamz gátl. elhagyása , terehsség stb nem ide tartozik) nem akarom hosszúra nyújtani , ha valakit érdekel leírom, amúgy belülről vitamint kívülről a fejbőr gyulladását megszüntető lemosót és nyugtatót , emellett 3x 0,5 mg frontit javasolok , melyet orvosi felügyelet mellett kell szedni , amennyiben a tünetek nem javulnak 3 héten belül a frontint el kell hagyni , a frontin mellett antidepresszánst, szorongásoldó beállitását kell megkezdeni , hogy a frontin elhagyása után a hajhullás tünetei ne térjenek vissza.Saját 1 éves kutatásom eredménye , nekem bevált.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szia!
      priviben "beszélnék veled,ha megengeded.badri80@windowslive.com
      köszi

      Törlés
    2. szió!milyen lemosót ajánlassz?nagyon fontos lenne tudnom.köszönöm

      Törlés
    3. Szia! Szeretnék kérdezni, ha szabad. szonja1125@gmail.com

      Törlés
    4. Szia
      most akadtam rád, tudom nagyon régi az írásod, de ha lehetőséged van rá szeretnék veled kapcsolatba lépni. yvett35sy@gmail.com
      Köszönöm szépen

      Törlés
  7. http://www.hajbetegsegek.hu/hajhullas.html
    Én Rabóczky Gyöngyinél voltam, amikor nagyon hullott a hajam. Nagyon korrekt és csak első alkalommal kellett a hajanalízisért fizetni, amikor vissza kellett menni, akkor már nem. Sőt az elején csak babasampont használhattam és abba hagyatta a méregdrága ampullák használatát,mert kenegethetem bármivel, ha nem jut el a megfelelő helyre, mivel a fejbőrt kell előbb rendbehozni. De a fő dolog a hajhullás okának a kiderítése, mert amíg nem tudod, addig nem is lehet kezelni. Nekem végül is gyulladás miatt volt . Ezt orvos kezelte. Ezenfelül Gyöngyi Forcapilt és Magne B-t, javasolt, majd kb. 2 hét múlva lehett elkezdeni a fejbőrtisztítást és ezek után kb. 1 hónap múlva adott csak tonikot. Nagyon kedves, és már a hozzáállásával is erőt adott az egészhez. Kb. 3 -4 hónap alatt rendbejött a hajam. Csak ajánlani tudom mindenkinek. És az egész kezelés annyiba sem került, mint amit én előtte kísérleteztem jó drága termékekkel.

    Bejegyezte: Névtelen , bejegyzés helye: tapasztalatok a női hajhullás elleni szerekről, időpont: 2010. szeptember 12. 13:38

    (Kedves Névtelen, a bejegyzésedről kaptam értesítést emilben, de itt mégsem találtam meg az oldalon... ezért kimásoltam az automatikus értesítésből)

    VálaszTörlés
  8. Kedves Berka!
    ehhez a témához kapcsolódóan egy kérdés: teljesen megszüntek a problémáid a Rabóczky Gyönygi féle kezelés után? vagy folyamatosan kezeled és úgy normalizálódott?
    előre is köszi a választ!

    VálaszTörlés
  9. Kedves Nemo, Én nem jártam R.Gyöngyinél, a bejegyzés alatt ott áll, hogy

    "Bejegyezte: Névtelen , bejegyzés helye: tapasztalatok a női hajhullás elleni szerekről, időpont: 2010. szeptember 12. 13:38

    (Kedves Névtelen, a bejegyzésedről kaptam értesítést emilben, de itt mégsem találtam meg az oldalon... ezért kimásoltam az automatikus értesítésből)"

    -----------

    ez azt jelenti, hogy Névtelen jegyezte be és nem került ide ki a bejegyzése a nyilvános részre, mert spam-nek minősítette a rendszer (mint utóbb megtudtam), mégpedig azért, mert internetes hivatkozást tett benne közzé.
    Én email értesítést kaptam a bejegyzésről és bemásoltam emailből.
    Aztán később láttam a spam-ek között
    Egy szó mint száz, én nem ismerem Gyöngyit.

    VálaszTörlés
  10. én parókában járok, tehát nem jött helyre a hajam, csak időlegesen hozott javulást egy-két dolog.
    Viszont, ami jobb hír, ismerek olyat, aki járt Gyöngyinél és ő is dícsérte. Pontosabban: a kúra, amit Gy. javasolt, segített rajta - amíg járt hozzá, azonban később visszatértek a hajproblémái.
    Sajnos részletekre nem emlékszem, de megkérem majd, írja le neked pontosan hogy történt.
    -
    Sajnálom, ha a fenti beírás félreérthető volt :(

    VálaszTörlés
  11. ooh értem:)
    a nagyon szuper lenne, ha megkérdeznéd az ismerősödet....olvastam Gyönygi honlapját, de ott nyilván csak a pozitív tapasztalatok vannak feltüntetve.

    VálaszTörlés
  12. Én is jártam Rabóczky Gyöngyinél. Kellett vinnem vérvétel-leletet, meg megnézett mikrokamerával. Ezek után felírta a Forcapilt meg magnéziumot, valamint adott O'Rising hajszeszt (8000 Ft-ért). 1 hónap múlva kellett visszamennem, akkor adott O'Rising ampullát (olyan 12000 Ft-ért). Namost, nekem ennyiből elég reklám-szaga lett a dolognak, hogy ennyire nyomatja az O'Risinget, ez azért gyanús volt.
    Oké, tényleg kedves volt, meg minden, bár kb 10 perc alatt lerendezett...
    Én is évek óta szenvedek a hajhullásom miatt, ezer féle tablettát, vitamint, hajszeszt kipróbáltam már, bőrgyógyászoknál voltam. Néha jobb, héha rosszabb a helyzet. Na de az a lényeg, hogy ezek után én is elég szkeptikus voltam R. Gyöngyivel kapcsolatban, a véleményem nem is nagyon változott meg. Ugyanazt mondta nekem is, mint egy korábbi bejegyzés írójának, szerintem ez egy jól bevált sztenderd diagnózis.
    Engem nem győzött meg, nálam az már kevés, hogy az O'Rising cég embere biztasson.

    VálaszTörlés
  13. Őry Katalin...... én 2 évig jártam hozzá, de kb 400.000 ft-om bánta és semmi eredménye nem volt. Pedig 35.000 Ft-ért még hajszárítót is vetetett velem mondván, ha azzal szárítom minden okés lesz. (a hajszárítón semmi márkanév, vagy valami, még papír sem volt a dobozában. Se pecsét, se jótállás ) Minden alkalommal nyomatta az o'risinget, meg hol vércsoport szerinti kapszulát,hol valami új termékét még rám sózott havonta legalább 1-szer 1-szer. Nagyon ajánlotta, hogy hétvégenként tréningeket tartanak......nagyon akciós lenne csak nekem...másnak nem. A hajhullásom meg ugyanolyan volt mint mielőtt hozzá kerültem, de ő látta a javulást a termékeitől. Más senki csak ő:-))) Nagyon csúnyán átvágott :-((((( és sajnos rajtam kívül még nagyon sokakat. NE DŐLJETEK BE NEKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  14. Még annyit Őry Katiról, hogy kedves és aranyos azért a napi több 100.000 Ft-ért amit abban az 1 szobás albérletben összeszed. Annyiért , de még a töredékéért bárki tudna mosolyogni. Én teát is kaptam tőle, de mikor kezdett fogyni bementem a dobozzal és némi teával a herbária üzletbe. Ott a hölgy megmutatta , hogy ők is tartanak ilyen teát, de abban teljesen másmilyen cucc van. És 690 Ft ba kerül. A mai napig nem tudom mit adott több
    ezer forintért herbáriás dobozban. Kerüljétek nagy ívben!!!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  15. ŐRY KATALIN NEM IS FODRÁSZ !!!!!!!!!!!!!!!!
    DE VAN PAPÍRJA, HOGY 25.000 FTÉRT ORISING TANFOLYAMOT VÉGZETT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AKKOR MI AZ , HOGY HAJGYÓGYÁSZ??????????????
    ÍGY KELL GYEREKEK SOK SOK PÉNZT CSINÁLNI!!!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  16. Sziasztok, nekem is hullik a hajam és nagyon gyorsan zsírosodik. Én is Gyöngyinél voltam/járok. Csináltatott velem vérképet, ebből megállapította, hogy szednem kell a Forcapilt, Magne b6-t, vasat, szelént. Megnézte a kamerájával a fejbőröm és nekem is ajánlotta a fejbőrtisztító készítményeit, amiket persze meg is vettem, többször is. Igaz, hogy a kontroll nem kerül pénzbe, de a készítmények elég drágák, valaki már írta az árukat feljebb. Engem is kb. 10, de lehet, hogy inkább 5 perc alatt elintéz. Nem döntöttem még el, hogy továbbra is bedőljek neki vagy hagyjam a fenébe. A vitaminokat szedem, viszont elkezdtem újra használni a régi hajszeszemet, amit a DM-ben veszek és igaz nem olcsó, de az ő termékeinél olcsóbb. Mióta felváltva használom az ő hajszeszével, megjelentek újra a növekvő kis hajaim!:) Most elfogyott a samponom, de szívem szerint már nem mennék vissza Gyöngyihez újabb adagért, csak nem tudom, hogy a vitaminokat meddig szedhetem egyhuzamban. Ha tudtok valakit aki érti is a dolgát írjátok meg!! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tisztelt Cím !
      Én is haj hullásban szenvedek és ,most fogok menni a Gyöngyihez ,előtte már voltam a Dr.Pekár Szilágyi Csaba Hajkertészetnél és jól le is húzott a első vizsgálat 43000 Ft bánta a második 30000 és semi hatása nem volt ezért döntöttem elmegyek A GYöngyihez ,Ha valakinek van valami tapasztalata negatív,vagy pozitiv kérem írja meg a DM mi a hajszesz neve?
      Köszönöm előre is

      Törlés
    2. 100x inkább a Trió Hair ba menjetek. Ő fodrász és Hajgyógyász is.
      Lelkiismeretes, nagyon sok év tapasztalattal.
      Senkit nem húz le, mindenkinek segíteni szeretne.
      Nekem is, és ott több vendéggel is találkoztam, akiknek szemmel láthatóan kinott a haja.
      Privátban megadom a telefon számot is akinek kell.

      Törlés
    3. Kérhetném a Trió Hair telefonszámát? én is nagyon régen szenvedek a hajhullástól>.
      Köszönöm
      piren

      Törlés
    4. Én is csatlakoznék ! Megkaphatom a Trió Hair telefonszámát ?Nagyon megköszönném !Kati

      Törlés
  17. Kedves Sorstársak!

    Olvasom azon véleményeiteket, amelyeket Őry Katalinról írtok, különösön, amelyek arra irányúlnak, hogy csak a pénztrcát könnyíti meg. Én pont ennek ellenkezőjét tapasztalom. Nagyon sokszor kapok tőle ingyen sampont vagy bármit amiről beszélünk, segítőkész a lelki kérdésekben is. Sajnos csodát tenni Ő sem tud, ráadásul hosszú folyamat amíg rendbe jön egy haj, pont ma voltam kezelésen, és egy idősebb hölgy mutatta, hogy 6 hónap alatt a kopasz foltjait benőtte a haj....neki segített. Volt ma egy olyan paciense is akinek megmondta nem biztos, hogy tud segíteni rajta. Pedig a lány foltosan kopasz, mint tudjuk vészhelyzetben az ember mindent megtesz, ha csak az anyagiak érdekelnék sok pénzt kereshetne ha azt mondja tud segíteni, de Ő azt hiszem eléggé korrekten elmondta, hogy nem biztos az eredményességben. Innentől a lány döntése, hogy belevágott. Kíváncsian figyelem az eredményeket és drukkolok neki.
    Nekem pedig tele van "antennákkal" a fejem, remélem még több lesz, de sajnos a hajhullás makacs dolog, nekem az ad erőt, hogy jönnek az újjak, nem egész két hónap alatt....Bár Én Katalin tanácsai mellett mást is teszek, hajvitamin szedek, szerintem mindegy melyik, a lényeg az ásványi anyagok, aztán omega 3 kapszula, D vitamin, kurkumin és csalános, dióleveles főzettel való öblögetés, no cukor és sok folyadék!!! No stressz, na nekem ezt a legnehezebb negoldani, ezért most kis nyugtatóval segítek magamon, amíg rendeződik a helyzet....Kitartást mindenkinek és hajrá!!!:):):)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves dec 29.-i Sorstárs!
      A beírásod végén amiket magadtól is szedsz, az már maga is elég kell hogy legyen a hajnövekedés/hullás megállításához. Oda már nem kell semmilyen hajgyógyász-egyszerűen tökéletes válogatás! Remélem lesz eredménye!
      Üdv!
      Kori

      Törlés
  18. "Még annyit Őry Katiról, hogy kedves és aranyos azért a napi több 100.000 Ft-ért amit abban az 1 szobás albérletben összeszed. Annyiért , de még a töredékéért bárki tudna mosolyogni."
    Kedves Névtelen!
    Igaz én is névtelenül írok, de még nem regisztráltam az oldalra, majd megteszem. Amúgy sem tudnálak megszólítani, hiszen névtelen vagy. És lehet, hogy nem is olvasod többet ezt az oldalt, hiszen valószínűleg mindenhova csak 'jóindulatú' megjegyzéseket potyogtatsz. Nem vagyok az Őry Kata, sem a szószólója, de ismerem. A fenti megjegyzésed mutatja, hogy egyszerűen irigy vagy és rosszindulatú. Talán elsőként nem is a hajad kéne rendbe raknod.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gyerekek sajnos csak én is azt tudom mondani, hogy nagyon vigyázzon vele mindenki !!!!!! Jóval többet ígér, mint amit valaha is bárkinél el tud érni. De a pénz ......ugye az nagy úr !!!!!! Jártunk annak idején mi is hozzá, és nagyon nagyon sok pénz maradt nála. A problémát nem tudta helyrehozni, de egy másik hajgyógyász a töredékéért rendbehozott. Hiába a tanulópénz meg kell fizetni:-((((((((((

      Törlés
    2. Sajna én is ismerem! Első telefonon történt beszélgetés alkalmával azt mondta, hogy 2-3 alkalom után majd kiderül, hogy tud-e velem mint kezdeni,mert csak olyat vállal el, amin tud is segíteni. Hát ahhoz képest amikor személyesen találkoztunk az orrom alá nyomta 5 perc után az aktuális bérletes árlistát. Nagyon aranyos volt, mert rögtön egy 160.000 Ft os-t gondolt ki nekem. De a még hozzá sampont meg balzsamot és a csoda pakolását össz - vissz 180.000 Ft-ért. Teljesen ámultam és nem értettem , hogy hol itt a 2-3 kezelés / a bérlettel 16 kezelést kapásból kifizettem/. kB 10 PERCET BESZÉLTÜNK én marha meg kifizettem a 180.000 Ft-ot és a kolléganője adott egy kezelést. Miután a bérlet végére értünk még eredmény semmi sem volt, de miután ő látta, hogy beindul majd ez csak a kezelést nem szabad abba hagyni még egy bérlet árát perkáltam, meg új sampont és egyebek. Több mint fél év után váltunk el, úgy , hogy semmi eredményt nem tudott felmutatni.

      Törlés
  19. Őry Katalinról írtakhoz szólnék hozzá...Nem akarom senki elől elvenni a lehetőséget, hiszen biztos van akinek segít vagy segített, nekem sajnos nem. Az előttem írtakhoz csatlakoznék, nálam is látta a javulást, csak Én nem, már kezdtem azon gondolkodni, hogy nem látom reálisan a helyzetet...Persze jó ha erőt próbálnak adni az embernek ilyen helyzetben és mondogatják, hogy beindul, de ha nem megy akkor be kell ismerni és vagy azt mondani, hogy nem tud segíteni vagy továbbküldeni. Azt hiszem az alapossága az ami hiányzik. Szóval ha valakinek a vitaminhiány okozza a hajhullást és semmi más nincs a háttérben, arra tökéletes megoldás az Ő kezelése, de közben ne legyünk szemellenzősek, kutassunk, vegyük a kezünkbe az irányítást. Rakjuk össze mi magunk, hogy mitől lehet a hajproblémánk és ezeket szépen lassan orvosi segítséggel zárjuk ki vagy erősítsük meg...Én is ezt teszem most.... Egyébként a leggyakoribb ok a hormonrendszer(első helyen pajzsmirigy) és a vitaminhiány, ez utóbbi könnyebben kezelhető, előbbi nehezebben. Továbbá lehet még ételintolerancia, immunprobléma és genetikai is.

    VálaszTörlés
  20. Orsolya írta: "Általában az elégedetlen emberek osztják meg nyilvánosan,és névtelenül a véleményük.Tisztelettel jelzem,hogy a trichlógia komoly tudomány,és nem minden trichológus elitélendő egyesek botlásaiért.Az orvosok sem tévedhetetlen istenek,ettől még a medicina komoly tudomány....2013-tól(az akkreditáció után)hivatalos és kontrollálható lesz a szakma,és komoly szelekció várható a hajgyógyászok között,mint leendő szakvizsgáztató ezt megígérhetem.Ettől függetlenül az ORising hajgyógyászati szerek a legmagasabb szinvonalúak,ráadásul káros mell.hat. nélkül,de helytelenül használva nem varázsszerek,csak megfelelő diagnoszta kezében eredményesek!Olyan Monilethrix Alopeciában szenvedő gyereknek növesztettem ki vele(az új növényi őssejt kezelésével)a haját,akinek születése óta hajhiánya volt,az ő anyukája könnyes a boldogságtól,és sorolhatnám(20 éve csinálom...)Őry Kata valaha nálam tanult,azt tudom mit kapott elméletben,de nem tudom hogyan alkalmazza gyakorlatban.Nálam is 2 naposak voltak a tanfolyamok,de annyi elméletet adtam le,mint amennyit 1 év alatt SEM az iskolák....

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. És reklám nélkül önt, hol lehetne elérni???? Ugyanis sajnos nekem már nagyon- nagyon régen hullik a hajam. De ami a legrosszabb 2 kislányom is sajnos ezt örökölte, és nagyon nagyon ritka vékony szálú hajuk van. Rólam annyit, hogy Öry Katalint is próbáltam, meg már azóta sok minden mást is, de semmi eredménnyel. Borzasztó elkeseredett vagyok:_))))) és jó lenne már valaki olyanhoz fordulni aki segítene nekem/nekünk!!!!

      Törlés
    2. megírná az elérhetőségét-krisztike8010@citromail.hu.köszönöm

      Törlés
  21. - a bejegyzés vége a direkt reklám miatt törölve lett -

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. orsolya-nem reklámoztam!Ha valakit korrekt módon érdekelnek a hajbetegségek,akkor szívesen válaszolok!Én nem vagyok gazdag,bár a szaktudásom miatt megtehetném,nekem a beteg az első,és gyakran ingyen is adok anyagokat,sőt,a hajvizsgálatért sem kérek pénzt.A szakmát szentnek és a hivatásomnak tartom,és nem szeretem,ha ledegradálják.Ennyi.Üdv.

      Törlés
    2. Kedves Orsolya!

      Milyen elérhetőségét tudná megadni számomra?

      avri1962strat@gmail.com

      Köszönettel...

      Törlés
  22. Kedves Orsolya, örülök, hogy tisztességes a hozzáállása, nem is vitattam! De nők százai vannak kiszolgáltatott helyzetben és bizony sokan a haszonélvezői ennek a helyzetnek. Senki nem degradálta le a szakmáját, bár én személy szerint tűrhetetlennek tartom, hogy a kopaszodó nők pénztárcáján gazdagodjanak meg nyerészkedők a trichológia tudományos köpenye mögé rejtőzve. Két napos tanfolyamon megszerzett tudást, képességet tízszeres áron kínálni nem feltétlen korrekt. Természetesen vannak kivételek, hiszen becsületes emberek szerencsére sokan vannak még.
    Ön szerint a 180ezer Ft-os kúra ára hat hónapra valóban helyénvaló? A termékek ára is nyilván benne van a kúra árában. De kérem, mondja el, hogy a trichológia tudománya miért kapcsolódik ennyire szorosan az O'Rising termékcsaládhoz? Számomra hitelesebb volna, ha terméktől független volna a vizsgálódás a haj és a fejbőr szerkezetét illetően, ill a hajhullás és a kopaszodás okaira vonatkozóan. Köszönöm, ha válaszol.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Elnézést,hogy most reagálok,de inkább a betegeimmel foglalkozom,mint a szakma elméleti védelmével. Azóta hivatalosan is megalapitottam a Magyar Trichológusok Egyesületét,és olyan oktatási,és továbbképzési rendszert dolgozunk ki,ami standardizálni tudja a szaktudást. Sok éve küzdök a kóklerek ellen,remélem ezzel a betegek érdekeit is megfelelően védjük majd.A MATRE tájékoztatni fogja az érdeklődőket,hogy kik a valós tudással rendelkező hajgyógyászok,legyen az alap végzettségük fodrász,kozmetikus,természetgyógyász,orvos,gyógyszerész,biológus akár. Viszont a hajhoz,fejbőrhöz nagyon kell érteni ahhoz,hogy megfelelően felállitott diagnózis alapján állitsuk össze a terápiás javaslatot. Elnézését kérem mindenkinek,aki reklám szagot érez,egyszerűen őszinte leszek. A mai napig nincs jobb hajgyógyászati szer az ORisingnál,mivel 70! féle gyógyászati terméke van magas százalékú,természetes hatóanyagokból. Ezt egyenlőre senki sem űberelte,az aktuális csodaszerek nem megbizható hatásfokúak,az eredmények elmaradnak. Van,hogy én sem tudok segiteni,de ez az esetek max.5 %-a,és akkor már más sem tud segiteni. Tisztelettel: H.Orsolya

      Törlés
    2. És még valami: természetesen ne kerüljön százezrekbe egy kezelés! A legaljasabb dolog a rászoruló,kétségbe esett embereket kihasználni. A terápia nálam sem kötelező,a beteg a szakvéleményért fizet,az a vizitdijam.A terápia eldöntése mindenki szuverén joga,persze nem halálra ijesztve belelovallva....Higgyék el,zsiros korpától még senkinek sem hullott ki a haja,és nem lehet belehalni a hajproblémákra. A trichológia azért kapcsolódik az ORisinghoz,mert az egyik első nagy kutatója Olaszországban ezen a néven alkotta meg a receptúráit 1985-ben,és a trichológia kutatása,oktatása általa,rajtam keresztül érkezett meg kicsiny országunkba 1992-ben. :) Üdvözlettel

      Törlés
  23. Sajnos már nem csak a trichológusokhoz, hanem a magán bőrgyógyászokhoz is kapcsolódik a fent említett termék.Ez egy MLM-játék, nyilván szép jutalékot kapnak a terjesztők -na persze nem az orvos, hanem a saját asszisztense árulja. :D mert van az a pénz ......

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Biztosithatok mindenkit, hogy az O Rising termékek nem MLM rendszetben működik.
      Én 18 éve használom, és gyogyitok vele eredményesen.
      Valóban nem ennyiért.
      Sajnálom, de nem lehet jelenleg ki iktatni a rutintalan és pénzéhes embereket, de ahogy Orsolya írta, hamarosan meg lesz rá a lehetőség.
      Addig korultekintoen kell atgondolni hova teszik a pénzüket.
      Az Orising termékek nem tehetnek erről, és a mai napig is, Magyarországon az egyetlen hatékony módszer.
      Sokan koppintani akarják, de az ingyenes gyógyszertári vizsgálatokat is kerüljék

      Törlés
  24. Sziasztok, én már egy ideje Őri Katalinhoz járok és tud segíteni, előtte kipróbáltam sok mindent, magán bőrgyógyász, mezoterápia, chulivandevi, tv shop-os csodaszerek, stb. R.Gyöngyi-nel is voltam, ott szinte mindig, mindenkinél ugyanaz a recept: hajkamera, forcapil, magne B6 és valamilyen Orising tonikot ad, mindezt max 5 percben. Úgy gondolom, hogy ezek csak kizárólag vitaminhiány eseten lehetnek hasznosak. Katalin tudásáról, mar a hajállapot felmérés során meggyőződtem, ami kb. 1.5 óra volt. Utána rengeteg kezelés közül a leghatékonyabbat, vagy azok kombinációját alkalmazza, pl. ultrahangos kezelés, fül akupunktúra, fej akupunktúra, fényterápia, egészen érdekes módon történő fejbőrtisztítás, masszás, számtalan fajta pakolás, melyek személyre szabottak és helyben keverik ki. Katalin folyamatosan fejleszt, a tudomány fejlődésével újabb eljárásokat dolgoz ki, orvosokkal tart kapcsolatot. A kezelések áráról csak annyit, hogy egy jobb fodrászatban a női hajvágás, festés, melir stb. is 7-10.000,ft akkor miről is beszelünk, ha a hajunk megtartásáról,megóvásáról, növesztéséről van szó. A bérlet pedig kb. 8-10 kezelést foglal magába, ezrét tűnik sokkal többnek. Aki a bérletet választja 1-2 kezelés árát tudja megspórolni. Emellett a Katalin rendszeresen ad különböző kedvezményeket mind a termékekből, mind a kezelésekből, ajándék termeteket is többször kaptam már. Tudomásul kell venni, hogy a hajunk nem nő ki egyik pillanatról a másikra, sok türelem és kitartás kell hozzá. Volt alkalmam Katát hallani amikor egy-egy sikeres hajkezelés végen, maga is mennyire örül a sikernek. érezhetően ez neki hivatás, és személyes kihívás. Emellett nem véletlenül hívják rendszeresen Rrtl klubba és más tv csatornákhoz. Én csak ajánlani tudom mindenkinek, nem kell őt kóklerezni! Szerintem az az átverés, amikor egy fodrász árul tonikokat.
    Udv.P.T.

    Ui: Kedves berta ha még jársz erre javasolom neked, hogy keresd fel újra és biztos vagyok benne, hogy az újabb kezelésekkel, módszerekkel sikert tudsz elérni, ahelyett, hogy igaztalanul vádaskodsz (valahonnan a múltból) olyasvalakivel, aki szívét, lelkét a hajgyógyászatnak szentelte.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves P.T. Igaztalanul? :))) Én jártam nála, az én fejemet kezelte és az én hajproblémám nem oldódott meg. (Te ezt felül tudod írni úgy, hogy nem ismersz?? :) Hogyan?)
      Úgy gondolom, hogy a mi hajproblémáink nem teljesen egyformák és nem vitatom, hogy rajtad tudott segíteni. Miért gondolod, hogy megítélheted: igaztalant állítok - azaz hazudok?
      Csak a TE KEDVEDÉRT idézem most, hogy mit is írtam: "némi javulás volt ugyan, de: amennyibe került... (!) hát, ahhoz képest édeskevés volt az eredmény." Tehát azt írtam le, hogy volt némi javulás.
      Kérlek, mielőtt vádaskodsz, olvasd át jobban a leírtakat!
      Köszi, berka

      Törlés
  25. Rabóczky Gyöngyit (VII. ker.Rózsa utca)én sem javaslom senkinek.
    Felületes, némi szemfényvesztéssel amikor kamerával is megmutatja a hajtöveket. A kezelés nálam is ugyanaz, mint a többiek is írták (forkapil...stb.). KERÜLJÉTEK!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tisztelt Cím !
      Én most megyek a Gyöngyihez milyen tapasztalatod van ?
      Kérlek osszd meg velem !

      Törlés
  26. sziasztok! kedves hajhullásal küzdő lányok! szeretnék meg osztani veletek egy nagyon ötletes fejtető dúsítást! mivel én magam is szenvedek a haj hullástól sajnos! :( az internet segitségével jött létre bennem ez a dolog! :)segítettem már több lányon is akiknek nem használt semmi féle gyogymód!az én segítségem az hogy valódi hajból a sajátodhoz megfelelően készitek tűll anyagba kézi csomozással olyan hosszaságú hajat amilyet szeretnél,természetesen az anyagon keresztűl ki húzhatod alóla a saját hajszállaidat is! teljesen jól szellözik,egészséges,természetes hatás észre vétlen,kényelmes!rögzítése akár hő illesztésel,tressz csatokal vagy fellvarrásal,is lehetséges. csak te tudod,hogy egy ilyet viselsz! :)ha te sem látsz más ki utat csak takarással leplezheted haj hiányod kerres bátran! :)szivesen válaszolok a kérdésekre is!ui:egy házi asszony aki ujra önbizalmat nyert! és segitene neked is! :)jah nem reklámozni akarok csak segiteni kérlek irj!dorina322@freemail.hu

    VálaszTörlés
  27. Sziasztok,
    Rabóczky Gyöngyit nagy ívbe kerüljétek el.Az egész csak szemfényvesztés, (cipőfelsörész készítőből avanzsált fodrásszá abban nem mutatott nagy tehetséget így elment hajgyógyásznak)
    Kezdetektől fogva ismerem a céget, Semmilyen olyan hatóanyag nincs benne, amit egy másik olcsóbb termék ne tudna. A légszennyezettség az örökletes hajlam, a táplálkozás a stresszes élet min-mind befolyásolja a hajhullást. Sol vitamin kevés kemikália.Ennyi a titka az egésznek.16 éves koromra kiritkult a hajam a fejtetőmön,egy csomó pénzt elköltöttem a Rising termékekre,(25 évvel ezelött) de egyáltalán nem nőt vissza a hajam a volt férje és a baráti társasága forgalmazta ezeket a temékeket innen jött az ötlet a hajgyógyászkodáshoz.Felületes és csak a pénz számít neki. Csak addig kedves amig az Ő érdeke Úgy kívánja.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves "Problémások"!

      Nekem Volt szerencsém Katához, Gyöngyihez. Nos Az utóbbi Személy hihetetlen arogáns volt, tahó, ráadásul egy hajszárító ment a kezében, miközben az én problémámról beszéltünk. Kicsit bicskanyitogató...persze, forcapil meg hasonlók, ...volt ez is. Elmondta, hogy nála tanult Kata. Ez egy maffia, kéz kezet mos, minden alkalommal. nem tudni, hogy hol a farok és a száj...
      Szenteltem némi figyelmet a kommentekre. Szomorú vagyok én is. Katához most járok. Próbálkozik. Miután nem használt/vagy csak kevés mértékben, ami nem számszerűsíthető sajnos a terápia, egyből 2 hónap ingyen kezelést kaptam...kedves lett, kedvesebb,...
      nem hiszek én már senkinek.

      Ki kit hogyan tud átvágni, erről szól a történet. Elég szomorú..., hogy ilyet meg lehet engedni a Világon

      Törlés
    2. ez így van!

      Undorító kígyó! Le kéne csukni.

      Törlés
  28. Egyetértek az előttem szólóval, én is voltam Rabóczky Gyöngyinél és évek alatt semmit nem fejlődött a vizsgálati módszere, nekem is ugyanazokat ajánlotta (Forcapil, Orising fejbőrtisztító, vas) Felületes és tényleg észre lehet venni, hogy csak a pénz számít neki, a legfontosabb, hogy a kínált termékeit megvegyük. Az ingyenes kontroll alatt is a termékei megvételére helyezi a hangsúlyt illetve, hogy gyorsan végezzen, az első vizsgálat is kb 5 perc volt és 20 ezret fizettem. A kontroll szintúgy... Senkinek sem ajánlom!!!!! Más módszerekkel kell rájönni, hogy mi lehet a probléma (vérvétel, ételintolerancia, hormonproblémák kivizsgálása)

    VálaszTörlés
  29. Sziasztok!
    A minam gondolkodtam azon, hogy elmegyek hajgyógyászhoz.
    Gyöngyin gondolkodtam. Olvastam a neten, hogy hullhat a haj hormonális, gyulladás, zsíros korpa, stb-től.

    Úgy gondoltam eddig, hogyha elmegyek egy hajgyógyászhoz ő majd meg fogja tudni mondani mitől hullik a hajam. Akkor szerintetek ez hülyeség? Nem mondják meg?

    VálaszTörlés
  30. Sziasztok!
    A minap gondolkodtam azon, hogy elmegyek hajgyógyászhoz.
    Gyöngyin gondolkodtam. Olvastam a neten, hogy hullhat a haj hormonális, gyulladás, zsíros korpa, stb-től.

    Úgy gondoltam eddig, hogyha elmegyek egy hajgyógyászhoz ő majd meg fogja tudni mondani mitől hullik a hajam. Akkor szerintetek ez hülyeség? Nem mondják meg?

    VálaszTörlés
  31. Sziasztok! Én is azt a tapasztalatot tudom alátámasztani Őry Katalinnal kapcsolatban, hogy a pénztárcádat könnyíti meg. A kezelések során semmit nem javult az állapotom, és már azt is furcsálltam, hogy nincs semmi referencia, vagy előtte-utána kép egyetlen pácienséről sem a weboldalán. Valószínűleg a fenti okokból...

    VálaszTörlés
  32. Egy hajgyógyász tényleg 2 napos tanfolyam alatt válik azzá, hogy aztán alkalmanként 20 ezrekért akarnak eladni neked valamit? Ha elmegyek hétfőn tanfolyamra, szerdára már hajgyógyász lettem, vagy mi?

    VálaszTörlés
  33. eladó pepi! megritkult haj elfedésére alkalmas,igazi hajból készült! kézi készítésű,természetes könnyű jól szellőző anyagba fűzve! írj bátran és meg beszéljük.több méretben kapható.húsz ezer forintól hatvan ezer forintig.dorina322@freemail.hu

    VálaszTörlés