2009. december 1., kedd

hairclinic

-
-
-
-
-
megjegyzés:

37 megjegyzés:

  1. Mikor elkezdtem szedni a 10 éve tartó hajhullásom mélypontra érkezett. Csomókban, szinte megszámlálhatatlan mennyiségű hajam hullott ki. 6 hét után tapasztaltam javulást, és 3 hónap után jelentősen lecsökkent a kihullott haj mennyisége. Teljesen nem állította meg, tehát nem csodaszer, de a hajhullás elleni kapszulák közzül nekem eddig ez vált be a legjobban, pedig mindent kipróbáltam már a 10 év alatt. 3 havi adag kb. 10000 forint

    VálaszTörlés
  2. idézek: én 180db-t vettem be,de nem állt meg a hajhullásom? (reni 33, http://www.nlcafe.hu/forum/?fid=441&topicid=170542)

    VálaszTörlés
  3. idézek: Tavaly októberben kezdtem el a Hair Clinic kúrát, ami decemberig tartott. Nagyon büszke voltam a babahajaimra, és arra, hogy lett haj a fejemen. Most újra vékonyak a hajszálak. Nyilván kiürült a szervezetemből a vitamin. :( (http://www.nlcafe.hu/forum/?fid=441&topicid=191458, greni)

    VálaszTörlés
  4. Sajnos feleségemnek nem használt....
    Tóth Csaba

    VálaszTörlés
  5. Hat hónapos szedés után a lányomnak normalizálta a hajhullását, ami 5 éve tartott. Minden addig kipróbált szer közül ez vált be a legjobban.
    Éva

    VálaszTörlés
  6. 1 hónapja szedem, és már most látszik az eredmény. Kevesebb hajam hullik ki - jóval!, és nődögélnek a kicsik. Monduk mellette Varga cseppezek, hogy kívülről belülröl megtámogassuk a szervezetet

    VálaszTörlés
  7. Másfél hónapos szedés után megállt a hajhullásom, pedig NAGYON hullott. Aztán rengeteg babahajam lett, amelyek szépen megnőttek, szóval meg is dúsult. Összesen 5 hónapig szedtem. Most már több mint fél éve nem szedem, az első hónapokban nem hullott, de kb 1 hónapja ismét hullik....
    Ismét szednem kell. Nagyon jó készítmény, nekem eddig csak ez vált be, de sajnos nem tart örökké a hatása :-((

    VálaszTörlés
  8. Sziasztok!
    Mindenkinek a figyelmébe ajánlanám a Stressz B komplexet!!!Mivel a hajhullás hátterében nem csak úgymond különböző betegségek állhatnak hanem a stressz és a hajhullással járó lelki megpróbáltatások is ezért érdemes kipróbálni ezt az étrend kiegészítő vitamint.Nekem már lassan tíz éve hullik a hajam ami eléggé hosszú idő én elmondhatom hogy már lassan mindent kipróbáltam a bánfi hajszeszt a vichy dercost a sörélesztő tablettát a merz special drazsét stb.,de semmi segítő hasznuk nem volt!
    Véletlenül akadtam rá erre a web oldalra szinte már az egészet elolvastam érdekesek nagyon a kommentek és mivel én is a hajhullással küzdök évek óta úgy döntöttem ideje kommentálnom - véleményt írnom nekem is hátha valakinek segíthetek én is.
    A stressz b komplexet egy gyógynövényboltos barátnőm ajánlotta ő 48 éves és irigylésre méltó nagyon szép szőke festett haja van.Nála bevált kúra szerűen szedi 3 hónapon keresztül. Én most kezdtem el szedni a tapasztalatom mint minden csodaszernek ennek is kell időt hagyni hogy hathasson fél doboz elfogyott a hatása jelenleg kevesebb a kifésült haj és hajmosáskor sem olyan brutális a kiesett hajszálak száma mint előtte.Nem nagyon számolgattam milyen volt előtte a kihullott mennyiség,de szerintem a napi száz szál kifésült és négyszáz szál hajmosással távozott mennyiség nálam is megvolt.
    A vizelet színét megváltoztatja sárgássá nem kell megijedni ettől!

    Egy kis személyes történetet is ide írnék olvassátok el ezt is!
    Jelenleg 28 éves vagyok én még a kopaszodással nem küzdök odáig még nem fajult el a dolog és nem is akarom engedni hogy ez bekövetkezzen eléggé ciki lenne már abból is kiindulva hogy nekem nagyon gyönyörű hajzuhatagom volt pár évvel ezelőtt.A hajzuhatag azt jelentette nálam hogy a majdnem derékig érő hajamat egy hajgumival alig bírtam összekötni!A barátnőim állandóan irigykedtek rám ez miatt.
    Most ott tartok mivel a fodrászok azt ajánlották hogy a súlya miatt nem bírják el a hajhagymák a hajamat ezért hullik vágassak a hosszából én vágattam most kb.a lapockám alá ér a hossza,de ez sem segített!A hajgumizás meg már ott tart hogy négyszer tekerem át a hajam rajta hogy összefogjam a hajam hát szép ritkuláson ment keresztül az biztos az évek alatt.Nem szabad feladni a reményt pozitívan kell hozzáállni!!!Nekem nagyon stresszes a munkahelyem külföldön dolgozok Ausztriában vendéglátásban mint felszolgáló,hozzáteszem az osztrákok ha munkatársakról van szó nem túl barátságosak.Nem alszok sokat kb.5-6 órát naponta ez is szerepet játszhat!Osztrák doki mondta nekem mivel felkerestem a kinnti háziorvosomat ezzel a problémámmal ő ajánlotta a stressz megszüntetését illetve a több alvást - nálam ez nehezen kivitelezhető sajnos.A vezetés is stresszes nálam nem járok minden nap haza de egy út oda vissza háromszázhatvan kilométer ami eléggé stresszessé is válhat főleg a nyolcas főúton amin én is közlekedem.Jelenlegi állapotom kissé megnyugtatóbb a hajamat tekintve mint az előző időszakokban,de egy góckutatást nem fogok kihagyni,fogorvoshoz is járok a lyukas fogaimat kezeltetni és a nőgyógyászatra is ellátogatok két hét múlva - ezek az okok is állhatnak a hajhullás hátterében - mivel most az időm is engedi mert jelenleg nem dolgozok miért ne járjak egy kicsit utána a dolgoknak.Az egészségünkre fontos időt szánni!!!

    Veronika

    VálaszTörlés
  9. Sziasztok!
    Soha nem volt sok hajam, de 22 évesen annak a fele is kihullott. Annyira megritkult, hogy különböző praktikákhoz kellett folyamodnom,(hajzselé, tupír, hajlakk) hogy a ritkaságát leplezzem. Minden nyár végén az átlagnál jobban hullott a hajam, de általában ez csak rövid ideig tatott,és után normalizálódott a helyzet. Az idén viszont brutális mértékben kezdett hullani a hajam. Az egész lakás tele volt hajszálakkal, és annyira megritkult, hogy már kendőt kellett hordanom, hogy a fejtető kopaszságát eltakarjam. Két hónappal ezelőtt kezdtem el szedni a Hairclinik kapszulát. Az első hónapban megállt a hajhullás, a második hónapban elkezdett visszasűrűsödni a hajam. A második hónapban a kapszulaszedés mellett elkezdetm svédcseppel is bedörzsölni a fejbőrömet hetente legalább 3x. Szerintem a kapszula és a svédcsepp együttes használata hozta ezt az eredményt. Az biztos, hogy amíg az anyagi helyzetem megengedi, én szedni fogom a Hairclinicet, és használni fogom a svédcseppet is!
    Erika

    VálaszTörlés
  10. Én most kezdtem el szedni. Végig csinálom a 3 hónapot. Ha van vmi eredmény akkor írok...

    VálaszTörlés
  11. Sziasztok!Nekem is rettenetesen megritkult a hajam az utobbi két hónapban.Nagyon sok helyen olvastam a ricinusolaj bevált hatásáról.Én is heti egyszer végzek pakolást.Szerintem használ.Sokkal dússabnak tünik a hajam.Iszom csalánteát,csalánlével öblittem a hajamat ,szedek biovanne pluszt de most valoszinű áttérek a hairclinice.Stresz oldó teát is iszom,mert a stresz sajnos csunya dolgokat tud müvelni emiatt bármi bajunk lehet sajna.Voltam bőrgyógyászaton s ott kaptam egy hajszeszt Alpicort pluszt,Plantur39 sampont.Sok rosszat olvastam róluk,nekem sem használtak.Inkább sok vitamint eszem,sportolok és bizom hogy karácsonyra újra dús és hosszu hajam lesz.Sziasztok és minden velem azonos gonddal küzködő társamnak hasonló sikereket kivánok.:))

    VálaszTörlés
  12. Sziasztok! Most 21 éves vagyok és 2 éve volt egy csúnya mandula betegségem (mononukleózis). A vérképem emiatt nagyon rossz lett, a vasam is jóval az alsó érték alatt volt (pontosan 2,8) Elkezdtem vas tablettát szedni, utána jó pár hónap után helyre jött. A hajam viszont ez után kezdett hullani. Tudni kell, hogy göndör a hajam dús volt és vastag szálú. Mostanra viszont kb. a fele kihullott, vékony szálú lett és folyamatosan hullik továbbra is.
    A napokban voltam vérvételen, megint alacsony a vasam. Kaptam vas rágótablettát (Maltofer)most ezt szedem egy hete.
    A kérdésem az lenne, hogy létezik, hogy még mindig a mandulabetegség következménye ez? Vagy csak a vasat kell pótolni? És hogy erre jó e a Hair Clinic kapszula?
    Segítsetek ha tudtok, mert 2 éve ezzel szenvedek :( és jó lenne tudni a pontos okot. Előre is köszönöm :)
    Reni

    VálaszTörlés
  13. Szia Reni!
    A Hclinik önmagában nem lesz elég, mert nincs benne vas. Azt mindenképp szedj ill írass fel orvossal, ha lehet olyat amiben nagyobb mennyiségű van. Nem hiszem, hogy ez a 2 éve történ mandula
    betegség okozná, kivéve, ha még mindig megvan a mandulád - nem írtad, hogy kivették. A Hairclinik is jót tesz, de szedhetsz még B vitaminokat, pl sörélesztőt, cinket. A vasat hosszabb ideig kell szedni, lehet, hogy nem jól szívódik fel nálad.
    Üdv:
    kori

    VálaszTörlés
  14. Kedves Kori!
    Köszönöm a választ! Szedem a vasat (maltofer a neve és folsav is van benne) remélem ettől már jobb lesz :)
    A manduláim megvannak még, de azóta nem volt vele probléma és a vérkép se mutatta h lenne vele vmi (remélem így is van).
    A hair cliniket meg most kezdem még szedni, hátha segíteni fog. Meg kipróbálom azokat is amiket írtál. :)
    Üdv: Reni

    VálaszTörlés
  15. Sziasztok! Évek óta szedem a HairClinicet, kisebb-nagyobb kihagyásokkal, összességében véve nekem bevált. A nem tápanyaghiány okozta hajhullást is tudja kicsit mérsékelni, ill. segíteni az új hajak növekedését. Persze nem csodaszer, meg nem szedheti az ember élete végéig..
    Vaspótlásra pedig Reninek a huminsavas dolgokat használom, pl. Humet R. Baromi gyorsan be tud épülni a cucc belőle a szervezetbe, tapasztalat.
    Üdv,
    nyuszi

    VálaszTörlés
  16. Szia. Köszi a tanácsokat :) Kipróbálom majd a humet R.-t, ha emez nem használ.
    Még annyi kérdésem lenne Nyuszihoz, hogy neked mennyi idő alatt kezdett el használni a hairclinic?? És tényleg elég-e lecsökkenteni napi 1 kapszulára az adagot?
    Reni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Reni!
      Elvileg úgy van, hogy a hajnál az "átfutási idő" 3 hónap. Pl. ha lázas betegség, vagy nagy lelki trauma a kiváltó oka a hajhullásnak, akkor is általában 3 hónapra rá következik be. Tehát szerintem mindenféle étrendkiegészítő 3 hónap után tudja éreztetni a hatását. Persze ez csak az én véleményem:) Nálam egyébként pont ennyi idő után szokott enyhülni. Most július eleje óta szedtem, és már kevésbé hullik. Hála az égnek..
      Én mindig 2-t szedek belőle, de most lehet majd nemsokára lecsökkentem napi 1-re, mert nem bírja a pénztárcám:(
      Nyuszi

      Törlés
    2. Köszi a segítséget :) de nem szedem tovább, mert sajnos allergiás vagyok rá :( és nem én vagyok az egyedüli.. :S
      A vastablettát folytatom, most csak ennyit tudok csinálni.
      Reni

      Törlés
  17. Sziasztok!Én egy éve kutatom a megoldást és eddig minden út a vitaminokhoz,nyomelemekhez és ásványi anyagokhoz vezet.Nálam pajzsmirigy alulműködésre fogják.Sovány vigasz,ha vissza is nő tőle-mivel teljesen kihullott-,nem hiszem,hittem,hogy a gyógyszer lenne a megoldás életem végéig.Rengeteg orvossal,természetgyógyásszal,stb. beszéltem,egy éve bújom a netet és a könyveket.Az általános orvoslás nem tud ezen a területen semmit.Írhatnék róluk egy vicckönyvet.Az immunbetegségnél megáll a tudományuk.Sajnos a természetgyógyászok sem sokat,viszont mindig volt egy újabb nyom,egy infó,amin tovább vittek.Eddig jutottam:EARL MINDELL:VITAMIN BIBLIA.Érdemes elolvasni!
    Nagyon jó elemeket tartalmaz a Hairclinik,de kevés mennyiségben és nem mindet,ami a haj egészségéhez kell.De az egyik legjobb,amiről eddig hallottam.A barátnőmnek 2 éve kihullott a fele haja.Biorezonanciális vizsgálaton kiderült nagyon cinkhiányos.Többek között 50 mg-os! cinket szedett,3 hónap alatt megállt a hajhullása és 6 hónap után kezdett el visszanőni.Pár hónapja megint kihullott és nála megint a cink jött ki elsőnek.(A magyar szakirodalmak minimális mennyiségekről írnak.)Olvastam,valaki fél évig B12 injekciót kapott és attól nőtt ki a haja.Még az Aloe vera géltől nőtt vissza egy ismerősömnek,azt nagyon dicsérik.A lényeg,ezek szerint nem mindenkinél ugyanabból van hiány.Viszont nem szabad velük türelmetlennek lenni sem,mert a tápanyagok lassan ürülnek ki,így lassan is épülnek vissza,pláne,akinek nagyon ki van merülve a szervezete.A legfontosabb hajvitaminok,...:B6-vitamin,B12-vitamin,folsav,biotin!(H-vitamin),cink!,kén,magnézium,vas,szelén,cisztein!.
    http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:XCySDQffL_EJ:www.vitaminsziget.com/ecikk.php%3Fid%3D25+h+vitamin&cd=1&hl=hu&ct=clnk&gl=hu
    A könyv nagyon jó,segít eligazodni a kiegészítők útvesztőiben.
    Azt viszont nem sikerült kiderítenem még,hol csinálnak teljes vitamin hiány felmérést.Két orvos és egy gyógyszerész szerint Magyarországon vérvételből nem csinálnak ilyet.
    Remélem tudtam valami hasznosat írni.Kitartást és sűrű loboncot kívánok mindenkinek!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Nagyon jól összefoglaltad a szükséges vitaminokat:), köszi! Sajnos azonban több fajta hormoneltérés -akár a pajzsmirígy- is okozhatnak hajhullást és ezt sokkal nehezebb kezelni. Inzulin rezisztencia vagy góc a szervezetben szintén ok lehet.
      Főleg endokrinológus és nőgyógyász adhat hormonszint mérésre beutalót. Vitaminszintet valóban alig néznek, de vannak magán laborok ahol Te döntöd el mit akarsz megnézetni, természetesen ez fizetős és nem is olcsó.
      Üdv és javulást!
      kori

      Törlés
  18. Kedves Lanyok ,Fiuk !Mindenkinek javaslom a melytisztito samponos fejbor tisztitast es utani hajszesz hasznalatot ezt teheted kivulrol,belulrol mehet a hairclinic ill revalid. a melytisztito samponos haj es fejbor mosas azert fontos ,mert a fejbor zsirosodik es ezaltal a hajhagymak tove is ami egeszen a hagymak aljaig kiterjed ez meggatolja a hajhagymakat ,hogy felvegyek a vitamonikat taplalekot a fejborbol ami sorvadashoz vezet ,majd vegul kihullik... ez egy evembe kerult ,hogy kideritsem ugyanis nekem is iszonyatosan elkezdett hullani a hajam orvosok sorozata jott ezutan ,hogy kizarjuk a belso gyulladast fogorvos,belgyogyaszat ,nogyogyaszat,hormonvizsgalatok sora. allergia vizsgalat fejbor kaparas parazitak kizarasa a fejborben ,hajdiagnosztika... gondolhatjatok ,hogy semmi nem hozott eredmenyt meg ra is stresszeltem ,mert ugye ketkezzel szedtem ki a hajkoronamt ami melton nevezheto koronanak derekig er dus es csodaszepen csillog. szoval kivoltam. mire vegre egy fejbor analizist vegzo orvos javaslatara probaltam ki a melytisztitast. fontos ,hogy a melytisztito samponokat a gyogyszertarban vegyetek es ket harom naponta hasznaljatok igy; alapos vizezes utan a tovekbe masszirozva /lehet hogy eloszor nem fog habzani az a haj zsirossagatol fugg de folytasd a mosast./ belemasszirozni nem kapkodva a fejborbe es finom apro nyomkodo mozdulatokkal utana mintha kiakarnank nyomni a gyokerekbol a zsirt,mert ezt is tesszuk.ketszer kell elvegezni a muveletet masodiknal csak a tovon rajtahagyni a sampont masszirozas utan kb 3-4 percig ,ez elvegzi a dolgat majd a vegeket is megmosni . kisse szarithat a sampon de ilyenkor torolkozoszaraz hajra tegyetek jo fajta hajpakolast a toveket kimelve /tore ne keruljon ,mert ujra zsirosit. /alapos leoblites utan lehet egy verboseget serkento tonikot masszast csinalni a fejboron. es mehet a szaritas. MINDENKINEK SZIVEMBOL KIVANOM ,A JOBBULAST ,MERT TUDOM MILYEN BORZALMAS HA HULLIK A HAJUNK. Probaljatok ki ezt az eljarast kicsit idoigenyes de nem annyira es ha raszanjatok az idot akkor hatasos! nem megilyedni ,ha 1-2 hetig hullik eroteljesebben az azt jelenti ,hogy a mar elsorvadt hajhagymak adjak meg magukat! :)<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Szeretném megkérdezni tőled, hogy neked melyik mélytisztító sampon vált be?Üdv!:)

      Törlés
  19. Sziasztok !
    Timi vagyok érdeklődni szeretnék afelől, hogy én nem a hairclinicet vettem hanem superwell-t haj bőr és körömerősítőt, nekem a hajam nem hullik de szakács révén állandó párának és zsírnak vagyok kitéve. Én csak azt szeretném, hogy nőjön, hosszabbodjon és sűrűsödjön a hajam.Egyébként majdnem a derekamig ér, de olyan "szálika "! Ha tudtok lécci írjatok tapasztalatokat a superwell-ről !
    Előrre is kösziii :)

    VálaszTörlés
  20. Sziasztok !

    Én is próbáltam már több fajta hajerősítőt ,a Hair Clinicnél álltam meg ,a fodrászom is mondta,hogy ez jó lesz. Először Biovánnéval kezdtem majd B, komplex vitamin,teák ,az íriszdiagnosztikai vizsgálaton kaptam Ganoderma kapszulát és Biovis teát,szedtem JutaVit készítményt is,és most már a Hair Cliniket szedem.Az első doboz 30 szemes volt,most 90 szemeset vettem ,az extrát.Meglepődve vettem észre ,hogy mások sz összetevői mint a 30 szemesnek.
    Meg tudná valaki mondani,hogy miért? Búzacsíraolaj nincs benne ,de kovaföld és gránátalma a igen.Most kezdtem el ez szedni,szedem tovább ,majd meglátjuk milyen eredménye lesz.

    Évek óta hullik a hajam,sok gondot okoz ,tudja mindenki akinek ilyen problémája van,hogy mit jelent ez.Bízom benne ,hogy ez a szer javít a hajhullásomon.
    Üdv:mindenkinek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Vashiány,pajzsmirígy alulműködés,stressz,gyulladásos góc, rossz fog,vitaminhiány...

      Törlés
  21. Sziasztok! Engem az érdekelne, hízott-e tőle vki vagy okozott-e székrekedést?
    Kriszti

    VálaszTörlés
  22. eladó pepi! megritkult haj elfedésére alkalmas,igazi hajból készült! kézi készítésű,természetes könnyű jól szellőző anyagba fűzve! írj bátran és meg beszéljük.több méretben kapható.húsz ezer forintól hatvan ezer forintig.dorina322@freemail.hu

    VálaszTörlés
  23. Sziasztok! Betti vagyok, 23 éves és sajnos 3 éve hullik a hajam.. Mostanában a bölcsesség fogam rendetlenkedik nem tud nőni. Folyamatosan gyulladásban van fáradt vagyok, nehezen alszom el, és ha sikerül is túl sokáig alszom és nehezen ébredek fel. Jelenleg ott tartok, hogy fontolora vettem ezt a hajtabletta hasznalatot a hair clinicet. Most vagyok jelenleg 54 kiló vért izzadok a sportban hogy jól nézzek ki megszállottja vagyok a mozgásnak, egyszerűen a mindenem. Amikor épp nem vagyok rosszul órákig tudom csinálni. Az érdekelne a cuccot illetőleg, hogy van e valamilyen káros mellék hatása, hizlal e, allergiás rohamot idézhet e ( télen egy avonos iszapos arcpakolastol már kaptam egy igen intenzív és erős nehéz légzéssel járó kisebb görcsrohamot hólyagok jöttek ki rajtam piros foltokkal és viszketesem is volt. Nem akarok megegyszer belefutni ebbe), aritmia, hányás, hasmenés. Kérem, hogy aki tud segíteni írjon nekem erre a címre: bettike24@freemail.hu előre is köszönöm a választ.

    VálaszTörlés
  24. Sziasztok!
    Köszönöm a sok hasznos hozzászólást és tanácsot. Nekem már többször hullt a hajam, most megint előjött. Én egy olyan készítményt szedtem, amit az oxfordi laboratóriumban fejlesztettek ki és Németországban gyártanak. Az első alkalommal bevált, bár csodát nem tett, tehát nem lett dús hajzuhatagom, de megállt akkor a hajhullásom. Talán segíthet valakinek, aki már több dolgot kipróbált és nem használtak. https://www.trx2.com/ Európában bárhova szállítanak, csak elég drága (mind a termék, mind a szállítás). Magyarországra 13.90 euróért küldik el. Üdvözlettel: Renáta

    VálaszTörlés
  25. Sziasztok!
    Köszönöm a sok hasznos hozzászólást és tanácsot. Nekem már többször hullt a hajam, most megint előjött. Én egy olyan készítményt szedtem, amit az oxfordi laboratóriumban fejlesztettek ki és Németországban gyártanak. Az első alkalommal bevált, bár csodát nem tett, tehát nem lett dús hajzuhatagom, de megállt akkor a hajhullásom. Talán segíthet valakinek, aki már több dolgot kipróbált és nem használtak. https://www.trx2.com/ Európában bárhova szállítanak, csak elég drága (mind a termék, mind a szállítás). Magyarországra 13.90 euróért küldik el. Üdvözlettel: Renáta

    VálaszTörlés
  26. Sziasztok mindenki velemenyet elolvastam en egy hete szedem a hair clinicket meg nincs tapasztalatom e reven enyem ket honapra szollo edesanyam hala ota kezdodott hulni es ritkulni a hajam remelem bevalik sok pakolast hasznalok olajakat hajtovizet fodrasznom ajanlasaval ha bavalik irok velemenyindoklatot mindenkinek sok sikert Xenia

    VálaszTörlés
  27. Sziasztok. Én elkezdtem szedni a Hair clinicket mivel sokat festettem így teljesen tönkre ment és elvékonyodott. Szeretném ha ujra dús lenne és gyorsabban nőne. De az első kapszula beszedése után hányingerem volt és elkezdett fájni a hasam. Irjátok meg légyszi hogy volt e valakinek hasonlo élménye vagy ez normális? Köszi

    VálaszTörlés
  28. Sziasztok. Elkezdtem szedni a Hair clinicket mivel a hajfestéstöl tönkre ment a hajam és elvékonyodott. Nem hullik csak szeretném ha elkezdene nőni és dúsulni. De az első kapszula beszedése után hányingerem volt és fájt a hasam. Irjátok meg légyszi hogy volt-e másnak is hasonlo tapasztalata vagy ez normális? Köszönöm

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!Én kb.2 hete szedem, nekem nem volt ilyen tapasztalatom a hair clinic-nél, de persze nincs kizárva hogy az okozza. A helyedbe megpróbálnám szedni de ha ezek a tünetek ismétlődnek akkor abba kell hagyni.

      Törlés
  29. Nekem elképesztő hasi fájdalmaim voltak tőle, hányinger és rosszullétek.
    Abba is hagytam a kúrát.

    VálaszTörlés