2010. december 2., csütörtök

Galvanic spa (Nu Skin)

Termék neve: Nu Skin Galvanic Spa System™ II , illetve ageLOC® Edition (a berendezés két változata is forgalomban van)
Ár: 90 ezer Ft illetve 63000 Ft (akciós ár)

Hatóanyag: árat még nem találtam meg (de 10-13000 Ft körüli lehet)

A Nu Skin amerikai cég, a termékei MLM  rendszerben érhetőek el nálunk.
A géphez bizonyos esetekben olcsóbban is hozzá lehet jutni, így pl.  kb. 63.000 Ft-ért, melyhez  4 kezelőfej is jár. Az alapár 90 ezer Ft körül van (nuskin.com). 

Már régebben is hallottam erről a módszerről, és dícsérték, de nem kifejezetten a hajra gyakorolt hatása miatt, hanem mint bőrápoló méltatták.
______________________
Ez a módszer galvánáramot használ és arckezelés (ránctalanítás) mellett  hajra, dekoltázsra is alkalmazzák

A galvanikus arcápolást Európában már 50 éve alkalmazzák. A galvanikus áram pozitív és negatív pólusainak alkalmazásával eddig csak a kozmetikusok voltak képesek a bőr mélytisztítására és táplálására. A ráncvasaló kezeléstől a fáradt és igénybevett bőr új energiával telítődik, kisimul, feltöltődik, stresszmentessé és élettel telivé válik. Mostantól otthonunkban is élvezhetjük a professzionális ránctalanító kozmetikai kezelés arcfiatalító eredményeit!

A kicsi, elegáns és erőteljes, programozható Galvanic Spa™ System II ránctalanító gép szabadalmaztatott, állítható galvanikus árammal és 4 cserélhető fejjel, a speciálisan kialakított termékekkel együtt szinergikusan hat, így segíti a kulcsfontosságú összetevők szállítását az optimális eredmények a ránctalanítás érdekében. Arcbőre ragyogása és jobb kinézete ámulatba ejt majd másokat, hogy hogyan juthatott Önnek ideje minderre.

Az embereknek különböző szintű áramerősségre van szükségük.Az áramerősség megfelelő egyénenkénti beállításához az eszköz ellenőrzi, hogy a bőrbe küldött áram mennyi idő alatt tér vissza az eszközbe. Az eltelt idő változik a nedvességtartalomtól, az elektrolit egyensúlytól, és a bőr általános egészségétől függően. Ez az egyszerű eljárás helyettesíti a kozmetikusok által elvégzett, évekig tartó oktatást, amely során elsajátítják a hatékony galvánáramos kezelés módját.


Nu Skin Galvanic Spa System™ II fejbőrkezelőfej
Ár: 8400 Ft
Az Nu Skin Galvanic Spa System™ II fejbőrkezelőfej fésűszerű, így könnyedén siklik a hajban, miközben fenntartja a fontos kapcsolatot a kezelőfej és a fejbőr között. Kitűnően alkalmazható az ageLOC™ Edition Nu Skin Galvanic Spa System™ II –vel.
link

A "lusta" hajhagymák beindítása és állapotjavítása, a fejbőr méregtelenítése bármikor otthon!
A hajhullás megelőzése, a hajnövesztés és a hajdúsítás sok Férfi és Nő társunknak okoz problémát.
A hajprobléma általában a gyökerekben rejtőzik. A hajhagymák pedig az egészséges "méregtelen" fejbőrben tudnak csak jól és gyorsan növekedni. Nem a tüneteket kezeljük hanem a probléma forrását, és ez óriási különbség más megoldásokkal szemben (hajpótlás, hajbeültetés, stb...)
A gyógyászatban is használatos galvánáramal működő készülék számos előnye közé tartozik az is hogy nemcsak az arcon hanem a fejbőrön is használható. A galvánáram, a kiemelkedően jó minőségű hajápoló sampon és a kezelést elősegítő speciális készítmények együttesen lehetővé teszik hogy a fejbőr és ezáltal a haj egészségesebb legyen. A galvánáramos regeneráló kezelés a fejbőrt és a hajhagymákat veszi elsődlegesen célba. A jelenlegi kutatások csúcsán álló szabadalmaztatott, leghatásosabb összetevők feltöltik a fejbőrt ásványi anyagokkal, vitaminokkal, hajnövesztést serkentő speciális, természetes enzimekkel és több nélkülözhetetlen növényi származékkal.
A méregtelenítő kezelés hatására a fejbőr vérkeringése javul, a lerakódott salakanyagok a nyirokrendszeren keresztül eltávoznak, ezáltal a fejbőrbe valamint a hajhagymákba akadálytalanul eljutnak a hajnövekedésért felelős életfontosságú anyagok és ezután a hajhagymák újra aktivizálódnak, azaz újra hajszálakat kezdenek termelni!!! Így a haj erősebb lesz, dúsabb és sokkal egészségesebb. A termékek segítenek visszaállítani az egészséges pH értéket, így a korpásodás is jól kezelhető. A hajkezelés várható hatása, hogy nemcsak a már meglévő hajszálak tövei kerülnek jobb állapotba, hanem olyan régi "lusta" hajhagymák is aktivizálódnak amelyek eddig csak "aludtak"

7 megjegyzés:

  1. Berka !
    És ehhez ti mit szóltok? Ezt is kipróbálnám szívesen. Bár ez sem fillérekbe kerül..hiszen ha nem lehet más terméket használni hozzá, csak a nu-skin hajsampont(10 ezer kb) és tonikot (nem tudom mennyi)akkor nagyon borsos az ára! Maga a készülék még megérné az árát..
    Jó lenne tudni, hogy használható -e más tonik a készülékhez vagy sem.
    Sziget

    VálaszTörlés
  2. én azt hallottam, hogy tényleg működik. csak aztán nehogy úgy járjunk, mint a kerastase-zal, hogy kihullik minden, ha abbahgyod....
    antalvali-nál ezt olvasom:
    "Galvanic Spa nem egy új találmány, teljesen ugyanazt tudja (csak kisebb hatásfokkal), mint az iontoforézis, csak drágább, és otthoni használatra van kifejlesztve. A hozzá adott kezelő oldat viszont nem rossz. Ennek ellenére a galvánkezeléseknél sokkal hatásosabb eredményt tudsz elérni valódi friss anyagokkal, mint pl: uborkalé, gyógyteák, aloé lé, kövirózsa lé, sárgarépa lé... (meg.: arcbőrkezelésre is használják, gondolom a megjegyzés 2.fele erről szól)
    http://antalvali.com/mi_az_a_bionomia#comment-1542

    VálaszTörlés
  3. Használati utasítás nőknek: Kezelés: 8 hétig kétnaponta egy ampulla*.
    Fenntartó kezelés: 4 hétig hetente két ampulla.
    *Egy hónap alatt 1 csomag Hajkezelés használata ajánlott. (= ez akkor 3 hónap és évente 2 kúra ajánlott)

    A kezelést folyamatosan lehet használni. A kezelés időtartamát az elért eredmények alapján meg lehet hosszabbítani. A minimális ajánlott alkalmazási idő évente két ciklus (tavasszal és ősszel). Minden doboz 12 kezelést tartalmaz.

    A por összetevői: Himanthalia Elongata Extract, Spirulina Platensis Extract, Mannitol. Tricalgoxyl

    Tricalgoxyl - tengeri moszatok szulfáttá alakított oligoszacharidjaiban (poliszacharidok) gazdag, egy európai laboratórium által a trichológia (a haj és a fejbőr tanulmányozása) területén szerzett 40 évnyi tapasztalat alapján került kifejlesztésre. Franciaországban, az Iroise Bioszféra Rezervátumban növekedő és gyűjtött barna algák (tengeri moszatok) egyes fajaiból származó Tricalgoxyl más alapvető összetevőkkel együtt hatva ásványi anyagokkal látják el a fejbőrt, és segítenek, hogy a haj visszaszerezze természetes egészségét, erősségét és fényét.

    Találtam egy jó linket: http://www.korstop.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=26&Itemid=41

    VálaszTörlés
  4. Szia Berka!

    Köszi az infót....a linket nem megnyitható! Betennéd még egyszer?
    Köszönöm.
    Sziget

    VálaszTörlés
  5. Sziasztok, véletlenül találtam erre az oldalra. HAsonló problémákkal küzdök.A Nu skint én is használtam-használom. a kezelőt a Vaterán vettem 6.000,-Ft-ért, és kb. 10-12ezerért 2x ampullákat, amihez először volt sampon is. Egy kúrát a fodrászom csinált nekem minden 2. nap kezelés volt, ami alatt elfogadható lett a hajam állaga, nem nőtt, de sokkal jobb volt, jobban fedte a kopott részeket. Sajnos, mikor abbahagytam, lassan rosszabb lett, most vettem ismét ampullát, és elkezdem a kezelést magamnak. Nekem, nem hullik, egyszerűen elkopik a hajam. Még nem annyira borzalmas, csak egyre kevesebb lesz. Már próbáltam pótlást, de az sem az igazi, talán, ha egy hosszabb csattal, csak bele lehetne tűzni, mondjuk mintha választék lenne, és onnan jönnének a hajak oldalra, de ilyet nem tudott csinálni senki eddig. A lengyel dolog érdekelne, de már annyit költöttem rá, és igazán nem hozott megoldást egyik sem! Talán a beültetés, de attól félek kicsit!

    VálaszTörlés
  6. Sziasztok!
    A nuskin-os hajkezelést én is használtam egy ideig. Amíg használtam, addig talán látható valami javulás, de igazán az okot nem kezelte, hogy miért hullt a hajam. Utána lehetőségem volt elmenni egy gyógyszertárba egy hölgyhöz, aki végzett egy ingyenes vizsgálatot, s megállapította mi a hajhullás fő oka, s azt kezeltük. Még mindig tart a kezelés, nagyon hatásos, s kb. negyedannyiba kerül, mint a nuskinos. Ennek a neve Oltre, van hajsampon és gél. Nekem egy héten kétszer kell megmosni a hajam ezzel a samponnal, s ebből a gélből egy keveset belemaszirozni. Gyorsan megy, s nagyon látványos a kezelés. Gyorsabban nő a hajam, más lett a tartása, s rengeteg kis hajszál van, ami már elkezdett nőni. :)
    Úgyhogy én csak ajánlani tudom ezt!

    VálaszTörlés
  7. Én a Nu Skint hajkezelő szettet használom az előírásoknak megfelelően, de nekem szépen visszasűrűsödött a hajam. Nem vagyunk egyformák.

    VálaszTörlés