2009. december 19., szombat

fűrészpálma kapszula

Fűrészpálma kapszula 450mg
Ár:
3,590 Ft

Alkalmazása: napi 3-5 alkalommal 1-1 kapszula

1 doboz tartalma: 100 db 450 mg-os kapszula

Elterjedése: Az Amerikai Egyesült Államok délkeleti részén Floridában, Dél-Karolinában, Luisianában és Mexikóban őshonos...
Termését az indiánok afrodiziákumként és gyulladáscsökkentőként tartották számon. Ma is számtalan gyógyszerkészítménynek alapanyaga a bogyótermésből kivont illóolaj, amelyet tesztoszteronszint szabályozására, prosztata problémákra, hajhullás ellen vagy asztmás betegek gyógyítására is használnak. A fűrészpálma nagy, mélyvörös bogyói fitoszterolokban gazdag illóolajat tartalmaznak, így csökkentik a vér koleszterinszintjét, bizonyos daganatos betegségek kialakulásának veszélyét, és elősegítik petefészek és a méh működését, a női nemi hormonok termelődését.
Kiváló vizelethajtó- és nyugtató szer, nőknél az emlők fejletlensége esetén is használatos.
A fűrészpálma bizonyos hatóanyagai képesek visszafordítani az emlők tejmirigyeinek sorvadását is.
link

13 megjegyzés:

  1. A fűrészpálma megakadályozza a túlzott mértékű androgén DHT-vá alakulását.
    Ez a növény egy gyönyörű pálmafa virágaiból származik.
    Napi 160 mg kapszulában hatásosan blokkolja az átalakulást, és ezáltal visszakapjuk a fejbőrön a hajat és eltűnik az arcról a nem kívánatos szőr.

    Valaki használta már?

    Üdv:
    Sziget

    Bizonyított, hogy a fűrészpálma hosszabb ideig alkalmazva is biztonságos.
    Ha a hormontesztet valamilyen ok miatt nem lehet elvégeztetni, a másik megoldás annak megtalálására, hogy túlzott mennyiségű DHT alakul át, és ez okozza-e a hajhullást, a fűrészpálma fogyasztása 3 hónapon keresztül.

    Ha a hajnövekedés ott indul meg, ahol szükséges, és ott szűnik meg ahol nincs rá szükség, a kérdésre testétől megkapta a választ.
    A hormonok túlzott átalakulása DHT-vé a férfiaknál erőteljesen összefügg a prosztata abnormális működésével, és oka lehet a prosztataráknak is.
    A fűrészpálma dokumentáltan növeli a prosztata egészségét.

    Nőknél még nem sikerült teljes mértékben dokumentálni az átalakulás egészségügyi hatásait, mégis az általános tapasztalatok azt sugallják, hogy a túlzott mértékű DHT csökkenése a nőknél segítség lehet a mell és petefészek egészségére.

    VálaszTörlés
  2. Én nő vagyok 1 évig szedtem, semmi eredménnyel, a hajam ugyan úgy hullott.

    VálaszTörlés
  3. Hello Lányok!
    Senkinek sincs tapasztalata a fűrészpálmáról?
    Írjátok meg, ha van!
    Üdv!
    kori

    VálaszTörlés
  4. Én ma kezdtem el szedni, mert gyanítom, hogy 23 évesen az indokolatalan mennyiségű hajvesztésem és kezdődő kopaszodásom hátterében hormonális változások állnak. (fogamzásgátló abbahagyása 1 éve). Ha ez igaz, akkor hatni fog...:) Majd beszámolok.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia ,már két hónapja szeded a fűrészpálma gyógyszert mi a tapasztalatod? Érdemes szedni, én most olvastam erről elő
      ször kiváncsi vagyok mi a tapasztalatod,nekem nagyon hullik a hajam.

      Törlés
    2. Én kb 1 évig szedtem androgén alopécia ellen. Jó lett volna, mint könnyebb megoldás (bekapni egy bogyót), sajnos nem volt hatása, maradt a neocapil kenegetés minden este.

      Törlés
  5. http://www.toppik.com/toppik-women/

    Ez egy púder szerűség ami a hajra szórva rátapad a fejbőrre, így optikailag "haj-színű" lesz a fejbőr és nem világít. Persze itthon nem lehet kapni, rendelni is csak külföldről...Nem néz ki hülyeségnek, ha már úgyis minden este kenegetni kell, akkor majd minden reggel meg púderezgetem...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Engem nagyon érdekelne ez a púderszerű dolog, szeretném ha megírnád a nevét, és hogy hol lehet külföldön hozzájutni. Nekem idáig semmi sem használt, elég kétségbeejtő ez egy nőnek. Előre is köszi, üdv Edit

      Törlés
  6. sziasztok (bár nem tudom, olvassa-e még valaki)... nálam a fejbőr-arcbőr zsírosodáson kifejezetten segített + mintha a szőr is lassabban nőne. mondjuk a hajhullásom fő kiváltó oka úgy néz ki, hogy a vérszegénység volt, de mivel mellékvese túlműködés miatt sok bennem a férfihormon,ezért nem nő vissza rendesen. kezelést nem kapok, mert mindenki a stresszre fogja (gyerekkorom óta szőrösödök). bízom benne, hogy hosszú távon beválik erre is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Kiváncsi vagyok, hogy beválik e nálad a szőrösödés rendezésére. Majd írd meg feltétlen!
      Nekem magasabb a tesztoszteronszintem illetve a kortizol is - kb 17 evesen mar voltak nem kivanatos szőrszálaim. Ameg fogamzasgatlot szedtem eltuntek teljesen de azt 7 ev utan abbahagytam, mert nem volt jo az ereimnek. Ennek lassan 8 eve, azota keresgélem a megoldast.

      Törlés
    2. Hajsmink plussz a neve.Interneten magyar bolt árulja.

      Törlés
  7. közben pár hét után abbahagytam a szedését, mert egy hónapra előre újabb vérvizsgálatokra kellett mennem, és felmerült, hogy esetleg befolyásolja az eredményt. nos, pajzsmirigy alulműködésem is van, amire június óta szedek gyógyszert, és úgy tűnik, ez rendbehozta a hormonjaimat (tesztoszteronom alacsony lett és a kortizol is normális). Úgy látszik, nálam mégiscsak alkati a szőrösödés. A hajam meg azért hullik, mert baj van a fejbőrömmel, de arra meg nem hat semmi (még egy brutál erős pattanástalanító gyógyszert is elkezdtem szedni, hogy zsírtalanítsa a fejbőrömet, de "szárazon" is ugyanolyan irritált és gyulladt). Szóval remek, szépen lassan megkopaszodok. Neked azt tanácsolom, hogy vizsgáltasd ki magad mellékvese betegségekre, főleg Cushing szindrómára.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Igaz pasi vagyok de beleolvastam a tapasztalataitokba hajhullás ellen. Nekem is irritált és gyulladt fejbőröm volt, nagyon kellemetlen pattanásokkal társítva amit akármilyen samponnal is mostam nem múlt el sehogy. Hosszas kínlódásom után egy természetgyógyász javasolta, hogy 2 hónapig lúgosítsak belülről, napi háromszor szódabikarbónás vizet igyak (1 csapott teáskanál egy pohár vízbe, lehetőleg éhgyomorra) ugyanis a fejbőr alatt is rakodnak le méreganyagok. Láss csodát a pattanások és az égő viszkető érzés elmúlt, kitartott kb 3-4 évig. Most megint előjött úgyhogy újrakezdem a kúrát. Remélem másoknak is segít.

      Törlés