2009. december 1., kedd

forcapil

Ár: kb 3000 Ft
-
-
-
-
Megjegyzés:

27 megjegyzés:

  1. 3 hónapig szedtem, de a hajhullásom nem állt meg tőle.
    Macsek

    VálaszTörlés
  2. idézek: Kipróbáltam a Revalidot, nem jött be. Kipróbáltam a Forcapil-t nem jött be. Mindkettőből egész kúrát csináltam és semmi! A körmöm erősödött az tuti, a hajam nem. . Elkezdtem szedni béta-karotint( a vitamin provitaminja, az a vitamin nagyon fontos a hajnak), ezt kombináltam még e vitaminnal, szelénnel és cinkkel. És nekem ez nagyon bejött!Akkor egy kúrát csináltam ebből(3 hónap). Most megint elkezdtem szedni ezeket de már naponta, ajánlanám nektek a Scitec Nutrition vitaminjait, olcsóak, magas hatóanyag tartalmúak, és minőségi vitaminok! Én szedek mindennap e-vitamint, cinket, szelént, béta karotint-a hajam és körmeim érdekében, illetve c vitamint 1000mg-sat! A legfontosabb vitamin!Betegség idején mehet a 2-3 g nyugodtan belőle. (http://www.hoxa.hu/?p1=forum_tema&p2=7394. meeli22)

    VálaszTörlés
  3. A gyógyszertárban ajánlotta a gyógyszerész ezt a kapcsulát, hát megvettem kb 3000 Ft volt. 5 db-ot tudtam bevenni belőle: bagyon rossz utóíze van, és rettenetesen kiszárított: egész nap vedeltem a vizet, de mégis olyan érzésem volt, hogy kiszárad a szám.
    Ha valakinek mégis bejött, olcsón átadom a maradék dobozt, én nem fogom elhasználni, az biztos!
    Kriszta
    Kriszta

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Chrappán Renáta2015. január 8. 14:29

      Szia engem erdekelne a kapszula mennyiért adnád?

      Törlés
  4. Sajnos a feleségemnek sem segített, rengeteg mindenen túl vagyunk 16 hónap alatt, eddig semmi nem segített....
    Tcsaba

    VálaszTörlés
  5. Kedves Harcoló testvéreim! Most sokaknak segiteni fogok.seborrhoea, psoriasis (zsiros és száraz korpásodás )seborrehoeas dermatitis esetében gyakran lelki okokra vezethető vissza a betegség ( a fogamz gátl. elhagyása , terehsség stb nem ide tartozik) nem akarom hosszúra nyújtani , ha valakit érdekel leírom, amúgy belülről vitamint kívülről a fejbőr gyulladását megszüntető lemosót és nyugtatót , emellett 3x 0,5 mg frontit javasolok , melyet orvosi felügyelet mellett kell szedni , amennyiben a tünetek nem javulnak 3 héten belül a frontint el kell hagyni , a frontin mellett antidepresszánst, szorongásoldó beállitását kell megkezdeni , hogy a frontin elhagyása után a hajhullás tünetei ne térjenek vissza.Saját 1 éves kutatásom eredménye , nekem bevált.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Üdv!
      Kérem írja meg mit használt eredményesen.Pszoriázisom van teljes testen.Segítségét köszönöm.
      kriptex@freemail.hu

      Törlés
    2. El ne kezdj antidepresszanst, szorongascsokkentot szedni a pszi-dre! 2010-ben nyilatkozo Nevtelen meg ha lehet ne javasolgasson 3x0,5-os Frontint (==Xanax) borproblemara.

      Ha annyira stresszes menjen el eloszor uszni, futni, jogazni, relaxaljon, barmi mas mint ezek a szarok. Frontin fuggoseget okoz, az antidepresszansok ugyan hivatalosan nem, de gyakorlatban fajdalmasabb felezve-negyedelve stb elhagyni mint lerakni a cigarettat... Es ha szerencsed van, maradando karosodast is okozhat (5 evig kiserleteztek rajtam a dokik, egyik szar a masik utan, amikor egyszer csak kiderult h nem panikbetegseg miatt megy allandoan a hasam, hanem total kipusztult a belfloram... Fel ev probiotikum-szedes helyrehozta. A gyogyszerek utohatasaitol ennel tovabb szenvedtem.)

      Törlés
  6. Nekem használt tavaly , én még Magne B- t szedtem hozzá, hajgyógyász javasolta és bevált. Kb.3-4 hónap alatt teljesen rendbejött a hajam és a körmöm is. pedig rendesen hullott, már teljesen bepánikoltam, állandóan a neten kerestem, mit lehetne tenni. gaz előtte én is kipróbáltam egy pár dolgot, ami drága is volt és nem használt. Végül kiderült nem a termékkel volt a gond , hanem a fejbőrömmel, mert zsíros volt, így a hatóanyag el sem jutott oda ahová kellett volna. Nekem a kezelést végül hajgyógyász állította össze , és csak javasolni tudom, hogy mielőtt mindent kirpóbáltok, menjetek el egy hajgyógyászhoz, aki segíteni tud. Ajánlom Gyöngyit , http://www.hajbetegsegek.hu/hajhullas.html , nekem ő javasolta a Forcapilt is és bevált. De magában nem elég, a fejbőrt is rendbe kell hozni, hogy a hajhagyma kapjon elég oxigént és hajszesz hatóanyaga is bejusson a hajhagymához. DE a legfontosabb kideríteni az okot, és azt kezelni. Enélkül bármit is szedsz az nem oldja meg az okát.

    Bejegyezte: Névtelen , bejegyzés helye: tapasztalatok a női hajhullás elleni szerekről, időpont: 2010. szeptember 12. 13:47

    (Kedves Névtelen, nem rögzítette a rendszer a beírásodat itt az oldalon :(, az automatikus email értesítésből másoltam vissza)

    VálaszTörlés
  7. a Forcapilt valóban sok bőrgyógyász javasolja, és jellemzően 3 hónapos kúrát írnak elő. Én 3 hete használom, de egyelőre nagy előrelépést nem tapasztalok:( De türelmes leszek:))
    és Berka javaslatára felkeresem Gyöngyit...végre egy hajgyógyász akiről jókat hallottam...ahogy olvastam a többségük tiszta kamu

    VálaszTörlés
  8. ld a helyesbítésemet a hajgyógyászok bejegyzésnél !!!

    VálaszTörlés
  9. Nekem sem használt semmit, sajnos.

    VálaszTörlés
  10. Nem napi kettőt kell szedni, hanem többet.

    VálaszTörlés
  11. Sziasztok! Én egy dobozzal szedtem még, azt is rendszertelenül, volt hogy kifelejtettem kettőt/nap. Eredmény: kb. másfél hónap után rengeteg új "babahajam" kezdett kinőni, a barátaim azt hitték, rövid frufrut vágtam! :DD Nekem bevált!
    Sokminden befolyásolhatja a hajproblémákat, nemcsak a vitaminhiány! Hajszesz is jó mellé, de a kamillatea öblögetés is hasznos néha (csak néha mert szárít).
    Érdemes komolyabb probléma esetén hajgyógyászatot felkeresni. BÚÉK és sok hajat nektek! :)

    VálaszTörlés
  12. Sziasztok!
    Én is sokféle kapszulát, és kezelést kipróbáltam. Ami ezek közül bevált,az a hairclinic(ámdebár drága)közel 6 hónapig szedtem,és abba maradt a hajhullásom,de ára miatt probáltam kiprobálni olcsobb készítményeket.Mint pl.a revalidot szedése után szemorvosom leállított róla mert rontja a látást,valamint valóban kellemetlen az illata. Majd sörélesztővel probálkoztam,amelyből legalább napi 6 db kell h hatásos legyen,ezt feledékenységem miatt nem mindig jött össze,de hajszálaim erősebbnek tűntek. A legbeváltabb készitmény amit mai napig használok az a forcapil kapszula,előnye h nem okoz súlygyarapodást,és a reggeli 2 tabletta szedéshez könnyű alkalmazkodni.4.hónapja szedem nagyon sok babahajam és apró tüsihajakat észlelek úgyhogy boldog vagyok. De változás a 2.hónaptól kezdődött. Kiegészíteném azzal forcapil mellett szedem magne b6-ot, és sörélesztőt.így tutti kombinációt csináltam egy dobozba,amit csak reggel szedek nagy pohár vízzel,és így nem kell napközben stresszelnem a folyamatos utánpótlástól. Remélem tudtam segíteni! Kitartás! Pilla

    VálaszTörlés
  13. sziasztok Én elevitet szedtem igaz az terhes kismamáknak való én 19 éves vagyok 3 ciszta mütétem volt és a mütét után dusult a hajam és nem hullot álltalában a ciszta az okoz hajhullást
    Az elevit nagyon jo 4 honapos kura napi 1 db kapszula drága de megéri
    meg börgyogyásznál fellehet iratni paprika szeszt ami hajhullást csökenti

    VálaszTörlés
  14. Nem tudjátok véletlenül lehet-e szedni a forcapilt folyamatosan fél adagban?

    VálaszTörlés
  15. Nekem kopaszodni kezdett a hajam,2 szer segitett (kb 20 at probaltam) varga hajcsepp napi 3-4x bedörzsölni és diane fogamz.gàtlóra vàltottam.
    33 éves nő

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remek! A Diane-t pont mostanában tiltották le !

      Törlés
  16. Én kb.egy hónapja használom a Forcapil oldatot ,minden hajmosás után.Nekem bevállt,sok babahajam nőtt,kevesebbet hullik a hajam,talán még jobban is nő.:) Eddig amiket használtam azok közül ez vált be a legjobban:)

    VálaszTörlés
  17. sziasztok, attól függ mi segít, hogy mi az oka a kopaszodásnak, pl. a bátyámnak genetikus hajhullása van, arra nincsen gyógyszer aki szerint van az hazudik. Késleltetni, meg csökkenteni lehet de a végeredmény sajnos biztos, hogy előbb utóbb kopasz lesz :( Úgy kell elképzelni, hogy ha műtrágyázod a gyeped akkor nőni fog mint a csuda, viszont a sivatagot hiába műtrágyázod (bocsi a hasonlatért).
    Viszont ha valami más oka van például stressz, terhesség, vitaminhiány ahol a KIVÁLTÓ ok megszűntethető, akkor segítenek ezek a szerek így a forcapil is.

    VálaszTörlés
  18. Sziasztok, én egy éve áprilisban kezdtem el szedni a Forcapil kapszulát, és az első 90 napban, amig napi 2-őt szedtem,sokkal kevesebb hajam hullott ki. Akkor el is terveztem, hogy napi egyet mindig fogok szedni belőle. Ezt betartom azóta is, sőt még egy intenzív(napi 2 kapszulás) kúrán is túlvagyok, viszont a hajhullás újra a régi:-( Valószínűleg hozzászokott a szervezetem és már nem hatékony.

    VálaszTörlés
  19. Sziasztok!Februárban kezdett el hullani a hajam ,beszedtem egy doboz Biovanne majd két doboz Hairclinic capsulát,semmit nem használtak.Májusban kezdtem el szedni a Forcapilt és használni naponta az oldatot .Kb. két-három hét múlva már láthatóan kevesebb hajam hullott ki,a második hónaptól már csak másnaponta használtam az oldatot.A hajhullásom szinte teljesen megállt a capsulát már nem is szedem.Semmilyen mellékhatást nem észleltem.

    VálaszTörlés
  20. Sziasztok. Nekem az alpecin koffein sampon segitett,igaz szaritja nagyon a hajat de balzsammal tökéletes :) A forcapilt most kedztem el szedni hatha meg több hajam lesz :)

    VálaszTörlés
  21. Sokat gondolkoztam az iherbes rendelésen, mert a korábbi hely (Swanson) ahonnan rendeltem elég problémás volt. Elég sokat kellett várni az árura mire megérkezett. Viszont az iherbtől jóval olcsóbb. Szerencsére mivel kitartó kereső vagyok, találtam egy másik amerikai céget (Pipingrock), aki sokkal megbízhatóbb, mint a Swanson. Jóval gyorsabb szállítási idő, átlagosan 2 hét alatt megérkezik, de volt, hogy egy hét után már megkaptam a küldeményt. A szállítási díj is jóval kevesebb, mint a Swansonnál, 90dkg-ig csak 4 USD. Ahogy itt többen írták, én is úgy szoktam a Pipingrock-tól rendelni, max. 50USD-ig és nagy eséllyel átmegy a vámon. Ha ennél nagyobb összegben rendelnék már nagyobb lenne az esélye, hogy vámkezelik. Ráadásul van egy kupon kódom, ha a BED283-at beírod a jutalom kód, promóciós kód mezőbe, akkor 40$ alatt 5$ kedvezményt kapsz, 40$ felett pedig 10$ kedvezményt. A weboldalon beállítható a magyar nyelv és a fizetendő valuta is, nem kötelező az USD, lehet EUR-al is fizetni. Szerintem egyszerű és jól átlátható, még azok számára is akik nem tudnak angolul. Itt egy közvetlen link, de bármi kérdés lenne szívesen segítek: http://www.pipingrock.com/?rwcode=BED283

    Sokat keresgéltem, hogy honnan kellene olcsó és megbízható vitaminokat rendelni, de én ennél jobbat eddig még nem találtam. Teljesen biztonságos és gyors. Megrendelés után gyorsan befoglalják a kártyámról az összeget, én pedig azonnal lezárom a kártyát, de ez már a banki része. Szerencsére a bankom is jó olcsó és megbízható! Sok sikert és jó spórolást mindenkinek!

    VálaszTörlés
  22. senkinek se ajánlom! 1 hónapi szedése után az arcomon olyan komoly? gyulladt vörös foltok jelentek meg, hogy utcára nem merek lépni! bőrgyógyász látta, és azt mondta, hogy azonnal hagyjam abba a kapszula szedését! senkinek se kívánom, hogy ilyen mellékhatással kelljen szembesülnie!

    VálaszTörlés
  23. 67 éves nő vagyok. Fiatal koromban

    VálaszTörlés