2009. december 10., csütörtök

egyéb

itt lehet üzenni .... ha valami kimaradt pl., stb

40 megjegyzés:

  1. Sziasztok,
    Nekem is hullik a hajam és a természetes dolgokban hívő emberként főleg természetes dolgokat próbáltam meg. Az igazság az, hogy amire rájöttem, az elég fontos dolog: előbb azt kell mideríteni, mitől hullik a haj. Ugyanis ezer meg ezer oka lehet. Ezért van az, hogy nem mindenkinek használ ugyanaz. Kivizsgáltattam magam és nem találtunk semmilyen gócot, igaz nem is foltosan hullik a hajam. Kipróbáltam a Varga cseppeket, a Bánfí sampont hajszesszel, ayurvédás olajat, Weleda sampont a pakolásával, homeopátiás alkati szert, egy másik hasonló összetételű szert, Rougj sampont a szeszével együtt, Biovanne-t, halolajat, ligetszépe kapszulát és most hirtelen más nem jut az eszembe. Mindezt 5 év alatt. A Rougj-tól legalább nem viszketett a fejbőröm és állítólag megtisztult, de a hullás nem állt meg. Közben persze rájöttem, hogy a stressz és a félelmeim okozzák mindezt nagy valószínűség szerint. Elmentem utolsó reményként egy elismert homeopatához, aki egy hosszabb beszélgetés után egyet értett velem abban, amire én rájöttem. Így most az ő kezébe tettem a hajamat. Biztos, hogy időre lesz szükségem, amit meg is adok, mert ha ő sem tud segíteni, akkor nem tudom, mi lesz a hajammal. Merthogy mindenütt az én kihullott hajam van: kádban ágyban, szobában, ruháimon, az arcomon, stb. Csoda, hogy még van haj a fejemen. Egy szó, mint száz: az okot kell először megtalálni, mert csak akkor lehet hatásos a célzott kezelés. És nem mindenkinek működik ugyanaz. Itt tanácsokat adni nem lehet, csak próbálgatni, aztán vagy bejön valami, vagy nem. Sajna ez van:(

    VálaszTörlés
  2. Kedves Harcoló testvéreim! Most sokaknak segiteni fogok.seborrhoea, psoriasis (zsiros és száraz korpásodás )seborrehoeas dermatitis esetében gyakran lelki okokra vezethető vissza a betegség ( a fogamz gátl. elhagyása , terehsség stb nem ide tartozik) nem akarom hosszúra nyújtani , ha valakit érdekel leírom, amúgy belülről vitamint kívülről a fejbőr gyulladását megszüntető lemosót és nyugtatót , emellett 3x 0,5 mg frontit javasolok , melyet orvosi felügyelet mellett kell szedni , amennyiben a tünetek nem javulnak 3 héten belül a frontint el kell hagyni , a frontin mellett antidepresszánst, szorongásoldó beállitását kell megkezdeni , hogy a frontin elhagyása után a hajhullás tünetei ne térjenek vissza.Saját 1 éves kutatásom eredménye , nekem bevált.

    VálaszTörlés
  3. köszi a beírom a megjegyzések közé az orvosi okokhoz (aloldalakra sajnos nem enged kommenteket írni látogatóknak az oldal :( )
    És készül egy fejbőrlemosás, -tisztítás bejegyzés is.
    Érdekel a történeted, igen. Írd meg! Lehet jó részletesen is :) köszi (ld: SZEMÉLYES TÖRTÉNET..)

    VálaszTörlés
  4. Sziasztok,

    amerikai oldalakon olvastam a renokinról. Nagyon dícsérték...használta esetleg már valaki?
    www.renokin.com

    VálaszTörlés
  5. Sziasztok,

    én 2 hét múlva nézek el a következő helyre. Remélem tudnak segíteni...Esetleg volt már valaki itt?

    http://www.medicpoliklinika.hu/hajhullas/hajhullas-a-hajhullas-okai-a-szervezet-melyen-gyokereznek.html

    VálaszTörlés
  6. jaj, én voltam...
    beszámolok majd részletesebben, de a lényeg:
    a diagnosztika = lista a szervekkel (gyomor, tüdő, stb) ahol energiahiány van, ott + , ++ vagy +++ -et kapsz. Ez után homeopátiás bogyókat kell szedni 3 HÓNAPig (nem mondják el pontosan mire is), minden nap más-más fajtát (ha többfélét kell), és most jön a lényeg, ez a 20 ezer Ft (vagy már drágább ?), csak az első szeánsz ára, utána még 2-3 alkalomra szükség lehet, azaz: drága, nincs visszajelzés 3 hónapig (magadra vagy hagyva), és gyakorlatilag 6-9 hónapon át naponta (kétnaponta) szedned kell a bogyókat. mindig mást, tehát figyelni kell a sorrendre is (én úgy kb 4 hét után össze is kevertem már őket). Ja, és közben nem ihatsz alkoholt, kávét, csokit ne egyél, mentolosat ne egyél, stb stb stb. 6-9 hónapig.
    van erről egy hosszú lista.
    Ezt az elején nem mondják el, csak ha már otthagytad a lét.
    Kivizsgálásokra küldenek, de az eredménye mintha a drnőt nem is érdekelte volna. Diagnózist nem állított fel. A történet annyi, hogy rákapcsolnak a gépre, mérnek, kapod a listát a bogyókkal és kész. De hogy mi a hajhullás oka, stb stb arról nem szólnak.
    Amikor levettem a parókát, még csodálkozott is, hogy nahát-nahát. A hirdetésekkel ellentétben szerintem nem sok embert kezeltek sikeresen. De ez az én magánvéleményem.
    Aki kitartó, az biztos sikeresen végigcsinálja a 9 hónapot, de nekem mind az trend, mind a pénzösszeg, mind a napi kezelés meglepetés volt, erre nem készültem rá, épp ezért nem is tudtam végigcsinálni.
    Még annyi, h a végén a dokinő még csak el sem köszönt....

    VálaszTörlés
  7. köszi Berka az őszinteséget:)
    igen Nekem is furcsa volt, hogy teljesen egészséges kolléganőmet kezelik....és szedi a bogyókat ezerrel....minek? erre Ő sem nagyon tudott válaszolni....
    mégegyszer köszi!!!!!!!!!!!

    VálaszTörlés
  8. szia nemo, szívesen :)
    de azért pontosítok:
    - lehet, hogy hatásos a kúra, és kinő a haj pl., ha az ember végigcsinálja
    - viszont számítani kell rá, hogy nem elég egyszer odamenni, hanem kellhet 2-3 alkalom is, ami sok idő és sok pénz (ez a hirdetésből és a telefonos bejelentkezésnél sem derült ki! számomra legalábbis)
    - nem feltétlenül derül ki, hogy mi a bajod. azon a listán ugyanis több szerv lesz bejelölve, ahol un "energiahiány" mutatkozik. ennyi.
    amikor a dokinőt faggattam, nem említett hajuhullós gyógyult beteget (tehát akit sikerrel kezelt és kinőtt a haja)

    VálaszTörlés
  9. trend=Étrend (hárommal feljebb)

    VálaszTörlés
  10. asszem dohányozni sem szabad mellette. már nem emlékszem pontosan

    VálaszTörlés
  11. igen, azt én is néztem, hogy honlapjukon csak allergiától gyógyult betegek vannak feltüntetve:)
    na mindegy is.
    Még meg szerettem volna osztani Veletek, hogy még egy orvos depo-medrol nevezetű injekciót javasolt (fejbőrbe)..próbáltam utánanézni, de nem sok mindent találtam. Nektek esetleg van infótok erről a szerről?

    köszi Nemo

    VálaszTörlés
  12. Szia nemo83!
    Én ezt az infót találtam róla:
    A Depo-Medrol az ún. glükokortikoidok csoportjába tartozó szteroid hormon készítmény, mely erős gyulladáscsökkentő, az immunfolyamatokat visszaszorító (immunszuppresszív) és antiallergiás hatással rendelkezik. Olyan kóros állapotok kezelésében alkalmazható, ahol gyors és intenzív hormonhatás kívánatos. A metilprednizolon, mint a kortikoszteroidok általában, kizárólag tüneti kezelésre szolgál, kivéve azokat az eseteket, amikor belsőelválasztású mirigyek (endokrin rendszer) működési zavarai miatt ún. helyettesítő (szubsztitúciós) kezelésre alkalmazzák.
    Gyulladáscsökkentés
    A Depo-Medrol gyulladáscsökkentés céljából reumás megbetegedések és szövődményei, kötőszöveti megbetegedések, bőrbetegségek, allergiás kórképek, gyulladásos bélbetegségek, légzőszervi megbetegedések esetén alkalmazható izomba, gyulladt ízületbe vagy helyileg alkalmazott injekcióként (az érintett lágyrészbe adva), gyulladásos bélbetegség esetén esetleg beöntés formájában.

    Helyi alkalmazásakor ízületbe, lágyszövetbe, a bőrelváltozás helyére injekcióban, valamint fekélyes vastagbélgyulladásban beöntés formájában alkalmazzák.

    És rengeteg mellékhatás jelentkezhet mint pl

    - Beszámoltak a Depo-Medrol alkalmazásakor a rosszindulatú lágyrészdaganatok egyik típusának, az ún. Kaposi-szarkómának a kialakulásáról.
    - Fertőző betegs
    égek és parazitafertőzések
    - Immunrendszeri betegségek
    - Endokrin betegségek
    - anyagcsere- és táplálkozási betegségek
    - Pszichiátriai kórképek és idegrendszeri betegségek
    - Szembetegségek és szemészeti
    - Szívbetegségek és a szívvel kapcsolatos
    - érbetegségek és tünetek
    - Emésztőrendszeri betegségek
    - bőr és a bőralatti szövet betegségei
    - csont-izomrendszer és a kötőszövet betegségei és tünetei
    - nemi szervekkel és az emlőkkel kapcsolatos betegségek
    - Csonttörések, ínszalag-szakadás
    - Arcbőrpír, verejtékezés, bőrpír valamint steril tályog az injekció alkalmazásának helyén.

    Szóval nem túl biztató ez az egész!

    Üdv:
    Sziget

    VálaszTörlés
  13. Köszi Csajok! alapból nem volt nagy hangulatom szteroidokkal bombázni a fejem....de mostanra rájöttem, hogy baromság is.

    Viszont megtaláltam a Kerium (la Rosche termék) holnapját. A termék azért lehet érdekes, mert a Vichy Dercosán (AMINEXIL) túlmenően, egy újabb molekulát tartalmaz. Itt lehet róla olvasgatni:

    http://allabouthairloss.org/_int/_en/7-kerium.asp?idtravail=88#A3

    üdv, Nemo

    VálaszTörlés
  14. Sziasztok.

    Ha azt hallom, hogy MEDROL, feláll a hátamon a szőr. Az orvosok is hatszor meggondolják mielőtt valakit kezelni kezdenek vele. Immunológiai és reumatológiai betegeknél használják folyamatos LABOR és ORVOSI KONTROLL mellett!!!!

    VálaszTörlés
  15. Sziasztok!

    Semmi nem használt, pedig rengeteg mindent próbáltam. A kineziólógus azt tesztelte ki, hogy a meridiánjaimon van az elakdás, nem fizikai szinten és ami ezen segíteni tud, az a do-in gyakorlatok. Kipróbáltam és tényleg működik, megállt a hajhullásom!
    A gyakorlatok a következő könyvben találhatók,
    Jacques de Langre: DÓ-IN 2. - A megújulás művészete önmasszázs és légzőgyakorlatok által. Jelenleg nem kapható, de a netről letölthető.
    Én innen szedtem le: http://maryamoldala.gportal.hu/gindex.php?pg=33102882
    A könyv maga kicsit túl ezo, de a gyakorlatok a lényeg! Napi 20 perc kb. Megéri :)

    VálaszTörlés
  16. Hajhullást okozhat a magas prolaktin (hormon) szint is, és a hipofízis adenóma is.

    VálaszTörlés
  17. Sziasztok,

    butus kérdés...de már elkezdődött a tavaszi hajhullás?????
    vagy csak esetemben rosszabodik eza történet?:((((
    köszi,
    Nemo

    VálaszTörlés
  18. Sziasztok!
    Kb. 5 évvel ezelőtt (33 évesen ) nekem is problémám volt a hajhullással. Nyáron, egy órai napon tartózkodással leégett a fejbőröm, olyan ritka volt a hajam. Kétségbeesésemben elmentem egy plasztikai sebészhez,hogy hajátültetésre alkalmas vagyok-e. Megnyugtatott, hogy még nem olyan vészes a helyzet ( ez egy kanadai orvos volt és ingyen vizsgált, nagyon meggyőző érvekkel ). Arra a kérdésemre, hogy mit tegyek, ő egyetlen egy dolgot ajánlott, a Regaine oldatot. Magyarországon csak a férfi változat kapható ( a 2%-os ), szomszédéknál a női is. Én a férfit használom, azt mondta nem gond. Az ajánlottól eltérően én napi egyszer használom, 5 puffot a fejtetőmre. Ára kb 10000ft. Így kb 2 hónapra elég. A titka, hogy nem szabad abbahagyni, bár én most féléve nem használom, de nem hullik a hajam. Már nem vagyok kétségbe esve és nem szégyenlem a fejem ( mint pedagógus a gyerekek eléggé kritikusan figyelik az ilyen testi hibákat ) és úgy gondolom ,hogy a hitem abban, hogy ez a szer hatásos ( ami az orvosnak tudható be ), szintén sokat segített. Ma már én nézem kritikus szemmel a hasonló sorsú nőket, és szeretnék segíteni. Nekem bevált. Betti

    VálaszTörlés
  19. szia, nem szabad abbahagyni, tényleg! minoxidil a hatóanyaga, ami az aminexil-hez hasonló (: ez a l'oreal kerastase-ban van pl.). Én ez utóbbit használtam évekig, majd abbahagytam, és tényleg kihullott minden! Minden haj, amit megtartott azokban az években, amíg használtam.
    Nem hittem el, hogy ki fog hullani, engem is figyelmeztettek, de kihullott! (azt hittem, elég hosszú ideig használtam már és "megerősödtek" a hajszálaim)
    Szóval, nem mese: ha abbahagyod, valóban ki tud hullani :(.
    A mellékhatásokról esetleg érdemes tájékozódni ami a hosszú használat során jelentkezhet.

    VálaszTörlés
  20. ezt a kanadai plasztikai sebészt rovely is ismeri, ő is dícsérte, mert szimpatikus. Neki is minoxidilt ajánlott.
    A kontinensen (az usá-ban is) ez általánosan elfogadott és használt szer, de erős kémiai hatóanyaga van, azt hiszem szteroid, ezért nem árt tisztában lenni azzal, hogy ha hosszú évekig használod árthat-e a szervezetednek.

    VálaszTörlés
  21. sziasztok,

    találtam egy baromi jó blogot oldalt. Itt az PRP módszerről írnak...abszolut érdekes szerintem:
    http://www.womenshairlossproject.com/hair-loss/prp-platelet-rich-plasma-therapy-for-womens-hair-loss/

    megéri böngészni...

    Berka merre vagy??!!!!

    VálaszTörlés
  22. Kedves Berka!

    Ugyanezzel am problémával küzdök több, mint 10 éve, már szinte mindent kipróbáltam.

    Szívesen megosztom a tapasztalataimat, de akkor kb. kisregényt kellene írnom, amire nincs időm és energiám.

    Ha gondolod, add meg a mailcímed, hogy felvehessük a kapcsolatot.

    Üdv: Lia

    VálaszTörlés
  23. Csak egy oldalt szeretnék ajánlani, ami talán nem csak nekem volt érdekes, hanem másoknak is az lehet, akik hajhullással, hajritkulással vagy kopaszodással küzdenek: hajhullas.info.hu Nem láttam, hogy az oldalon valaki említette volna. Sok sok információt lehet itt találni a hajhullás okairól is, de maguk a különböző hajhullás típusok is nagyon részletesen ismertetve vannak.
    A hajhullással foglalkozó oldalak között én nem találtam olyat, ami ennél részletesebben foglalkozna a témával. Azért is fontos a hajhullás okairól minél többet megtudni, mert ez segíthet a legjobban a megoldás megtalálásához. Véleményem szerint a hajhullás hátterében sok esetben állnak életmódbeli tényezők, amiken változtatnunk kell ahhoz, hogy a hajhullás tartósan abbamaradjon. Én is több mindent használtam már hajhullás ellen, volt ami nagyon jó volt, és gyors segítséget adott, de azt veszem észre, hogy nem tudom megúszni, pl. hogy ne tanuljam meg a stresszt kezelni.
    Ez a cikk nagyon jól bemutatja, hogy miképpen vezet a túl sok feszültség hajhulláshoz.
    http://hajhullas.info.hu/stressz-es-hajhullas
    Nekem pl. már több esetben úgy érzem, hogy ez állt a hajritkulásom hátterében. Ha aztán csökkent a nyomás, mindig javult a hajam.

    VálaszTörlés
  24. Tud valaki valamit erről a termékről?
    http://www.noalopecia.hu/index.php

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szia én is ebben szenvedek sajnos! azota sikerült ki probálnod a marbo termékeit? gondolkodom hogy én is ki fogom parobálni!(anzsi)

      Törlés
  25. Kedves Szerző!

    Én is azok közé tartozom, akik időt és pénzt nem sajnálva, évtizedek óta keresem a megoldást a hajhullásra.
    Amikor elolvastam a "lelki és spirituális háttér" alatt írtakat, elállt a lélegzetem! Azt mindíg is sejtettem, hogy "lelkileg" kell meggyógyítanom MAGAM, de döbbenetes volt a felismerés, hogy a halhullásomat a női léttel kapcsolatos lelki problémáim okoz(hatj)ák. Köszönöm, hogy megismerhettem ezeket a gondolatokat, elindulok ezen az úton.

    VálaszTörlés
  26. Berka !

    hova tűntél mondd csak!! :( :(

    Sziget

    VálaszTörlés
  27. Sziasztok!

    Én is felnézel olykor még ide.. sajnos úgy látom nagyon régen járt itt közülünk valaki is! De miért? Hát nem pont ez volt a jó, hogy itt találkozhattunk..és véleményt, tapasztalatot cseréltünk..és osztottunk meg egymással?
    Olyan szépen indult ez az oldal... hát sajnálom, hogy így cserben hagytuk!! :(

    VálaszTörlés
  28. sziasztok a marbo szett termékekről mi a véleményetek probálta már valaki?http://www.noalopecia.hu/marbo.php?marbo_szett ez a linkje ezen meg tudjátok nézni.(anzsi)

    VálaszTörlés
  29. sziasztok! szeretnék segiteni azoknak akiknek már nem lehet meg állitani a hajhullást! sajnos ezzel én is igy vagyok 15 éves korom óta hullik, most 35 vagyok ez öröklött hajlam sajnos! :(olvastam a neten egy csomo oldalt és szinte meg fizethetetlen! gyógyszerek samponok amik semmit nem érnek nem segitenek! elkezdtem én magam saját kezüleg elkésziteni fekete tülbe egyesével kézi csomozásal a hajszálakat és magamnak fel vartam! :) anyira élethű könnyed tapintása egybe olvad a saját hajaddal észre sem veszed hogy a fejeden van jól szellözik és persze varva van a hajadhoz tökéletes nem csúszik el!ha egy családtag segit a fel helyezésben még a saját hajad is ki huzhatod közüle! :)40 ezerért vettem hajat 40cm-t 150 g fekete sima, vele könyű dolgozni és 20x20cm fekete tűl anyag kell meg egy tű amivel segitesz a hajat bele fűzni.nagy ki tartás kell hozzá igaz, de megéri! nekem 1 hónapba telt mire el készitettem és mivel magamnak csináltam igy nincs össze csapva és tényleg láthatatlanok a csomok! és egyesével vannak a fej tető részen be fűzve!tenyérnyi nagyságba,hátrébb már lehet 5-6 hajszálat is keresztűl húzni rajta és csomora kötni arra már senki nem látja a nagyobb csomozást! :)vized a hajat könyebb igy át fűzni és csomozni! sok sikert hozzá! remélem tudtam segiteni! csak rajtad múlik ! ( anzsi)ui: mért adnál ki 120 ezret érte a kereskedőknek ha te magad is meg tudod csinálni! és olyan lesz amilyet te akarsz magadnak! felhelyezés után csak hozzá kell vágatni a fazont!! :)

    VálaszTörlés
  30. Szia Anzsi!

    Kérlek írd meg, hogyan lehetne megtanulni mi magunknak elkészíteni egy pepit!! Segíts egy kicsit!
    Köszönöm
    Sziget

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. szia Sziget! itt felveheted velem a kapcsolatot!dorina322@freemail.hu ide irhatsz. (ANZSI )

      Törlés
  31. Sziasztok kedves sorstársaim,
    Hajhullásom története kb. 90%-ban fedi Berka történetét. Bámultan olvastam, mintha én írtam volan. annyi különbséggel, hogy én még most vagyok 35 éves és nagyon közel állok a pepihez. Fél évvel ezelőtt még távolinak tartottam ezt, de már valósággá vált. Az évek során hullámhegyek és völgyek voltak. Az eredmény egyre kevesebb haj rengeteg pénzkidobás mellett. De azért bizakodó vagyok. Hiszek Istenben és hiszem, hogy célja van ennek a próbának.
    Lenne egy kérdésem: hallott már valaki a Biotin wonderhairről? A neten lévő leírásokból már-már csodának tűnik, gyanús... de valahogy mégis izgatja a fantáziámat. Nem olcsó (7000 Ft/ 250ml).
    Még valami a diófalevél főzetet én is használom pár hete: a hajhullásom egyáltalán nem állt meg, de talán új hajpihéket látok.
    Bocsi ha valakit untattam.
    Minden jót!
    Zara

    VálaszTörlés
  32. Üdv a fedélzeten !
    Mennyit hagyod a hajadon a diófalevél teát? Majd írd meg légyszives, ha tényleg új hajszálaid nőlnek tőle :) Erről a wonderhair-ről nem hallottam. Hairwonderről igen, a tv-ben reklámozzák egy svájci készítmény, de engem nem vett le a lábamról. A biotin viszont nagyobb dózisban ténylegesen gyorsabban növeszti a hajat -ergo sűrűbben is kell festeni. Dúsulást vagy visszanövesztést sajnos az sem tud produkálni, pedig az lenne a fő célunk.
    Várjuk a további pozitív eredményeket!
    kori

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sziasztok,
      Én egy tálba teszem a diófalevélből készített teát, s miután megmostam a hajam utána belehajolva kb. 5-6 percig áztatom a fejem benne. Próbálom masszírozgatni is. Aztán már nem mosom le csak megtörlöm. Már nem vagyok biztos egyáltalán a hatásban. Viszont olvastam egy korábbi bejegyzést a stresszről, mint hajhullás kiváltó egyik fő okról. Persze ez közhely, ha nem találják az orvosok a megoldást valamire marad a jó öreg "stressz", arra mindent rá lehet fogni. Az én bőrgyógyászomnak is ez volt a végkonklúziója a rakás negatív vizsgálati eredmény és eredménytelen mezodermális kezelés után. Tény, hogy én egy szorongó, önmarcangoló típusú ember vagyok, kisebbségi komplexussal. Hajlok rá, hogy ebben keressem a hajhullási problémám okát. CSak éppen a megoldást nem tudom kivitelezni.
      Van valakinek használható megoldása erre?
      minden jót!
      Zara

      Törlés
  33. Kedves Berka!
    Nagyon fontos lenne telefonon beszélnünk. Hogyan érhetlek el? Ha írnál erre a címre (odniko@freemail.hu) cserélhetnénk számot és felhívnálak.
    Üdv
    A.

    VálaszTörlés
  34. sziasztok lányok! ezen a linken elérhetitek a hölgyet ha pepit készítettének pótrészt! csak egy kattintás nekem segitett! önbizalmam ujra a régi! és olcsó megoldás évekre! íme a link: http://olx.hu/hirdetes/elado-pepi-k-pepi-keszites-potresz-haj-ID20KAF.html#6a9e387c87 póstai uton is meg oldható.személyes találkozó vagy ha bátortalan vagy emailban vagy telefonon elmeséli mi is ez valójában hogyan készül menyibe kerül anyagilag! :)

    VálaszTörlés
  35. Kedves blogoló!

    Olvastam a hullikahajam blogról. Szeretném átvenni/megvenni az oldalt valami jelképes összegért. Van esetleg mód erre?

    ererandras@gmail.com

    András

    VálaszTörlés
  36. Sziasztok.48 éves vagyok.Én is használom a sampon,kapszula hajszeszt.Plantur 39.Azt szeretném megkérdezni hogy kell e szünetet tartani?Nekem be vált mert nem ullik a hajam és dusul is ott ahol eddig kopaszodtam.Inci.Köszi.

    VálaszTörlés
  37. Sziasztok!

    Nem tudom, olvassa-e még valaki ezt a blogot, de érdekelne, hogy kipróbálta-e valaki már a RENOKIN hajnövesztő/hajhullás elleni termékcsaládot? Nagyon jókat írtak róla, de ez is őrülten drága és mivel rengeteg pénzt költöttem már az évtizedek óta fennálló problémámra, nagyon kíváncsi lennék, hogy használt-e valakinek ténylegesen?

    Köszönöm: Bettina

    VálaszTörlés