2009. december 4., péntek

Chuleevandevi (thai)

Árak: B1 hajtonik: 19.250 Ft;
B3 reviza hajpakolás: 8.125 Ft,
B7 sampon: 4.625 Ft.

Ha 30.000 Ft fölött vásárolsz kapsz 20% kedvezményt, ha 50.000 Ft fölött 25% kedvezmény.

Összetevők: Hajtonik: Bengálbirs kivonat, ázsiai gázló, szezám és más gyógynövények.
WATER, ETHOXYDIGLYCOL, CENTELLA ASIATICA EXTRACT, AEGLE MARMELOS ROOT EXTRACT, SESAMUM INDICUM (SESAME) SEED, QUATERNIUM-15, CITRUS AURANTIUM SINENSIS PEEL EXTRACT, CINNAMOMUM CAMPHORA (CAMPHOR) LEAF EXTRACT, CYMBOPOGON NARDUS (CITRONELLA) OIL, SANTALUM ALBUM (SANDALWOOD), VETIVERIA ZIZANOIDES EXTRACT

Pakolás: Bengálbirs kivonat, ázsiai gázló, szezám és más gyógynövények.
WATER, CENTELLA ASIATICA EXTRACT, AEGLE MARMELOS ROOT EXTRACT, CITRUS AURANTIUM SINENSIS PEEL EXTRACT, OLEA EUROPAEA (OLIVE) FRUIT OIL, SESAMUM INDICUM (SESAME) SEED OIL, METHYL PARABEN, (0.18%), PROPYL PARABEN (0.02%

Sampon: Acacia concinna kivonat és más tápláló gyógynövények.
WATER, COCAMIDOPROPYL BETAINE, ACACIA CONCINNA FRUIT EXTRACT, HIBISCUS ROSA-SINENSIS LEAF EXTRACT, CAPRYLYL GLYCOL, SAPINDUS MUKUROSSI, ZINGIBER OFFICINALE (GINGER) ROOT EXTRACT, TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE, TAMARINDUS INDICA FRUIT EXTRACT, Disodium EDTA, Propylene glycol ( mérgező anyag), diazolidinyl urea ( mérgező anyag), iodopropynyl butylcarbamate

Használat: mindennap kellene a samponnal hajam mosni utána pedig a tonikot felvinni száraz hajra. A pakolást hetente kétszer kell használni.

Személyes tapasztalat: az elején használtam őket mindnen nap, először nagyon jó volt a tapasztalatom, úgy éreztem hogy sokkal jobb tartású a hajam, és erősebb. Később csak heti 4-5-ször mostam hajat mert nagyon tiszta volt és szállt össze vissza, akkor már nem is volt jó tartása. Szerintem a mindennapi hajmosás túl sok, bár ez a sampon elvileg visszaállítja a fejbőr természetes védőrétegét.
De ami nagyon nem tetszett az a tonik. Mikor felkentem, vagyis csak így benyomkodtam egy pár cseppet a fejbőrömbe, olyan volt mintha valami réteget képezett volna a fejbőrömön és még jobban fénylett. A hajszálam is olyan volt mintha be lett volna lakkozva, durva tapintású lett. 2 hónapig használtam, de semmi változás.
A végére már semmi tartása nem volt a hajamnak, már a hajhab se használt. Nem vettem észre hogy több hajam lenne, sőt inkább kevesebb, de lehet e nélkül is kevesebb hajam lenne, tehát ezzel nem azt akartam írni, hogy ettől lett kevesebb hajam, hanem azt hogy nem állította meg a ritkulási folyamatot, és több hajam sem lett, és ahhoz túl drága volt hogy tovább kísérletezgessek vele.
Pakolás: csak háromszor használtam mert nekem nagyon szárította a fejbőrömet, pedig elvileg hidratáló lenne.

nikike

68 megjegyzés:

  1. A Mediline (www.mediline.hu) chuleevandevi-t és dr immunt is árul. Sajnos nem tudom összehasonlítani az árakat, nem ismerem mi mennyi (máshol), ez a mediline nem is szokott olcsó lenni, és ezek nettó nagyker árak (szóval +áfa), ... ki lehetne deríteni. bemehet vásárolni bárki
    DR.IMMUN CSALÁN HAJCSEPP 50 ml 843,6 25%
    DR.IMMUN HAJÁPOLÓ OLAJ 100 ml 1842,90 25%
    DR.IMMUN HAJSAMPON HAJREGENERÁLÓ 250 ml 649,3 25%
    DR.IMMUN HAJSZESZ 50 ml 1558,60 25%
    CHULEEVANDEVI A6 GYÓGYNÖVÉNYES SAMPON 100 ml 2 941,20
    CHULEEVANDEVI B1 HAJTONIK 4X15 ml 10499,90
    CHULEEVANDEVI B7 SOMPOI PLUS SAMPON 150 ml 2530,80
    VARGA CSALÁNCSEPPEK HAJÁPOLÓ KIVONAT 50 ml 1299,60
    VARGA HAJCSEPPEK HAJHULLÁS ELLEN 50 ml 1994,90
    VARGA HAJERŐSÍTŐ CSEPPEK NŐKNEK 50 ml 2126,10
    VIVISCAL LOTION HAJSZESZ 75 ML 75 ml 2499,90
    VIVISCAL SAMPON 150 ML 150 ml 1299,90
    2009. november 30. 14:18

    VálaszTörlés
  2. Kedves Vitaindító Blogszerkesztő Hölgy, aki ezt a blogot elindította!
    A napokban akadtunk erre a szerkesztett blogra, és gratulálni szeretnénk a kezdeményezéséhez, mert sok esetben a blogban közvetített vélemények sok embernek segítenek, akik hasonló problémákkal küzdenek, mint Ön. Szeretnénk azonban felhívni a figyelmét, hogy a Chuleevandevi ayurvédikus termékek beszámolója téves információkat tartalmaz, félrevezetve sok komoly problémától szenvedő sorstársát. A Chuleevandevi szerekkel kapcsolatban szeretnék néhány információt és ötletet adni, mert a negatív véleményével megakadályozza, hogy sok-sok ember meggyógyuljon ebben az országban. Túlságosan nagy az Ön felelőssége ebben! A segíteni akarás szándéka vezet Bennünket, nem reklamációt fogalmazunk meg. A Chuleevandevi cég egyik vezetőjeként szeretnék néhány dolgot tisztázni. A thai szerek természetes alapon sejtosztódó hatást hoznak létre, mely a hajnövesztés alapfeltétele. Olyan labor eredményekkel rendelkezik a thai feltaláló, Chuleerath Professzor, mint senki más, és valószínűleg nem is fog a közeljövőben. (Többen akarták lekoppintani a felfedezését, de senkinek sem sikerült.) (folyt.köv.)

    VálaszTörlés
  3. A Chuleevandevi szerekkel kapcsolatban Ön több reklamációt feltett erre az oldalra, amire szeretnénk választ kapni.
    Először is az első kérdésünk, hogy hol vásárolta a samponokat és a tonikot, mert minden hajcentrumban részletesen elmagyarázzák, hogy a thai sampont csak a fejbőrbe kell masszírozni, a haj többi részét egyéb tanúsítvánnyal rendelkező(!) bio(!) samponnal mossuk. Ugyanis a thai sampon 100%-ban gyógysampon, és a sejtosztódás a feladata, hosszú haj esetén a haj többi részét nem tanácsoljuk vele kezelni, mert a természetes védőréteget biztosító faggyút nem oldja le (egyébként dicséretes módon). Nekünk európaiaknak ezt nem túl kényelmes használni, mert nem szeretünk minden nap hajat mosni, annak ellenére, hogy a napi hajmosás a kutatók szerint legalább olyan fontos, mint a zuhanyozás, mert a pórusokon keresztül rengeteg szennyeződés kerül a testbe.
    A kérdésem az lenne, hogy hol vette a thai szereket, ki volt az, aki nem világosította fel a samponok használatáról? Második kérdés: Ha valaki egy darab tonikot vesz, vagy egy dobozzal, hogyan képzeli, hogy elmúlik a hajhullása? Ez nem ragasztó, hogy több éves hajhullás után odaragassza a hajat a fejbőrhöz. Ennek ellenére a betegeinknél 3 hét után igenis meg szokott állni ez a folyamat, és ez valóban csodaszámba megy. De nem mindenkinél. Az ayurvédában 3 hónapot kell várni, amíg 100%-ban gyógynövénykivonat regenerálja a testet. Ahhoz, hogy az új hajszálak erősödése látható legyen, szükséges legalább 2-3 hónap, mert ki kell várni, hogy az új pihék képződése megtörténjen a fejbőrön. (folyt.köv.)

    VálaszTörlés
  4. A hajnövekedés ezután is lassan mehet végbe bizonyos esetekben, de 2 hónap után látszik a növekedés, és ez erőt ad a további kezelésre. A betegeinkkel folyamatos kapcsolatot tartunk, ezért tudjuk nyomon követni azt a hihetetlen fejlődést, amit produkálnak a szerek. Ezért is válaszolok Önnek, mert mi itt a központban látjuk az eredményeket, és meg merjük kockáztatni, hogy ország-világ előtt tegyük próbára a szereket. (Mindenki mással ellentétben.) Az Ön véleménye nem tükrözi annak a rengeteg gyógyult embernek a véleményét, akik hálásak a thai professzornak.
    A tonikkal kapcsolatban éppen az ellenkezője szokott történni, inkább szárít, mint fénylik, és a zsíros bőr fiziológiáját helyreállítja. Ettől függetlenül elfogadom a véleményét, de legtöbb esetben nem ez szokott előfordulni. A száraz fejbőrnél kicsit macerásabb, mert itt kell pakolást is használni, de a hajnövesztés feladata nem egy kis feladat, ha van néhány(!) esetben mellékhatás (fénylik a bőr?) ezeket el kell viselni. Ráadásul kitartóan, hosszú hónapokon keresztül. Az eredmény látható lesz, 90%-ban a nőknél megindul a sejtosztódás (ha nincs kimutatható egyéb belső ok a hajhullásra). Mint ahogy az őszülés folyamata is visszafordul, ha 6 hónapon keresztül használjuk a tonikot és a sampont. (A6, B15.)
    Több ezer sikeresen gyógyult ember nevében is írom ezt a levelet, azoknak a nevében, akik nem szoktak panaszkodni különböző fórumokon, mert nincs okuk a panaszra. Például, mint a legnagyobb portálon (Hoxa) amelyet régóta olvasunk, de sajnos nem tudunk reagálni, mert cégek nem írhatnak kommentet. Nagyon sajnáljuk azokat a férfiakat és nőket, akiknek hajproblémáik vannak, ezért a következő felajánlást tesszük. Először is szeretnénk Önnel telefonon beszélni, és szeretnénk összehozni rengeteg olyan emberrel, akiknek sikerült a hajnövesztés. A központban nagyon kedves kollégák várják a jelentkezését, bármilyen negatív tapasztalata is lett volna előzőleg, és a téves használat, illetve a nem megfelelő időráfordítás miatt esetleg elvesztette a bizalmát. Szeretnénk, ha több tapasztalatot szerezne másoktól is, és őszintén szeretnénk segíteni. Emellett 3 hónapig ingyen szeretnénk Önnek adni 3 db tonikot és 3-3 sampont (thai és olasz gyógysampont) mert biztosak vagyunk benne, hogy segíteni fog. Ezen kívül kérjük, hogy a Hoxa fórumra közvetítse a felajánlásunkat, mivel mi nem írhatunk cégként az oldalra: 30 hajproblémával küszködő levelező partnernek az első hónapban ingyen, azután 3 hónapig 50% engedménnyel adjuk a thai szettet, mert szeretnénk nekik is segíteni. Tudjuk, hogy sokan ezt kihasználhatják, mert az internet nyitva áll azok előtt is, akik mást képviselnek, de mégis vállaljuk a kockázatot, mert túlnyomó többségben a honlapra azok írnak, akik őszintén szeretnének meggyógyulni, és be fogják tartani a kezelési útmutatót. (folyt.köv.)

    VálaszTörlés
  5. Még azt szeretném kiemelni, hogy komplett hajápolással foglalkozunk, és ennek érdekében megpróbáltuk Európából a legjobb termékeket beszerezni, amely a hajgyógyászat terén nemzetközi minősítéseket szerzett. Ilyen például a Bema korpa elleni és a seborrhoea elleni szett, illetve a Herbatint hajfestékek, amelyek természetes készítmények között a legenyhébb festékek. Csodálatosan fényes és lágy lesz tőle a haj, mint a reklámokban , teljesen fed, és ha kézzel érintkezik, enyhébb, mint egy sodium lauril szulfátos szappan. A hajfestékekre is adunk kedvezményt, mert a puding próbája az evés, és szeretnénk, ha minél többen meggyőződnének a minőségéről.
    Reméljük, hogy személyesen is kapcsolatba kerülhetünk Önnel, és nagyon várjuk a jelentkezését.
    Szeretettel:
    Chuleevandevi Kft.

    VálaszTörlés
  6. kedves chuleevandevi kft! nagyra értékelem, hogy jelentkeztek a blogban. Megtisztelő, hogy veszik a fáradságot, hogy tájékoztassanak bennünket, betegeket. Mindazonáltal ez egy blog, ahol a megjegyzések írása szabadon történik. Míg fel nem merül, hogy valaki szándékosan kelti rossz hírét egy terméknek, nem fogom moderálni a bejegyzéseket. A hosszabb idő átlagát tekintve minden egyes termékkel kapcsolatban lesznek nyilván olyan beírók is, akik elégedettek és ezt az örömhírt szeretnék megosztani másokkal is. Tehát ki fog egyenlítődni a mérleg.
    Ez itt nem hivatalos fórum, a betegeknek szól elsősorban, a privát tapasztalatok megosztására. De tekintettel a (sajnos) magas látogatószámra, lehet, hogy a jövőben meg kell fontolnom, hogyan tud tovább működni, klubszerűen mondjuk, hogy ténylegesen azok használhassák csak, akiknek szól. Mert az is valós veszély, hogy a különféle termékek képviselői álnéven egymás termékeit húzzák a sárba, vagy alaptalanul magasztalják a sajátjukat az egekig. Még egyszer tehát, köszönöm, méltányolandó a figyelem, amit nekünk szenteltek. (A hoxán pl. olvastam dícsérő bejegyzéseket is az Önök termékeiről. És, higyjék el, egy-egy vásárló nem 1-2 vélemény alapján fog dönteni egy több hónapos kúra vállalásáról, vagy nem vállalásáról, hanem tájékozódik, utána olvas. Sok sikert kívánok a működésükhöz és eredményes gyógyítást!

    VálaszTörlés
  7. további megjegyzés: 1 azaz egy db "reklamáció" került fel az oldalra, bár nem nevezném reklamációnak. a beírásból az derül ki, hogy 2 hónap után a beíró a fenti tapasztalatokkal abbahagyta a kezelést. beszámolt a haja állagáról, állapotáról, nem illette negatív kritikával terméküket.
    Nem én voltam a szerző, azaz nem én vásároltam meg a terméket, de a kérdéseiket, ha olvassa, nyilván le fogja reagálni az illető.
    A felajánlás nagyon kedves Önöktől, a hozzáállásukkal biztosan sokak szimpátiáját elnyerik :)

    VálaszTörlés
  8. Ritkán látok olyan céget, aki ennyire a szívén viseli a terméke megítélését, roppant korrekt hozzáálásnak tartom. Az én problémám sem újkeletű és az elmúlt 12 évben még egy termékéért sem vállalt ilyen jellegű garanciát egy forgalmazó sem.
    Ha esetleg még nem telt be azonnal a felajánlott 30as lista, szívesen csatlakoznék a bizonyítók csapatába!ferencirita@gmail.com
    Üdvözlettel: Tacskari

    VálaszTörlés
  9. Nem tudom,hogyan működik a Chuleevandevi kft.által felajánlott 30as ingyenes lista,de amennyiben az ügyben jártas képviselő megfordul itt az oldalon,kérem vegye figyelembe jelentkezésemet,ha még nem telt be a férőhely,és kérem jelezzenek nekem erre az email címre:clairey@citromail.hu
    Nagyon örülnék a lehetőségnek,mivel már korábban szerettem volna kipróbálni a hajápolási termékeket,ám az áruk miatt nem engedhettem meg magamnak egyenlőre.
    Előre is köszönöm!

    VálaszTörlés
  10. Kedves Blogolvasók!
    Nagyon kellemes meglepetésként a Chuleevandevi kft. megkeresett előbb e-mailben, majd telefonon, és egy ingyenes kúrát ajánlottak fel a számomra fejbőrvizsgálattal. Az időpont egyeztetés még folyamatban van - mert nekem szervezni kell a pesti utat - de amint van fejlemény, azonnal beszámolok róla!
    Üdvözlet minden sorstársamnak (is)! Tacskari

    VálaszTörlés
  11. Kedves Hungary!

    Férfias típusú/DHT-s/ hajvesztés esetén is hatásos szer a Chuleevandevi?
    Válaszát előre is köszönöm (akár privátban is a bones81@citromail.hu mailcímen)!

    VálaszTörlés
  12. Kedves sorstársaim!
    Immáron egy hete használom a Chuleevandevi termékeket és abszolút elégedett vagyok velük. A hajszesz jó illatú - bár igaz, hogy csínján kell bánni vele, mert rátapad a hajszálakra - és a sampon is kiváló. A hajhullás mérséklődött, de bébihajak még nincsenek, hiszen kell 2 hónap az eredményhez, de eddig semmi gondom nincs a termékekkel.
    Jelentkezem, ha van vlmi újdonság a fejemen:))
    Tacskari

    VálaszTörlés
  13. Látom már a fényt az alagút végén:))
    Siker:))
    A babahajak szépen látszanak fényben, mert még csak szöszin csillognak, de remélem hamarosan megörökíthetem őket a napló számára. Az eredményt a hajkencém (chuleevandevi)váltotta ki, valamint a ricinusolajtól szép egészséges lett a többi. Remélem ők már megmaradnak és nem veszítem el őket, mint az előzőeket.
    Üdv: Tacskari

    VálaszTörlés
  14. Sziasztok! Nagy örömemre szolgált a hír amit olvasok az oldalon. Évek óta küszködöm a hajhullással, és minden egyes próbálkozásom kudarcot vallott amitől szépen lassan már kezdtem stresszesé válni. Többször olvastam erről tonikról és samponról már, de asok kudarc miatt és az igen magas ár miatt nem tudtam belevágni, hogy kipróbáljam! Kérlek szépen benneteket, hogy jelezzetek vagy írjanak nekem, ha van még egy árva hely a 30 listába.. Én lennék a világ legboldogabb ember!! hunbrigitta@gmail.com

    VálaszTörlés
  15. Képtelenségnek tartom, hogy az egészséges, ha valaki naponta hajat mos. nekem van egy barátnőm, aki a gyakori hajmosással úgy tönkre tette a haját, annyira zsírosodik , hogyha 1 nap nem mossa meg,. úgy néz ki, minha legalább 2 hete nem mosott volna hajat.

    VálaszTörlés
  16. Nagyon sok hozzászólást olvastam a neten de talán ez volt az első ahol a termékről ilyen részletes információt kaptam. Túl vagyok egy komoly kivizsgáláson, de válaszként csak a változó kor kezdetét jelölték meg. A hajhullást vitaminok szedésével (hormont nem javasoltak) kellene megállítanom, de eddig sikertelenül. Szeretném kipróbálni ezt a szert ha még beleférek a csapatba. Szivesen beszámolnék a fejleményekről ennek a blognak a keretében.
    1hodi.agnes@gmail.com
    köszönöm

    VálaszTörlés
  17. Én ma olvastam elöször a thai hajápoló szerekröl, felkeltette az érdeklödésemet. Már hosszú évek óta kinlodom a zsiros hajammal több mindent kiprobáltam, de nem igazán voltak hatásosak, lehet, hogy én sem voltam elég kitartó. Szeretném kiprobálni ha lehetséges,kérem, hogy válaszoljanak köszönöm. Itt irom a címem csirkem@t-online.hu

    VálaszTörlés
  18. engem őszintén szólva meglep a heti egy új érdeklődő, aki kipróbálná az egyébként igen drága kúrát.
    a blog lassan átmegy chule-deeler ponttá.
    ha lehetne biztosan tudni hogy minden beírás mögött tényleg egy érdeklődő áll, aki (valóban, tényleg és őszintén) épp most válik chule vásárlóvá, az jó lenne.
    és az is érdekelne, hogy vajon azok, akik már hónapok óta használják, azoknak kinőtt a haja? ;), mert erről nem olvastunk.

    VálaszTörlés
  19. az is furcsa, miért nem néztek utána annak, hogy pl. a mediline-ban tényleg olcsóbban lehet-e beszerezni...

    VálaszTörlés
  20. Én meg annak örülök, hogy senkinél nem fedezték még fel azt a bizonyos "atkát", pedig erre találták ki ezt a sz ert:D

    VálaszTörlés
  21. Hello Ha még lehet szeretnék bekerülni a 30 - as listába.Kb 3 éve kezdődött a problémám ,először ritkulni kezdett a hajam majd kétoldalt feljebb ment a homlokom 2 cm - tert, és a fejem tetején egy szélesebb sávban is jóval rikább a hajam.kipróbálltam sokféle terméket az eredmény hogy már nem hullik , de uj haj nem nőt vissza.Már régebben is szeretem volna kipróbállni a chuleevandevi termékeket .de sajnos nekem túl sokba kerülnek,hállás lenék ha kipróbállhatnám a hajnövesztő szereket.Az email címem: ballam@businesstel.hu.Előrre is köszönöm. Miklós

    VálaszTörlés
  22. Sziasztok,

    Nekem találtak atkát a Chuleevandevi cégnél, sőt az előttem vizsgált csajnál is. Elmentem aztán a bőrgyógyászhoz is, és ő elküldött egy laborba. Ott is megtalálták.

    Én éltem az ingyenes lehetőséggel, és tényleg adtak díjmentesen! 1 hónapja használom, és már csökkent a viszketés. Nem szoktam ilyen blogokba írni, de ha visszanő a hajam, akkor fényképet is küldök. Azt mondták, hogy először a demodexet kell kiírtani, aztán jelentkeznek majd a pihék.

    VálaszTörlés
  23. Berka! Szinte sejtettem! :D
    Kori

    VálaszTörlés
  24. szia, milyen laborvizsgálaton voltál, ahol kimutatták az atkát? berka

    VálaszTörlés
  25. az a másik gondom, hogy a kopaszodó nők döntő többsége a fejtetőn veszíti el a haja jó részét. Vajon ezek a szőrtüsző atkák honnan tudják, hogy hol a fejtető és a lentebbi részekre miért nem merészkednek akkora számban? Talán érzékelik a gravitációs hatást? :)

    VálaszTörlés
  26. :D:D Ez annyira tetszett:)
    És azért nem fejtetű, mert ez már fejtető!
    Bocsi!

    VálaszTörlés
  27. sziasztok.

    A fejtetőn kopaszodó nőknek a DHT-ra érzékeny a hajhagymájuk. Az alulról átültetett haj állítólag megmarad a fejtetőn.

    VálaszTörlés
  28. Chuleevandevi Hungary2010. november 16. 6:04

    A demodex szőrtüsző atka nem csak a fejbőrön, de a gyulladt arcbőrön is megtalálható, (demodex bravis) és a basal sejtes rák kialakulásáért is felelős. Ezt Erbagci török professzor és más kínai tudósok dokumentálták különböző kongresszusokon. Az orvostudomány fejlődik, de itthon még nem vizsgálják a demodexet, pedig egyszerű lenne kimutatni. Például itt egy cikk róla: http://dermatology.cdlib.org/134/case_presentations/demodex/lee.html
    Nagyon sok beteget gyógyítunk, ezért nem volt időnk itt „levelezni”. A demodex a fejtetőn szeret élősködni, mert itt a legjobb a hőkibocsátás. Ezt több nemzetközi előadáson is elmondták már. Nem a gravitációs hatás a titok nyitja. A 30-as lista betelt, szép eredményeket produkálnak Náluk is a szerek, biztosan lesznek, akik itt is közölni fogják az eredményeiket. Berkának, ha még van problémája, szívesen adunk a gyógyító elixírből.
    Nincs egyetlen olyan beteg, aki ne tapasztalna változást.
    A Chuleevandevi Központ dolgozói

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tisztelt Chuleevandevi Kozpont. Ma mutattak ki egy ingyenes vizsgalaton,hogy van a fejboromon atka. Sajnos a 3 honapos kura majdnem 60000.- amit nincs lehetosegem megvenni.Szeretnek erdeklodni ,hogy lehetseges-e kedvezmeny vagy barmi felajanlasra jelentkezni mint amiket itt olvastam? Tisztelettel kerem valaszukat! Koszonettel Ullahne

      Törlés
  29. Sziasztok!
    Igen ez így van. Megint rendeltem 2 havi adagot belőle. Köszönöm Márti! :) Én egy hónapig használtam...majd jött egy kis szünet mert nem tudtam rá összespórolni a pénzt időben. Most újra rendeltem. Eddig tapasztalatom az 1 hónapos idő alatt: A hajam besötétedett :) nagyom szép és egészségesen csillogó... a hajhullás a szer hatására nekem emelkedett ..majd enyhült.. szóval nem hullik már csomóban a hajam mint eddig..de hajhullás még van. A hajszálak erősebbek lettek.. és kijött pár hajszálacska is.. persze koránt sem annyi amennyi kihullott ..de használom tovább a terméket, hiszen az én hajhullásom sem most kezdődött ..a hajnak időre van szüksége, hogy regenerálódjon. És nem csak külső ápolásra van szüksége, ezt soha ne felejtsétek.. hiszen minden haj bajnak , belső problémára utaló jele van. Én most méregtelenítek. Tiszta vizet iszok..nem csap víz, és gyógyteákat. Alga tablettával űzöm ki a szervezetből a méreganyagokat.. köztük a nehézfémeket is!A fogaimból most cseréltetem le az amalgám töméseket.
    Olvassátok végig!! Ez még semmi..olyan infót találtam róla , hogy csak na!
    http://www.informed.hu/betegsegek/betegsegek_reszletesen/dental_oral/teeth/?article_id=62781

    Tehát rakjuk magunkat rendbe belülről is!
    Írok még:)
    Sziget

    VálaszTörlés
  30. Tisztelt Chuleevandevi Hungary dolgozói!

    Ha még lehet szeretnék bekerülni a 30 - as listába.Sajnos az utóbbi egy évben nagyon erősen hullik a hajam, amit nem tudom igazán minek köszönhetek.Elsősorban kétoldalt. Már többféle terméket kipróbáltam, de sajnos semmi eredmény nem lett.Nagyon szeretném kipróbálni a chuleevandevi termékeket,de jelenleg "fizetős" főiskolás vagyok és emellett nehezen engedhetném meg magamnak most ezt a "luxust". Nagyon boldog lennék ha lehetőségem nyílna,hogy kipróbáljam a termékeiket.
    e-mail címem: erfree@freemail.hu.

    Köszönöm segítségüket: Erika

    VálaszTörlés
  31. Szia Mindenkinek

    Én is részese voltam az ingyenes sampon és tonik kiprobálásának. Ennek már 7-8 hete, és úgy gondoltam, hogy ideje beszámolni a tapasztalatomról. Nagyon elégedett vagyok és csak dicsérni tudom, végre valami használt. Én már sok szert kiprobáltam de a hosszan tartó hatás elmaradt. Vékonyszálú zsirosodó és hulló hajam van, volt. A szerek használata után, jelenleg a hullás minimálisra csökkent a zsirosodás is javulgat de igazán azt akkor tudom megállapítani, ha már ritkábban mosok hajat. Aminek nagyon örülök, hogy dúsabb lett a hajam és erősödött, már látni lehet a sok új kis hajszálat.
    Az ajánlott előírást betartom, már csak 2-4 naponta mosok hajat de a tonikot minden nap használom .
    Köszönöm a Hungary dolgozóinak a segitséget, és merem ajánlani a terméket a hasonló problémákkal küzdőknek.

    Üdv Cs Mária

    VálaszTörlés
  32. Miért van az, hogy megint erős reklámszagot érzek itt.....??

    VálaszTörlés
  33. Kedves Névtelen!

    szó nincs itt reklámról! Én is használom még mindig.. fentebb írtam is.
    Én csak egyet sajnálok, hogy nem lehet a sampont és a tonikot nagyon olcsón beszerezni, mert én életem végégig csak ezt használnám. Ameddig megtehetem és pénztálcám engedi csak ezt vagyok hajlandó használni. A sampontól tökéletes a hajam állaga például és szép fényes selymes.. nem utolsó szempont , hogy mindentől menetes.. ááááá nincs benne a a káros anyag sem az SLS. A sampon habzását is egy gyógynövény idézi elő. Kár , hogy olcsó.. nagyon szeretném ezt használni mindig. :(
    Üdv:
    Sziget

    VálaszTörlés
  34. helyesbítek :) Elnézést

    Kár, hogy nem olcsóbb

    Sziget

    VálaszTörlés
  35. Kedves Névtelen /2010.dec.28.10.02 /
    Sajnálom, hogy reklámnak hiszed, inkább segitség annak aki rászorul, gondolom, hogy Te nem szenvedsz haj problémákkal. Több hónapos használat után nagyon jó eredményt értem el, kár lenne ezt a tényt a többiektől megvonni.
    Üdv Cs. M.

    VálaszTörlés
  36. Kedves CS. M.! De, én is ettől szenvedek. Továbbra is érdekelne milyen LABORvizsgálat:D mutatta ki az atkát? Valamint a mikrokamerás hajvizsgálat miért nem jelzi egyetlen 1 hajhullós ismerősömnél sem?, pedig sokan vannak!
    Igaz nem is viszketett a fejbőrük. Milyen technikával lehet kimutatni a demodexet?
    Valamint egyetlen szer forgalmazója sem reagált -reklamált negatív jellegű beírásra, pedig sok ilyen történt. Sőt, azóta figyeli(k) ezt az oldalt, ami pedig a betegséggel küzdők érdektől mentes tapasztalatait szeretné közkincsé tenni.
    Hála érte Berkának!
    Talán ettől nem érzem hitelesnek.
    További sikeres hajdúsulást! Üdv!

    VálaszTörlés
  37. Kedves Névtelen
    Sajnos /inkább szerencse/ atkám nincs nem is volt, zsiros vékonyszálú a hajam és hulott, több mint két hónapos kezelés után nem zsirosodik annyira,erősebbek lettek a hajszálaim és normál mennyiségú haj marad a lefolyóbetétben hajmosásnál. Ja és jó sok új hajszálat látok, változatlanul ezt tudom mondani /irni/. Lehet ha egy másik szert probálok ki az is eredményes de Berkának köszönhetően én ezt probáltam ki. És tudom, hogy rémálom a kopaszsághoz vezető ut azért tettem közzé a tapasztalatomat, nem egy-két hét után két hónap után irtam le mindezt. A fejbőr viszketés a kezelés alatt előfordult, de rájöttem, hogy sporoltam a samponnal /elég drága/, kétszer kell megmosni és alaposan,inkább a ritkább haj mosással sporolok.
    Ha elfogadsz még egy tanácsot, akármilyen márkájú szert választasz elözze meg egy teljes labor vizsgálat, ne legyen fog problémád, és a választott szert kitartóan, előírás szerint használd.
    Sok sikert
    Üdv Cs M

    VálaszTörlés
  38. Én szerencsére még belekerültem a 30-as körbe, így anno kipróbálhattam díjmentesen. Viszonylag gyorsan megállította a hajhullásomat. Régebben, amikor a kezemmel beletúrtam a hajamba, mindig maradt egy csomó a kezemben. Most már többször kell túrnom, hogy 1 hajszálat lássak. Biztos vagyok benne, hogy egészségesebbek lettek a hajhagymáim, se nem viszket, se nem korpásodik. Sokkal sűrűbb lett a hajam 3 hónap múlva lehetett feltűnően látni. Köszönöm a lehetőséget. Az igazi rajongó a férjem lett. Addig kenegette magát (kb vagy két hónapig) míg elkezdett újra nőni a haja a kopasz területeken egy kb. kétcentis sávban. Azóta is használja ezeket a thai termékeket. A chus tonik mellett azért vettünk más biosampont is, de csakis biosampont használ az egész család.

    VálaszTörlés
  39. Sziasztok,
    Mint már sokan elmondták elöttem énis nagyon szivesen csatlakoznék ahoz a dicsö 30-as csoporthoz , aki "tesztelheti" e terméket(Kacsalan@hotmail.com).
    Fő kérdésem viszont az lenne hogy egy B1-es hajtonik rendeszeres elöirt használat esetén menyi ideig elég, mert sajnos a minöségnek ára van.
    Elöre is köszönöm.

    VálaszTörlés
  40. Sziasztok, már régóta szerettem volna megköszönni annak, aki kitalálta ezt a bloggot. Tök jó, hogy egy helyen ennyi termékről lehet véleményeket olvasni.

    Még annyit szeretnék hozzáfűzni konkrétan ehhez a thai topichoz, hogy a samponjuk nagyon kellemesen hűti a fejet. Van egy olyan elméletem, hogy a hajhullás (legalább is nálam) akkor volt erőteljesebb, amikor úgy éreztem, hogy a fejbőröm "meleg". Lehet, hogy hülyeség, de szerintem a hajhagymák mintegy kiégnek ilyenkor. Valószínű, hogy ez valami enyhe allergiás reakció nálam a sodium laureth sulphatra.
    Viszont ha a Chuleevandevi samponnal mosok hajat, egész nap nagyon kellemesen hűsíti. Az ősz hajszálak is eltűntek. Biztos, hogy jót tesznek ezek a ajurvédikus gyógynövények a fejbőrnek.

    VálaszTörlés
  41. Ezen az oldalon olvastam először ezekről a termékekről, gondoltam írok egy kis visszajelzést. Tavaly nyár óta kezdett nagyon hullani a hajam. Igazából semmi nem változott az életemben. Nem volt nagy trauma, az étkezésemen sem változtattam, pasimmal is jól megvagyunk. Elvileg egészséges vagyok. Utánajártam a ezeknek a thai készítményeknek (a mai napig nem tudom a nevét kiejteni :). Feltűnt, hogy fejbőrvizsgálatot is végeznek szőrtüsző atkára. Hát elmentem, bár ne mentem volna... Egy kis kaparékot szedett a fejbőrömről az egyébként nagyon ari eladójuk. Megnézte mikroszkóp alatt és aztán megmutatta...teljesen kikészültem, mert láttam, hogy ott mászkálnak azok az undorító "szörnyek". Miután a kezdeti undoromat, pánikomat legyőztem, és összeszedtem magam, összeállt a kép és megértettem végre, hogy mitől kezdett el hullani a hajam. Állítólag akár egy fodrász fésűjéről is rákerülhetett a hajamra. Kb 2 hónapig használtam a tonikjukat, meg a sampont (nem volt túl olcsó), de úgy érzem megérte. Tegnap jöttem a kontroll vizsgálatról és hála Istennek már nem tudták kimutatni. De már 2-3 hét után megállt a hajhullásom. Ha hullik a hajatok mindenképpen menjetek el egy demodex szűrésre! Ingyenes, én elvittem a barátnőmet is (de nála szerencsére nem találtak). Amúgy a sampon ill a tonik illata sem visszataszító, nem zavart semmiben, csak egy kicsit macerás volt a tonikot reggel este használni, de nem vészes, pár nap után már nagyon profi lettem a csepegtetésben. Üdv, Mira

    VálaszTörlés
  42. Kedves Chuleevandevi!

    23 éves vagyok és a fejtetőmön elkezdett hullani a haj. Már régóta keresem a megoldás, siker reményében szeretnék segítséget kérni önöktől. Ha van még hely a listán szeretném ha felvennék velem a kapcsolatot. bartalomeus@freemail.hu

    Előre is köszönöm:
    B.

    VálaszTörlés
  43. én is 23éves vagyok, fél éve nagyon intenzíven hullik a hajam, nagyon ritka, a fejtetőm látszik, stb....megvettem ezt a csomagot én is.....hát nem tudom mit írjak, érdemes, vagy megtudom e venni a következő adagot. Olyan kérdésem lenne, hogy még mindig fent áll ez a lehetőség, hogy egy adagot ingyen adnak, vagy legalább kedvezménnyel???válaszukat előre is köszönöm!
    H.

    VálaszTörlés
  44. En egy honapja hasznalom a Chulev. szereket ,tonik+sampon ,jelenleg keves hajam hullik ki ,tenyleg csak par szal ,mondjuk azelott se hullot nagyon,jo par eve hullik es negyede maradt ,altalab telen nem hullik ,eze fogtam neki mar februarba hasznalni,hogy megelozzem a tavasztol telig tarto hajhullast, varom h surusodjon ,de meg nem latok uj hajszalakat ,ami meg nem alakult az a zsirosodas ,ha minden nap megmosom is zsiros , eddig meg vagyok elegedve vele ,ha par evig nem hullna a hajam bisztos vmi akkor none vissza ,es hatha majd kesobb a zsirosodas is kicsitt alakul , a sampon kulomben eleg jol habzik nem tudom mert irjak h nem habzik .szeretnem ha valaki uj velemnyeket ,tapasztalatokat osztana meg ,

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. nekem az A5-ös sampon nem habzik egyáltalán. Kell mellé egy habzóbb sampont használnom hogy a koszt és zsírosodást ki tudjam mosni hajamból.
      A többi tapasztalatom alul írtam, de nemrég kezdtem a kezelést.

      Törlés
  45. Sziasztok, most lesz 2 hete hogy használom sampont és hajtonikot. Nálam találtak atkát. Egyenlőre ugyanannyit hullik, de szebb tőle a hajam, mások mondják. Enyhén sötétítette a hajam és ősz hajszálat sem találok (lehet ki hullott:)) Nekem diffúz hajhullásom van, azaz mennyiségben hullik 6 hónapja. Voltam góc vizsgálatokon, minden rendben van nálam és lelkileg is. Szóval bízom ebben a termékben, érzem hogy jót tesz a fejbőrömnek, azóta nem viszketek, meg korpásodok. 3 naponta mosok vele hajat. ígérem írok ide a továbbiakban. Sokan meggyógyulnak és cserben hagyják társaikat eredmények beszámolása nélkül. Ez minden téren így van, tapasztalhatjuk..üdvözlet mindenkinek és kitartást nekem és nektek!

    VálaszTörlés
  46. Most használom majdnem 5 hete. Még hullik, de már csak hajmosáskor érzékelem a mennyiséget, meg kifésülésnél, de én úgy látom csökken. Viszont táplálja a hajam, fodrászom mondta hogy jobb minőségű lett a hajam. Egészségesebb. Viszketni azóta egyáltalán nem viszket, és nem korpásodik. Írok megint 2 hét múlva. üdv.

    VálaszTörlés
  47. Sziasztok.En tobb mint 2 honapja hasznalom ,a tavaszi hajhulast akartam vele megelozni sikerult is mert keves hajam hullik ki ,a zsirosodas az maradt ,altalaba 2naponta mosok hajat,kozbe meg napnta ,1 tonikot elhasznaltam ,de sajnos nem rendszereseggel´,mert ha zsiros a haj akkor felesleges bekenni szerintem ,par uj hajat latok de nem mindenutt,tobb hajat szeretnek kinoveszteni ,mar tobb mint 10 eve diffuz hajhullasom van,de tovabb fogom folytatni ,ja es nekem jol habzik a sampon ,igaz tobb mennyiseget is hasznalok ,nem sajnalolom annyira a sampont ,de elore megmosom ugyancsak Bio samponnal hajhullasr es aztan jon a Thai sampon (ezt a sampont ok ajanlottak akinek hosszu a haja,a hajvegekre ,de en elore az egesz hajam megmosom es nem hagyom fenn csak nagyon keves idot ,igy a thai sampon kicsit tovab tart ) koszonom az uj tapasztalatokat ,ez meg tobb motivaciot ad

    VálaszTörlés
  48. 8 hétnél tartok. A hajam még ugyanúgy hullik. :( Hajmosás, kifésüléskor, úgy magában nem hullik. Egy hét múlva megyek kontrollra. Most elkezdek szedni nyomelemeket, vitaminokat hátha.

    VálaszTörlés
  49. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  50. letelt két havi kúra, voltam a vizsgálaton és még van demodex, de már nagyon kevés. egy havi tonikot még bevállalok és visszamegyek. De viszont a hajhullásnak már meg kéne állnia, legalábbis jóval csökkennie. Figyelem a mennyiséget hajmosásoknál, mivel már csak ott tapasztalom, persze azt ne feledjük hogy az elején beletúrtam hajamba akkor is hullott. Majd írok egy hónap múlva. Nincs senki aki megosztaná tapasztalatát ezzel kapcsolatban? Örülnék ha lenne valaki.

    VálaszTörlés
  51. negy honap hasznalat utan tonik meg sampon kezeles alatt megint kezdett hullani a hajam ,par szal haj nott viszza ,de szerintem az keves amugyis ennyi not volna visszza es a zsirosodas szornyu semmit nem javult , nem merem tovabb rendelni , el vagyok keseredve hogy nekem ez se iagazan segit

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha túlzottan zsírosodik a hajad a hajhullás mellett, akkor anyagcsere zavar lehet, sőt biztos, ezt inzulinrezisztencia vizsgálat kimutatja (vérvétel).

      Törlés
  52. Nekem sem használ, nem viszket meg sebesedik, de hullik ezerrel hajam. és ez lesz 4-dik honap. és nagyon összeugrik hajam tőle, a nehéz kifésüléstől is sok kihullik. én is csalódott vagyok :( most megyek vissza jövhéten kontrollra, aztán egy másik dokihoz. Ha valakit érdekel írok.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Engem erdekelne, lecci irj, h van-e javulas!
      Most tervezem beszerezni ezt a cuccot, de tenyleg nem talalni a neten olyanok beszamolojat, akiknek hosszu tavon megoldotta volna a diffuz hajhullaast
      Udv, Haj...ni

      Törlés
    2. Szia Hajni! Voltam egy másik börgyógyásznál azaz járok.. Dr veres Zoltánhoz, 6 hetente, ez lesz a 3dik alkalom jövőhéten. Megvizsgálta fejbőrőm ő is, és atkán kívül talált gombát és seborrhoeat is. A seborrhea korpás fejbőrt eredményez, az enyémen nem volt látható csak mikroszkóppal. De sajnos el kell hogy keserítselek, mert még mindig hullik, már levágattam nyakig érőre hajam, igy nem látszik a ritkulás. Az első kontrollnál ő kifejezetten látta a javulást, látja nőni az új hajszálakat, és beletúrt hajamba 12 szál helyett csak 6 jött ki. Továbbra is kellett használnom a gyógyszertári szereket, most fogok visszamenni újra kontrollra. És akkor írok.

      Törlés
    3. Nőnek az új hajszálak, az oldat segítségével(Locoid, most már Alpicort) Még mindig hullik, de állítólag az ki is fog hullani, ami elvékonyodva nőtt ki. Továbbra is használom a kénes sampont és az oldatot. Atka és gomba sincs már fejbőrömön, azaz inkább nagyon minimális. Ha továbbra is sok hullik inzulinrezisztencia vizsgálat következik. Bár kétlem hogy anyagcsere zavarom lehet. Nem zsírosodik hajam, és az azzal járó tüneteim sincsenek. De majd meglátjuk.

      Törlés
  53. Én is most kezdtem el használni, majd meglátjuk mi lesz. Eddig használtam Alpecint, meg mindent. A legbrutálabb eddig a Nice hajkeknce volt. összesen 5ször kentem fel, de szó szerint attól kezdtem el kopaszodni. Szerintem azért nem találni senkit aki beszámol arról, hogy hosszútvon milyen a hatása, hiszen tegyük fel ha elmúlt és megoldódott a probléma ki lenne olyan hülye hogy továbbra is ezzel a témával foglalkozzon. Amíg nekem vagy nektek nem voltak ilyen problémáink szerintem egyikőtök sem ilyen fórumokon böngésztetek...

    Én bízom benne, hoyg használ és visszanő a hajam, igaz én voltam orvosnál sosem, mert elutasítom a bolond orvoskat, többet ártanak mintsem segítenek.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mármint nem voltam orvosnál :)

      Törlés
    2. Hát nekem már muszaj volt orvoshoz mennem, mert semmitől nem múlt el, most egy fokkal jobb, mert nőnek ki új hajszálak a kihullott helyett, de még mindig hullik. Meg jobb lett a hajam állaga, a Chuleevandevi sampontól annyira összeugrott a hajam, hogy nem tudtam kifésülni, csak oly nehezen hogy még több haj kihullott. És fénytelen lett a hajam tőle :( 3 hónapig használtam.

      Törlés
    3. Nos, Nekem egyre jobban ritkul a hajvonalam mentén ettől a terméktől a hajam. Szinte kopaszodom tőle. Viszont több kis fehér, arany színű pihe jelenik meg, tehát úgy ahogy van nem értem az egészet. Nem segít, miközben újra nő mégis? Volt valakinek hasonló? Hogy sheddinget okozott? Nekem a tonik csinalhatja mert ott tapasztaltam ezt ahova csepegtetem.

      Törlés
    4. kopaszodást semmiképp nem okozhat! csak nem használ és tovább hullik..nekem csak a gyógyszertári oldatok használnak, azaz nőnek az új hajszálak látványosan. a régiek ki fognak hullani ami elvékonyodott. kevesebb hullik fele annyi. 3 havi kezelésnél tartok.

      Törlés
  54. Sziasztok!
    Az én tapasztalatom a következő:
    a férjemnek erőteljesen kezdett kopaszodni (fejtetőn) a feje, ami nagyon zavarta... az egyik fodrásznál tett látogatás alkalmával ezt megemlítette a fodrásznak, aki azt mondta, hogy használjon nyírfa hajvizet ("a nagyöregek mindíg ezt használták"), amivel akár hetente többször dörzsölje be a fejét. // A "csodaszer" minden fodrászkellékesben kapható kb. 1500,-Ft egy nagy üveggel.//
    Azt is elmondta, hogy nem a szesz a lényeg - az csak megtisztítja, felfrissíti a fejbőrt, hanem a masszírozás amit min 3 percig kell végezni, ezáltal a vérellátás javul a hajszalak erősödnek.
    Mi nekiláttunk (a tv előtt ücsörgés közben hetente többször is bedörzsöltem a férjem fejét... (azt mondta ha nem változik semmi, akkor is már a maszázs megéri neki!) kb 2 hónap múlva megláttuk az első új szálakat és folyamatosan kb egy év alatt teljesen benőtt a kb 10cm átmérőjű már szinte teljesen kopasz terület!
    A procedúra az életünk részévé vált, 10 éve hetente néhányszor átdörzsölöm a fejét (még mindíg nagyon szereti) és még mindíg ugyanúgy megvan a haja (most 68 éves).
    Remélem a hozzászólásommal segíthettem egy-két kispénztárcájú sorstársunknak! Még megjegyezném, hogy a szesztől a haj kissé zsíros hatású, de ha valakit ez zavar utána azonnal hajat moshat, hiszen mint tudjuk a massázs a fő, nem az, hogy milyen szert használunk (min 3 perc!). üdvözlettel: eva

    VálaszTörlés
  55. Sziasztok, Én már 1 éve használom a Chulevandevi B7-es sampont, és totálisan meg vagyok elégedve. Korábban volt demodexem, akkor minden bőrgyógyász és ugynevezett hajvizsgáló azt mondta nekem, hogy nincs demodex az emberben, nem létezik. Akkor elmentem a Csalogány utcába és a saját szememmel láttam, hogy ott mozog a mikroszkóp nalatt. Nagyon feldühített, hogy éveken át senki nem mondta meg, hogy mitől hullik a hajam, és éveken át megvetették velem a drága, semmit sem érő katyvaszt. Képesek a bőrgyógyászok hazudni? Nem mentem vissza akkor a Chulivandevi hajcentrumba, mert már nem hittem senkinek és drága volt a kezelés.Egy évre rá elmentem viszont egy másik hajgyógyászhoz, aki meg sem vizsgált rendesen, de kihozott a másik szobából egy fotót, hogy itt látható a demodexem. Azon gondolkodtam, hogy feljelentem, meg is mondtam nekik.Azóta már "levették a honlapjukról, Hogy gyógyítják a demodexet." Viszont egy évvel ezelőtt egy ismerősöm tanácsára (elmúlt a korpája) újra visszamentem a thai cuccokért és a B1-es ayurvedikus (nem büdös, csak kicsit) tonik hatására 4 hónap után megszűnt a demodexem. Csak a növények szaga elkábítja az atkát,és nem szaporodik...Úgy, mint a szúnyogírtó növény a kisbabáknál...Nekem elmúlt a demodexem a B1-es toniktól és a pakolástól. Hosszú hónapokig tartott, de megérte. A demodexre nincs semmilyen orvosság, gyógymód. Sem teafaolaj, sem más. Ezért nincs benne a bőrgyógyászok kezelési előírásába. Ma már azok is "gyógyítják, akik korábban letagadták. Ne higgyetek senkinek.

    VálaszTörlés
  56. Jó estét neked!
    Tudom, hogy az üzenetem nagy meglepetés lesz, amikor eléri. Szóval, elnézést kérek tőled.
    Engedjék meg, hogy nyújtsam be a hitel ajánlat opciót.
    Pénzintézet vagyunk Franciaországban.
    Önnek szüksége van egy kölcsönre vagy egy beruházásra a projekt megvalósításához, annál több gond. 30 éves időtartamra bármely személynek nyújtunk hitelt. Az ajánlat 10.000 € és 1.500.000 € közötti.

    Kérjük, írjon nekünk e-mail címünkön: financecontrole08@gmail.com

    Köszönöm a figyelmet.

    VálaszTörlés
  57. Sziasztok!

    En most pénteken megyek fejbőr vizsgálatra a Csalogány u.-ba.
    Kb.10 eve hullik a hajam es 1,5 eve bedurvult: viszket,vörös,sokszor égő érzéssel jár, zsírosodik,el van vékonyodva es brutál hullik,mosás közben kb.tincsekben :( Voltam mar több dokinál,hajgyógyásznál is és eddig csalódás és lehúzás a tapasztalatom vizsgálat terén .

    A sampon,olaj,pakolás viszont elkezdett használni. Kb.egy havi adag volt es amikor elfogyott,nem vettem újat.
    Rengeteg mást kipróbáltam utána de semmi sem hatott,így újra vettem egy 3 havi adagot és most türelmesen várok. Amúgy 2 naponta kell hajat mosnom,2 hete használom.

    A fejbőr vizsgálatra azért kíváncsi vagyok. Bízom benne,h hiteles..

    VálaszTörlés
  58. Gondoltam még leírom,h nem az itt említett termékeket próbáltam ill.vettem meg újra. Csak, h érthető legyen :)

    VálaszTörlés