2009. december 2., szerda

biovanne


Név: Biovanne szépségvitamin (haj, bőr, köröm)
Ár (ajánlott fogyasztói): 1399Ft /40 db és 2999Ft / 100 db
Tartalma:A, E és B-komplex vitaminokon kívül jódot is tartalmaz, amelyből hazánk lakossága nagy részének hiánya van. A benne lévő élesztőt a természet "csodatápanyagának" tartják, mivel többek közt a B-komplex vitaminok és a szerves vas egyik leggazdagabb forrása.

Mennyi ideig kell használni? 5 hónap
(a lenti megjegyzést idézve)
Milyen gyakran? reggel-este

Megjegyzések:
(1) Sziasztok! én most kezdtem el biovanne-t szedni de higyjétek el, h. már 2hét után úgy érzem, mintha erősebb lenne a hajam! úgy vettem észre sokan nincsenek megelégedve ezzel a vitaminnal,de szerintem mindenkinél másképp hat...(Betty 2009. 09. 24. link)
(2) szedj biovanne-t reggel este. 90db-os 3000 körül van. ha veszel 3 doboz 90db-ost az 5 hónapig elég. ha erősen hullik 5 hónapos kúra kell. sok sikert (monika21fodrász 2009. 03. 27, link) .... akinek erősen hullik menjen el szakemberhez. Azon kívül (megj.: na most akkor nem értem mit ért erős hullás alatt ez a mónika) ajánlom a biovanne-t, én minden évben alkalmazok egy hajkúrát 5 hónapig. nekem bevált, volt hogy nem akart nőni a hajam, a biovanne segitett. türelem kell ... ja és picit erőteljesebben nőtt a szőrzetem a szemöldököm, stb...de kit érdekel, mert hál istennek feltalálták a gyantát.alkalmazzátok szerintem megéri.én 3 dobozzal vettem 90dbost még 10ezerbe se került.üdv
(3) Én a Biovanne-t szedem már vagy 3-4 hónapja. A körmöm nő tőle mint a gomba, a hajam is kb havi 2cm-t. De sajnos a hajhullás nekem sem szűnt meg! (link)

14 megjegyzés:

  1. idézek: Revalidot kértem a gyógyszertárban a múltkor. A hölgy megkérdezte,hogy használtam-e már, mert sokan csak azért ezt veszik,mert ennek megy a reklámja. Összevetette nekem a Biovanne,Revalid és a Merz hatóanyagait,és a Merz-et javasolta minden tekintetben. Kb. 1 hónapja szedem,a körmeimen sokkal erősebbek lettek,mondjuk nekem a hajhullással eddig sem volt gondom. (szabcsika, http://www.nlcafe.hu/forum/?fid=441&topicid=170542)

    VálaszTörlés
  2. idézek: Kb. másfél hónapja szedem, de még nem tapasztaltam változást. :-( Azt írja, h több hónap kell, h hasson. Még türelmes vagyok, szedegetem, ha meg nem hat, akkor kipróbálom a Rev. lidot. (hoxa, link, emily 2007.12.20)

    VálaszTörlés
  3. idézek: hát én nem vagyok ennyire elájulva ... a hajam hossza nőtt ugyan, de a hajhullásomat nem ezek (béres, sörélesztő, biovanne) állították meg.

    VálaszTörlés
  4. idézek: BIOVANNE! Borzasztó hosszúra megnőtt tőle a hajam. Több ismerősöm is azt hitte, h. hosszabbítva lett.. (sandormar, http://www.nlcafe.hu/forum/?fid=441&topicid=170542)

    VálaszTörlés
  5. idézek: én már fél éve szedek hajvitamnit folyamatosan. Viszont egy hétig kb nem szedtem a Biovanne-t, és főleg akkor kezdett erősödni a hajhullásom. (Azóta már mást szedek). Másoktól is hallottam egyébként, hogy miután nem szedték a Biovanne-t elkezdett hullni a hajuk. (http://www.hajam.hu/forum/view.php?forumid=131&lepes=10&rend=1&oldal=6, alexaew)

    VálaszTörlés
  6. nekem is nöl töle a hajam szerintem jó, amiota szedem magabiztosabb vagyok

    VálaszTörlés
  7. nekem nagyon sokat növekedett a hajam és a hajhullásom is megszűnt, annyi száll hullik ami naponta teljesen egészséges. hisz ez csak szinte vitamin:)

    VálaszTörlés
  8. kb.1honapja szedem a biovannet ami óta szedem igaz hogy nőt a hajam de a mellem körül is kinőtt a szőr nem tudom mért hormonokkal lehet baj vagy mi.légyszives irj ha tudsz valami tanácsot adni

    VálaszTörlés
  9. Ritkul, és lassan nő a hajam az utóbbi néhány hónapban / 66 éves vagyok! Szerettem volna kipróbálni a biovanne-t, a fodrászom ajánlotta. Itt most eléggé ellentmondásos a vélemény. Mi az a Merz?
    Valamit tennem kell. Köszönöm, ha reagál valaki. Üdv: Hege

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. http://www.statimpatika.hu/statimpatika01018062_hajvitaminok.html

      Itt elég nagy a választék a márkák között, amúgy sztem nem Merz, hanem Herz.

      Törlés
  10. http://www.femina.hu/szepseg/hajvitamin_korkep

    VálaszTörlés
  11. Biovanne-t ne !! 3 hónapig szedtem, a hajhullásom semmit sem javult, annyi volt a hatása hogy hihetetlenül rosszkedvű voltam mialatt szedtem. 8000 Ft-ért vettem magamnak 3 havi rosszkedvet, és amit a legjobban sajnálok, hogy utólag jöttem rá miért vagyok sokszor indokolatlanul szomorú...

    VálaszTörlés
  12. Biovanne-t ne !! 3 hónapig szedtem, a hajhullásom semmit sem javult, annyi volt a hatása hogy hihetetlenül rosszkedvű voltam mialatt szedtem. 8000 Ft-ért vettem magamnak 3 havi rosszkedvet, és amit a legjobban sajnálok, hogy utólag jöttem rá miért vagyok sokszor indokolatlanul szomorú...

    VálaszTörlés
  13. Valszeg a Biovannétol vol ál szomorú! Ekkora baromságot! :)

    VálaszTörlés