2009. december 4., péntek

babé


Név: Babé hajhullás elleni sampon pH 5.5 - 250ml
Ára: 1790.- Ft

- Revitalizáló és regeneráló hatású
- Serkenti a hajhagymákat
- Stimulálja a hajnövekedést
- Erősíti a hajat
- Csökkenti a haj zsírosodását
- Javasoljuk használatát átmeneti hajhullás kezelésére és a szezonális hajhullás megelőzésére
- Ajánlott gyenge, töredezett hajra.

Használja hetente 2-3 alkalommal. Ha egy héten több hajmosás szükséges, használja felváltva a babé extra gyengéd samponnal. Vigye fel a nedves fejbőrre, gyengéden masszírozza, majd öblítse le. Ismételje meg még egyszer és hagyja hatni 3-5 percig, majd alaposan öblítse ki!

Összetétel:
Ginkgo biloba:1%
Kinin: 1%
Gentian: 0, 5%
Provitaminok (A, K B1, B2, B6, D, E): 0, 5%

link

4 megjegyzés:

  1. Nekem a bőrgyógyász Babé hajhullás elleni sampont javasolt. (csak gyógyszertárban kapható
    Most fogyott ki az első flakon, de már megvettem a következőt. Kb. 3 hét használat után már nem hullott csomókban a hajam, de lehetséges, hogy addigra múlt el az őszi hajhullatós szezon is....
    Biztos ami biztos alapon folytatom azért a "kúrát". (erara, 2006.12.21 http://www.nlcafe.hu/forum/?fid=441&topicid=129906&step=0&bw=1)

    VálaszTörlés
  2. idézek: Nekem a szülés utáni hajhullásomat azonnal megállította a Babé hajhullás elleni sampon. Ha meg végképp nem múlik, érdemes endokrinológushoz menni. (Milu, http://www.nlcafe.hu/forum/?fid=441&topicid=245985, 2009.11)

    VálaszTörlés
  3. nekem sajnos nem vált be:( egy flakont elhasználtam és ugyanolyan mértékben, sőt talán jobban is hullott. Mikor bőrgyógyászhoz mentem a történetemmel, Ő azt mondta, hogy nem is hallott a Babe-ról..na ezen meglepődtem..

    VálaszTörlés
  4. én is használtam, nekem annyiban volt jó, hogy nem zsírosodott annyira a hajam tőle.. De a hullás nem csökkent.. aztán később megszokta a hajam és már a zsírosodásra sem volt jó :(

    VálaszTörlés