2009. november 30., hétfő

Simon-féle hajregeneráló

Név: Simon hajregeneráló növényi kivonat, 200 ml.
Ár: 1421 Ft (akciós ár: 1350 Ft) (link)

-
-

Megjegyzések:
(1)a szeszek önmagukban is károsítják a bőrt, de nehéz a hatóanyagokat másban bevinni a fejbőrbe. Van egy vizes oldat - a Simon-féle hajregeneráló szer, mely nem tartalmaz szeszt. Savas pH-ja (ezt a citromlé, ecet is megteszi) csökkenti a korpaképződést, amit a gomba (malassezia furfur) okoz. (családinet, link)
A Simon családdal (Simon Mátyás feltaláló halála) óta megszakadt a kapcsolatom. Ő Gyöngyösön élt, és valóban kitűnő szert alkotott, melyet vizsgálataim nyomán az OÉTI tizenegynéhány éve törzskönyvezett. Nem tudom, gyártják-e még, de egy-két éve még kaptak ilyen szert betegeim a patikákban. (link)

(2) a Simon-féle hajcseppek (végül is nem hajszesz, mivel alkoholmentes) a Mediline-ban biztos kapható (megj.: (megj.: ez egy bio nagyker a xiii. ker.ben - fáy-frangepán u. környéke), valami 800 Ft körüli árra emlékszem, és elég nagy a flakon.Nincs designer csomagolása, egyszerű kék műanyag. Anyunak annak idején teljesen megszüntette a kis foltos hajhullását, 2 hét után már látszott a különbség....
a mamám hajhullását 20-25 éve a Simon-féle hajregeneráló állította meg.Már 2 hét után látta a változást, és utána baromi erős lett a haja mindenhol (foltos hajhullás volt, kb. 5 Ft-osnyi körben).Akkoriban még el kellett menni Gyöngyösre a bácsihoz, aki csinálta, szájhagyomány útján terjedt, hogy csodaszere van...Ráadásul nincs benne alkohol, úgyhogy nem szárítja se a hajat, se a fejbőrt. (nlcafé, inaara 21687. 2008-09-13 14:35 link)

(3) Nekem egy nőgyógyász asszisztense ajánlgatta, hogy jó (berka). Nem próbáltam

(4) Ha szárítják az alkoholtartalmú szerek a fejbőrödet, próbáld ki a Simon hajregeneráló szert, mert abban nincs. (szépség fórum, ilona | 2008. 02. 11. 17:30 link)

8 megjegyzés:

  1. Akárhol kérdeztem,s ehol mégcsak nem is ismerik a simon féle cuccot!
    Hol lehet ilyet kapni??

    VálaszTörlés
  2. fogalmam nincs. az a nőgyógyász asszisztens anno azt mondta, valahol a flórián tér környékén (bp) egy bioboltban vette. ha nagyon ki akarja kukázni az ember, bio nagykereseket fel lehetne hívni... engem is érdekel, mert alkoholmentes és az alpicort-tól még a homlokom is elkezdett hámlani...
    tudja valaki????? hol kapható???????

    VálaszTörlés
  3. Sziasztok!
    Én már használtam a Simon-hajtonikot és csak jót tudok róla mondani.A Simon család tel.száma:37/316340.
    A Család még készíti a terméket és nagyon jó áron tudják előállítani.1000 Ft-ért vásároltam nem is olyan régen.Az utánvét szerintem megoldható minden gond nélkül.
    Sok szerencsét!

    Üdv.
    Zsolt

    VálaszTörlés
  4. Kedves Zsolt! Nagyon hálás vagyok az információért, köszönjük szépen!!!! Sokan keresték/kerestük már és nem tudtuk, honnan lehetne beszerezni! Üdvözlettel, berka

    VálaszTörlés
  5. Sziasztok! Azóta valakinek sikerült beszereznie?
    Tapasztalat?
    Üdv!
    Kori

    VálaszTörlés
  6. Hát én ma hívtam őket a fent említett telefon számon és azt mondta egy kedves mama hogy már nem foglalkoznak vele,miután felsorolta milyen csodákat tesz ez a szer!Ha lenne.........de nincs!És majdnem elsírom magam ezért...........nem igazságos az élet....

    VálaszTörlés
  7. Sziasztok! hmm.. kár , hogy nem foglalkoznak már vele.. szívesen használtam volna én is..
    Sziget

    VálaszTörlés
  8. Kb. 20 éve használtam mert bár 18 éves voltam, a hajam nagyon elkezdett hullani. Néhány hónap alatt teljesen visszasűrűsödött, a fejbőröm pedig soha olyan egészséges nem volt, mint akkor. Sajnos most ismét hullik a hajam, az alkoholos hajszeszeket, Alpicortot csak 1-2 napig bírja a fejbőröm. Nagyon sajnálom, hogy ez a remek termék, ami kis reklámmal nagy karriert futhatna be, nem kapható már. Legalább a gyártás jogát megvette volna valaki, hiszen az összes többi gyógyszertári vagy bármilyen drága hajszesz hatásában sehol nincs hozzá képest.

    VálaszTörlés