2009. november 30., hétfő

Dr Immun

-
-
-
Megjegyzés:
(1) ajánlom a DR. IMMUN Hajszeszt a hajhullással küszködőknek, mert nekem nagyon jó volt! Már 2 heti használat után látványos volt a javulás, ennek ellenére a biztonság kedvéért végig csináltam egy a kúrát, mert már régóta gondjaim voltak. Sokat erősödtek a hajszálaim, elmúlt a fejbőröm túlzott zsírosodása is! Azóta sem tért vissza a probléma!!!! Csúcs szer és az ára is kedvező! (szemiira, 446)
(2) A dr immun hajszesztől megállt a hajhullásom kb. 6 hete, majd kicsi hajszálaim kezdtek el nőni!!! (frissy, 469, hoxa)

28 megjegyzés:

  1. idézek: HairClinic+Dr Immun sampon és hajszesz. Nekem ez vált be. Egyáltalán nem hullik már a hajam, és észrevettem, hogy kevésbé töredezik a vége. A Biovannét sokáig szedtem, de csak a körmöm nőtt veszettül. A Revalid sem jött be. (rainclouds, http://www.nlcafe.hu/forum/?fid=441&topicid=170542)

    VálaszTörlés
  2. Én is a dr immun hajszesz, sampon, hajápoló olaj híve vagyok, sőt ezekre esküszöm!!! Nekem úgy hat hét után kezdett csökkenni a használatuk után a hajhullásom. Már 6 hónapja használom őket, de ez idő alatt sok új hajszálam nőtt és jelentősen erősödött a hajam. Én szedtem sörélesztőt is mellé a kezdetekben, mert ajánlották, de tiszta pattanásos lettem tőle, így azt abba hagytam. Ezek a kezelések viszont nagyon jók!

    VálaszTörlés
  3. 2009. nov 30-ról átmozgatott bejegyzések:

    Megpadlózok, a Mediline (www.mediline.hu) chuleevandevi-t és dr immunt is árul. Sajnos nem tudom összehasonlítani az árakat, nem ismerem mi mennyi (máshol), ez a mediline nem is szokott olcsó lenni, és ezek nettó nagyker árak, de ... ki lehetne deríteni

    (nettó ár+áfa) - és ez még nagyker ár asszem, de vásárolhat bárki
    DR.IMMUN CSALÁN HAJCSEPP 50 ml 843,6 25%
    DR.IMMUN HAJÁPOLÓ OLAJ 100 ml 1842,90 25%
    DR.IMMUN HAJSAMPON HAJREGENERÁLÓ 250 ml 649,3 25%
    DR.IMMUN HAJSZESZ 50 ml 1558,60 25%
    CHULEEVANDEVI A6 GYÓGYNÖVÉNYES SAMPON 100 ml 2 941,20
    CHULEEVANDEVI B1 HAJTONIK 4X15 ml 10499,90
    CHULEEVANDEVI B7 SOMPOI PLUS SAMPON 150 ml 2530,80
    VARGA CSALÁNCSEPPEK HAJÁPOLÓ KIVONAT 50 ml 1299,60
    VARGA HAJCSEPPEK HAJHULLÁS ELLEN 50 ml 1994,90
    VARGA HAJERŐSÍTŐ CSEPPEK NŐKNEK 50 ml 2126,10
    VIVISCAL LOTION HAJSZESZ 75 ML 75 ml 2499,90
    VIVISCAL SAMPON 150 ML 150 ml 1299,90
    2009. november 30. 14:18

    Riatar írta...
    (Bazzzz...dr. Immun hajszeszt 2680 ft-ért vettem tegnapelőtt, a sampont ezerpárszázért....)
    2009. december 3. 3:39

    berka írta...
    ne para, ezek nettó nagyker árak! érdemes volna odatelefonálni, lecsekkolni, h a kisker ára mennyi. érdekelne van-e különbség? lehet h nincs
    Kül.ben a dr Immun sztem elég ígéretes, nekem tetszik (még nem próbáltam)
    2009. december 3. 11:49

    VálaszTörlés
  4. A hajszesz 2430- 100ml :)

    VálaszTörlés
  5. nyereményjáték a dr. immun oldalán. 12ezer ft-os csomagot lehet sorsoláson nyerni
    http://www.drimmun.com/index.php?option=com_facileforms&act=run&ff_name=jatek&ff_border=0

    VálaszTörlés
  6. 21 éves vagyok, már több éve szenvedek a hajhullással. Elvégeztek rajtam mindenféle vizsgálatot, de az eredményeim negatívak lettek. Próbáltam már szedni különbőző tablettákat (Revalid, Kalcium-kovaföld), használtam Bánfi , Schwarzkopf aktív f , Alfaparf hajhullás elleni sampont, alpicort f hajszeszt, de semmi sem használt ezek közül. Már kezdtem feladni a reményt, de gondoltam kipróbálom a Dr. Immunt, hátha segít. És tényleg!!! Kb egy hónap után teljesen megállt a hajhullásom, már csak annyi hullik ki, mint másoknak átlagosan. Volt hogy hajmosáskor 300-nál több hajam is kihullott, most ennek a töredéke csak. Remélem, hogy idővel a kihullott hajszálaim visszanőnek, mert már elég látványos a hajveszteség. Nem hittem benne, hogy használ, egy idő után az ember kezdi feladni a reményt. Sajnálom, hogy nem próbáltam már korábban. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

    VálaszTörlés
  7. Én 24 éves vagyok és 1éve nagyon elkezdett hullani a hajam, néhol csillogott a fejbőröm és nagyon megijedtem, hogy haj nélkül maradok, mindenhol a kihullott hajszálaim voltak(tövestől). Voltam vérvételen, de semmit nem találtak az eredményeim jók lettek. Kipróbáltam a Hair nice sampont, hajkencét, a Biovanne-t, szedtem egy ideig, de nem segített csak éhesebb lettem tőle Revalid sampont, balzsamot, bánfit is próbáltam, herzériát, de aztán megvettem a dr immun hajsampont és hajszeszt és tényleg jó,abba maradt a hajhullásom és nőttek új kis hajszálaim:)Én is csak ajánlani tudom mindenkinek!

    VálaszTörlés
  8. Szesz, nem használt és nem is ártott és asszem nem is szárított olyan nagyon, 1 üveg volt csak az igaz. A sampon viszont irtózatosan kiszárított, 1x használtam és elég volt, olaj pedig nem több mint egy sima oliva olajos pakolás, és nem bírtam kimosni a hajamból, lement a csapon.
    A hajam száraz nagyon (34év ff)

    VálaszTörlés
  9. ottria 2012-04-15 00:51
    Nem régen vettem a dr immun webáruházban hajcseppeket és hajsampont, mert pár hónapja el kezdett hullani a hajam - kb fél éve. Csak úgy jött a semmiből, és a mai napig nem tudom, hogy miért hullik, pedig már voltam több orvosnál kivizsgáláson. Elmentem fogorvoshoz, de nem talált semmilyen gócot, a nőgyógyásznál is ugyanígy jártam meg a fül orr gégésznél. A vérvételen sem mutattak ki semmilyen hiányállapotot vagy gyulladást. Igazán nem könnyű ilyen helyzetben, mert még ezután a hormon eredményeimet is megnézettem és ott is nagyából minden rendben volt. Szóval ezután kezdtem el használni a hajcseppet és a sampont. nagyon jó, már pár hét után lecsökkentette a hajhullásomat és érdekes mód a korpásodásom is gyorsan abba maradt. Korábban használtam más készítményeket is, de azoknál nem éreztem, hogy bármit jelentett volna, itt azonban elég hamar el kezdett már megmutatkozni, hogy ez nekem jó lesz. Nagyon örülök az eredményeknek, mert már nagyon el voltam keseredve, csak az tudja, hogy mennyire, akinek hónapokig hullik a haja, reggel a párna van tele hajjal, majd a fésűben marad benne egy csomó, a lakás padlója is mindig tele volt. Erőteljesen le is ritkult a hajam, nagyon látható volt még az ismerősök számára is, hogy mennyire nincs valami a hajam állapotánál. Mostanra azonban nagyon szépen kezd visszafordulni a folyamat és már a kihullott, ritka területeken is el kezdtek új hajszálak nőni. remélem, hogy pár hónap alatt újra teljesen vissza is dúsul a hajam. Annyira jók ezek a készítmények, hogy tervezem vásárolok hajbalzsamot és hajápoló olajat is, hátha azzal még jobban elősegítem. hogy gyorsabban regenerálódjon a hajam. Szóval én nagyon hálás vagyok a dr. immun hajcseppeknek és samponnak! Azóta a családomban is ajánlottam több mindenkinek és többen el kezdték használni, tőlük is csak jót hallottam eddig ezekről a szerekről.

    VálaszTörlés
  10. Sziasztok!Kb 1,5-2 honapja hasznalom a DR.Immun hajolajat,ez egy csidaszer,mindenkinek csak ajanlani tudom,nekem szinte az egesz fejem teteje elkezdett kopaszdni,nagyon megremultem,majd elkezdtem hasznalni az olajat,es szinte mar teljesen megalt a hajhullasom,es kezd visszadusulni a hajam,nagyon orulok,ahogy hazaerek angliabol,megveszem meg hozza a hajszeszt,es a sampont is.Koszi DR.immun!:))))

    VálaszTörlés
  11. Sajnos én már 5 éve szenvedek a hajhullástól. Rengeteg hullott ki. Féltem a hajmosásoktól, rettegtem. A vérlelet rendben. A bőrgyógyász sem talált semmilyen problémát, a fogaim is rendbe vannak, azóta sem tudom pontosan, hogy mi lehet az oka ennek az egésznek. Kipróbáltam: Forcapil, Kovaföld kapszula, Special Merz drazsé, Revalid kapszula, Forcapil, Bánfi sampon, Sörélesztő, Béres szépség vitamin, Dr. Immun sampon, Revalid sampon, Alpicor, Ricinus olaj.. ennyi jut eszembe. Jelentős javulást viszont csak két terméknél vettem észre: Dr. Immun és a revalid. Ezeket bátran ajánlom. Gyógyulást mindenkinek! :)

    VálaszTörlés
  12. Sziasztok!Akinek jó lett a dr.immun az kérem írjon sos-ben nekem,mert sok minden kipróbáltunk a nővéremmel de semmi nem lett jó.Örülnék ha írna valaki a tapasztalatiról,illetve olyan aki tudna egy jó dokit aki ezt a problémát rendesen kivizsgálna és komolyan venné.Köszönettel,Melinda cini-meli@freemail.hu

    VálaszTörlés
  13. Most vásároltam az Dr. Immun sampont, 2 alkalommal mostam meg a hajam.Hajhullás ellen vettem.Ígérem befogok számolni az eredményről Jelenleg, amit elmondhatok minőségében jobb lett a hajam.

    VálaszTörlés
  14. Sziasztok!

    Nekem kb. 2 éve hullik a hajam, a fejem tetején már nagyon látszik, 29 éves vagyok.
    Voltam mindenféle orvosi vizsgálaton, góc kutatáson. Semmit sem találtak, de a hajam továbbra is hullott.
    Kipróbáltam a O rising termékeket,Bánfi sampont és hajszeszt, Revalid kapszulát, és most a Dr. Immun sampont és hajszeszt használom.
    Zsírosodott is a hajam, ami már pár mosás után jobb lett.
    Az Immun termékek váltak be nekem a legjobban.
    Ajánlom bátran mindenkinek.

    Klem

    VálaszTörlés
  15. Évek óta hullott a hajam, már minden ismerős tekintetén láttam a szánakozást ahogy a szinte kopasz fejtetőmet lopva vizslatták egy-egy beszélgetés közben. Én is rengeteg dolgot kipróbáltam már, de csak a dr. Immun használata vezetett eredményre. A fejtetőn a kopasz folt eltűnt, a hajamat mertem végre megnöveszteni - mert volt mit - és klassz göndör fürtjeim lettek :) Mindenkinek jó szívvel ajánlom. A családom is lelkes használója lett a termékeknek. Remélem, nem változtatnak a receptúrán, mert nincs annál szörnyűbb, mint mikor megszoksz valamit, végre jó, használ is, majd utána jön a még lágyabb, még omlósabb, még hatékonyabb, ami aztán közelébe sem ér az eredeti terméknek :\ . A dr. Immun úgy jó, ahogy van.

    VálaszTörlés
  16. Lujzcsi, 46 éves nő, szőke festett haj. Tegnap vettem dr. Immun hajszeszt és sampont. Én is többféle csodaszert kipróbáltam már, a fejtetőn észrevett ritkulás miatt, mely már elég látványos. Kb. 6-8 hetet ígér a javulásra a tájékoztató, tehát szeptember elején beszámolok a tapasztalatokról. :-)

    VálaszTörlés
  17. Kedves utolsó hozzászóló! Használt a dr. Immun hajszesz és sampon?:) Én most tervezem megvenni a sampont és a hajszeszt, ezért érdekelnek a vélemények...eddig szinte csak jókat olvastam. Remélem, nekem is be fog válni. Több mint 5 éve hullik nagyon a hajam, a Bánfi sampon nem használt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lujzcsi vagyok, a hajhullás csökkent, de még nem vagyok elégedett! A fejtetőn nem látom,hogy dúsulna, még mindig világítónak látom a fejem tetejét! Minden nap használom a cseppeket, hetente kétszer mosom dr. Immun samponnal a hajam. Nekem is több éve hullik már a hajam, szintén rengeteg mindent kipróbáltam, de egyik sem vált be eddig! Csalódott vagyok!

      Törlés
  18. sziasztok, rengeteg mindent kipróbáltam már énis, most épp a dr.immunban bízom, de nekem hormonális problémáim vannak. a hajhullásnak szerintem mindig van valami mögöttes oka, annó nekem a fogamzás gátló okozta.... érdemes utánajárni, hogy később se jöjjön vissza, nézessetek TSH,T3,T4 értéket, mert általában pajzsmirigy alulműxi okozza!!

    VálaszTörlés
  19. Sziasztok! Én leginkább hajtöredezés miatt keresnék valami hatékony szert, persze hullik is a hajam, de a leginkább az zavar hogy nagyon visszatört a hajam, pedig nem festem, igyekszem minél ritkábban vasalni is, de nem tudom mi lehet a probléma, olvastam hogy a vas hiány is okozhatja, arra már szedem is egy pár hónapja a gyógyszert. Ezért jó lenne valami ami erősíti a hajszálakat, serkenti a növekedést is. Jókat olvastam eddig erről a termékről, és azt szeretném kérdezni, hogy szerintetek segíthet e a töredezés terén is?

    VálaszTörlés
  20. Most éppen akció van a dr immun weboldalán hajhullás elleni hajvitaminra: hairwellness.hu , hajhullas.info.hu Kettő tabletta vásárlás esetén ajándék hajhullás elleni sampont adnak.

    VálaszTörlés
  21. Én a Hair clinik tablettát és varga majd dr immun hajszeszt használom, 3 hónapja, és végre nem hullik csak minimálisan (napi 20-30szál) hajam. De voltam mindenféle góckutatáson is, és nem találtak semmit, mégis ijjesztően hullott. Reggelente a párnámon 50-70szál haj volt. Nagyon el voltam keseredve. De ki kell tartani, és egy kúrát végig kell csinálni. Ami szerintem még sokat segít:massírozni a fejbört.

    VálaszTörlés
  22. hát nekem nem jó egyáltalán nem nőtt vissza a hajszálak és ugyan úgy hullik a hajam

    VálaszTörlés
  23. Nagyon jó készítmények! Két hónap alatt teljesen megállította a sampon és a hajcsepp a hajhullásomat, sok apró kicsi hajszálam nőtt, elkezdett visszadúsulni a hajam. Nagyon örülök, hogy rá találtam, mert már sok más készítményt használtam, de egy sem segített! Nem véletlen vállalnak rá pénzvisszafizetési garanciát és magyar termék nagydíjat is kaptak. Ritka jó készítmények, csak ajánlani tudom.

    VálaszTörlés
  24. Hálás vagyok ezért a blogért, jó, h megoszthatjuk a tapasztalatainkat! Lányomnak valószínűleg idegeskedés, rossz lelkiállapot miatt kezdett hullani elég drasztikusan a haja. Fél éve szed különböző hajvitaminokat eredménytelenül. a vérképe rendben. Megmosta a haját a dr immun 25 samponnal, majd 3 napi kezelés a hajcseppekkel, és már most alig volt a fésűben haj!!!!! Hihetetlen!!! Nagyon hálásak vagyunk ezért ! Veszek tőlük vitamint is és rendszeresen fogjuk folytatni a kúrát! Köszönöm mindenkinek, aki leírta a tapasztalatait!

    VálaszTörlés
  25. Három hónapja használom a termékcsaládot, és nagyon jó! Nagyon sokat javult a hajam állapota, csökkent a hajhullásom, jobb a hajszálaim tartása. Már teljesen le voltak lapulva, tartás nélküliek és levékonyodottak voltak...Folytatom a kúrát, remélem, hogy abba is fog idővel maradni teljesen a hajhullás

    VálaszTörlés
  26. Timi mèg mindig hulik.a hajam àprilisban àtestem a tüdőembólian mit tanàcsolnak!!!

    VálaszTörlés
  27. Sziasztok!3 hete használom DR.IMMUN sampont és a vitaminokat. Erős hajhullás és ritkuló fejbőr miatt vásároltam meg a terméket. Nagyon sok terméket kipróbáltam már, eredménytelenül.Ha valakivel beszélgetek, úgy érzem a fejbőrömet bámulja, ami lelkileg nagyon nyomasztó. Szóval a termékről:a samponnak kellemes illata van,de hajmosásnál nagyon szárítja és csomóban összeáll tőle a hajam, alig tudom kifésülni,használnom kell balzsamot, ami egy picit könnyít rajta.Még mindig sok hajszál található a fürdőkádban, ezért utálok hajat mosni!Remélem idővel látható eredménye lesz, hiszen a vitaminokat is szedem mellette. Szeretném végre kibontva hordani a hajamat,h mindenki lássa milyen egészséges sé vált a DR. IMMUN-nak köszönhetően!

    VálaszTörlés