2009. november 30., hétfő

Kerastase aminexil


Gyártó és terméknév: Kerastase Intervention Antichute Aminexil GL - L'Oreal
Legjobb ár: 28 ezer ft (84 GBP, www.lookfantastic.com - internetes rendelés. Vigyázat! Itthon 43 ezer ft, fodrászszalonok árusítják)
Tartalom: 42 db ampulla
Mennyi ideig elég? ez 6 hétre elég, de ez egy fél évre szóló kezelés. Fél év után kell ismételni.
Milyen gyakran kell ismételni/év? a gyártó évi 2 db nagy kúrát javasol + közben 1 kis fenntartó kúrát
Átlagár/hó (éves költéssel): 4700 Ft (kettő nagy kúrával számolva, a tapasztalat szerint ez is elég)

Tapasztalat: Én évekkel ezelőtt kezdtem használni, talán összesen 4 évig, majd az ára miatt hagytam abba (43 ezerért vettem...). Aztán miután abbahagytam, nem rögtön (rá egy évre kb), de kihullott minden, amit megtartott. És az is kihullott, ami közben kihullott volna, ha nem használlom abban a 4 évben. Azonban, amíg kenegettem vele a fejemet - és nem is használtam csak kb évi 1 nagy + 1 kis kúrát- nem voltak hajproblémáim. Szépen visszanőtt a ritkás hajam. Jó tapintású és jó illatú volt :P. A változás kb a 2. hónapra látványos volt. Rengeteg kis hajam ágaskodott és a sűrűsödés szemmel látható volt.

Megjegyzés:
olcsób beszerzési forrást is lehetne találni, az nlcafé oldalán ajánlotta valaki őket. Eddig 2x rendeltem, hozták időre. Az MPL Magyar Posta Logisztika szállítja, 6 munkanapos szállítási határidővel vállalják, most utoljára pár nap alatt ideért. Fizetni előre kell, dombornyomású kártya kell hozzá, vagy internetkártya. A rendeléshez regisztrálni kell, egyszerű, de angolul van. (Érdeklődés esetén felteszek részleteket is, a konkrét kitöltendő kérdésekkel, fordítással)

2 megjegyzés:

  1. Én már 1 hónapja használom és a hajhullásom mérséklődött. Napi szinten használom és egy egész ampullát a fejemre öntök.
    Reggelente nincsenek hajszálak a párnámon és a ruhámon, fésülködésnél is kevesebb hajat szedek ki a hajkeféből.
    Hajmosásnál viszont még elég durva a helyzet...
    Remélem azért nemsokára az utóbbi probléma is megoldódik és a hajnövekedés is beindul. (sárgakörte)

    VálaszTörlés
  2. Visszajött Berka:) Éljen éljen:)
    Máris egy kérdés: szeretnék elkezdeni egy kerastase kúrát...kérédsem az lenne, hogy mennyiben különbözik ez a vichy aminexill-től?? Hatóanyagai "erősebb"?(Árban azt nézem, hogy nagyjából ugyanott van..(vichyt kevesebb kiszerelésben árulják))Nem nagyon találtam megfelelő összehasonlítást a neten:(
    köszi előre is nagyon!
    Nemo

    VálaszTörlés