2009. november 30., hétfő

Alpecin

Név:
Ár:
Mennyi időre elég?
Mennyi ideig kell használni?
Éves szinten mekkora költés?
Hatása?

Megjegyzés: Alpecin sampont én is használtam kb. 3 flakonnal, de nekem is szárította a fejbőrömet. Mondjuk ez nem lett volna rossz dolog, mert könnyen zsírosodik a hajam, csak ne kezdett volna el korpásodni is. Egyébként hajhullásra való pozitív hatását nem fedeztem fel. (sárgakörte 1801)

13 megjegyzés:

  1. Alpecin sampont és hajszeszt is használtam. Hajhullás területén nem tapasztaltam javulást, nálam a hajzsírosodást sem szorította vissza, viszont jobb tartású volt a hajam, mint egy sima sampontól.

    VálaszTörlés
  2. háát, használom (most is), de a hajhullás megállításához nem sok köze van... :o(
    lecserélem, ha elfogy (ez asszem a 3.flakon már)

    a hajszesz jó csípős, jó érzés (bár büdi pasi parfüm "szaga" van), de nem használtam rendszeresen a hajszeszt.

    VálaszTörlés
  3. Legalább 6 hónap kell ahhoz hogy látszódjon javulás. Nekem a hajhullást teljesen megállította és nem hagyja ellustulni a hajhagymáimat, szép kis glória kezd kialakulni a fejem fölött...Remélem teljesen visszanő a hajam. Régebben mindig az volt a gond, hogy túl sok van..:(

    VálaszTörlés
  4. hajhullás téren nem sok változás történt pedig legalább 1 éve használom , de legalább jobb tartást ad a hajnak.

    VálaszTörlés
  5. Az ötödik flakon sampont használom,hajhullásra nem ér semmit :-( A hajszesz sem ér semmit :-( Fölösleges pénzkidobás!

    VálaszTörlés
  6. probaltatok hajhullasra a kalcium kovafold kapszulat? nekem ugynezki bevalik .

    VálaszTörlés
  7. Az Alpecinnel minden nap kötelező a hajmosás? Mert nem szeretnék naponta hajat mosni. :-(

    VálaszTörlés
  8. Nekem használt a hajszesz (előtte vichy dercost próbáltam, ami csak rontott a helyzeten), igaz még csak kb 2 hete használom, naponta, de azt vettem észre, hogy csökkent már néhány nap után a kihullott hajszálak mennyisége és pici hajak is kezdtek nőni, igaz a kihullottak között kis hajak is vannak. Azt hiszem elhasználok egy flakonnal mielőtt végleges véleményt alkotok. A szaga valóban büdös, after shave-re emlékeztet. Ami nők esetében, ne egy plusz pont. A sampont nem próbáltam.

    VálaszTörlés
  9. 14 éves lány is használhatja?

    VálaszTörlés
  10. Nekem a Hair Clinic segit a hajhullásban. Igaz, hogy a 90 db-os kiszerelés 8300, Ft-ba kerül, de ez egy kúra, és napi egy tabletta bevétele segit, ki kell próbálni

    VálaszTörlés
  11. Megvettem eloszor mostam hajat vele jo tartasa lett az tény...a hajszesz valoba kellenes..érzés..Bizom hiszem hogy jo lesz.

    VálaszTörlés
  12. Megvettem az Alpecin Hibrid Koffein sampont.A fejbőr viszketése fokozódott,a haj száraz,sprőd lett.Ezt a terméket tilos lenne az üzlet polcaira tenni,és árusítani. Ez egy vásárlói becsapás!!!!!

    VálaszTörlés
  13. Nekem be vált a Alpecin sapont eszt hasznalom kg egy hónapja és a hajam nagyon szép tőle es nem hullik!🙂

    VálaszTörlés